Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
peltar
tag
Na, most érkeztem meg nyelvizsgáról, (angol közép A) végre van időm egy kis PH!-ra is. :)
41 pontot sikerült összeszedni, a maradék 1 pont meg csak megvan a laborban, annak az eredményét még nem tudom.
A hugom még aggódhat, neki csak 35 pontja lett, és azt mondja, nem sok mindent értett a magnóból. Én még bíztatom, ő viszont már a következő vizsgaidőpontot keresi. -
Hali.
E hét szerdán miskolcon tojás nagyságú jég esett. Elég durvás volt. Cora áruház teteje beszakadt, néhány autószalon szvsz becsődölt, mert az autók olyanok lettek, mint a sziták...
[L]http://kep.tar.hu/bazsesz/index.phtml?aid=27653779[/L]
Képek róla.
Mi is épp bennt voltunk, de ne izguljatok, a Ladánk jól van, semmi komolyabb baja nincs. :)
Üdv: Balu -
PeliScan
addikt
Hm-hm. És mi lenne, ha tesóm jogsijával vezetnék addig? Másfél évvel fiatalbb nálam, és eléggé hasonlít... melyik a nagyobb felelőtlenség? :)
-
Out
addikt
válasz
burgatshow #1391 üzenetére
Hmmm... rajtam meg a fajdalomcsillapito nem segit semmit, hiaba vettem be 4-et multkor semmi nem tortent... de miutan aludtam, elmult a fejfajas....
Van erre a fronthatasos fejfajasra valami gyogymod? Esetleg van mar ilyen topic itt? -
twollah
nagyúr
Ujra beborult az eg, nekem meg megint faj a fejem.
-
atus
senior tag
válasz
Panther #1385 üzenetére
Ez pedig ilyenkor ordas kísértés. Én meg mindennek ellenállok, csak a kísértésnek nem, úgyhogy amint a kezembe kaptam az A4-es lapot arról, hogy jönni fog a jogsim, vígan gurguláztam a városban. :) Elmentem minden barátomhoz megmutatni a kocsit, meg lementünk Orfűre, mentünk amerre láttunk. Mondjuk nem állított meg egy rendőr se, de szerintem ezzel csak nem áll már neki szívatni. Ha mégis, akkor meg dögöljön meg a lova a neve napján!
(Vajon lehet érezni a fogalmazásomon, hogy éjjel alvás helyett tanultam?:DDD) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan #1383 üzenetére
Hát figyelj, te dolgod hogy mész-e vagy sem; én nem mertem megkockáztatni hogy újra el kelljen mennem az elejétől egy vezetői tanfolyamra. Hozzávéve ha pl. megkapod a Joker-bírságot, amit 100e Ft, összesen 200e a tét, na meg újabb pár hónap autósiskolázás (és ezáltal jogsi-késés).
-
PeliScan
addikt
-
fokukac
nagyúr
válasz
PeliScan #1381 üzenetére
én öt éve három nap alatt megkaptam. szóval türelem...
egyébként 100% rendőrmentes helyen nyugodtan kiprbálhatod! :D
(ui : én is megpróbáltam, még a rutinvizsgán sem voltam túl, de anyámék elutaztak, és ott állt a kocsink a garázsban... gondoltam, kipróbálom, legalább egy körre... háát, beültem, és ott meg is állt a tudományom, mert rükvercbe kellett volna rakni, hogy kiálljak a garázsból, de az nem ment... egy idő után feladtam... nem jöttem rá magamtól, hogy le kell nyomni a sebváltó-kart ahhoz, hogy bevegye a rükvercet...:D ) -
Cathfaern
nagyúr
Mondtam én egy szóval is, hogy komoly kutatómunkát végeztem? :)
Egyébként a másik még ennyire sem erős (egyébként lelkes dolgozó, mivel fentebb írja, hogy ott dolgozik). Persze, egy topic az még nem a világ, de a másik (amit most már azért se linkelek be, ha valaki kíváncsi, megkeresi :P) az pl. axelero kötődésű volt (igaz, akkor meg kéne említeni egy pár éves topicot is, ahol erőteljes Magicomp ozás volt, illetve végül az E-connect-es topicnak is pozitív hatása lett...
Hogy őszinte legyek, csak magamból indulok ki: az ember sokkal szívesebben vásárol egy olyan cégnél, ahonnan egy alkalmazottal már beszélgetett, s aki által (természetesen) jó kép alakult ki a cégről...míg a reklámokat az esetek 99%-ban meg sem nézem (szembe integrált reklámszűrőm van, sorry :D) -
atus
senior tag
válasz
Cathfaern #1378 üzenetére
''Mit tagadjam, van kotodesem a nomaticahoz.''
Azért ehhez nem kell detektívnek lenni... :D
Szerintem ez még belefér, legalábbis ha az enyém lenne a fórum, ennyiért tuti nem haragudnék meg. Lehet, hogy csak egy lelkes dolgozó, vagy annak a barátnője/felesége.
Viszont ugyanazt linkelted be kétszer, úgyhogy a másikkal kapcsolatban csak ismételni tudnám magamat. :) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci #1374 üzenetére
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=62252[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=62252[/L] (bár azt hiszem shady máshová is szokott irogatni)
Most ez a kettő jut eszembe, de mintha rémlene még más is...(igazából a felső topic az, ami nagyon látványos)
De mondom, lehet, hogy csak én gyártok összeesküvéselméleteket :D
[Szerkesztve] -
atus
senior tag
-
Trak
addikt
válasz
Sick Boy #1358 üzenetére
''Lessz még, tavasz ha kéred.. lesz még, hogy Shakespeare-t idézem, lesz majd, de értsd meg a Föld még éretlen. Majd tombol, a vihar, s ha állod, a nagy hírt, Te is hallod, készülj, semmi sem véletlen...''
De szerintem ez sem tökéletes, mert egyszerűen nem érteni rendesen:DD -
tildy
nagyúr
Újra itt:)
Hála égnek reggel 10től már lesz kábelnetem:)
Addig is , nem tudná valaki megmondani, mit jelent ez:
Is this placement part of a mandatory work placement or are you undertaking it voluntarily?: -
Cathfaern
nagyúr
Újabban egyre több olyan új user tűnik fel a PH!-n, akik láthatóan valamelyik cég elkötelezettje. Általában (100% :D) hölgyemények az illetőek, s tapintatosan, de egyértelműen reklámozzák az adott céget a fórumon. Nem nyitnak saját topicot, már megnyitott topicba szoktak beleszólni. Érdekes módon nem kis cégekről van szó, hanem elég nagyokról..Hogy őszinte legyek, nekem nagyon az az érzésem van (bár lehet, hogy én vagyok túl negatív), hogy nem arról van szó, hogy xy ide tévedt a fórumra, s ha már ő zx cég alkalmazotta, akkor szólt róla egy pár sort...ha erről lenne szó, akkor nem csak olyan hsz-eik lennének, amikben ''reklámoznak'' :( Ugyebár ez a tevékenység alapelvek-el nem ütközik, azonban meglehetősen költségkímélő, s eléggé hatákony módja a reklámozásnak...
Jelenleg 2 nevet tudnék fejből mondani, akik egyértelműen ezt csinálják...nem tudom, nem kéne ezzel valamit csinálni? :F -
Panther
HÁZIGAZDA
...Tajvanban ugye kb most kezdődik a munkanap? Mert írtam már a Realteknek hogy a 8029AS-es hálókártyám miatt miért nem tuda gép felébredni STR-ből (Suspend to RAM), és örülnék ha még e héten jönne válasz.
(Persze az hogy elküldtem még munkanapon, nem jelenti azt hogy válasz is jön rá, sajnos. :() -
Panther
HÁZIGAZDA
-
_Volkovy_
nagyúr
A mostani jegyeim várhatóan:3,3,4,2,3,2,3,5,4,2,2.
Kész vagyok. -
Karex
senior tag
Héló! És az ideiglenes jogosítvány? Vagy az már megszűnt? Okmányiroda adja ki. Sima A4-es lapon arcberendezésed, adataid, hiteles infókkal a jogsiról. Addig érvényes, amíg meg nem jön az igazi.
Vagy most valamit nagyon rosszul tudok. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan #1362 üzenetére
Nos én úgy tudom hogy amíg NINCS jogsid (mert még nincs! csak lesz!) addig ha elkapnak akkor jogsi nélkül vezettél, rendőrségi eljárás meg minden és kapásból elveszik a még meg sem kapott okiratot... :U
MOD:
Engedély nélküli vezetés
47. § (1) Aki vasúti járművet, légi járművet, gépi meghajtású vízi járművet, úszó munkagépet, illetőleg a közúti forgalomban olyan gépi meghajtású járművet vezet, amelynek vezetésére hatósági engedéllyel nem rendelkezik, továbbá aki e járművek vezetését ilyen személynek átengedi,
százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Azzal szemben, aki a közúti forgalomban gépi meghajtású járművet engedély nélkül vezet, a szabálysértési hatóság járművezetéstől eltiltást alkalmazhat, továbbá a rendőrség, valamint közúti határátkelőhelyen a határőrség helyszíni bírságot szabhat ki.
[L]http://www.jogiforum.hu/forum/34/2504[/L]...
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
Panther #1361 üzenetére
No jó, de azért csak szétkaptad már párszor, tudod, hogy mit és hol kell megtisztítgatni... :) tesóm nagyon vadu vezet, múltkor Árpád hídon felefé 130al, és még ment volna. Mondjuk azért húz ilyen jól, mert megeszi a 12 litert. :(
Dehogy várok a vezetéssel. Ha elkap a rendőr, és nagyon mocsok, akkor is csak azért büntethet meg, mert nincs nálam a jogsim, nem azért, mert nincs.
Télleg, az milyen büntetést von maga után? -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan #1356 üzenetére
No! Hát akkor már csak az idegesítő várakozás van hátra amíg lesz jogsid. Addig nem ajánlott vezetgetni. :) Viszont utána lehet, és az jóóó ;] (Ja és majd figyeld meg egy hónap vezetés után mennyire tartod be a szabályokat... vizsgabiztos bácsi vajon mit szólna akkor :DDD)
Warbi? Hát, ne menj vele 100 fölött. :U Vagy mindig legyen kéznél egy pótmotor meg egy cseréhez szükséges szerszámkészlet. :) Ez egyébként a legfontosabb amit mondani tudok... meg hogy ne hagyd kihúzva a szívatót!!! -
Bash
őstag
-
PeliScan
addikt
Huh, kinder. :D Jó nap ez a mai. :DDD Átmentem a forgalmin!! :))
Nem is akár hogy... nulla hibaponttal! A vizsgabiztos bácsi a végén két kézzel szorongatta a kezem, és véáleménye szerint az elmúlt fél év legjobb vizsgáját szurkol6tta végig. :D
Királyság van. :DDD
[Panther! majd értekeznék veled Warbi-ügyben, lévén te tapasztalt Warbista, és még csak kezdő, és kíváncsi lennék a karbantartási tippekre/trükkökre! :)] -
Som@
őstag
S.O.S az ezüst RGB színkódját valaki megtudná mondani? :U
Szerk: köszi, már nem kell. Megvan: Silver RGB code: 230;232;250 :) -
Flashy
veterán
álat.
-
Sick Boy
őstag
Basszus nálunk is akkora vihar volt tegnap, hogy elszállt a zagyam! Színházban voltunk tegnap, a Vígszínházban a Revizort néztük Poppyval. Halljuk, hogy dörög kint, de azt hittük, ez valami színpadi hatáskeltés... hát nem az volt, vége volt a második felvonásnak, kinézek, széjjel van tépve a város... nővérem felhívott, h ne vonattal menjünk haza, mert a vihar tövestől kicsvart egy fát a zállomáson és ráborult a vágányokra és letépte a felsővezetéket... Jöttünk HÉV-vel (Dunaharasztin lakom), végiggyalogoltunk Harasztin, az is szét volt szaggatva... Aggótam a Ladám miatt, mondom nem esett-e valami baja... Hál' Isten nem. Ma kimentem délelőtt és lefényképeztem a károkat, már 14 órája egyfolytában dolgoznak az állomáson, kb. 10-12 ember egyfolytában, most erre jutottak eddig:
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/vihar/images/vihar1.jpg[/L]
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/vihar/images/vihar2.jpg[/L]
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/vihar/images/vihar3.jpg[/L]
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/vihar/images/vihar4.jpg[/L]
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/vihar/images/vihar5.jpg[/L]
[L]http://sickboycuccai.uw.hu/vihar/images/vihar6.jpg[/L]
800 * 600-as képek!
Hihetetlen, nekem leszakadt a pofám. Kijöttek a TVsek is, a magyar királyi TV, úgyhogy benne leszünk valszeg a híradóban... röviden ennyi...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Ma nálunk is kicsit bekeményített az időjárás. Már majdnem egy hete tart az esős időszak, eddig ma volt a legdurvább. A melóhelyen az összes épületben beindultak a tűzjelzők, egy kivételével le tudtuk állítani mindet. Abban az egyben ki kellett kapcsolni az egész rendszert. Az ébresztő-rendszer meghalt, a kapu, amit a múlt héten csináltam meg, meghalt. Természetesen a autó-riasztók beindultak, de ez most mindennapos. A mellettünk lévő IADC épületében az összes telefon meghalt, és valahol az eső is beszivárgott. Ez meg is látszik a hőmérsékleten, egészen 75°F = 24°C-ig (78°F = 25.5°C-nak érezni) lehűlt a levegő így hajnali fél 1-re. :)
-
LOTR
addikt
már épp terveztem, hogy könyvet írok letargiáról -ha lesz rá időm :B-, de mivel sikerült túlélnem érettségi nyűgeit, elmúltak a panaszok,megszűnt az ihlet -vagy mi-, tehát újra szép a világ, csiripelnek a madarak, kegyetlen vihar van :) (nem baj, van villámkárra biztosítás, és az ''villámos'' időkben mindig jól jön, főleg ha van éppen rossz alkatrész ;])
tehát no para -
Cane
őstag
absolute offfffffff. Hogy hívják a nemtom a dal címét topikot?
-
fokukac
nagyúr
teljesen rászoktam önmagam plagizálására. így, ötödév végén, szakdoga-írás után az ember már baromi lusta, minden maradék kreativitása elveszett, meg elege van az értelmetlen dolgokbóll is...
ugyanazokat a dolgozatokat adom be több tanszéken, több tárgyból. ilyet már eddig is csináltam. De holnap olyat fogok, amit még soha nem csináltam : ugyanazt a dogát másodszorra fogom leadni ugyanannak a tanárnak. a tárgy majdnem ugyanaz, mint a tavalyi. És úgy se olvassa el... ha meg mégis akkor nem pampoghat, elvégre is én írtam...
de hát több száz dolgozat közül csak nem emlékszik már, na.
szépen átírtam a címet, és kész. backuphatja.... :DDD -
fokukac
nagyúr
a mi környékünkön még mindig folyamatosan vinnyognak a tűzoltók.
-
Pet_i
senior tag
Ilyen vihart még nem pipáltam! :Y
Úgy törte le szemben a fák óriási ágait, hogy nocsak. Riasztók nálunk is kórusban mentek. Szerencsére már vége, nem szerettem volna riasztókórusban aludni (próbálni). :) -
PeliScan
addikt
Akkor csak nekem jött jól a vihar. :)
Barátnőm holnap vizsgázik, és épp keményen tanulgattunk... hát nem elment az egész utcában az áram? :D Kellett tartani egy órácska kényszerpihenőt. :DDD
Csak holnap a forgamimon is ekkor vihar legyen, akkor csak lépésben lehetne haladni, és rá lehetne fogni mindent. :o -
Loretto
veterán
zalmanéknál procihűtőben mi a különbség a kettő között.
cnps7000 ill cnps7000a.
amugy a mistral árul zalman cuccokat, micsoda fejlődés. -
hungeek
senior tag
most beszéltem nagynénémmel. Oakville-ben egy nagy lejtőn elszállt a fékje és 6 piroson hajtott át! Hál istennek nem lett semmi baja. Halálra rémült.
-
fokukac
nagyúr
14. ker-ben is olyan vihar, amilyet rég láttam...
olyan szél volt, hogy amikor kinyitottam az erkélyajtót, hogy kikukucskáljak, erővel is alig bírtam visszazárni...
szerk : most kicsit alábbbb hagyott.
most meg mindenfelől sziréna szól... mentők, tűzoltók... ez nem jelent jót...
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
nálunk volt 1 percces áramszünet is. Ráadásul a vihar szétbaszta a séróm
-
-
Loretto
veterán
pécsen nyugi van, de baromi fülldet az idő.
időjárásjelentés megvolt :) -
Trak
addikt
Szakad az eső...
Úgy nézem pest felé megy, reszkessetek:DD -
Karex
senior tag
Ezt ajánlom mindenki figyelmébe: [L]http://www.celtia.hu/sulyos.html[/L]
:)) -
VladimirR
nagyúr
azert ennyire nem vicces a dolog: mint mondtam, pl a szomszed hazteteje tiszta lyuk
de pl nekunk is elegge atlatszo (gy.k.: lukas) lett a muanyag hullampala(?) a verendanal
godoljatok bele, mi van, ha ez valakit fejbekur?
egyebkent pl miutan vege volt, mindenki kint volt az utcan spectelte a kocsit, hogy renben van-e
holnap zuros napja lesz a biztositoknak
jah, meg ez azert a termest is rendesen leveri: nekunk pl azlig maradt level a szolon, s a meggyfa alatt is sok a meggy...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ez most esett, es nem egyedul jott, hozta a haverjait is, ok is ekkorak voltak ([L]http://cyla.srv.hu/pics/ice2.jpg[/L])
szembeszomszed palateteje tiszta lyuk -
kamikaze boci
őstag
Benne van az egérgyűjteményem a Hócipőben:C
Külön köszönet Kalandornak, aki észrevette!!! -
F-ECT$
titán
2-es lettem IIM-ből :DDD
-
-
hungeek
senior tag
én leszarom :) csak az érdekel ami pontot ér számomra (magyar, matek, angol, fizika, töri).
Amúgy meg azért lógtunk sokat tesiről mert a szerda reggelünk így néz ki:
1.óra: Rajz
2.óra: Tesi
3. óra: Angol
namost ezekre mind nem jártunk be, mivel rajzból soha nem hoz naplót, meg amúgy is csak melegedni jár be a nép, tesiből se megyünk má be akkor, angolból meg nyv-m van tehát nem kell csinálnom semmi.... -
-
hungeek
senior tag
3ast kaptam tesiből merthogy nem jártam be rendesen az órákra..... hát bazdmeg ez nem fair, 5ösre áltam.
-
twollah
nagyúr
www.fucking.at
Rossz az ki rosszra gondol. -
Panther
HÁZIGAZDA
De amikor még csak elkezd szemetelni, akkor még nincs baja ugye? Vagy akkor már ''félig romlott''? Csak mert komolyan meleg a bordája.... de ha abból indulok ki hogy a Voodoo3-é szétégette a kezem... és azt alapból passzívként adták, bírta is. Ezt meg azért meg bírom fogni, sőt a hátoldalon a chipnél is ott tudom tartani az ujjam anélkül hogy elszenesedne. Szerintem hűvösebb lett mint a kis bordával + ventivel volt (főleg amikor állt a venti...), de szeretném biztonságban tudni eme hatalmas értéket :)
-
Bash
őstag
válasz
Sick Boy #1313 üzenetére
Vagy szolgáltatok rendesen, vagy sehogy. :D
54 másodpercbe belefért egy Reload, a kérés feldolgozása a szürkeállományban, a reglap megkeresése, copy-zása, Válasz gomb-ra kattintás, 29 karakter begépelése, meg a paste, aztán OK.
Még csak hajnali 1 óra múlt, nagyon fiatal az idő. De látom te sem aludtál ~5 óránál többet, én 4-el általában beérem, 8 óra alvás már egészségkárosító hatású, nem ajánlom senkinek. :) -
Sick Boy
őstag
Uhh ez gyors volt! Köszönöm szépen! Nálatok már jó késő van, igaz?
-
Bash
őstag
Itt vagyok Sick Boy! Várom a kíváncsi kérdéseket. :D
-
fokukac
nagyúr
boldog fülinapot!
A 22-es csapdája pedig akkor lesz, ha a barátnőd is 22. Ugyanis elméletem szerint a nők 22 éves koruk környékén ''hülyülnek meg'' (bocs), úgy értem, hogy hirtelen megváltoznak, meg minden. Az összes barátom kb. ebben a korban szakított a bnőjével, mert a csajokra rájött valami... hogy ők mást akarnak...
a társaságból csak én maradtam együtt a régi barátnőmmel, de 22 éves kora óta én se bírok vele... :) lehet, ez se tart már soká... -
-
csudri
őstag
Ma van a születésnapom, kemény 22 éves lettem! Remélem nem ez az év lesz számomra a ''22-es csapdája''! :C
-
PeliScan
addikt
Belehallgattam barátnőm osztályának föci vizsgájába; 10.esek; egy fiúcska épp a mikroelektronikai vállalatokról beszél (gazd. földrajz) > ''És ezek a mikroelektronikai cégek odatelepülnek a szilicium-völgyekbe, kibányásszák ott a sok sziliciumot, és beleteszik a csipekbe'' :C
hát, kb ennyi volt, amennyit hallottam belőle, mielőtt sürgősen elmentünk. :) -
Sick Boy
őstag
Bash! hogy tudok megkeresni egy tagot itt név alapján és megnézni a reglapját? Segíts légyszi!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest