Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
szasza_1
senior tag
Ja, kösz, a kereső megtalálta.
De bazz, úgy meg ijedtem, pont elkezetem írni, hogy nem kell minden pici gond miatt topicot nyitani (amikor nem volt ott, hogy ''vagy próbáld meg a keresőt hátha''), de eltült a hozzászólásom, nyomtam egy visszát, hát ha visszajön :), és akkor ott látom ezt a topicot:
''Nem kell minden kisebb-nagyobb dolog miatt témát nyitni. először tessék utána járni! ''
és azt hittem, hogy váletlenül én hoztam létre valahogy. Aztán utánna látom, hogy mégsem. Fuuhhh.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy lehet mpg-et (vcd-t) megvágni, vagy összefűzni. Mert azt hiszem, hogy a VirtualDub csak aviba tud menteni.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Ha már ilyen sokan vagytok itt, akkor lécci nézzetek át a Jetaudio topicba, és ott válaszoljatok a #201-esre. Köszi.
-
szasza_1
senior tag
Pedig azok a konektorba dugható szúnyogírtók szerintem hatásosak. De mi inkább azokat az aljára csavarható kis tartályban található lével szoktuk használni. Majd ha az kifogyott, akkor szoktuk a lapkákat elővenni. De mondjuk tavaly nyáron (nyaralás közben) rendessen felfegyverkeztem a kis vérszívók ellen. Minden este, mielött elmentünk sétálni, rendessen befújta a házat szúnyogírtóval. Az elég hatásás volt, főleg ha még az elektromos szunyogírtót is használtam.
-
szasza_1
senior tag
Én is csak egyszer írtam be az OFF TOPIC 10-be. De olvasgatni szoktam. Sőt, mostanában inkább csak Fáradt Gőzös Topic-okat szoktam olvasgatni.
Hmm, most hogy belegondolok, lehet hogy azért van ez, mert ebből több van.
Most látom, hogy hozzászólások számában vezet a Fáradt Gőz. Fél év múlva a PH-n már nem is hardverfórum lesz. :))
Aktív témák
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest