Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Lesz időm rá, mivel most bizonytalan időre abbahagyom a gépezést. Legkésőbb az augusztusban esedékes műtétem után fogok újra gépezni, addig nagyon ritkán, de ha tehetem, akkor belesek a PH!-ra, és szólok néhány szót.
Komolyodást még nem tudom, hogy milyen mértékben fog rajtam átvonulni. Majd kiderül.
Indoka talán az, hogy idegileg eléggé megviseltek az elmult hetek, szelllemileg végleg megbuggyantam. Elment a kedvem mindentől, de nagyon durva mértékekben mérve (azért öngyi nem leszek). Mindezt a mellkasdeformitásom miatt (nem az zavar, hogy van, hanem az, hogy b*szogatnak miatta, pedig szerintem nem olyan egetrengető, hogy egy tál leves elfér benne).
Holnaptól osztálykirándulás, olyan szinten elment tőle a kedvem, hogy gondolkodtam, hogy itthon maradok. de aztán az egyik osztálytársam szépszóval rábeszélt, és elmegyek. Max az éjjeli bulikból leszbisókból meg egyebekből kimaradok, és alszok.
Géppel olyan szinten vagyok, hogy tavaj nyáron azért újjítottam fel, hogy tudjak az új játékokkal játszani. Most meg MP3-at hallgatok rajta, meg netezek.
Szellemi megbuggyantságomat az (is) igazolja, hogy elgondolkodtam azon, hogy két-három hétre ''bünti-ban''-t kérek magamra (tehát pölö 15 napra kibannoltatom magam, aztán meg visszaengedtetem magam). Már egy mode3rátorral is beszéltem ezügyben. Ezúton is közlöm vele, hogy köszönöm a dolgokat, de önmagamtól is megpróbálom megtalálni a helyem. Hátha sikerül.
Szal most egy ideig nem leszek, gondolkodok az élet értelmén, meg próbálom helyretenni a dolgokat.
Ha esetleg valaki kérdi, hogy hova tűntem (bár úgyse fogja senki sem), irányítsátok erre a hsz-re, mert ebbe szinte mindent leírtam.
Hirtelen ennyi. Viszlát PH! & PH! tagok, de nem örökre, ezt megígérem!
Üdv: Balu
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest