- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
Ja ja... de közben megy a gondolkodás... felpróbáltam egy 16-85-öt, sokan istenítik, én ettől sem estem hasra. Kell valami nagyobb átfogású dolog, és ha "fillérekért" lenne egy 18-200 akkor lehet betenném a táskába végszűkség esetére
Még egy 18-105-öt mindenképp meg szeretnék nézni aztán dönteni kell. Vagy veszek egy nagyobb átfogású obit és engedek a minőségből, vagy a Tokina 16-50 és valahonnét kerítek még egy 50-135-öt. Nem lesz egyszerű mert annak már befejezték a gyártását de csak előkerül valahonnét egy megkímélt használt darab. Ja a Tokina 16-50-et is kipróbáltam, az én ízlésem szerint nagyságrendekkel jobb mint a Nikon 16-85.Szerk: Lehet picit zagyva amit írok
A teóriám: vagy veszek egy nagy átfogásút és mellé 2-3 fixet a legfontosabb fókusztávokra, vagy a pénzből amit fixre költenék megveszem a teljes tartományra a nagy fényerejű zoomokat. Ehhe nem könnyű, még lehet kéne csinálni egy 18-200 Nikon vs Tamront is, mert a Tamron kb 1/3-1/4 áron van 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Diablo IV
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még egy 18-105-öt mindenképp meg szeretnék nézni aztán dönteni kell. Vagy veszek egy nagyobb átfogású obit és engedek a minőségből, vagy a Tokina 16-50 és valahonnét kerítek még egy 50-135-öt. Nem lesz egyszerű mert annak már befejezték a gyártását de csak előkerül valahonnét egy megkímélt használt darab. Ja a Tokina 16-50-et is kipróbáltam, az én ízlésem szerint nagyságrendekkel jobb mint a Nikon 16-85.