- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
Szia Pyros úgy néz ki vasárnap
megyek Egerbe -
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4278 üzenetére
Hello.
Bali ez nem segít?
"Ha ez az üzenet fogad a játék telepítését követően: "iw3mp.exe müködése leállt " a köv. kell tenni:
Vista alatt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezésXp alatt:
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra." -
BandiHUN
veterán
-
-
Kavicsusz
tag
Ezt eddig nem is mondtad, hogy router-ed van de akkor is 10Mbites neted az elég nagy... Vagy már régebben is volt ROUTER-ed?
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4278 üzenetére
próbaképp beállitottam a pb-t a pubon,hogy viselje el a maxpackets 30-at...remélem menni fog a dolog,kiváncsi leszek,mennyit jelent majd a játékban,szerintem olyan sokat nem.főleg hogy a komoly gémereknek úgyis át van állitva,aki meg kezdőbb/nem warozgat,annál meg úgysem jön ki szerintem,és legalább a pb nem vágja ki.sokan azt se tudják,mi van szerintem,akik repülnek,pedig a pb már játékkezdéskor ad egy figyelmeztetést,ha valakinek valamilyen értékei rosszra vannak állitva,és ad is rá asszem 2 percet,hogy változtasson.csakhát nem figyelnek oda a szövegre.nameg nem ártana több ember a szeróra amúgy sem...
-
Balinov
titán
nabakker, vegre fennvan minden peccs, maxpackets is beallitva, pb frissitve.erre iw3mp.exe hibat eszlelt....
nyomok egy optimal settingset mindjart
-
BandiHUN
veterán
lehet valami drivered hibádzik még...nézd meg más játékkal is,mert ha mással is gond van,akkor általánosan lassú valamiért az adatátvitel.nekem pl.a winchester haldoklása is igy tünt fel,a végén már nem tudtam 4x-esen sem irni pl.dvd-lemezt,mert nem birta az átviteli sebességet,a cod is lassan töltött.viszont friss winnel esélyes,hogy valami,pl.procidriver,chipset driver,vidkaridriver,hangkaridriver más,mint volt,vagy még fent sincs.esetleg nézd meg defragmentálóval is a winyót...mármint ha nem az xp-s partición van.egyébként 4-5mp nekem,amig bejön a connect ablak xfire-n inditva egy gémet,vagyis max eddig látszik a kép csak.pedig nekemvan vagy száz map,50 mod és a komplett fejlesztőkészlet a codra pakolva
-
RtK
tag
Hali! Van egy kis problémám remélem valaki tud rá megoldást: indítom a CoD4-et és több mint fél percig csak azt a kis képet látom amin a feka katona van puskával, majd utána végre belép a játékba. Ez normális? Qrva idegesítő mikor XFire-n lépnék be egy szerverre, de mire méltóztatik elindulni addigra betelik a szerver.
Nem játszottam vagy fél éve, de úgy emléxem h ennek nem kéne ilyennek lennie. Tegnap raktam újra az xp-t szal kizárt hogy az lenne a baj h beteg az oprendszer. 1.7-ig fent vannak a patchek is. Valaki valami 5let?
-
booz
senior tag
kavicssli ment a kép nem kiröhögni
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4249 üzenetére
no dobtam már én is egyet,hadd örüljön az asszony
-
gyerpi
aktív tag
1 pár vicc
Este a falusi moziban megy a film. A film közepén érkezik egy katona, és leül egy fiatal lány mellé. Vége a filmnek, felkapcsolják a villanyt, a katona mögötti sorban egy öreg néni felkiált.
- Úristen, itt kefélnek!
Mire a fiatal lány:
- Te jó ég! És pont engemet!Egy 80 éves tata elvesz egy 20 éves nőt. A nászéjszakán a dugás előtt a tata felmutatja 5 ujját.
- Ennyiszer csinálunk? - kérdezi az ifjú feleség.
- Nem, válassz!!! -
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #4264 üzenetére
mondjuk mivel a lányom zene bolond még én is szeretem a jó zenét azért vettem, de nagyon jó a játékra is olyan dolgokat hallok meg vele amire esélyem sem volt az előtt
habár vettem egy hangkártyát is bele ezt
sokkal jobb mint az alaplapos
eredetileg koos fülest akartam de qrva drágák -
gyerpi
aktív tag
eltört a bementnél és el kellet egy 5 cm a drótból vágni
de valami extra bass vagy mi van benne sourrund stb. és én nem tudtam megjavítani a haver meg nyaralt én is stb. szóval azt mondta mára kész lesz talán
ilyen a kicsike -
gyerpi
aktív tag
sziasztok !!!
elvileg ma már leszek sok volt a dolgom mostanában
és még a fülesem sincs kész
már két hete javítják
-
Balinov
titán
tegnap vegre felment a COD4-meg az osszes patch. Viszont NYEV pubon Banned by Administrator uzenet..egy masik szerora, ahova gyorsan fel tudtam menni meg GLOBAL GUID-ban. /EXEC fps.cfg nelkul. Valszeg csalt az NFOrmaciomban levo szeriaszammal valaki... Csak keresek szimplan egy masik szeriaszamot es a multiplayer optionsban a megfelelo helyen beirom?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4249 üzenetére
egy szavazat gombikere..ooo..akarommondani Pimaszra..olyan sniperes nezese van, nem?
-
Sirandrish
legenda
Tudom hogy hülyeség de asszonynak fontos
IDE
kattolva az utolsó kutyus az enyémi...arra kéne szavazni..a neve pimasz
Ha szavaztok kaptok egy mailt ahol egy linken kell megerősiteni...aki tud szavazzon meg szavaztassonKöszike előre is
-
BandiHUN
veterán
mint ahogy nem is használom....kipróbálni kipróbáltam persze,mint ahogy le is irtam a tapasztalataimat...de pl.tegnap warra már a felbontást is visszaraktam 1440x900ról a nativ 1680x1050re,mert egyszerűen nem tetszett a látvány hosszü távon....de a lényegen akkor sem változtat,használnám,ha akarnám,mert "legális" és mert ennyi erővel kapja be,akinek a dupla fps-e miatt nincs ilyen gondja,mert az sem külömb.az én szememben egy sima görgővel lövő emberke is 50x nagyobb cheater lenne...és igenis nincs jü konfigom,mert 70-100közötti fps-em van árnyékok nélkül,közepes textúrával és minden effekt off.de 1440x-ben sem megy feljebb,mint 100-150.és sajnos ég és föld a 250-300hoz képest,ráadásul ha leveszem a felbontást,nem látok olyan pontosan sem messzebbre.egy szó mint száz,a k...a anyjukat,hogy miért nem lehet legalább ezt megoldani,ha már a warezt és a csalást nem tudják kivédeni...el is döntöttem,amint lesz cod5,veszem megfele,nem várok.ha az is megy egy pár hónapot tisztán,meg trükkök nélkül,már megérte...kár volt várni a cod4-el is,bár akkor lé sem volt rá,warezolni meg nem akartam.igy viszont késtem is a többiekhez képest,nem is pc-s voltam,hanem konzolos...majdnem azt mondom,a cod4 dolgai miatt a saját pubolásainkat leszámitva december óta nem nyomtam egy igazán jó meccset se.ejj,a régi szép idők,amikor együtt örültünk,hogy Kiflee-nek meglett a kék m4,másnak meg még nem volt semmi,max digital,na akkor volt igazán jó a cod4,a ph! szerveren...azóta meg zuhan a szint szépen,lásd warok,mennyi is megy mostanában ilyen-olyan okból a levesbe...
én nem hiszem,hogy mi ennyire romlunk...hanem inkább ennyire szenteskedünk.másnak nem hiszem,hogy ilyen lelki gondokat okozna egy cfg.ráadásul még benne is hagyhattam volna pár nem kivánt extrát...amit szintén nem érzékel a pb gondnak.de igy maradt ez,ami csak egy kicsit kopár,és gyenge géphez,konkrétan Bali számára kerestem.
-
Sirandrish
legenda
Jah jah..Hunor elküldött pár képet...hát nem egyszerü butitásról van szó..a házfalak üresek..fü is kisebb..lombok a fákon/bokrokon szinte nincseneek is...és ez csak így első ránézésre..biztos tudnék még hiányosságokat találni..
-
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4236 üzenetére
Ööö milyen gépen volt neked 4060 fps-ed?
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #4236 üzenetére
Hunor írta : "Azt a cfg-t kipróbálhatod. Én megnéztem és be kell valljam még az embereket sem láttam rajta olyan ronda"
ezért mondtam valamit valamiért -
gyerpi
aktív tag
Két idős bácsika beszélget:
- Koma, te hogy szoktál otthon szexelni?
- Hát, húzok az asszony fejére egy gázálarcot.
- Gázálarcot? Minek?
- Hát, így egyrészt nem látom milyen csúnya, másrészt nem érzem milyen büdös a szája, és ha meg befogom a lyukat, úgy mozog, mint egy húszéves. -
Sirandrish
legenda
énis játszottam 4060FPs-el és ugyanugy letudtam lőni az embert..
Ráadásul egyáltalán nem az FPS növekedésről beszélek...nem az a baj hogy 60ról 200FPS-e lesz..hát legyen..én arról beszélek hogy ahhoz a 100+ FPS-hez jónéhány zavaró texturát ő pl nem lát és ezzel tisztességtelen előnyre tesz szert... -
Balinov
titán
Asszony este a férjének:
A:-Szeretsz drágám?
F:-Szeretlek.
A:-Nagyon Szeretsz?
F:-Nagyon szeretlek?
A:-Mondj valamit magadtól is!
F:-Aludj már bazdmeg. -
Balinov
titán
ha ma idobe hazaerek, es le is tudom a hibas reszeket szedni jol, akkor meg ma kiprobalom...
A sima Mohaa miert nem megy? Nekem is belefagy, ha a jatekon belul probalok szerverhez csatlakozni, de ha xfire-vel ,akkor sima ugy. En is meglepodtem, mert vista home premium alatt nem szamitottam arra, hogy mindenfele xp sp2 kompatibilitas mod, buhera nelkul is elindul csontnelkul. Viszont azt a kurva unnamedsoldier.cfg-t meg igy sem talalom, igy marad a 4:3-as keparan a wide helyett
Ez Collectors Edition, gyari lemez, gyari S/N-nel, a kiegeket igaz meg nem probaltam felrakni (mondjuk azokat meg SP-ben se vittem vegig).
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #4213 üzenetére
félre értesz én nem azt mondom, hogy ez így jó csak vedd a másik oldalt van egy szerényebb gépe valakinek és azért szív mert nincs pénze 8800 GT-re - jó lehet mondani játsszon 40 FPS-el ( én játszottam nem olyan nagy élmény hidd el) és akkor ő berakja ezt a cfg-t, attól ő még nem lesz jobb játékos
és mindenki tudja, hogy az FPS miatt van az is milyen a szórása a fegyónak, több fejlövés stb., ha nem lenne FPS bugos a cod sorozat ez nem volna - ennyi
és 1 példa az adó szakmában dolgozom mint vámos - sok kiskapu van az adó rengetegben és aki ezt kihasználja csaló vagy nem ?
sokak szerint igen, de a maszek társadalomban ez egy ügyes ember aki kihasználja a kiskapukat amit az állam nyitva hagy és nem utolsó sorban spórol egy két millát magának -
Balinov
titán
hmm...ha tudom elore, hogy ilyen hitvitat inditok el azzal, hogy jatszani akarok meg igy is a COD4-el barati korben, akkor inkabb hagytam volna a picsaba
-
Balinov
titán
valakinek egy szaros iwiw meghivo? Meg ma el tudom kuldeni, holnap mar elevul..
-
Sirandrish
legenda
Tegnap Forceberg letesztelte hogy ha a textura beállitásoknál levette High-ról lowra az 6 azaz hat fps-t számit...
akkor azért el lehet gondolkodni milyen apró kis elemeket vesz ki az a cfg 100-120FPS-ért...hidd el hogy nem a grafikát butitja lowra hanem szimplán kiveszi az olyan texturákat amik annyira "nem fontosak".
az hogy neked/nektek vagy akárkinek ez nem minősül csalásnak meg elég szomoru... -
kavicssli
addikt
Ide is belinkelem!
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !
Hozzá szólnék ehhez a dogokhoz + FPS csalás stb. Nagyon nem lehet már meghatározni mi számít csalásnak és mi nem.
Nagyon elgondolkodtató az mikor a pro mod-ban ( amit a CB is támogat ) vagy csak a sima csipa fix vagy a no guns vagy mi xar CB-n engedélyezett. Ehhez képest ez a FPS növelő cfg csalás ? Vagy mind csalás ? Mivel folyik a CB toborzás A Blizzard-nál sőt már a CB-zés is elfogadtátok - elfogadtuk a CB szabályokat és a CB szerint ezek a dolgok beleférnek. Ja és a cod.hu-ról a minap belinkeltem, hogy a CB-nek még a riva tuner-os grafika butítás is belefér akkor ez a fps növelő cfg piskóta. Én nem használok semmilyen fps növelő cfg-t és valljuk be attól még nem lesz senki jobb játékos ha több lesz az fps-e és nem hiszem, hogy volna olyan cfg ami csak úgy megnöveli az fps-t sztem a grafika nagyon low lesz ( valamit valamiért). Addig az nem is baj amíg mondjuk nem élvez előnyt ebből ( pl. eltűnik a fű overgrown-on mert a csipás nm tud elbújni). Én is low grafon nyomtam a cod2-őt sokáig és semmilyen előnyöm nem származott belőle sőt,
mert mondjuk amerikaiban carentan-on jobbra a dobozok mögül kirohansz low grafon nem veszed észre a kerítés mögött álló ellent mert szar a grafikád csak találomra lőttem sokszor néha bejött néha meg nem - ennyi és sok ilyen példát tudnák mondani
mióta új gkártyám van azóta sokszor sok mindent észre veszek amire azelőtt esélyem sem lett volna.
Lehet buzerálni azért, hogy csít párti vagyok, nem de én már személy szerint el sem tudom dönteni mi a csalás és mi nem és ha elfogadod a CB szabályokat és ezek beleférnek akkor nem sok mindent lehet tenni,
lehetnek elveink a cfg használatról csak nem sokat érnek - ez van -
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4199 üzenetére
30.000-et akartal irni, khm...nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest