Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na most már remélem bekerül az utsó hsz-listába az OFF TOPIC...
-
Matr x
aktív tag
Ilyen nincs.
2nap PH!-nézegetés, hogy mikor lesz újra aktív a cucc... most meg itt van és egyszerűen nem tudok/akarok... -
Bash
őstag
Üdv mindenkinek az új szerveren! :)
PeliScan!
Én The Godfather-t ajánlom, mindent tud: [L]http://users.otenet.gr/~jtcliper/tgf/[/L] -
hungeek
senior tag
jah amúgy az elmúlt 3 napban 2-szer omlott össze a rendszerem, totálisan.... egy xp és egy 2k... már a tököm televan, remélem ez most legalább 3-4 hónapot kibír :) röhej...
-
hungeek
senior tag
már elvonási tüneteim voltak míg nem volt ph.... opera 5mp-ként frissítette az oldalt, hátha bejön :))
-
üdv mindenkinek újra! szóval van új szerver...
mindenesetre nekem nem tűnik gyorsabbnak.... -
tildy
nagyúr
Mongi , ha tud keressen már meg mailen.Ha erre jár.
-
Pet_i
senior tag
Yippi! Újra van PH! :DD
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na most ezt nem értem.
Miért van az hogy http://prohardver.hu/ címen belépve nem müxik a fórum, http://r3.prohardver.hu/ címmel meg minden jó? Miért van ez így megcsinálva? És honnét kéne tudnom ezt az R3-as címet? :) -
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztelt Tagtarsak, Nalatok megy a microfos honlapja??? Ijjen sikeres lenne a zaffi??? a kis kemenymagyar, a nagy puhat legyozte????:- )))))))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Tisztelt Tagtarsak, Nalatok megy a microfos honlapja??? Ijjen sikeres lenne a zaffi??? a kis kemenymagyar, a nagy puhat legyozte????:- )))))))))
udv
neduddki -
Bazsesz
őstag
[sóhaj]Nagyon szerelmes vagyok![/sóhaj]
Nagyon szeretem Mónikát, csak jövő éten tudok vele találkozni, ha tudok majd. És csak akkor tudom elmondani neki, hogy mi a helyzet. Remélem, hogy összejön a dolog, csak ő még nagyon nem tudja a dolgokat. VAlamennyit tud belőle, de az csak nagyon kicsi.
Mikor lesz már jövő hét :O
Üdv: balu -
PeliScan
addikt
Hátha vki nem látogatja a LAME topicot, de mégis tudhja. :)
Vmi olyan program kéne, ami az mp3 filenevet beírja előadó/számcímnek az ID3 tagba! Van vmi efféle?
Elég sürgős lenne, köszönöm előre is! :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na irány a BSz2 vizsga, amit múltkor utolsó pillanatban mondtam le. Igazából most is le kéne mert alig 30%-ot tudok, de mivel ez már az utolsó előtti vizsgaaalkalom és az első próbálkozás, benézek. Max kivágnak. :)
-
twollah
nagyúr
Na elmentem dolgozoba.
-
chicken
senior tag
-
KovacsUr
addikt
Máshol is begyorsult rendkívüli módon a Prohardver? :D
[Szerk.]
Öööö... Azt hiszem, elmúlt. :B -
biker
nagyúr
írni kell vissza a címnek, hivatkozni a levél jegyzékszámára, ügyiratszámra, és jelezni, ezen a napon neked X halaszthatatlan vizsgád van, amit csak x-fél év után tudsz ismételni, és ezért más időpontot kérsz
ezt 8 napon belül megteszed, és akkor ált. adnak ujat.
vagy mennek érted :Y:DD -
anaqer
veterán
Na, beidéztek a siófoki kaps.ra tanúnak / szakértőnek.
Hat éve nem voltam a Balaton túlpartján, nem is ismerek onnan senkit.
Kíváncsi vagyok mi olyan veszett fontos nekik, éppen op. kutatás vizsganapon... :U -
Loretto
veterán
na gyerekek vagy beszívtam a p4-gyel(ez a rosszabb eset), vagy csak a tápom elégtelen. :( :( :(
-
-
tildy
nagyúr
2004.06.24. reggel 8.30
Ekkor halok meg:((
Államvizsga, álomvizsga. -
Trak
addikt
Basszus....
Néztem miért nincs hely az egyik partíciómon, amire többek közt a játék installokat rakom.
KOTOR + Far Cry + UT2004 könyvtára 12 GB...
Azt a rohadt életbe:DD
Najó, mindegyik megy CD/DVD nélkül, de akkor is... -
taltos
senior tag
Ebben a topikban kell használni az off gombot, ha hardveres dologról, vagy legalábbis szakmai dologról beszélünk? :F :)
-
DonLeo
senior tag
ezek az angolok de birkák...
91-ik percben 0:1-ről 2:1-re kikapni... :DDD -
Trak
addikt
Tudjátok mennyi gond van a rontottnak minősített szavazólapokkal?:)
Ne akarjatok már ennyire rosszat szegény ott dolgozóknak:) -
tildy
nagyúr
Csak egyszer legyek túl az államvizsgán, sé soha többet vizsgaidőszak...Hogy úúúúúúútálok én vizsgázni.....
ráadásul 80 tételre van 10 napom:((( -
Matr x
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az állatorvos megbetegszik és elmegy a körzeti orvoshoz.
'' - Mi a panasza?'' -- kérdezi a doktor úr.
'' - Jaa... így könnyű...''
:D -
tildy
nagyúr
Na elkezdtem az archi államvizsgatételeket.Aki régi BMF-nikes, és netán tavaly vagy tavalyelőtt államvizsgázott, és megvan neki a fullos archi kidolgozott, dobjon már meg vele:)
-
PeliScan
addikt
Remélem mindenki él alkotmányos jogával! :) Este hétig még lehet.
-
Bash
őstag
Na, kiderült, hogy miért van itt a helikopter. Felszereltek rá egy hosszú kötélen lógó szerkezetet, és a Plaza tetejéről szedi le egyenként a légkondi-egységeket. Gondolom cserélik őket, és olcsóbb így, mintha egy darut kellene felállítani többször, mivel nem érne körbe a mall-on. :)
-
Sick Boy
őstag
megjöttünk a zautópiacról, vettünk egy menő Citroent. Kúúúúúúúúúúúúúl :)
-
Bash
őstag
Most szállt le a szemben lévő Plaza parkolójában egy nagy teherszállító helikopter! :F Valami esemény lesz, csak még azt nem tudom, hogy micsoda?
-
Sick Boy
őstag
na indulok az azutópiacra
-
jeges
senior tag
sztem az esti se rossz ;]
elolvastam egyébként ezt a cikket, és úgy tűnik, mindannyian bűnösök vagyunk...
szomorú, hogy egy jogszabályról nem lehet eldönteni, mit is jelent... (nem mintha ez lenne az egyetlen)
legalább egy indoklást adtak vóna ki hozzá, ami alapján értelmezhető lenne...:U -
biker
nagyúr
találtam egy jót a dvdmagazin cikkjében (vagy dvdcenter? nem tudom már)
Az írható és újraírható CD és DVD lemezek csomagolásán díszelgő kicsi hologramos matrica jelzi, hogy nem csak a műanyagok és fémek árát fizeti ki a vásárló, amiből a korong fizikailag összeáll, de a majdan rákerülő tartalom után jogdíjat is fizet. Hogy ennek kifizetés mit tehetünk az adatokkal, zenékkel, filmekkel, az viszont elég érdekes, és néhol igen félreérthetően megválaszolt kérdés.
hát a kérdés csak félreérthetően lehet megválaszolt, ha érthetetlenül van feltéve :D -
VladimirR
nagyúr
-
jeges
senior tag
ezt magyarázza meg vki! :U
már ha sikerül belinkelni :B
[Szerkesztve]
mod: nem igazán sikerült, de vki elmondhatná, méér nem?
vagy ha van moderátor a közelbe', aki tudja, méér nem jó, javícccsa már ki, legyen szíves :DDD
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Nézzetek már be légyszi ide! [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=66199&arc=f[/L]
-
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Dehogy esős.AMióta itthon vagyok, csak egyszer áztam meg:Ma reggel nyelvvizsgára menet.
Múltkor is csak futó záporeső volt.A legtöbb ilyen eső nyári hőzivatar, és természetes.Felénk még vihar sem volt, máshol meg tyúktojás nagyságú jegek estek!!
Norvég időjárást akarok, nem ilyen sz.rt, ami meleg és párás.
Legyen tavaszi idő, száraz, napos, 15-20 fokos tavaszi idő.
:O:O:O:O:O:O
Egyébként amagyar klíma, hát, izébizé...Nem nekem való.Télen hidegebb van, mint Norvégiában ahol voltam, nyáron meg megpusztul az ember, mintha tavasz nem is lenne. -
Sick Boy
őstag
olyan eszetlenül okos vagyok, hogy a számomat az egész ország területéről díjmentesen lehet hívni! :D
Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest