- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Slowman
üzenetére
Nem látom, hogy gyengébbek lennének.Csak az AF sebességet boncolgatjuk, egy objektív nem csak AF sebességből áll. Az, hogy kicsit gyengébb, nekem valahogy azt az érzetet kelti, hogy optikailag gyengébb, de lehet csak én érzem így, amikor ezt a szóösszetételt olvasom.
BTW milyen célra lesz a rendszer, miket szeretsz/fogsz fotózni?
Egyébként úgy látom erősen elfogult vagy - a Pentax ellen. Ez a "kicsit zajosabb képek" sem tudom hogy jött neked a K10D-re az akkori vetélytásakhoz képest, mert a Nikon/Sony/Oly vetélytársaknál nem volt zajosabb, sőt. A Canonnál talán igen, de a kb 5 szereplős DSLR piacból az egy gyártó
Szóval összességében, ha nem szereted a rendszered, megette a fene az egészet, akkor válts.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Warzone
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval összességében, ha nem szereted a rendszered, megette a fene az egészet, akkor válts.