- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4899 üzenetére
a jatek a fontos, nemhiaba. Mi is, mikor a gyori phsokkal osszfutottunk parszor dartsozni..eleinte ment a krikett,meg az 501,meg ezek,aztan azt vettem eszre, hogy egyre tobben, egyre tobbszor mennek a tabla melle a foldrol osszeszedni a felrement tuket...de jo buli volt senki le se szarta, csakugy mint nalatok
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4897 üzenetére
Itt a finom konyak, ettol leszunk mozgekonyak...
Sajna mar ez se megy ugy, mint legenykoromban
.
Mikor Vera megkapta a munkat gondoltam oromomben csapunk egy bulit Gyiku exklantarslakotarsaval. Vettem neki egy Jegert, magunknak fijugnak meg egy Martell-t..hat, azota is ott van a hutobe, kb 2 deci hianyzik, pedig mar lassan 1 honapja volt.
Ennel mar csak tovabb kb 4-5 eve a Tesco gazdasagos brandy birta, az kb fel evig lapult megkezdve a hutoben havernal, aztan egyszer egy kocsibeallobetonozaskor mindenmindegy alapon lenyeltuk
-
-
Balinov
titán
Goreny? Nem emlekszem. a Melyviz, a Buszpalyaudvari kocsimadiszkojatekterem.A gombak. A meki, amit azota bezartak (igen, ott is el tudtunk fogyasztani strand elott egy uveg konyakot), a Wesselenyin a csuzdaknak Szultan (gyori a faszi) kocsmaja,meg az egesz bufesor, a Panorama, ahol 2001-ben a napfogyatkozaskor kihurrogtuk Csaszar Elodot, hogy "Rendorgyilkos, rendorgyilkos". meg az Amstel Port..Ezekre emlekszem. Haverrel beszeltem nyaron, ott aszfaltoztak Fureden, almadinak jott haza,azt mondja, hogy szombat keso delutan hulla uresseg honolt a kozpontba.
-
BandiHUN
veterán
most mit pöcsöljek,kikerekitem...szopsz te eleget az utánajárással...meghát most akkor menjek a bankba úgy,hogy 1925,50-et szeretnék utalni?
igyis égő,hogy beslattyogsz,mindenki százezrekkel játszik bent előtted,te meg benyögöd,hogy "csókom' teccene tudni utalni kétezer forintot?"
filóztam is,hogy nyomok egy 10est,csak ne kelljen égőzni egy évig legalább....
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4891 üzenetére
azt nem vitatom, mi is probalkoztunk ilyennel egyszer Balatonalmadiban a Melyviz nevu egysegben, de ott meg a viszki,metaxa es konyakkeszlet fogyott el..aztan mar nem akartuk tulsagosan keverni mindenfele egyeb szutyokkal.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #4890 üzenetére
Mi régen jártunk 2 haverral egy kocsmába és ott azon kisérleteztünk hogy kiivott poharakból tele tudunk-e rakni egy asztalt ugy hogy semmi nem férjen..első próbába még volt söröskorsó is meg üveg stb..aztán már arra gyurtunk hogy csak feles pharakból legyen szartig..már majdnem sikerült is mikor kb a 67ik körnél beszólt a pultos mami hogy ha innánk még akkor vigyük vissza a poharakat mert elfogyott
Ezzel csak azt akartam mondani hogy kisérletezni jóóó
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4888 üzenetére
az ilyennel nem jo kiserletezgetni,szorakozni, mert konnyen hanyaskozeli allapotba kerulhet a delikvens... Mondjuk az megint mas kerdes, hogy sokszor egy konnyitto vuk utan megnagyobb lendulettel lehet belemartozni az etilalkoholba.
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #4882 üzenetére
faszba zavartak meg munkaval elobb a hsz iras kozben..a link helyesen.
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #4880 üzenetére
Képzeld, volt aki boldog névnapot kívánt.
Azért nagy nehezen csak kinyögtem, hogy Tamás vagyok és nem Hunor.
Egyébként régen jártam egy kocsmában, ahol az egyik alkohol neve Hunor volt. A Hubertus koppintása volt, csak sokkal olcsóbban hozzá lehetett jutni. Természetesen Hubertus helyett ezt ittam.
Ma már édeset nem iszok, mert rám jön a csuklás tőlük. -
SipiBcs
őstag
Ma egyébként HUNOR névnap van!
Boldog Névnapot!!!
-
Balinov
titán
aztan gyerekek , klantalinal csak ovatosan
-
horyk
senior tag
Hi !
A PUB szerótok miért nem elérhető?
-
booz
senior tag
szia hello mindenki ma vagyok este 18ig ha valakit érdekell xfirén elérhetö vagyok
-
Balinov
titán
Na sracok, lekopogom, de ugynezki a COD4-es visszateresem egyik fontos akadalya elharult. Talaltunk kecot! Jovo heten koltozunk, addig remelem a haziur lezsirozza a 20megas netet, aztam mar csak par het, es johet a COD4 kepes konfig is.
-
ovecs
senior tag
-
ovecs
senior tag
Jah ma kipengettem a szervert, este majd küldöm a bizonylatot is az fgcklan nak
-
athomi
veterán
Ovecs!
A szerverpénzt nem felejtettem el, a héten biztos hogy küldöm! -
SipiBcs
őstag
Sajnos én tuttira kiesek ebből a partyból!
Múlthéten szétesett az autóm motorja menet közben (valszeg vezérműszíj szakadás) Vitte magával a szelepeket, hengerfejet... remélem hajtókar, dugó megmaad... mert akkor megúszom 150 e Ft-ból!
Ha nem, akkor 300-350 ezernél áll megCsak isteni beavatkozással lesz, 20-30 e Ft, akkor viszont megyek!
-
ovecs
senior tag
Na egyelőre úgy néz ki, hogy megyek a klántalira, sőt saját sofőröm lesz( Boozbácsi
)
Ki jön még????
Esetleg ha valakit út közben fel tudunk venni az jelentkezzen- Hunor akár téged is el tudnánk vinni ha eljönnél valameddig vonattal (mondjuk Ózd
)
-
PyroS
senior tag
-
booz
senior tag
sokan kérdeztétek mivel foglalkozom tartozom 1 vallomással hát ezzel
-
booz
senior tag
hello vén f@szok mi a helyzet erre amint észrevettétek nemigazán vagyok a gép elött van rá indok asszem sinen van a dolog az asszonnyal de nemakarom elkiabálni
de azért hiányzik a banda és igérem sietek vissza merthogy vagytok nekem
üdv boozbácsi -
Balinov
titán
Ovecs, jobban van a hercseg?
-
BandiHUN
veterán
nem gond,nincs harag,csak nem értem,miért nem birtad ki azt a 15 percet,vagy fújhattuk volna le eleve,de ez tényleg gáz volt,főleg a ts miatt,meghát mondogattad is ráadásul,hogy hörcsögözöl meg barinőzöl,ha épp az ember visszazökkent volna.tudom durvaság,de tényleg nem múlt volna ezen a negyedórán semmi a hörcsögnek,főleg hogy csak reggel viszed orvoshoz is.ez nem olyan,mint a macska/kutya,hogy felfogja,hogy gazdája van,és törődni kell vele...
-
athomi
veterán
Én nem haragszom, csak engem kicsit zavart, hogy 3-an játszottunk, te meg a hörcsögökről beszéltél a barátnőddel mindezt úgy, hogy a TS-ben mindent hallottunk.
Nem bánom ha war közben nem a játékról beszélünk, tőlem beszélhetünk bármiről. Ezt már csak azért mondom, hogy nehogy azt hidd, hogy halál komolyan veszem a warokat, és az lett volna a bajom, hogy nem tudok koncentrálni a warra. Erről szó sincs.
Amúgy meg ha vkinek bármi baja, családi problémája van játék közben az nyugodtam leléphet, ebből biztos hogy nem csinálunk gondot, ha a lelépésre tényleg van normális indok.
Bár a helyzetedben nem igazán értem miért nem bírtad már ki azt a 10-15 percet. -
ovecs
senior tag
Bocsi srácok, hogy elkurtam a ma estét, de hörcsög vészhelyzet van itthon, reggel megyünk is az állatorvoshoz
-
BandiHUN
veterán
no most jön egy igazi durvaság...aki vadászik egy igazi jó kis csúszós egérpadra,az próbálja ki az itt található 199ft-os "étkezési alátét"-et,amin a coffee felirat van
durva,de nincs az a razer teflonos alulap(tegnap próbálgattam a médiában a razer cuccokat,meg ezt is),amin igy megy az egér...nem röhögni(nagyon
),de aki teheti,próbálja ki...lehet nem tartós,de mégiscsak 200ft.azt tudom,hogy én piszok rég vadászok ilyesmire,mert nekem nagyon fogósnak tűnik még a razer mantis speed is,meg az egérből is kikaptam a súlyt is,hogy jobban menjen,de csak nem volt az igazi...
-
Pitbullos
aktív tag
a jelenlegi pitbull mod statusz beta1
extrak:
pitbull skin mod
9 valaszhato musicmix az "F" lenyomasaval:
(house,mulatos,rock,rock&roll,80disco,90disco stb..)
automata g3,m16 es mindket shotgun
sniperek hangtompitosak es 1golyo/halal
aki a snipert valasza 3 fegyvert hordoz:
sniper,shotgun,uzi
minden classba a masodlagos fegyver pisztoly helyett uzi
message mod 5 udvozlo es 8 gorgo uzenettelami meg hatra van:
sniper zoom 4x-45x
at4 lock-on raketaveto
rangrendszer
sp m21
anticamp rendszeraki unja az alap jatekot azt szivesen varuuk egy kis pitbull style jatekra
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok
no szóval ma megkérvényeztem ma a október első hétvégéjére a bulira a vkendházat
megígérték, hogy ide adják szóval úgy 99 %-ra meglesz
én a családdal ott leszek már péntektől mivel erre a hétvégére esik a házassági évfordulónk is
aki jön az írjon nekem /tudjam hányan leszünk/ akár privit is
szóval 4-5 -re gondoltam -
athomi
veterán
válasz
Balinov #4834 üzenetére
Görög salátába nem tettek krumplit, azért ők sem olyan hülyék.
Amúgy nagyon jó görög salátájuk van, egy este azt ettem mikor nem voltam túl éhes és jól is laktam vele, nagy adag volt.A nagy és hatalmas Achilleus: [link] [link]
A Sissy kastélyban készült, az előző képsorozatban találsz a kastélyről két képet. Ferenc Józska valakije volt a kiscsaj, vki lekéselte mikor 40-es éveiben járt. -
Balinov
titán
sult pityokat? nemaa...azt hittem az az irek nemzeti kajaja...fetasajtos, olivabogyos,paradicsomos salata gorog salataontettel....es ez agyonbasszva sultkrumplival..
ez kb olyan, mint itt a kedvenc csipsz az a sos es ECETES (salt and vinegar) izesitesu csipsz...hat, olyan mint a hatramenes..
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4828 üzenetére
Igen, nagyon szép volt a látvány és a part közelében nagyon jól esett a tengerben feküdni. A finom vörös homokban nagyon jó érzés volt állni, beljebb a tengerben pedig nagyobbak voltak a hullámok, bár ez a képeken nem látszik. Imádtam, mert jó volt a parton is és a tengerben is lenni.
-
Balinov
titán
-
athomi
veterán
Megjavult a 12-es szerverünk vagy még mindig meg van bolondulva a promod miatt?
Cod2-es szerver van vagy hogy is van ez most?
Innen ki szeretne néha Cod2-őzni? -
ovecs
senior tag
Na gyerpi akkor jó lenne lassan lefixálni, hogy mikor is lesz pontosan az a hétvége, vagy lesz e mert lenne egy céges üdülésem is október első hétvégéjén, habár én inkább a klántalálkozóra megyek ha lesz
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4809 üzenetére
Igen,te is láttad?
Bali : te meg egyszerűen HÜJE vagy
.
-
Balinov
titán
Es a kozonsegdijas. szerintem ez tetszik a legjobban majd nekte.
Nyul cipot huz.
-
Balinov
titán
sajtbol van a hod
-
Balinov
titán
Mai keprejtvenyunk.... varom a megfejteseket. Egy kis segitseg. Pyrosnak elbol kell vagni..
-
Balinov
titán
Haat..
Kaja: speci ir kajabol en nem sokat ettem idaig, ami pipat kapott:
- Fish & Chips. 6.50-ert kapsz egy akkora adag finom sultkrumplit valaszthato ontettel es egy saccra 30-40dkg-os tokehalat kirantva finom bundaban, hogy az en etvagyammal es testsulyommal ha ehes is vagyok eleg.
-Fisherman's Pie. ez szinten halas kaja, par halfile egy jenai tal aljaba, ra mirelit garnelabol egy keves, sok cheddar sajt es a tetejere krumplipure es reszeltsajt. Ez odabasz rendesen
- Shepeard's Pie: milano alap szeruseg sok,es finom hagymaval rajta krumplipure es igy egybe megsutve. Ilyet csak mirelitbe ettem meg csak, de az 99cent, es olyan kurva finom, hogy ihaj.
Vera ahol dolgzik noverotthonban, ott kapnak reggelit,ebedet es kajat a dolgozok is, ugyanazt, mint a gondozott, nyugalmazott papok. Ilyeneket mesel, hogy currys csirke, lazac steak, sult barany, muffinok, es a tobbi.
Teny es valo, mas a kaja, de okosan meg lehet ugyanazt a kontinentalis kajat venni, enni es fozni, mint otthon (hala a magyar,litvan, lengyel boltoknak, lengyelek tejfele peldaul beszaras milyen jo, multkor bevagtam magaban egy 450g-osat..igaz, utana nem volt gondom a szorulasra) Fogyni mindketten fogytunk, en a 118kg-os erkezeskori tokesulyommal szemben mar epp csak 105 vagyok, csusznak is rendesen az otthoni gatyaim..Persze ez a sok gyaloglas , nomeg a kezdeti stresszeles miatt is lehet.
Idojaras: hat, az olyan, amilyen. Aki masra szamitott, mint ami itt fogadta az valszeg nem tajekozodott eloszor. Kb masfel honap alatt nagyjabol akklimatizalodtunk, utana mar nem volt gond a 21fokba felturt farmernaciban apalykor a tengerparti homokba tollasozni.meg a vizbe is belegazoltunk. Egyebkent tenyleg remes tud lenni neha, koszonhetoen az eszaki fekvesnek meg a Golf aramlatnak.
Irek: 2 fajta van, az intelektualis, muvelt es normalis fajta, mint amilyenek az ir kollegaim is.Ezek baratsagosak, onzetlenul segitokeszek, vidamak es jo veluk dumalni. Az utca emberenek nagy resze is ilyen, meg ha nem is a Trinity College-ben tanit.Szal ezekkel jol ki lehet jonni. A masik resze, az az utcai irnek mondott, aki bizony olyan, ha nem olyanabb, mint amit a baratod is leirt. Sut le roluk a sotetseg. mondhatni olyan sotet nemelyik (fiuk,lanyok vegyesen), hogy ejjel a kutya mellejuk harapna. Mi itt csak szurkemelegitosnek hivjuk , mert a sportoutletekben szarerhugyer kaphato tomegcucc sportcuccokban jarnak. Sok a drogos, alkesz is, nemhiaba, mert ugye egy generacionyi ido toredeke alatt szakadt rajuk az a jolet, amiert feltehetoleg a bevandorlok tobbsege dolgozott meg).
Szoval mi igy latjuk.
Bali -
athomi
veterán
Bocsi hogy otthagytam a wart, de barátom fél év után először jött haza Dublinból a héten, én meg csak ma jöttem haza és átjött kicsit dumálni.
Ő rengeteget panaszkodott Írországról. Pocsék a kaja (ő fogyott 15kg-ot, megdöbbentem mikor megláttam), borzalmas az időjárás és alja népség a fiatal generáció.
Bali te hogy látod ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest