Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
4 váznál? És mindegyiknél ugyanakkor? És áms nagy fényerejű objektíveknél nem csinálja? A hivatalos magyar szervízben is megállapították, hogy a vázaknak semmi baja. F1,2 lencsénél sem! Egyébként én is használom ritkán F1,4 és sokszor F1,8 lencsével tág rekeszen. Nem téveszt! Ebből járt olyan példány a kezemben, ami 4 méteres tárgytávolságnál 2 méteres front focus-t dobott. Ez nem a beremeg a kezem a kis mélységélesség miatt kategória.
Próbálták belőni az objektívet (soron kívül) a C. Kft-nél. Nem tudtak mit kezdeni vele. Engem meg egyre jobban idegesít. Nem tartom elfogadhatónak egy 240 ezres objektívnél. Így csak kompromisszumokkal használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Extraflame pellet kályha
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest