Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBean55
aktív tag
Köszi a véleményeket mindenkinek, elég gyorsak voltatok.
Valami ilyesmi optimizmusom volt nekem is eleinte, de aztán egyre többször bukkantam a "lágyság" problematikába és elbizonytalanodtam. A véleményeitek alapján úgy tűnik hogy mégis jó lesz ez nekem, mondjuk 98%-ra eldöntöttem a kérdést, 70-300VR lesz.
Mo-on vagyok, a rendelésig kb. még 2 hetem van, addig 100%-ra kell növelni.
Ha minden összejön akkor kb. 1 hónap múlva lenne itt, egy ismerősöm fogja hozni, magánimport.
Ezt néztem ki, az árhoz még +10$ hozzáadandó (szállítás USA-ban): [link]
Amit hozzá adnak az nekem mind kell is, legalább nem kell külön megvenni.
Ha addig még egy kis árfolyamnyereség is bejönne, akkor pláne megéri behozatni.Abszolút hosszú távra tervezek, ezért is "fájt" volna lemondanom a 70-300-ról, de még jobban fájt volna ha megveszem és csúnyán meglepődök. Egyesek szerint az ára nem sok, hááát..., ez valamint a VR miatt az életlenség nekem nagyon nem tetszene, de ha csak a szuperhez képest gyengébb egy kicsit 200 felett akkor rendben van. Ha 300-on "csak" a kitobi szintjét hozná az nekem rendben lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest