- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #8218 üzenetére
Ez nem az a csaj, akinek csak úgy bárki csinálhatja a picsáját.
Munkatársak vagyunk 1.5 éve, nem hajtottam én rá. Szimpátia? Az még kevés, ha férfiként nem jössz be az lánynak. Annyit tudok, hogy az utóbbi időben megdicsért, hogy közvetlenebb, jobb arc vagyok. De ez még egy nagy semmi. Ami viszont gáz, hogy haverom megkérdezte mi a véleménye rólam, de csak annyit mondott, hogy aranyos vagyok. Az aranyos az meg a nagy nullával szokott egyenlő lenni. -
PyroS
senior tag
válasz
Boci_83 #8203 üzenetére
Szeva.
Ha gondolod akkor megoldhatjuk nálad is úgy mint Sipinél,hogy kölcsön adom a steam-es accountomat és így kitudod próbálni.Viszont ez csak úgy fog működni,hogy a steam letölti az egész játékot a gépedre újra.A törtel nem megy sajna.Ha elég gyors neted van akkor lejön elég gyorsan.Ha így érdekel akkor írj.
-
PyroS
senior tag
válasz
Boci_83 #8194 üzenetére
Hello.
Hol is kezdjem.Nekem bejött a játék.A single egy kicsit "érdekes" de jó,hangulatos és sokszínű.Néha be-be laggol pedig erős gépem van.A multi nekem tetszik,nagyok a pályák ,jók a fegyverek.Itt főleg akkor laggol ha szar a pingem.Általában 50-70 közt szokott lenni a pingem.Az nagyon tetszik benne,hogy a perk-eket megtudod venni és nem kell megvárni amíg megkapd.Azaz a teljesítményedért pontokat kapsz ami úgy működik mint a pénz.Ezekért cserébe tudsz venni perk-eket és a fegyverekhez kiegészítőket,stb.Igaz még nem sok időm volt nyomni ,kb 30-as szinten vagyok.Sipi is kipróbálta,kölcsön adtam neki a accountomat és neki is tetszett.Mi érdekel még esetleg?
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #7995 üzenetére
Ne irigykedj, hiába járok a néhány 4-5 évvel ezelőtti 0.5 Mb-es nethez képest 15 Mb-esnél, sokkal nem vagyok előrébb. Ugyanis a fájlátviteli sebesség csak egy dolog, a válaszidő meg egy másik. És nekem az utóbbi igen fontos lenne a netes játékok miatt. Lényegében most ott járok a 15 Mb-es netemmel multiplayer játékok terén, ahol 3 éve jártam az 1 Mb-essel.
Egy ideig mindig jó volt a net, ment stabilan, faszán, aztán a szolgáltató szépen emeli a sávszélt mindenkinél, aminek hatására esténként szarni megy az ember pingje. Most jött el a UPC-nél ez az idő, pedig eddig zsír volt. -
gyerpi
aktív tag
válasz
Boci_83 #7779 üzenetére
nekem nem számít mert van 1 80 gigas külső vinnyóm ja és LAN-ba rákötöttem a net routeren keresztül és PC-ről is tudom nézni a filmeket
meg a mai technikával mikor a tenyeredben elfér 1 320 gigáskülső vinnyó és az USB-n keresztül kapja a feszt nincs jelentősége sztem lehet-e bele rakni vinny´t vagy nem -
Sirandrish
legenda
-
PyroS
senior tag
-
Balinov
titán
válasz
Boci_83 #5696 üzenetére
azt a 3.6L/100km-t el se olvastam...Luponal se hittem el a 3L-ert. En szemely szerint 5-5,5L koze saccoltam a fogyasztasat. Max hosszutavon 5L alatt... 205XRD-m 19evesen evett vegyestuzelessel kb 5,5-6L-t...pedig 200k+ KM volt mar benne. A rekordom a kisoroszlannal 5.07 volt szazon, megtett tavolsagban meg 980km egy tankkal...igaz, ezutan majdnem 53littyot tudtam belenyomni a kutnal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- C++ programozás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged