- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5899 üzenetére
Pubon javarészt parasztba dobálják a nade-ket, általában könnyen elkerülhetőek, bár megesik, hogy a random nade-t a leglehetetlenebb helyre is bedobják.
A pályákat úgy találják ki, hogy bármelyik útvonalra rá tudjanak nade-elni néhány másodperccel a kört kezdete után. Nyilván ha semmiképpen nem akarsz felrobbanni, akkor a kezdőn kell maradnod, akkor viszont elfoglalják a plantot, onnan pedig már vesztes helyzetben vagy. Meg kell próbálni elkerülni a nade-ket, meg ugyanúgy az ő rush helyeikre is nade-elni. Aztán majd lesz ahogy lesz.
-
-
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5890 üzenetére
na,ha ma lesz idom, akkor kiprobalom
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5888 üzenetére
okes. de ha adsz pl. youtube-s videokat, hogy melyik mapon hogyan, az sem lenne hatrany, szeretek felkeszulten menni az orakra..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5885 üzenetére
bocsanat, 2x ment el.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5885 üzenetére
Vigyazz, Sir, Vigyazz, mert a vegen meg szavadon foglak!
Most neztem meg a rendelesem, mar statuszt valtott, picking in progress,szoval ha minden igaz, ma feladjak, es talan mar holnapra ,de legkesobb szerdara ittlesz DHL-lel.. Lehet elkezdem a Single-t eloszor, hogy felevelenitsem a regi dolgokat.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5881 üzenetére
jó multira is...csak inkább pubosabb.nagyobb mapok,több útvonal,nagyobb nyilt terek...inkább hentelésre az igazi,pubon mégjobban kéne az összmunka,mint a 4nél.viszont szerintem éppen ezért sokszor szórakoztató is tud lenni,nem egy kezdőnade-rohanás kombóval játszós,mint a 4,ahol már szinte mindenki tudja a pár kulcshelyet és kulcsnade-t,itt lehet sokat bújkálni,és nem szednek ki az első sarkon csipával sem.ennyi előnye mindenképp van.
-
BandiHUN
veterán
végülis azok a modok sem rosszak...a novemberdobby-t szerettem,csak kár,hogy a zombik special-ját nehéz előhozni,nem hat messzire,a jumpok meg azért pár mapon nagyon nagy előnyt adnak a szerencséseknek.a cod5 tartalmazna jó kis alapot,rendes karaktermodellt,stb,de nagyon visszafogja a dolgot,hogy még nincs linuxos szerveroldali,igy tudtommal pl.Magyarországon nem is lehet,csak előrendelésben szervert bérelni,és a 70ft-osok sem játszhatnak együtt az origisekkel.ha lesz linux,tuti változni fog,de szerintem kifejezetten a karácsonyi vásárlási hullámot akarták meglovagolni,hogy ne az legyen,mint a többi cod-nál,vagyis hogy tulképp pénzkidobás volt megvenni,egy szerencsésen generált key simán megfelel a legtöbb embernek a mai napig.én azért reménykedem,hogy még idén lesz a linuxból valami,állitólag már csak az activisionnak kellene engedélyezni,kész van.akinek meg komolyabban bejön a zombi,ott a left 4 dead,nagyon jó és hangulatos,csak drága ahhoz képest,hogy gyakorlatilag egy normálisan megcsinált half life 2 mod felturbózva.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #5878 üzenetére
egyesek megengedtek maguknak olyan dolgokat,amiket másnak zavarónak vettek,szóvátettem,nem tetszett nekik,meg én sem,igy ennyi.lehet örülni.akinek hiányzom,annak sorry,akinek meg nem,az tehet amúgyis egy szivességet...egyelőre várom a cod5 linuxos szerveroldali megjelenését,mert már meg van rendelve a 26os cod5 szerver,oda szeretnék egy normális csapatot,ha összejön,ráuntam a cod4-re,mert a pub lósz...t sem ér,a cod5 zombija/coopja nagyon élvezetes,jobb,mint a cod4 hasonló modjai,+vettem egy left4deadet,ami szerintem minden codos zombisnak kötelező darab,és igy elvagyok.a war persze hiányzik,meg párótok társasága,de bizonyos emberek stilusa nagyon nem.ennyi.ha lesz cod5 szerver,remélem összefutunk majd még
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #5877 üzenetére
akkor errol alaposan lemaradhattam, mert nem emlekszem ilyenre.
-
Balinov
titán
Lorenzoval mivan? Nagyon regen lattam mar irni.
-
athomi
veterán
Mostanában nem voltam elérhető, mivel megszűnt az internetem. Mától azonban ismét van netem, tehát elérhető leszek.
Nemrég jöttem haza buliból, tök ideg vagyok, mivel a pultos lehúzott 700FT-tal. Abszoltút hülyének és részegnek nézett. Holnap (vagyis ma) elmesélem.
-
SipiBcs
őstag
Hajajjj... ezt is megértem....
Tegnap délután a kicsifijjjjam mellémsündörögve megkérdezte: apaaaa.... én játszhatom a Kólofgyuti ketőőőőőt?? Há' mondom persze.... megmutattam neki mit hogy lehet.... a gyereket most zavarta el a géptől az anyja, mert reggel óta hentel single playerben!
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #5867 üzenetére
Már van neki kettő is
.
Bali: akkor már csak egy párat kell aludnod
.
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
rohadjon meg a dabs.ie webshop!!!!
12-en meg meg tudtam a magyar visakartyammal rendelni a monitort,le is szalitottak, siman ment, tegnap megrendeltem a tobbi cuccot,erre most mernek 20perce egy emailt kuldeni, hogy valtozott az ASZF-uk, csak irorszagban regisztralt kartyat fogadnak el....
angolszaszok....
szoval Uraim, rohadt angolok elvittek a karacsonyi jatszadozas oromet...jo lesz,ha masik helyrol ket unnep kozott megjonnek a cumok!
-
SipiBcs
őstag
Elit kollegák: ma este tutti nem vagyok meló miatt, holnap céges karácsonyi buli... ha addig kijózanodom , akkor harcra kész leszek vasárnap este!
-
Sirandrish
legenda
-
ovecs
senior tag
Uhh bocsi tegnap nem voltam a toppon, elég hamar kidőltem, 11kor már szunyókáltam is
-
Balinov
titán
Viewsonic VX2255WMB lett a kiszemelt.
-
Balinov
titán
Megjooottt a monitorooooom!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5851 üzenetére
929 ccm főtengelyen elvileg 150 Le (keréken cca 130) 10000-es fordulaton. Szerinted miből? Ha nem adsz neki benzint baszik az menni.
Tény és való nem kevés, de a trabant is meg eszik 6-7 litert, 'oszt 26 Le.De ne Off-oljuk a topicot tovább!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5847 üzenetére
Használattól függően 6-10 liter.
De 6 literes fogyasztásnál nem mondanám motorozásnak!10 liternél kezdődik ami motorozás is.
300 liter, az kb 3000 Km, ami elég gyorsan összeszalad ha azt számolod hogy 200 Km/h-s sebességnél 55 métert teszek meg 1 mp alatt, 150-nél 41.6 métert .
-
ovecs
senior tag
Tegnap remek volt a war és a pub is
Végre kipihentem magam és így ismét sztárnarancskodhattam
-
athomi
veterán
látom kicsit mérséklődtek a hardver árak
-
Balinov
titán
Juhee,ma feladtak UPS-szel a monitoromaaat! Alakul ez, mint Quasimodo a pres alatt
-
ovecs
senior tag
Megvan az új ts
-
Balinov
titán
ez talan tudja, nem tudom, vob-okkal tud-e dolgozni. Lehet egyszerubb,ha valami gyors programmal attolod avi-ba es abbol vagod ki virtualdubbal, mert azzal (nameg avi-bol) pofonegyszeru kivagni dolgot. Mpeg2-nel, mivel nincs keyframe (kulcskocka) rohadt nehez dolgozni
-
-
CséZé
őstag
Nem tudja vki hogyan/mivel tudok dvd formátumú videoból kivágni kb 6 percnyi anyagot? Menne youtube-ra
-
SipiBcs
őstag
Bali: Grat a cucchoz, ha jól sejtem atomerőművet építesz!
Ovecs: Nem látok pü-t a befizetendő összegről. Hétfőn küldeném az előzővel összecsapva
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5801 üzenetére
Hogyne lennék. Néha írok is a topikba.
Az írországi látogatásomból úgy néz ki nem lesz semmi.
A múltkor kicsit felhúzott egy msn-es beszélgetés során haverom barátnőjére és elment a kedvem a kilátogatástól. Nincs kedvem arra a néhány napra a barátnőjéhez igazodni. Ráadásul a tesója és annak felesége is ott lakik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Proxmox VE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Google Pixel topik
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest