Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
Tithian
őstag
El sem hiszem, ma nyolc (8) órát ültem/feküdtem a TV előtt.
Na jó, nem Balázst néztem, hanem a TV-outomat élveztem. 24,24,24,24,24,24,24,24. :P -
PeliScan
addikt
válasz
Panther
üzenetére
Huh, köszönöm az infót! :) Még hezitálgatok... de ha egyszer 100%osan le6ározom magam, hogy minden pénzem egy kocsiba ölöm, akkor az nem csak hirdetéseket nézegetek hanem hirdetek is, meg beszeszem aláírásba :D meg járom pest utcáit, és ha Rapidot látok, lecsapok. :) Pl egy ''érdekelne az autó! 067024...'' papírkával az ablakotörlő alá. :)
(Egyelőre a vizsgákon legyek túl, holnap bukni fogok matekból, pl. :() -
DonLeo
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
vezérlőpult / hálózat eszköz / jobbegér: tulajdonságok (esetleg ha van ilyen)
hardver / eszközkezelő / hálókártya / tulajdonságok ?
ilyen nincs?
[Szerkesztve]
Ezt nézd meg:
Vezérlőpult / Hálózati kapcsolatok / Helyi kapcsolat (2 katt) / Általános fül / Tulajdonságok
(vagy vmelyik fül)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Tudja vki hogy hogy lehet az Energiagazdálkodást fület (pl. [L]http://pantherz.uw.hu/halok_egazd.jpg[/L]) előcsalni egy Realtek 8029AS hálókártya adatlapján Win98SE alatt? Suspend to RAM nem müxik a kártya miatt ugyanis :O Kapcsolódó topik: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=52064&start=0#msg22[/L]
Thanx ha vki tud segíteni.
Jaaa, jutiseszembe: PeliScan, ma láttam egy szép kis zöld Skoda Rapidot a BME I épületttől nem messze. Jól meg is néztem, de nem volt rajta ''ELADÓ'' felirat. :( -
Tök király. holnap vizsgázom, és a kerületünkben éppen lomtalanítás van. a város összes guberálója (különös tekintettel az etnikai kisebbségre) itt turkálja a lomokat, éjszaka is. A kedvencem az, amikor éjjel kettőkor kezdenek szétverni valamit, hogy a benne található hasznos anyagot kinyerjék... :C
egyszerűen imádom őket...
Már egészen Twollah-szerűen panaszkodok... :) -
KovacsUr
addikt
Ázze! Nem ma kezdtem fórumozni, de ilyet még nem láttam... :D Az egyik hozzászólásban 4 db ugrálós sámli (:DD) volt egymás mellett, és valami lefoghatta a rendszert, mert egy pillanatra leragadtak a talajon, aztán viszont a megszokottnál kétszer gyorsabban ugrottak fel. :C
-
ColDFirE
csendes tag
Nagyon topicnyithatnékom volt, de leküzdöttem, minenesetre mindenki tuggya meg a világon:DDD
vettünk ma új gépet.
MSI k7n2 delta-L + AMD 2600+ + 512 DDR333 NONAME
köszönöm, leülök magamtól... -
Cathfaern
nagyúr
[L][/L] topictól elszáll a legutolsó hsz lsita :((( Legközelebb hír címek írásakor ezt tessék figyelembe venni :)
-
Loretto
veterán
volt valaki swinger klubban? :) :D
-
crab
senior tag
sziasztok, lenne egy extra sűrgős kérdésem!
olyan email klienset keresek, amiben meg lehet adni a válaszcímem, tehát ha nem akarom, hogy ugyan arra a címre érkezzen a válasz amiről küldöm a levelet, akkor ezt meg lehessen adni! köszi:)
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
szereti valaki a teniszt?néztétek a roland garros döntőt?nem volt semmi.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Igaz elkéstem meg minden, de végül csak sikerült leadni a vizsgát. :) Legalábbis a tanár azt mondta, hogy OK...
-
hungeek
senior tag
tildy: jártál ma 13:00 körül a Budaörsi Auchan-ban? mert akkor láttalak :)
-
twollah
nagyúr
Tegnap bringazas kozben megcsipte a fulem egy darazs.
Nem rohogtem halalra magam.
Hala az egnek egy adag jeg, es az ecetes borogatas hamar lehuzta a duzzanatot. -
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Basszus de el volt süllyedve az OFFTOPIC, ezér' up. Jaj, én is így voltam vele hónapokig, volt, hogy 4-5-ig fent voltam, aztán 11-kor meg délben keltem fel, ha meg volt másnap reggel valami dolgom, akkor nem aludtam, olyan voltam egész nap, mint a mosott $z@R... de most már kezdek visszaállni, hál' Istennek... rossz volt. Attól tudok felkelni minden reggel, hogy vezetnem kell (én viszem a nővéremet meg a két lányát suliba/oviba/dolgozni) és szeretek vezetni, igaz csak egy nagyon szakadt Ladám van, de akkor is szeretem! Így fel tudok kelni reggelente! Estére meg elálmosodok, mert korán keltem!
-
elegem van magamból... megint nem sikerült normális időben aludni menni...
idén eddig kétszer feküdtem le éjfél előtt... régebben éjjel 2-3 körül azért már elindultam,
de mostanában már hajnali 4 az átlag. lassan átfordulok... :Y -
LOTR
addikt
szerencsére siketült megcsinálni
a WHERE paranccsal SQL-ben
WHERE [paraméter neve]=amivel egyenlő legyen;
ez a 23-as feladatban:
WHERE [kiadásév]=tkönyv.Kiadásév;
viszont itt azért vannak gondok:
szívesen venném ha tudnátok segíteni
köszi
25. feladat
Nyissa meg az C: B_érettségi_vizsga ankönyv7.mdb állományt, majd a QBE-rács segítségével hozzon létre olyan lekérdezést, amely a húsz karakternél hosszabb címmel rendelkező könyveknek vagy a ”K” karakterrel kezdődő lakhelyű rendelő személyeknek megfeleltetett rekordokat jeleníti meg a rendelés táblából! A kiegészült adatbázis-állományt sztring.mdb néven mentse el a C: B_érettségi_vizsga könyvtárba! -
LOTR
addikt
hát nem is tudom mit mondjak
hálám örökké üldözni fog
2 nap és érettségi és még majdnem az összes infot+20 magyartételt kell megtanulnom :(:(:(:O
nagy kérés lenne ha ezt megnéznétek, hogy lehet megcsinálni?
23. feladat
Nyissa meg az C: B_érettségi_vizsga ankönyv5.mdb állományt, majd a QBE-rács segítségével hozzon létre olyan lekérdezést, amely csak egy paraméterben megadott kiadási év után megjelent könyvek rekordjait jeleníti meg a rendelés táblából! A kiegészült adatbázis-állományt kiadás.mdb néven mentse el a C: B_érettségi_vizsga könyvtárba!
24. feladat
Nyissa meg az C: B_érettségi_vizsga ankönyv6.mdb állományt, majd a QBE-rács segítségével hozzon létre olyan lekérdezést, amely egy paraméterben megadott lakhellyel rendelkező rendelő személyek rendeléseit jeleníti meg a rendelés táblából! A kiegészült adatbázis-állományt lakhely.mdb néven mentse el a C: B_érettségi_vizsga könyvtárba!
25. feladat
Nyissa meg az C: B_érettségi_vizsga ankönyv7.mdb állományt, majd a QBE-rács segítségével hozzon létre olyan lekérdezést, amely a húsz karakternél hosszabb címmel rendelkező könyveknek vagy a ”K” karakterrel kezdődő lakhelyű rendelő személyeknek megfeleltetett rekordokat jeleníti meg a rendelés táblából! A kiegészült adatbázis-állományt sztring.mdb néven mentse el a C: B_érettségi_vizsga könyvtárba! -
ez tudom, hogy nagyon off, de szerintem ez az év híre :
''Gheorghe Funar Kolozsvár eddigi vezetője nem jutott tovább a helyhatósági választások második fordulójába''
- egy őrülttel kevesebb fontos pozícióban! :C
sose gondoltam volna, hogy ez egyszer eljön...
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Hű, de jó újra itthon:)
Két és fél nap háló nélkül, brrr.
Üdv mindenkinek:) -
burgatshow
veterán
Programozói tehetségem és tudásom semmilyen kétséget nem von maga után C++-ban!!! :DD
[L]http://xmods.uw.hu/cboci/push.exe[/L] -
Tithian
őstag
Most kaptunk valami katalógust (szórt újság), hát szánalmas:
Plazmatévé (EDTV) 100centi, 16:9, 900000 forint, pedig alkalmatlan HD-adásra, max. felbontása 850x480. Tiszta Ferrari Zaporozsec motorral.
Aki ilyet vesz, az burzsuj és hülye. Amerikában az ilyet nem lehet jól eladni (ennyiért HDTV jár), de itt van rá igény.
Juteszembe, nem hallott valaki valamit arról, mikor lesz kontinensünkön HDTV?
Most van egy kódolt csatorna műholdon, ez nevetséges. -
válasz
Panther
üzenetére
Panther, a hétfői vizsgáról hétvégén nem jelentkezhetsz le, szóval tökmindegy.
Úgy kell csinálni, hogy a vizsgára odamész, és szólsz a tanárnak, hogy nem szeretnél vizsgázni, csak nem tudtál lejelentkezni. Személyesen az esetek 99%ában működik a dolog, sőt, egyszer elaludtam, és valaki más szólt - semmi gond nem volt. -
Sick Boy
őstag
jaj indulunk az autópiacra, de nincs kedvem :O
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
1000
Gondoltam ide írom az ezredik hozzászólásomat :DD
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hát ez jó. :(( És akkor mit lehet kezdeni a vizsgákkal?
Processzor: Mondjuk most a superlock zavar de nagyon, ugyanis szívesebben járatnám a gépet 9*200-on, mint 13,5*133-on... végeredményben mindkettő 1800 MHz a procinak, szóval ott semmi nem változna, összteljesítményben talán azért mégis észlelhető lenne a különbség... -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Hú, hát mily' fura, ha a proci nem hamis... 1800 MHz helyett elindul 2300-on is, alapsebességen idle-ben viszont 40 fok alatt van behalkított hűtéssel. Na igen, sok mindent megold az 1.75 V helyett 1.45 V magfeszültség, meg hogy valódi TBredB... :U Egyébként KIXIB.
MOD: Full terhelésen meg 50 fok.
Emvy: Az szép. ( Tapsikolós is kell már: ) :C
MOD: Mi van a BME Neptunnal? Nem enged be... és az nem jó mivel hétfőn van így egy DUUURVA vizsgám...
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
A doktor a röntgen-felvétel alapján azt mondta, hogy törés. Egy hét fekvőgipszet kaptam, utána kellett volna visszamenni és kaptam volna járógipszet, de erre már nem került sor az előbb említett okok miatt. :)
Egyébként én sem vagyok hülye, egy jófajta bokafix-et használtam kb. 2-3 hónapig, amíg megfelelően megerősödött a bokám. Kis odafigyeléssel sokkal jobb, mint a gipsz, és megvan az az előnye is, hogy ha viszketett a lábam, akkor meg tudtam vakarni, illetve minden este meg is tudtam mosni a lábamat. -
Csak a teljesítés, de nem tudtam teljesíteni a maximumot, az 280 km lett volna. Hozzá kell tenni, hogy életem első versenye, és a 200 km az 140el több annál, amit valaha egyben mentem (persze a 60 az terepen volt). A bicikli fantasztikus volt, merevvillával és slickekkel a montiból sikerült egy 8.5 kg körüli speedert varázsolni.
-
Én most rohadt éhes vagyok, koszos vagyok, de leültem és nincs kedvem felállni. Ja , eyg sört azért ittam, azon kívül egész nap csak csokit (nem csokis csigát) toltam, meg innivalót. Úgy vásároltunk be tnap, hogy mi az, aminek a kalória/ár/gramm aránya a legmagasabb. Szóval sznikersz, szőlőcukor, müzliszelet, ezt nyomtam. Fél liter folyadék+ egy nutellás zsömle+1 müzliszelet/60 km, 100 km után már 20 kmenként egy szőlőcukor, hogy tartsa a lelket. A helyzet, h egyébként az izmok még bírták volna, de a bal térdem 175 km-nél bemondta az unalmast, úgyhogy abba kellett hagyni 200-nál, pedig nagyon akartam a 230-at.
-
lesaux
veterán
Tárgymutató és tartalomjegyzék: ha valaki rendesen formázza meg a szöveget, és a címeket pl. címsor formátumra alakítja, annak szerencséje van, mert a Tartalomjegyzék menüponttal automatikusan tud tartalomjegyzéket készíteni.
Lábjegyzetek és végjegyzetek: a megcsillagozott vagy megszámozott szövegrészek magyarázata a lap alján vagy a könyv végén (gondolom, ez a végjegyzet, fene tudja). -
lesaux
veterán
A sablon funkciója: céges leveleknél találkozhatsz ilyennel, amikor van szép fejléc, ide-oda igazítás, különböző típusú és méretű betűk stb. Ha te is levelet akarsz írni az igazgatónak, akkor előszedsz egy ilyen céges levelet, a megfelelő sorokat átírod a saját mondanivalódra, és kész a levél. Na most ha az eredeti levél nem .doc fájl, hanem .dot, akkor sablonnak nevezzük. :)
Dokumentumok nyelvi ellenőrzésének elve: kapcsold ki, szarra sem jó.
Gyorsszöveg, rövidítés szótár: begépeled, hogy ftc, az meg beleírja a szövegbe, hogy Ferencvárosi Torna Club. Jó, mi? Eszközök / Automatikus javítási beállítások / Hibás, Jó. -
Ma voltam Velencei-tó-kerülő bicajosversenyen (teljesítménytúrán). Jelentem, 196 km ott helyben, +35 a nap folyamán máshol. Jelentem, szét vagyok esve. :D
-
lesaux
veterán
Csak pár dolog:
Törhető és nem törhető jelek: nem törhető szóköz (Ctrl-szóköz), nem törhető kötőjel (Ctrl-Shift-kötőjel). Lényege, hogy sor végén a mögötte álló szót nem viszi át a következő sorba, hanem átviszi mindkettőt.
Árva és fattyúsorok, bekezdések sorainak tördelése: árvasor: egy oldal vagy hasáb utolsó sora, ha az a következő oldal vagy hasáb első sora. Magyarul ha egy hasáb vagy oldal bekezdéssel végződik.
Fattyúsor: ennek az ellenkezője. Oldal vagy hasáb tetején az előző oldal vagy hasáb utolsó sora, ami nem ér el a széléig, és ronda. (Megjegyzés: az újságban csak a fattyúsor tiltott, a könyvben mindkettő, de az árvasor itt is kezd elfogadottá válni.) -
LOTR
addikt
mivel ezt elég sokan olvassák beírnám ide, hátha vki válaszol is
segítsetek egy kicsit :U:B
Szövegszerkesztés
• A WYSWYG szövegszerkesztők alapelve --??
5. tétel
Dokumentumok tördelése
• Szövegek sorokra, bekezdésekre, oldalakra tördelése
• Törhető és nem törhető jelek -- ezek mik??
• Árva és fattyúsorok, bekezdések sorainak tördelése -- ez mire jó??
• Oldaltördelési beállítások (--és ez mi ??), hasábok
• Táblázat elemei, táblázat létrehozása, szöveg átalakítása táblázattá --hogyan??
8. tétel
Stílusok és sablonok
• Stílusok funkciója --mire jók??, létrehozása, alkalmazása szövegrészekre
• Beépített és egyéni stílusok használata
• Stílusokban alkalmazható formázások
• A sablon funkciója --mire jó??, sablonok készítése, mentése, alkalmazása
10. tétel
Nyelvi funkciók
• Dokumentumok nyelvi ellenőrzésének elve -??
• Helyesírás és nyelvhelyességi ellenőrzés, a nyelvi ellenőrzés beállítása
• Automatikus javítás, elválasztás, szinonimaszótár
• Gyorsszöveg, rövidítés szótár --na ez mi, és hol van??
11. tétel
Szövegszerkesztő funkciók
• Tárgymutató és tartalomjegyzék --ezek mire jók??
• Lábjegyzetek és végjegyzetek --ezek mire jók??
• Ábrajegyzék --ezek mire jó??
• Egyéb speciális funkciók (kivonatoló, korrektúra, stb.) --ezek mire jók??
csatolás fogalma, alkalmazása --??
Alkalmazások közötti adatcsere lehetőségei --??
Táblázatkezelés
• Cellaformátumok fogalma --??
• Egyéni formátumok --??
• Képletek fogalma, funkciójuk, szintaxis --mi ez??
18. tétel
Cellahivatkozások
• Relatív hivatkozás fogalma, funkciója --??
• Kitöltés, sorozattal kitöltés funkciója --??
• Abszolút hivatkozás fogalma, funkciója --??
• Vegyes hivatkozások használata --?? -
Tithian
őstag
Hát, ideje lassan lefeküdnöm.
Jó ez a 24, én mondom... -
Panther
HÁZIGAZDA
Húúú, végre sikerült megcsinálnom a távirányítást a gépemhez. Most tökre örülök neki. Ráadásul tegnap(előtt, mivel pénteken történt) megjött a procim is az AMD-től :DD A tálcás hamis 2000+ helyett kaptam egy eredeti dobozos 2200+t heheheeee :D Ja és ez nem ilyen barna hanem szép zöld :) Mindjárt be is szerelem sztem, de eddig egyszerűen nem volt rá időm!
[Szerkesztve] -
válasz
Cathfaern
üzenetére
azért kis azánkban is van ilyen.
én pl. pár éve, harmadév után dolgoztam egy évet egy bankban. munkaidő hivatalosan : 8:00-16:40-ig. Egy év elment úgy, hogy gyakorlatilag minden nap 7-kor, vagy utána mentem haza. volt olyan, hogy este 11-kor még ott kellett lenni. s persze másnap 8-kor folyt. köv..... úútáltam...
de én is kaptam másfélszeres túlórabért... király volt.
volt olyan, hogy hétvégén is dolgoztunk. az még királyabb volt, mert dupla órabér járt...
sok munka kevés pénzért (minthogy akkor még a diploma közelében sem voltam, az órabérem szerintem nem votl magasabb, mint a mekdonáldszban)
sose dolgozzatok bankban, v. multinál. ott csak egy gép vagy...
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
nemrég elromlott a nyomtatóm, most kaptam egy újat és tök hepi vagyok :)
Samsung ML-1510 -
Cathfaern
nagyúr
-
Bash
őstag
Ááá, semmi különös. Csak mostanában a Sales Office-ban kicsit túlzásba viszik a munkát, ami alapvetően nem probléma, csak az értelem hiányzik belőle. :((( Nem baj, egy kis extra pénz mindig jól jön, pláne így vakáció előtt. :)
Egyébként érdekes dologra lettem figyelmes pár napja. Az MSN Messenger nem tud kapcsolódni, ha az Internet Explorer offline-ra van állítva. Szerintem ebből is simán lehetne valami pert kovácsolni. -
Tithian
őstag
Juteszembe, az Axelero még mindig nem bírt kiállni a 768/128-cal. Június elsejére igértek valamit, nem :F?
Tudja valaki, mi volt az a kimaradás valamelyik este? -
atus
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
''Június 5-től _egy_héten_át_ egyedülálló hirdetési megoldással találkozhatnak látogatóink az [origo] címlapján és a [freemail] oldalain. Ebben az időszakban az említett oldalak a T-Mobile arculatának meghatározó színeit öltik magukra.''
Szerencsére csak egy hétig... :U -
basszus, most már az origo is extra gusztustalan színekben pompázik...
hiába, mindent a tulajért... -
Som@
őstag
Annyit pontosítanék, hogy:
14 év alatt negyed évente,
14-18 év között fél évente,
18 év fölött évente kötelező a sportorvos.
18 év felett is elég gáz, hogy csak évente kell menni orvoshoz. Mert mondjuk mi a helyzet egy 60-as éveiben járó sportolóval? :U
(Épp pár éve halt meg egy idős fallabdajátékos, mert a szíve már nagyon gyenge volt...És ez egy olyan sport, ahol aztán tényleg igénybe van véve a ketyere) -
Loretto
veterán
nos én ugy értettem hogy 17 évesen is összeesnek.ez nem normális.de bizonyhogy sportoltam . 12 év extraligás röpicsapatban.most kometa kaposvár a neve(amikor ott voltam akkor még pini volt). 1x diálkolipiai bajnok 2x junior bajnok ,serdülő ezüst.14 évesen válogatott kerettag.ja igen én végigcsináltam a 3 honapos alapozó edzést ami a nemzetközi kupaszereplésre kellett, függetlenül hogy nem voltam a felnőtt csapat tagja.ja igen az edzésmennyiség napi 2x(2-2.5óra) , hetente 5 nap.
szal azért nem vagyok elveszve teljesen, erre akartam rávilágítani:) -
Som@
őstag
Nálunk már rég elkezdődött az esős időszak. :(
Az utóbbi 1 hétben minden nap szakadt az eső. Többet zuhog, mint Londonban... :O
És egész júniust ilyenre mondják.
''És nem mellesleg kiderült, hogy 3 hétig nagyon busy lesz, magyarul mehetek heti 6-7 nap napi 12-14 órát dolgozni. :((( ''
Merthogy? Mi törpént?
Gondolom azért valahogy csak megoldod. :) -
Bash
őstag
Hali mindenkinek! Itthon vagyok végre.
A tegnapra ígért eső ma este megérkezett, ezzel kezdetét vette az esős időszak. Ez kb. azt jelenti, hogy minden nap ugyanabban az időben leszakad az ég alja. Ma is ez volt, villámlott is (a villámok fővárosában így illik :) ). Itt kezdődtek a bajok. :O Belecsapott egy villám az önműködő rácsos kapu+sorompó vezérlő computer-ébe. Természetesen mindez 11 óra után, amikor már elment a Maintenance guy. Mit csinál ilyenkor a hülye Bash? Szépen megvárja, amíg eláll az eső, és az éjszaka közepén nekiáll kicserélni a computer-ben a ''villámkezelt'' panel-t, ami persze ku****a beletartozik a munkakörébe. A legnehezebb feladatot a kb. 2x3 inch-es egészséges panel lokalizálása jelentette, ezek után már minden simán ment, és végül sikerült ismét működésre bírni a kaput. Yaaaaay! :) Úgy kell a hülye Bash-nek! És nem mellesleg kiderült, hogy 3 hétig nagyon busy lesz, magyarul mehetek heti 6-7 nap napi 12-14 órát dolgozni. :((( -
PeliScan
addikt
Borzasztó. Az egész. :(
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(reggelre kialszom. jó éjt all! :) ) -
a freemail-ben nem az a lényeg, hgoy hogy néz ki, hanem ha freemail-esnek küldök levelet, sokszor 1-2 nappal később kapja meg, illetve, ha ő küld nem freemail-esnek, akkor a címzett szintén 1-2 nappal később kapja meg...
de biztos csak azért, hogy meglegyen az igazi, régi levelezés elfeledett életérzése, hogy pár nap, amíg kézbesít a posta, és addig várni kell a válaszra... :DD
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest