Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
divot
veterán
Csatlakozom: Boldog szülinapot! :C
Off az offban: Bash, te hogy fordítanád le azt a kifejezést, hogy outdoor recreation? Kb. tudom, hogy mit jelent, de nekem nagyon nyögvenyelős kifejezések jutnak eszembe, és gyanítom, hogy ezt kifejezetten egyféle tevékenységre használhatják... :F -
Bash
őstag
Na, kiderült, hogy miért van itt a helikopter. Felszereltek rá egy hosszú kötélen lógó szerkezetet, és a Plaza tetejéről szedi le egyenként a légkondi-egységeket. Gondolom cserélik őket, és olcsóbb így, mintha egy darut kellene felállítani többször, mivel nem érne körbe a mall-on. :)
-
nem is tudod, hogy három nap múlva kezdődik a foci EB...
(vizsgaidőszak közepén...)
Ui. Mindjárt megyek vizsgázni. Közöm nincsen hozzá, (valami hülye elméleteket kéne tudni, az ilyenekre meg immunis vagyok...) de majd magyarázok valamit... :) A lényeg, hogy most, hogy öltönyt kell venni, most lesz 30 fok...
[Szerkesztve] -
atus
senior tag
Még megvan a V1, nem tudom hol hallottál ilyen balgaságokat... :DDD
De ha tényleg 220k a 300D ebben a boltban, akkor szegény Sony napjai meg vannak számlálva. Megyünk a nyáron Görögországba, és ott már jó lenne valami komoly cucc. Ezért szívesen élek kenyéren és vizen... ;] -
Csak a teljesítés, de nem tudtam teljesíteni a maximumot, az 280 km lett volna. Hozzá kell tenni, hogy életem első versenye, és a 200 km az 140el több annál, amit valaha egyben mentem (persze a 60 az terepen volt). A bicikli fantasztikus volt, merevvillával és slickekkel a montiból sikerült egy 8.5 kg körüli speedert varázsolni.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Som@
őstag
Nálunk már rég elkezdődött az esős időszak. :(
Az utóbbi 1 hétben minden nap szakadt az eső. Többet zuhog, mint Londonban... :O
És egész júniust ilyenre mondják.
''És nem mellesleg kiderült, hogy 3 hétig nagyon busy lesz, magyarul mehetek heti 6-7 nap napi 12-14 órát dolgozni. :((( ''
Merthogy? Mi törpént?
Gondolom azért valahogy csak megoldod. :) -
ha be van zárva az ablak, akkor minek a szúnyogháló? :))
---------------------------------
Egyébként Bash, felrakhatnál egy-két képet, hogy milyen is az a florida... :D
--------------------------
továbbá a nap örömhíre : úgy néz ki, hogy csütörtöktől nekünk is lesz légkondi! :DD jeee.
pedig hány vizsgaidőszakot tanultam már át ebben a 40 fokos tetőtérben...
Ui. bocs a floodolásért, de most olvastam végig az új topicot.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- Képregény topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest