Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Most gondoltam csak bele... hol éltek ti? :D Jövő héttől határőrök a határon..? Kutyát sem fogja érdekelni, hogy mit hozok be.
Hm. Vegyünk egy hipotetikus szintuációt; van egy cseh barátom. Gazdag jó, van sok kocsija, egyiket ideadja, ingyen. Tehát kaptam ajándékba egy cseh ''állampolgárságú'' autót. Mit kell vele tennem, hagy itthon is használ6ssam?
És pl mi lenne, ha ez a cseh bácsi idejönne lakni. Használ6ná a kocsiját minden további nélkül, nem? Tehát akkor én is?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest