Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
IMHO sakkozz.
Az is sport. -
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem csalodtam, de egy kicsit tobbet vartam.
Mondjuk vmi frappansabb riposztot. -
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hat aki annyit log a neten mint te akkor nem is csodalkozom, hogy olyan vekony vagy mint a ropi.
Menjel el sportolni.
En egy heten 4x jarok badizni, utana kb 10 perc szobakerekpar, es szinte a het minden napjan lefutok kb 2-3 kilometert. -
-
DonLeo
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
én meg ilyen vírusról hallottam:
''KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ!!!
Minden mobilos előfizető figyelmébe!
Ha a hívást kap mobiltelefonján, és közben a kijelzőn ''ACE-?''
látható, NE VÁLASZOLJON A HÍVÁSRA, HANEM SZAKÍTSA MEG A HÍVÁST AZONNAL!!!
Ha fogadja a hívást, a telefon vírusfertőzést kap. A vírus töröl minden IMEI és IMSI adatot a telefonból és a SIM kártyáról, ami miatt a készülék nem fog tudni a hálózathoz kapcsolódni. A telefonkészüléket csak cserélni lehet. Ezt az információt megerősítette a Motorola és a Nokia, megtalálható a CNN weboldalán is. Mára hárommillió készüléket tett tönkre a vírus.!!
Kérjük, küldje tovább ezt az információt barátainak!!!'' -
-
Loretto
veterán
aktívban bluetooth virusról dumálnak. de jó hogy 3210-em van :D
-
Loretto
veterán
mennyit szoktatok fogyni nyáron kb?
-
Bazsesz
őstag
[18:37:35] =<Bazsesz>= !seen [Soma]
[18:37:36] -<+Bell>- ISeen:I [Soma] (*****hosztvagymicsoda***********) már lelépett a #prohardver csatiról 13 napja, 18 órája, 34 perce (2004.06.11 23:02), ezzel az üzenettel: ({''''}).
Egy kérdésem van csak: Mi van veled? Mert mondtad, hogy lesz valami, amitől a múltkor (ennyi napja) olyan jó kedved volt...
Hallgatunk :D
Üdv: BAlu -
DonLeo
senior tag
[L]http://www.tar.hu/donleo/pictures/Falsche%20Euromuenzen.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
Vége a vizsgaidőszaknak, szabad ember vagyok. :D
-
Som@
őstag
-
PeliScan
addikt
Cathfaern, azért ha megvan a rendes video/audio szinkronos verzsön, szólj, mert tűkön ülök. :B
-
divot
veterán
Én is így gondoltam, ezért vágtam bele. De rá kellett jönnöm, hogy az önbecsülés bizonyos helyzetben fontosabb, mint a pénz. És arra is, hogy szar munkát csak akkor szabad elvállalni, ha épp nincs más, különben egézségtelen gondolatokkal telik meg az ember feje, és végül még bekerül az esti híradóba. :DDD
-
Arhel
senior tag
-
divot
veterán
Hogy kissé árnyaljam a helyzetet: Tegyük föl, hogy tíz éve dolgozol programozóként. Eleinte annyi volt a feladatod, hogy bekapcsold a gépeket reggel, mire megjönnek az idősebb kollégák, de az idők során te lettél az egyik legjobb programozó a cégnél. Erre megkeresnek, hogy indul egy másik cég, ahol szükség lenne a szaktudásodra, kapsz ennyi és ennyi pénzt, és az lesz a feladatod, hogy bekapcsold a számítógépeket.
És akkor elgondolkodik az ember, hogy tényleg azért küzdött tíz évig, hogy most ismét bekapcsolgassa a pc-ket?
Kissé zavaros a kép, de ilyesféle helyzetbe kerülvén mondtam le a feladatot három hónap után. (Legalább a nyaralásra valót megkerestem. :P) -
lesaux
veterán
Nem jó sem az 12345, sem az 54321, sem a 00000.
-
lesaux
veterán
Mi van, ha valaki 3-szor hülyeséget írt be PIN kódnak? Most valami max. 5 jegyű számot hajlandó elfogadni a telefon, de a PIN2 nem jó neki, a PUK kódok meg hosszabbak.
-
Arhel
senior tag
-
twollah
nagyúr
Kiestek az angolok.
Ez szamomra oromhir. -
atus
senior tag
-
twollah
nagyúr
Lesz TAXI remake az amcsik csinaljak.
Ez mar a veg. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
Hajaj :( Nincs rendben. Az a baj, hogy nálam sem jó :( Valahol ott csesződhetett el, amikor betömörítettem a hangot. Sorry, de azt kell hogy mondjam, hogy szakísd meg a letöltést, majd szólok ha meg van csinálva rendesen.
(már csak abban reménykedhetek, hogy nem ez a verzió lett szétosztva tanárok/diákoknak :O Bár eddig nem jött negatív visszajelzés, szóval szerintem nem)
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Huhhh.... :(
Épp az imént mondtam le egy havi négy nap elfoglaltsággal járó, 100e+ÁFA jövedelmet jelentő munkát. Életemben először éreztem, hogy hiába vannak lehetősége, igenis csak azt szabad elvállalni, amiben leglább egy kicsit jól érzi magát az ember. Pedig jól jött volna a pénz, de minden egyes ezzel a munkával töltött napon úgy éreztem, hogy micsoda alak vagyok, akit ennyiért meg lehet venni, ilyen kezdőknek való melóra. :(
A kedvesem viszont nagyon rendes volt, azt mondta, hogy legyek büszke magamra, amiért bebizonyítottam, hogy nem csak a pénz érdekel. :) -
PeliScan
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Így próbálom megakadályozni h bemérjenek a szerzői jogvédő szervezetek! Mindenütt ottvannak..! Résen kell lennünk, vagy különben mindmeghalunk!! :Y
Nahjó, nem. :) Vagyis inkább :(. DC klinesstől, routertől, OP rendszertől függetlenül, február óta így meg. Kb 10 percenenként lebobálnak a hubok, tökmind1, melyiken vagyok rajta. Egy esetben nem, ha rossz IP cím van beírva.
Ráadásul a chat közben is van egy olyan 10 perc lagg, tehát ha beszélgetni szeretnék, akkor az IP címem utsó számjegyéhez hozzadások egyet :D ekkor megszakad az összes letöltés, és minden oké. :)
Még csak aviprevewwel néztem, de szanaszét van csúszva a hang és a kép a PremoRELOADED klippebn! Ez termlszetes? Pl amikor talán vmi '56os ünnepségen vezényel egy papóka, akkor gondolom a tü-tí-tü-tírü-títítít re kellene böködnie, de az már kb 3 másodperccel előbb lemegy. :F -
Bash
őstag
PeliScan!
Mo-ról való telefonálás-ban nem vagyok tájékozott, de egy biztos: Skype a legolcsóbb megoldás. :) Egyébként szerintem a NeoPhone-nál nem nagyon találsz olcsóbbat.
tildy!
Gratula a vizsgához, mondtam, hogy nincs miért izgulni. :C Remélem nem haragszol meg, de a lányok nálunk is más elbánásban részesültek.
Tithian!
A HDD mióta optikai meghjató? :F -
tildy
nagyúr
Megvan!!!!!!
archi:5
mobil:5
szakdolivedes:5
a szigok kettesek voltak igya dipiatlag:4
Jahm es nem erdemeltem meg.Nem tudtam 5sre, csk szeintem n voltam egyeduli csaj. -
neduddki
nagyúr
H!I
Nem igaz, hogy meg mindig senki nem lotte le eszt a f.szttt...........:- (((((((
[L]http://index.hu/politika/belfold/budapest/szabadsag062/[/L]
udv
neduddki
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Le Mans Ultimate
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest