Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Én már nemtom,nem tudok és nem is akarok már kiigazodni itt a topikok rejtelmeibe.Szerintem fölöslges bármilyen +topik.1 szakmai a nagy COD4-es ,meg egy lokál topik a klános COD4-esnek,oszt keziccsókolom.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
PyroS
senior tag
Tápban ez elég jó[link].Igen lehet táp de lehet más is.Futtatni kellene teszteket,memtest,Orthos stb.
Ja esetleg futtas vírusírtót és spybotot hátha valamit összeszedtél.A pinged szarakodott vagy az FPS-ed esett le?Nem lehet,hogy túlmelegedett mondjuk a VGA karid,talán Csézének is ilyen problémája van.[ Szerkesztve ]
-
PyroS
senior tag
Hello.
Nekem is pont ilyen Galaxym van mint amit teszteltek,de már lecseréltem a hűtést egy Accelero S1-re.A gyárival nekem elég hangos volt bár én már megszoktam az S1-et a 13cm ventivel.Kilehet bírni a Galaxy hűtés hangját is főleg miután megtaláltam azt a programot amivel lehetett a venti sebbeségét állítani.Szóval nem rossz a gyári hűtése de ha tuningolni akarod a kártyát akkor érdemes lecserélni.
-
PyroS
senior tag
Szerintem elég egy kis Intel pl:2180-as nekem is az van meghúzva 3000Mhzre.Ez már kihajtja a 8800Gt.Ha van rá keret akkor a Galaxy 8800Gt 38eFt-ért best buy vagy egy 9600Gt is megéri megvenni.
Athomi:Ja akkor így már tényleg szar a gyári hűtő ,bár én is ezért cseréltem le.
-
ovecs
senior tag
Előbb majd legariztatom, utána pedig hűtő csere lesz
occsó acceleroooomondjuk lehet enyimre nem jó, de szimpatikusabb mint a vf 900
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
-
PyroS
senior tag
Hát én egy Amd X2 3800+ (2700Mhz) futó procit cseréltem le a 2180-as Intelre.A minimum fpsem az AMDvel 50-60 közt volt az Intellel nem nagyon megy 90-100 alá max csak a füstben és minden bekapcsolva 1280*1024-ben nyomom.Ja a max meg nagyon sokszor veri a 250-et Amdvel nem volt meg ennyi.Szóval szerintem egy egymagos procihoz képest gyorsabb lesz.Bár a 7600-dat talán a P4 is kihajtja,tehát ha csak procit veszel akkor nem nagyon lesz gyorsulásod mert kevés a VGA-ád.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Mondjuk én tegnap fennt se voltam amikor ez történt.De Hunornak szerintem meg volt az oka amikért bannolta Zee-t.Nekem se esne jól ha a "saját" szerón szidnának.Egyszer kétszer engem is szidtak és lecsítereztek más szeróján,oda nem is megyek többet.De szerintem kell a rend a szerverre.Legközelebb talán Zee is meggondolja,hogy ne káromkodjon.Ha még egyáltalán vissza jön a szerverre.Gondolom ő is ezt tette volna ha az ő szerójukon valaki őt szidta volna.
-
athomi
veterán
Életem első bann-ja volt, ami még csak nem is végleges, csupán 2 órás a lehiggadás érdekében. Nem hiszem, hogy normális dolog más szerverére felmenni és szemetelni a közöst azzal, hogy az egyik admin csal. Nem tudom ki hogy vagy vele, de én nem szoktam a "szomszéd kertjét teleszarni".
Részemről a bannt jogosnak érzem, most is megtenném! Nyugodtan kövezzen meg aki nem ért velem egyet.
Ezután gondoltam meg lehetne vitatni a történteket a másik klán tagjával is, de ő ezt türhetetlen stílusban tette, így takarítattam.Egyébként addig élveztem a játékot míg nem irkáltak be. Igen, más is dünnyögött, csak sokkal finomabban, így nem szóltam érte. A játék nem erről szól....vagyis nem erről kellene. Sztem sok ember nem is tudja miért játszik. El tudom képzelni a feszengő fejeket a monitor előtt.
-
Balinov
titán
sztem meg,mivel nem nagyon van,ami elromoljon rajta.
Ahoj chlapci! MOst végeztünk bebőröndöléssel,fürdés,fekvés,reggel kelés,holnap ilyenkor már IRL. Jók legyetek!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ovecs
senior tag
szerintem amit én vettem az accelero s1 az jobb mint a vf 900
[link]
rádobsz egy 12 centis halk hűtőt(1000 forint), és verhetetlen+az már a ramokat és a fet et is elég jól hűsíti
ennyi pénzért szerintem ez a legjobb, akkora, hogy nem is tudom hogyan fog ez beférni a gépembeAquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
BandiHUN
veterán
az ilyen szerókra nem kell járni...én fel sem veszem az ilyesmit,van szerver elég,sőt az esetek 99%-ában találok a favoritomban olyat,amin vannak,amikor nincs nálunk senki...egyébként a kis suttyó 70ftos warezos,rosszabbesetben cheater,klánnélküli majmocskáknak hamar jár a pofája 1 fejes után,sajnos erről az activision tehet.lenne online profiltárolás,normális keyellenőrzés,egyedi lemezsorozatszám,lehet,hogy nem lennénk ennyien,de az minőségibb lenne jóval...én már sokszor bánom,hogy kiadtam a 9200at erre a gémre,mert ha ezt tudom,akkor vettem volna olyat,amit tényleg muszáj eredetiben megvenni,igy nem kaptam semmi extrát azért,mert pengettem a lét,még maga az eladó is piszkált 2 hónap múlva,hogy neki 70ftos van...szóval ennyit ma a netes játékról...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Mesterséges intelligencia topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest