Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Monya78
üzenetére
Szia!
Nekem 70-200 F4L-em van. Szerintem jobb annyival az az üveg, hogy még a vágott képei is jobbak, mint a 70-300-é. 55-250-et felejtsd el, nem rúg labdába.
Fotopest Japánból hozza a dolgokat, emiatt ilyen jók az árai. Garancia csak rajta keresztül, kb. 1 hónap alatt fordul meg a cucc. Én nála vettem a 40D vázamat, az 580 EX II vakumat, meg a CP-E4 akkupakkot is. Mondjuk, a vakut megrendeltem direkt hetekkel előbb, mert kellett egy rendezvényre, megbeszéltük, hogy melyik nap megyek érte. Aznap még fel is hívtam, hogy emlékeztessem: megyek a vakuért, mondta, hogy ok, mehetek nyugodtan. Amikor kicaplattam hozzá a világ végére, akkor derült ki, hogy az üzlettársa eladta másnak, amíg ő éppen nyaralni volt. Hát, mit ne mondjak, nem örültem, főleg, hogy nem volt másik. Szerencse, hogy a régi Sigmámat nem adtam el, így azzal tudtam dolgozni. Végül a következő turnusban érkezők közül kaptam egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest