- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8254 üzenetére
én játszanék, csak időm sincs rá.. reggel 7-kor lelépek, aztán örülök ha este 8-ra otthon vagyok, sokszor csak 10-11-re
ha meg van időm cod2-vel töltöm
booz: később mesélek, csak most dolog van..
addig leírhatod veled mi a csöcs van! -
Csyppa
senior tag
válasz
"Sehun senkisenem játszik csak én meg a Sipi bácsi"
Akartam is már kérdezni, hogy miez a SOH cucc?
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #8256 üzenetére
ne kérdezz vállald be mutasd meg ki a fasza gyerek van veszteni valód?
menj dolgozz élj vagy bejön vagy nem de ha akarod úgy is sikerül nem vagy Te hülye gyerek! -
Balinov
titán
válasz
jaja, olvasom,hogy keszultok, irhatsz nyugodtan, igyekszem segiteni amennyit tudok infoval, de mivel en nem Angliaban dolgozok, lehet a topikot is kene latogatnod.
udv
B. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8207 üzenetére
Én melózok, meg 3 hete elkezdtem keményen gyúrni. Alakítani kell egy kis testet, mert az ülőmunkától folyamatosan csoffad a maradék izomzatom, miközben a zsír marad.
Amúgy is le kell foglalnom magam, mert szaros ügybe keveredtem. Megtetszett az utóbbi időben egy munkatársam, de nem sok esélyem van. Előbb-utóbb muszáj leszek lépni, mert nem bírom kiverni a fejemből.Már egy "nem"-mel is előrébb lennék, mert akkor nem maradna remény. Csak hát kicsit gáz lesz vele nap mint nap találkozni.
Boci_83: Még benne is lennék, de egyszerűen játszani sincs kedvem az utóbbi időben (egyik játékkal sem!). Cod2-re is alig járok. Kedvetlen vagyok, ennyi.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #8136 üzenetére
Cod MW2 pubhíííróóót játszunk esténként. Köpködjük a csítereket, szidjuk a kormányt... de néha vicces estéink is vannak csakúgy, mint régen.
Mellesleg fentebb megtalálható a TS3 elérhetőségünk. Szívesen van látva mindenki, aki ismeri a jelszót. Egy kis csicsergésre beugorhatnál/nátok.
Ha véletlen valaki nem emlékszik a jelszóra, akkor privátban szívesen megadom ám...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #8134 üzenetére
ezerrel
szoktál te visszaolvasni?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #8044 üzenetére
Szeva.
Jó régen jártál erre felé
.Nálunk minden rendben bár cod4-et már nem sokat nyomunk.Inkább a MW2-vel szoktuk játszani.
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz
Sirandrish #50 üzenetére
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #7399 üzenetére
A háború viszonozzák, fegyveres konfliktus, két vagy több nem illő szervezetek, amelyek célja a átszervezésével szubjektíve kialakított, geo-politikai kívánt eredményt. In his book, On War , Prussian military theoretician Carl Von Clausewitz calls war the "continuation of political intercourse, carried on with other means." [ 1 ] Című könyvében, a háborús, a porosz katonai teoretikus Carl von Clausewitz kéri háború "folytatását politikai közösülést folytat más eszközökkel." [1]
War is an interaction in which two or more opposing forces have a “struggle of wills”. [ 2 ] The term is also used as a metaphor for non-military conflict, such as in the example of Class war . A háború kölcsönhatás, amelyben két vagy több szemben álló erők is támogatják a "küzdelem a végrendeletek." [2] Ez a kifejezés is használatos, metaforát nem katonai konfliktus, mint a példa osztály háború.
War is not necessarily considered to be the same as occupation , murder , or genocide because of the reciprocal nature of the violent struggle, and the organized nature of the units involved. [ 3 ] A háború nem tekinthető feltétlenül ugyanaz legyen, mint foglalkozás, gyilkosság, vagy népirtás miatt kölcsönös jellege miatt heves küzdelem, valamint a szervezett jellege az érintett egységek. [3]
A civil war is either a dispute between parties within the same nation (such as in the English Civil War ), or else a dispute between two nations that were created out of one formerly-united country. A polgárháború vagy a felek közötti vita az azonos nemzet (mint például az angol polgári forradalom), vagy pedig a két ország közötti vita, hogy ki jött létre egy korábban egyesült ország. A proxy war is a war that results when two powers use third parties as substitutes for fighting each other directly. A proxy háború az a háború, hogy az eredményt, amikor két hatalom használatát harmadik felek helyettesítő harcok egymást közvetlenül.
War is also a cultural entity, and its practice is not linked to any single type of political organization or society. Háború is a kulturális szervezet, és a gyakorlat nem függ össze egyetlen típusú politikai szervezet, vagy a társadalom. Rather, as discussed by John Keegan in his History Of Warfare , war is a universal phenomenon whose form and scope is defined by the society that wages it. [ 4 ] The conduct of war extends along a continuum, from the almost universal tribal warfare that began well before recorded human history, to wars between city states , nations , or empires . Inkább, ahogyan az már a John Keegan az ő története a háború, a háború egyetemes jelenség, amelynek formáját és hatályát határozza meg a társadalmat, hogy a bérek is. [4] a háború folytatására is kiterjed mentén egy folytonosság, a szinte egyöntetű törzsi háború, hogy kezdődött előtt jól rögzített emberi történelem, a háborúk közötti város államok, nemzetek, vagy birodalmak.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #7391 üzenetére
Tenyleg, Sir, lehet lemaradtam az esemenyek sodraban, de fogalmam nincs ,miert tuntel el igy a ph-rol..
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #7389 üzenetére
Tolmács sofware-t kerestem hozzád!!
Egyébként sajnos nem sok, várjuk az MW2-őt!Veled minden ok?
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #7237 üzenetére
mennyé repülővel oszt nem kell útlevél, ráadásul csak 1.5 óra az út
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6836 üzenetére
Elnézést kérek Mr.Don Sirandrish
.
Bali: Nem régen kezdtem el játszani a Godfather II-el.Nem olyan rossz,bár az is igaz,hogy nem is sokat játszottam még vele.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6836 üzenetére
The Godfather III-at rolad fogjak mintazni, remelem jobb lesz,mint a 2,mert az egy kalap szar
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6785 üzenetére
nem nem
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6781 üzenetére
Sajna Yako-nak a család és a meló melett nem nagyon van ideje játszani
.
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6783 üzenetére
tudom bazzeg hogy ott van
kapom is érte a vérszívást rendesen hogy mértnem hütöt vettem inkább
730000ft ért hütöt hát neeeeeeeeeem -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6770 üzenetére
Akkor gyorsan le is védetem ezt a szöveget
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6768 üzenetére
Jaja most találtam ki,ezt teszi velem a szombati meló
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6762 üzenetére
Fonott kalács kakaó ettől nől a hasad jól
.Ilyenkor inkább egyetek egy kis joghurtot,az sem jó ha kikészül a gyomor.
Jó reggelt.
De utálok szombaton melózni,szerencsére csak délig vagyunk nyitva.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6764 üzenetére
en elotte nem nagyon, csak 1-2 kv meg meg 1-2 napig cig...kezd ki is lenni a gyomrom,rohadjon meg a vilag
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6762 üzenetére
hm....ugy terveztem este nem eszek ma semmit, de mar majdnem reggel van...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6760 üzenetére
kis repaskalacsert?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6752 üzenetére
Hello.
Kaptál reggel a telómról egy kb 178 dolcsisat most meg : "Sirandrish KIRABOLT! Elvett tőled $491-t".De most már elég legyen
.
-
Balinov
titán
válasz
csakazertse
-
SystemRoot
őstag
válasz
hogy tudjátok élvezni ezt a marhaságot?
amúgy sikerült kirabolnod mert nem tudtam mit linkelsz, de mostmár óvatos leszek
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #6746 üzenetére
á semmi
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #6744 üzenetére
venti meg vinyó nélkül
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #6742 üzenetére
nekem ideadta volna 150be
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6736 üzenetére
picivel több
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #6722 üzenetére
de egy aljadék vagyok
Bocsesz srácok..kárpótlásul itt amiről beszéltem..http://www.filthyfil.net/zboard_mocks.jpg
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6717 üzenetére
Itt egy teszt róla: [link]
A billentyűzet helyett használod,sokkal kényelmesebb és több funkciója van.De nekem inkább a miatt lenne érdemes,hogy kisebb mint a rendes bill.Sajnos keskeny az asztalom és néha beakad az egerem a billentyűmbe.Sipi:Hát a mai világba már figyelni kell,hogy ki mire kattintgat
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6713 üzenetére
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6708 üzenetére
Méééééé mi lesz ha nem?Amúgy ma már ne mehetek ki az utcára
Bali: még a végén igazad lesz
.
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6697 üzenetére
Van pofád vissza kérni?
Majd ha nagyon megszorulsz adok kölcsön!
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6682 üzenetére
322!
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6684 üzenetére
Sirandrish KIRABOLT! Elvett tőled $110-t.
Hehe most csak ennyit adtam
.
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #6682 üzenetére
Sirandrish KIRABOLT! Elvett tőled $329-t
Ecsém miből veszek így sört?????
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6658 üzenetére
488
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6660 üzenetére
Azt vettem észre,hogy nem játszol.Így legalább tegnap tudtunk ellenfeleket ölni nem csak a hullájukat láttuk a mapon.
Bár azért írtott tegnap mindenki
.
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #6658 üzenetére
tőlem van a 2száz valamennyi $
nincsmit -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6654 üzenetére
Na b+ engem is lenyúltál!?? Nyazsgem ám!
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6652 üzenetére
Azt hittem,hogy ma nem jársz erre
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6650 üzenetére
"Sirandrish KIRABOLT! Elvett tőled $448-t" a pics@ba már megint
.
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6643 üzenetére
persze csak idöt kéne szakitanom rá hogy eljusson hozzád
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6618 üzenetére
Bocsi,most csak ennyi volt nálam
.Hitelkártyát elfogadsz?
.
Tedd be az aláírásodba szerintem,úgy többen ráfognak kattintgatni.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6616 üzenetére
"Sirandrish KIRABOLT! Elvett tőled $184-t"
Most akkor a police.hu-n feljelenthetlek
.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6606 üzenetére
Tőlem nincs miért! No Problem... ahogy szoktákvoltmondanilövöldözésközben!
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #6596 üzenetére
én kérek elnézést
Sipi tőled is -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6602 üzenetére
/bind F5 "vedd fel a golyóállómellényt"
/bind F6 "superman on" csak ezek vannakáááá biztos nem ezek miatt nem tudtál lelőni
.
Esetleg nem tudsz kölcsönkérni egy hangkarit és azzal kipróbálni?Nekem van egy felesleges SB Live-om csak messze laksz.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6600 üzenetére
Regcleanert szoktam használni,ha lesz hétvégén időm akkor újra rakom a cod4-et.Tudtam,hogy nem kellet volna leírnom,hogy van kettő bindem
.
Sikerült már megoldanod a hang felvételt a videoban?
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6596 üzenetére
Tehát rettentően okosan és mindenigénytkielégítően válaszoltam.... csak kép nélkül!
De még jó, hogy van Adrishunk is!
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #6592 üzenetére
A gigabyte panelen a mikrofon fül alatt egy ilyen kétvégű villáskulcs vagy mi a túró (nem vagyok autószerelő
)
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #6590 üzenetére
Hát ecsém nálad valami beállítások csúnyán el vannak b@szva.... Mikrofon kalibrálást ajánlok, az talán segíthet
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6588 üzenetére
Nincs egy másik beállítási menü?Már mint a gyári azaz nem ez a windows-os hanem a Gigabyte-os? Esetleg nem tudom elnémítani azt a csatornát amelyik nem kell?Tehát csak a stereomix-et hagyd meg.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6582 üzenetére
A füles rá van dugva?Nem lehet,hogy annak a mikrofonjával vesz fel hangokat?
Ovecs: ezért kell májkrémet vinni uzsonnára,az jobban is repül
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6577 üzenetére
Esetleg nincs valami beállítási lehetőség a hang felvétel beállítására?Bár gondolom már mindent végig bogarásztál
.Videóteszt az igen
,max majd utószinkronizálod
.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6577 üzenetére
vista? rendszergazdakent futtatni? Hangeroszabalyzoban megnezni, hogy nincs-e nemitva a Fraps,mint alkalmazas?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6573 üzenetére
Innen próbáld meg: [link]
Nyugi,nyugi lehet,hogy ezzel sem fog menni
.Mit akarsz felvenni?Folytatódik a Zelda cikk?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6571 üzenetére
Az alaplapi integrált hangkarit használod?Esetleg frissítsd annak a driverét.Az Xfireben lévőt még nem használtam én sem.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6569 üzenetére
Igen
és feltűnik,hogy a sound devicenél nincs semmi.Ott nem is tudsz választani?Az Xfire-ben próbáltad már?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6564 üzenetére
xfajornek van videorogzito modja.
de a fraps tud elvileg hangot is. probaltad mindket beallitast a megfelelo fulon?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6564 üzenetére
Hello.
Szóval akkor van a Fr*** de az nem kell
.Itt nézelődj [link].Esetleg a gamecam vagy pedig a Xfireben is van ilyen opció.
Talán ezt próbáld még meg a Frapsban:"nekem se vette fel a hangot de megtaláltam a megoldást.hangerőszabályzó megnyitása, beállítások azon belül tulajdonságok klikk felvétel pontra és ott asszem van olyan hogy sztereó keverő vagy mi ezt bepipáljátok ha minden jól ment akkor fraps is azt írja bemenő jelnél hogy sztereó keverő"
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6559 üzenetére
teisbammeg?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6547 üzenetére
me', hisz ez csak a csaladipotlek
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6542 üzenetére
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6540 üzenetére
köszi köszi
csak az a baj nemvagyok már szomjas semennyire pffffffffffffffffff lol xd meg mitszoktak még a kockák írni?na min1 mérnem lehet íttasan vezetni nekem elég jolmegy bár nem piros a lámpa színe hanem mindig zöld -
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #6522 üzenetére
Egész biztos!
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #6519 üzenetére
ellehet azokkal szórakozni, mi régen uo-val oylan jókat játszottunk h voltak tankok, jeep-ek, stb..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6507 üzenetére
jaja,haza,de vasarnap mar tul is voltunk a muteten, mar tegnap sokkal jobban volt, folyamatosan erosodik, halistennek.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6491 üzenetére
Elvileg ha beszélsz valamilyen nagykereskedéssel, akkor nem lehetetlen, hogy a kezdőszettet meghitelezik neked.
De legalábbis 15 - 30 nap fizetésre kiszállítják...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6493 üzenetére
van egy ket szaki, aki hitelkozvetitessel foglalkozik maganzokent, ok talan tudjak hogy merre erdemes keresni. nem tobbmisi lakashitelre gondoltam..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6491 üzenetére
ilyen embert nem ismerek sajnos, plane feletek, de van itt a ph-n egy lakashiteles topik, ott kerdezz, hatha tudnak valami okosat tanacsolni.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6454 üzenetére
volt kolcsonbe egy kistv nalunk, probaltam szobaantennaval, de a vasbeton learnyekolt,mint allat. Tv-re elo se fizettunk, majdnem annyi,mint a net..meg kombos csomagban is.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6452 üzenetére
me? nincs egyebkent, minek? ugyis csak a P2P boltban letoltott filmeket,sorozatokat nezem. ha meccset nezek,meg ott a net,szinte semmirol nem tudok lemaradni.
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6445 üzenetére
az még sajna nincs de már aztis megbántam hogy idehozták a wind-et ovecsnek 75000 mondtan hát tartom is a szavam csakhogy nem annyiért hozták
mert drága az euro
igyhát buktam picit na de ez már az én gondom de örülök megint tudtam segiteni az egyik haveromnak és ez a lényeg
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6448 üzenetére
kozbe megneztem wikipedian, csak kompozit,komponens es talan scart videokimenete van...igy nem tudom rakotni a monitorra...tv-t meg ezert nem veszek, igy WII-rol ennyit...
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #6442 üzenetére
Egy ilyen nőnek? naná!!!
-
ovecs
senior tag
válasz
Sirandrish #6439 üzenetére
Ja már én is ráharaptam, de ez FEKETE a Maminak meg FEHÉR kell....
Egész nap a hirdetéseket kockulom meló helyett, de holnapra ígértek egyet.
Leadtam a szakdogámhoz ma a kutatási koncepciót így tudok kicsit lazítani, fél nyolc fele leszek, hatalmas mészárlásra számítsatok -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6439 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6437 üzenetére
meg mindig nem tudott szerezni Booz windet a budoslabunak?
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6360 üzenetére
Spec én a Whiszkászt gyömbérrel tolom!
A mostani izé az a fogyókúrám miatt van
Egyébként söröznék..... lassan a fél kezemet odaadnám 1 heinekenért!
..... Nem ér röhögni!
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6281 üzenetére
Most erre mit mondjak
.
Durva.Bár ez rajtam nem segít
,de azért irigykedem eléggé
.
Amúgy igen,a ping a lényeg a képemen
.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6281 üzenetére
brutal az uploadod vazze, de azert a diginek a kulfoldi savszelessege...haaat...
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6219 üzenetére
Ebben tökéletesen igazad van. Mindig lesznek olyanok, akik MINDENT megtesznek, hogy nyert WAR-juk legyen. Mi Fun Game-erek vagyunk, szerintem ez nem is fog változni. Nyomjuk a gépünkhöz mérten legszebb beállításokon és élvezzük....!!!
Ami a tegnapi ellent illeti..... sokkal jobb játékosok voltak, mint mi. Speciel én nem távoztam keserű szájízzel a warról.
Utána istenit söröztem a barátaimmal!!
Ha ma estére nincs ki az ötösfogat, akkor elképzelhető, hogy a rendelkezésre állok, mint golyófogó!
Ami a PB-t illeti, egy picit értetlenül állok a kinevezett serverek konfigurációihoz. Hisz FUN Kupaként hirdették meg. Véleményem szerint be kellett volna állítani, legalább a CB szabályainak megfelelően. De ettől függően üdvözlöm a kezdeményezést és vállszélességben támogatom. Csak gratulálni tudok a szervezőknek!
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6216 üzenetére
Így már értem, és legalább nem fogunk elbeszélni egymás mellett.
Szóval, a tegnapi waron eléggé kikaptunk. Azt egy szóval sem mondom, hogy az ellenfél játékosai butították a grafikát, de az tény, hogy az ilyen mértékű butítás hozzájuttathat egy-két plusz nyert körhöz. Azt gondolom te is érzed, hogy nem ugyanolyan 6/14-gyel fordulni, mint 8/12-vel. Egyrészt nem reményvesztetten fordul a csapat, másrészt a szorosabb eredmény több izgalmat nyújt.
A tegnapi ellenfél jobb volt nálunk, akár használtak butítást, akár nem, a war végeredménye ugyanaz lett volna. Jobbak voltak nincs ezen mit túlragozni. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #6214 üzenetére
"Skillel kell lenyomni őket nem látvánnyal...ennyi..vagy saját szerveren kell játszani..."
Ezt kicsit bővebben vagy egyértelműbben is kifejthetnéd, mert nem egészen egyértelmű mire gondolsz, épp ezért nem is reagálok egyelőre.
Egyébként ez még csak nem is a max. butítás.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6207 üzenetére
-
Nunder
őstag
válasz
Sirandrish #6202 üzenetére
Gondoltam abból amit olvasgattam. Anno mikor még a PH! klán indult ent-el meg veled meg stb. akkor párszor felnéztem a szeróra de sose volt senki. Most gondoltam írok hátha van lehetőség játszani mert nagyon kevés olyan hely van ahol lehet normálisan. És nyugodtan szólj bele csak azért címeztem valakinek hogy témába vágjak
-
SipiBcs
őstag
válasz
Sirandrish #6194 üzenetére
Majd naggyal írom!
Ezek szerint a per jel volt a ludas.
Merthogy én még sosem vettem fel demo-t, must meg kell majd.
Ez irányú szüzességemet is elvesztem. Csak nehogy nekiálljak balfax fragmovie faragásnak. "Így lőttek le" címmel!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6189 üzenetére
tudom,tudom,csak mire leesett,mar nem tudtam hsz-t modositani.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6187 üzenetére
Gergello-nak akartam irni..
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6151 üzenetére
Jegyezd meg jól, míg a föld kerek, mindig lesznek zacsinyaló link nicknevű emberek
-
booz
senior tag
válasz
Sirandrish #6148 üzenetére
kimondta hogy levesz te.....?
kérjééééééééé bocsánatot -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6132 üzenetére
hatjo,jo...finomhangolni meg nem volt se idom, se energiam. Mikor gepezni tudok, inkabb jatszok.
Egyebkent rajottem, hogy valszeg az asus zsuga hutese qrva hangos, amiatt kell push2talk-ra raknom a TS-t..Lehet,visszaviszem a boltba kicsereltetni egy masik tipusra...Lattam is multkor epp egy Palit 1GB-os 4870-et
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6130 üzenetére
nem rossz tipp, majd ha idom engedi kiprobalom.gyakorlatilag alig tobb,mint 2 hete van meg a masinka.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6128 üzenetére
war alatt nem nagyon szoktam nezegetni,
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6123 üzenetére
Na látod ezt nem is figyeltem csak benyomtam a menübe,már mint az árnyékot.
A parancs meg amit Booz adott az lehet,hogy a texturákat állítja extra-ra.De majd kipróbálom ha a gép elé kerülök.
Sajna nem ugrik be a parancs,majd este megkérdezem Booz-tól.
A Crash pályán a helikopternél látszik neked a becsapódás nyoma a földön?Ott vettem észre,meg a Vacant-on látszódnak a csempék.Azért gondolom,hogy a texturákon állít mert eddig az nekem auto-n volt és ezeket nem jelenítette meg. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #6120 üzenetére
Booz mondott egy parancsot ami a texturákat állította szebbre.Meg az árnyék is ki volt kapcsolva plusz még valami le volt butítva a 8800GT-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Nintendo Wii
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest