- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asthring
tag
Rendeltem az ebayről kínaországból ilyent, pofátlanul olcsó, soha nem próbáltam milyen szürkeszűrővel fotózni, gondoltam kiváló lehetőség ez, túl nagyot nem bukhatok rajta. Korrektül írják is egyébként, hogy ne legyenek túl nagy elvárásaim; nem is voltak.
A cucc valószínű két polárszűrő lehet, nagyjából olyan módon befolyásolja a színeket és a tükröződéseket mint a hama cp szűrőm, az ég színe eléggé tetszik (ugyanakkor könnyebben be is ég, bár ez lehet a brutál uv sugárzás miatt is). Ebből adódik a legnagyobb hibája, hogy nagyon durván csillog és tükröződik a nap fénye rajta, nappal szemben esélytelen fotózni: így, és így. A másik nagy hiba, gondolom az interferencia miatt maximum állásban nem egyenletesen sötétít. Ez egy másik képen elég jól el bírtam tüntetni lightroomban (hasonló volt az előzőhöz).
Nem verőfényben viszont elég zsiványul teljesít így, és így
Szerintem az árát mindenképp megérte, 1,5 hát alatt itt is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest