- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
latod gyerpi, ezert nem vettem meg az MW2 utan egy reszt sem, single-ket vegigtoltam, de tobb mint fel eve visszamentem az MW1-hez, van egy jo kis HC S&D szero, 16 slotos es szinte mindig vannak rajta (e.K hardcore). van ott is kozbekozbe csalo, de asszem gv streamelt a szerver es folyamatosan baszkodja ki a csokakat.
mi van veletek amugy? nalam uj melo, uj kihivas, meg a szokasos hajtaspajtas
-
SipiBcs
őstag
Elnéztem!
Sorry!! Azok a kiszolgálók, serverek más játékokhoz valók. Még egyszer utána lestem.
Ha együtt akarunk játszani, akkor marad a meghívásos alap. Steamen mindenki felveszi a másikat barátnak és már meg is van oldva a dolog!Ezek után már csak 1 kérdés: ki az aki nem is tervezi az MW2 megvételét??
............rajtam kívül
-
PyroS
senior tag
Szerintem még nem sokat tud róla senki.De várjuk Bali vissza jelzést ez ügyben
.Amit eddig írtak róla azok alapján lehet majd warozni:
"Ha klánnal akarsz játszani, indíthatsz Private Match-et, ami gyakorlatilag olyan, mintha saját privát szervered lenne. Te határozod meg a szabályokat, ki léphet be, bárkit kirúghatsz és úgy hangolod a játékod, ahogy csak akarod. (((hogy ez pontosan mit takar, azt nem mondják))) Ha mindent beállítottál, hívhatsz másik csapatot, vagy indíthatod a saját klánodnak is, hogy gyakoroljatok a saját pályátokon a saját szabályaitokkal."Kíváncsi vagyok én is rá.Remélem minél előbb lesz róla info.Ha tényleg megtudják oldani,hogy ne lehessen benne csalni akkor lehet,hogy megéri az árát.Már csak a pingek miatt lehet aggódni.
-
Balinov
titán
Gyerpi, Asus 70-esem hutese kisertetiesen hasonlit erre a zafir megoldasra, csak az a muanayag baszas rajta az mas formaju.meg emez alu szinre van fujva. 6 honapon belul 2x fekudt le rajta a hutes, mindketszer minden jel nelkul megallt (mint a Punto, bassza meg
).
Amikor ment akkor sem volt valami jo hatasfoka, nameg hangos is volt mint allatt. Most egy AC TwinTurbo figyel rajta
En dual slotos megoldasu hutoset vennek.
-
-
SipiBcs
őstag
Nagyon határeset az a táp.
Balinak rossz tapasztalata van, nekem viszont abszolúte jó. Sapphire HD4830-at hajtok teljes megelégedéssel. Annyit olvastam róluk, hogy az enyém tunningolva megfelel egy 4850-nek és nem megy a hőfok 50 fok fölé, míg az egy kisebb fajta kazán. Pici plusz lóvé és inkább HD4870.
-
-
PyroS
senior tag
-
-
athomi
veterán
A powerplay tényleg nem úgy működik ahogy kellene, bár engem nem annyira érdekel az a kis +fogyasztás. A gyári hűtő meg nem ennyire rettenetes ahogy leírja, egyáltalán nem hangos terhelésnél sem, sztem ő inkább túl érzékeny a hangra. Sztem nem hangosabb, mint a te jelenlegi 9600GT-d.
Annyi hogy elég forrófejű.
Ja, és tudtommal a Gainward Golden Sample-val voltak gondok tömegesen, sajnos a gyártónak nulltapasztalata van az ATI-val és agyatlanul a referenciától eltérőt tervez. Én egy forinttal nem támogatnám őket. -
Sirandrish
legenda
akkor jól hallottam..én pedig csak azt mondanám hogy akkor várj egy picit...hamar lejebb mennek az árak (max1honap) és akkor vegyél egy 4870et..addig a 96GT is jó..vagy amugy mi a problémád vele?
CoD4et viszi nem? más nemis kell
én azért ne idegesitem magam emiatt( kb gépvásárlás után jött ki a 48**szeria és az 50eset elég jó áron adták akkoris ami picit jobb az én karimnál) mert cod4-en kivül ami érdekel ahhoz bőven jó..de a lényeg ugyis a cod4...én a kövi VGA cseréig tuti várok még min 1-2 honapot hogy a 4870 is jó áron legyen...ráadásul már előre látom hogy 1-2honap mulva lesz Nv kari is ami ütősebb lesz és még talán az ára is kedvezőbb..Ebből azt akarom kihozni hogyha arra amire kell elég a 96GT akkor várj még..persze nekem tökmindegy de ha 2 hét mulva 15K-t esik pl a 4870 vagy akár csak a 4850ára akkor nagyon keserü szájized lesz...ezek még uj karik..most fog esni az áruk...de te tudod
a 3870viszont az ára miatt jó vétel lehet...a kategóriájában elég szépen teljesit és az ára is kedvező...és én személy szerint rosszat még nem hallottam róla..
-
athomi
veterán
Nem dobhatott ki a PB, mert át sem lehetett állítani 100-ról! Beírtad konzolba a /cl_maxpackets 60-at, de ugyanúgy marad 100-on. Írtam nekik mi ez a hülyeség, természetesen hallgattak mint a sír. Játék közben megemlítettem nekik a Fair Play-t, majd a válasz az lett, hogy vegyek jobb netet. Amúgy a HES klán volt, el kéne hívni őket rendes szeróra és jól elverni.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem itt is érdeklődj LCD TV,tapasztalatok.
Szerintem a Samsung LCD egészen jók és nem is annyira drágák.Esetleg ezt a hirdetést nézd meg: Samsung LCD TV-ék
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest