- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #5099 üzenetére
Hát, ha oda indultam volna akkor autópálya... 200Km másfél óra,
és ebben benne van a tankolási idő és az eltévedés is
-
Balinov
titán
Van netuunk,jeee...
-
PyroS
senior tag
Sorry kétszer ment el
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szóval akkor kijönne a hétvégi Gyerpi féle buliba?
Gyerpi neked mennyit kell fizetned a nyaralóért? -
BandiHUN
veterán
de ha ezt ilyen könnyen ki tudod mondani,akkor már erőt is vehetnél magadon,hogy megoldd a netgondodat...avagy mégsem olyan jó és élvezetes velünk,hogy simán lemondasz róla
inkább csapj az asztalra a netszolgáltatódnál,ha már amúgyis felgyűlt a haragod,akar itt neked a fene rosszat,csak segiteni akarnánk,de hát lépni neked kell
,ha már nem segitenek a haverok tippjei,cfosspeed,router firmwareupdate....sorry,mi nem tudunk mit tenni.és ráadásul attól,hogy kilépsz,még egy centit sem lesz jobb a neted...
-
Boci_83
őstag
Neked is felkötötték a szemedhez a szemtakarót. Tudod, mint a lovaknak, hogy ne nézzenek oldalra, csak előre. Na te pont ezt teszed most.
Van még rajtad kívül több száz ember, akinek 1Megás netjük van, és promodot játszanak. Nekik is 100 az a maxpackets! És nekik nincs semmi bajuk! Érted???
Nem olvasom el a többi hsz-t. Nem húzom fel magam... -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5088 üzenetére
fogalmam sincs
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5086 üzenetére
ezt nem tudom, nem próbáltam, de nézd meg hátha
-
athomi
veterán
Kicsit olvasgattam külföldi fórumokon és elég sok helyen megemlítik a 100-as maxpacketet.
Kicsit bővebben: [link] -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5082 üzenetére
Igen, és nagyon hülye is volt. Szted erre a pam mód készítője nem gondolt? Gondolt, csak tudta hogy baklövés lenne. A pam mód készítőjének kicsit több tapasztalata van, ami a két módot összehasonlítva azonnal szembetűnik.
megj.: Nem egyedül vagyok a maxpacketes gonddal, van még ismerősöm akinek ugyanez a gondja...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5080 üzenetére
Csak hogy azzal, hogy nem kapcsolhatod be az árnyékot tök ugyanazzal rendelkezel a játékban mint a másik (ő sem tudja bekapcsolni). Ergo senkinek nincs semmiféle előnye a másikkal szemben.
Azzal viszont, hogy nem állíthatod a maxpacketet, egyeseknek kirúgóan megugrál a pingje, másoknak meg tökéletes, tehát az egyik előnyben lehet a másikkal szemben.
-
Sirandrish
legenda
én vágom amit mondassz de te is értsd már meg amit én mondok...egy olyan dolgot mondj a prormodba ami a játék előnyévé vált..
az hogy én mittomén 120K-s géppel nemtudom bekapcsolni az árnyékot csak azért mert valaki 40K-s gépen játszik szerinted normális?Én aláirom hogy így egyenlőbbek az eélyek de ha már kiadok X összeget a gépre akkor had döntsem már el hjogy mit kapcsolok be és mit nem...
ez kb ugyanaz..ne variáld a maxpacketet..mindenkinek ugyanannyi és kész...tuti hogy ezért vette ki...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5077 üzenetére
csakhogy a maxpackets lefixálásától nem lesznek egyenlőbbek a játékfeltételek, inkább az ellenkezője
a magyarázat a hsz-omban van -
-
athomi
veterán
Ezt nem dönthetjük el helyetted.
Asszony vagy FPS? Miért ne lehetne asszony mellett néha játszani?Nyilván a játékot bizonyos korlátok közé kellene szorítanod, de azért mert vki együtt él vkivel még had csinálhasson már időnként olyan dolgokat amiket szeret (legyen ez kocsmázás a haverokkal, vagy játék a gép előtt).
-
booz
senior tag
lehetséges visszatérek 98%-ban közétek nem bírok az asszonnyal kivagyok tölle semmi nemjó neki
szerintetek mit csináljak szeretem de kezdek besokkalni ááááááá
asszony vs fps ez itt a kérdés -
booz
senior tag
üdvözletem mi a pálya erre felé
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5070 üzenetére
Remélem ezt most te sem gondoltad komolyan.
Mindenkinek meg volt a lehetősége, hogy a neki megfelelő értékeket állítsa be. Mindenki beállíthatott 60-at vagy 100-at, netkapcsolatától, igényeitől függően. Olvassatok utána, le van írva számtalan helyen, hogy az erősebb nettel rendelkezőknek magasabb maxpacket értéket érdemes beállítani, míg a gyengébb nettel rendelkezőknek érdemes kisebb értékeket beállítani a jobb ping érdekében illetve hogy a bepingelések ellegyenek kerülve.
Itt nem lesz senkinek semmilyen előnye azzal, hogy magasabb vagy alacsonyabb értékeket állít be, mindenki megkeresi a neki megfelelőt. Nem lesz se több, se kevesebb fps-ed, nem fogsz olyan dolgokat látni mint a másik. -
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #5068 üzenetére
Figy, csak 100-as maxpacketnél van ilyen problémám, 60-nál nincs! Egyértelmű mi a gondom. A PAM nem véletlen enged 60 és 100 közé! Nyilvánvaló: Ha 60-as maxpackettel játszok minden ok, ha 100-assal pingelek.
Cod2-ben is gondom van 100-as maxpackettel, így ott is 60-assal játszok!Amúgy senki nem állt még elő normális magyarázattal, hogy vajon miért kellett a maxpacketet 100-ra fixálni.
-
Boci_83
őstag
Nekem ugyan ilyen netem van! És sem korábban, sem azóta nincs bajom, ominózus eset volt az a nap, talán péntek, amikor mind a kettőnknek gondjai voltak. Akkor szerintem a szerveretekkel volt gond, elősször vírusra gyanakodtam, de mindkét virusírtót lefuttattam, és nem talált semmit sem. Hidd el nem Mi ketten vagyunk akik 1M nettel játszanak, és mégsincs gondjuk. Szerintem nálad, vgay a szolgáltatónál van a hiba.
Lehet egy rossz kábel, vagy a modemed, esetleg a szúrő. Tudom cod2nél nincs ilyen gondod. Mindenképpen a szolgáltatóval venném fel a kapcsolatot!!
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #5063 üzenetére
Ok, nincs gond, kiléptem a klánból. Nem önakaratomból, muszájból. Muszájból, mert a játék arról szól hogy élvezzük és nem arról, hogy egyfolytában connection interruptedet nézegessek a monitoron bárhányszor beleszólok a TS-be. De időnként önmagától is felszökik. Felmegy a pingem, mert a 100-as maxpacketet nem bírja a netem.
megj.: 12kb fel, 128kb le.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #5061 üzenetére
én simán járok pubolni 128k fel+300k le egyéb forgalom mellett is,nem szokott az se laggolni,csak 32-es szerver felett.pedig nekem csak 4mega/256 van,rém kicsi a feltöltés.ráadásul ez a mocsok Fibernet a 8 mega mellé is csak 384k-t ad,nem is éri meg feljebb váltani,a 10es mellé is csak 512 jár,csakhát az meg már 12ezer...előnye mondjuk,hogy stabil és kicsi mindig a ping
-
-
BandiHUN
veterán
ha szar a neted,vagy nem tudod megoldani a családban,hogy ne akkor legyen letölthetnékje mindenkinek,amikor te játszanál,az nem a maxpackets hibája...
megoldás:NetLimiter a tesódnak,hogy neked maradjon mondjuk fixen 1megabit/128,ami szépen elég,én másfél/128-on kezdtem annó,remekül ment...neked meg szólni a szar szolgáltatás miatt/kidobni a hibás hardvert...
-
athomi
veterán
A mai nappal tele lett a valagom a promodban lévő cl_maxpackets 100-tól.
Ha lesz rá megoldás, hogy be lehessen állítani min. 80-ra, de inkább 60-ra, akkor játszok, ha nem lesz megoldás akkor a Cod4-t ezzel befejeztem. -
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5048 üzenetére
Mondom. Volt egy bugos, de alapjába véve jó PAM a játékhoz. Egy PAM, mely már megszokott volt és ugyanolyan volt, mint az alapjáték, csak nem volt benne perk, stb.
Sajnos a PAM-ban lévő egy-két bugot nem volt hajlandó kijavítani a készítője, ennek okát nem lehet tudni és már nem is fogjuk. Valakinek kipattant a fejéből, hogy ő majd megoldja a dolgokat és elkészítette a promod-ot. Teljesen érthetetlen miért kellett olyan dolgokba belenyúlnia, amik amúgy tökéletesek voltak. Megváltoztatta a futássebességet és a fegyverek viselkedését, más az egész. Az már csak egyéb finomság, hogy csipafix és fegyverfix is helyett kapott a mod-ban. A fix 100-as maxpackets pedig hab a tortán, egy ökörség. Mindenki tudja, hogy még legszigorúbb beállítások esetén is az alsó határt 80-ra kell kiterjeszteni. Ők ezzel homlokegyenest szembeszálltak és fix 100-ra lőtték be. -
Sirandrish
legenda
nemtudom miért szar a cod4 multi...szerintm kurajó..a hibáival együtt...
-
-
BandiHUN
veterán
sry a pb bannolós üzikért,tegnap csináltam a szerók rendezgetését a pbbanson és a honlapon is,és úgy maradt a globális bann kiiratás,mert nem lehet editálni,törölni kellett a régit,és a mostanikat beregelni...
de javitva.
-
athomi
veterán
Ez a Cod4 olyan mélyre süllyedt, hogy egy darab szemét lett.
A promod egy fos, készítői analfabétizmusát, nem gondolkodását tükrözi.
A PB hónapról-hónapra szarabb, most már olyan cifra üzenetekkel dobál ki, hogy csak jojózik a szemem.Az 5. részért egy forintot nem kell adni.
-
BandiHUN
veterán
egyébként van promodunk is,aki esetleg nem tudná,behivása:promod3_final az fgc oldalán a saját modnál.elvileg megy,nem emlékszem,játszottunk-e már rajta.mivel most épp sehol senki,és úgyis pamon maradt,most át is raktam,teszt céljából
-
Balinov
titán
Bassza meg az UPC! mara igertek a netes rendeles soran, hogy bekotik a kabelnetet, erre a rendelestol szamitott 8-ik napon, azaz ma, jon egy email, hogy your address is not in the system. Pedig utcat,hazat,lepcsohazat, apartmanszamot, keruletet,varost iranyitoszamot is beirtam a netes urlapba!
Most jonnek, hogy akkor jovo hetfo delutan a ma delutan helyett, meg 25€ telepitesi dij, ami egyebkent netes rendelesnel ingyenes. persze kuldhetek ra claimet, de mire azt jovairjak! Hogy a godzilla huzna oket a fas*ra
-
gyerpi
aktív tag
erre senki
-
Balinov
titán
mindenfelekeppen ilyen fehergalleros allast keressel. IBM-tol meg ha tudnal kapni ajanlolevelet,az itt kapukat nyitna, hidd el!
en is tudtam 2 helyrol (magyar tozsdei ceg,meg egy multi) ajanlolevelet...es milyen hasznos volt, osszetehetem a ket kacsomat, amiert ilyen zsiros melot kaptam.
-
ovecs
senior tag
huu vazz, nekem akkor fagyott állandóan a gép, meg fagytam kifelé amikor felraktam a progiját az egérnek, és cod4 közben használtam a 2 extra gomb valamelyikét....
szóval esélytelenBali tod én melóztam már Dublinban, meg van kinn pár barátom.... Meló, ba hát igen valami irodai dolgot szeretnék amjd csinálni, meglátjuk
-
athomi
veterán
Vettem ma egy új egeret: A4Tech X-710FS.
Egyelőre játék alatt nem volt alkalmam tesztelni, de már rövid ismerkedés után kijelentem, hogy nincs jobb fogása mint a 700Ft-os Dana egeremnek!
Az oldalán lévő plusz két gomb viszont nagyon tetszik, a klikk-et pedig sokkal gyorsabban lehet nyomkodni, mint az előző egereimnél. -
gyerpi
aktív tag
sziasztok!
no szóval arról van szó, hogy akkor ki jön október 4-5 a talira mert már biztos, hogy meg van a vikendház a hétvégére
a telefon számomat mindenkinek aki jön oda adom priviben, hogy azért oda is találjon -
Balinov
titán
Ovecs, mi ez a kiiras az msn allapotodban? Mikor jottok? Meg hogyan, meg ugy egyaltalan!
-
gyerpi
aktív tag
no szóval Boci segített
és valahogy megoldottuk
csak az a baj, hogy én nem tudom másképp megoldani csak úgy, hogy ha felrakom a promodhoz a Blizzard PBSV-t ami régebbi, de nem dobál ki azzal a cvar r_desaturation-al
és mint tudjátok PAM módra nagyon nem lehet war-t találni
Lorenzo : ha tudod légyszíves nézz utána mert te raktad fel ezt a PB-t
jóformán egész nap baszakodtam vele és semmire sem jutottam -
Balinov
titán
Koszi, majd lesd meg, amiket en csinaltam, nem ilyen teli vacogos kepek, hanem harsany szinek, nagyjabol.
Pia: gyerekek, 10ev majzsugor utan leesett, hogy a 40€-s Martell konyakot agyon lehet b***ni, ha berakja az ember a melyhutobe..olyan ize van, mint a Tesco brandynek...
Viszont kaptam a nemetektol egy diszdobozos, 1L-es Johhnie Walker Green Labelt...
-
gyerpi
aktív tag
mi az a cvar r_desaturation
szóval akár nullára akár 1-re rakom mind1 a PB kidob vele vagyis a játékban a promodban át sem tudom rakni 0-ról 1-re
sőt a játékban sem a multireszeben
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest