Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Hát igen, de nehéz ócsóért jót kapni 135mm-en. Jóval nehezebb, mint 50mm környékén. Igazából, most, ahogy visszagondolok, úgy emlékszem, hogy igencsak túlárazott volt az opticames Pentax is, vmi 20 körül talán - nem emlékszem pontosan. Nekem egy 135mm-es Chinonom van, F/2,8-as. Ez F/2,8-on nem remekel túlzottan, úgymond, F/4-en egész korrekt, F/5,6-tól meg korrekt... de közel-távol nem hozza azt a hűűűűha élményt, amit a Helios, vagy az 50mm F/1,7-es manuális Pentax.
Persze vannak nagyon durván jó 135mm-es manuálisok, csak baromi ritkák és még annál is drágábbak. Na meg lehetnek olyanok, amikről csak simán nem tudok
Mindenesetre rákerestem a 135-ös Carl Zeissra (ugye érted az angolt?), és összeszedtem pár linket:
[link] [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest