- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
megy a kisfiú a nudista strandon és meglát 1 bomba nőt aki térdben behajlított szét tett lábakkal napozik
a kisfiú megáll előtte és nézi a szép látványt
a nő észre veszi és megkérdi
- mit nézel kisfiam és hogy hívnak ?
- Heeeeeelmúúúúúúút
aki nem érti/ kinyújtott nyelvel mondjuk/
-
BandiHUN
veterán
elvileg én is megrendeltem a 16os multiszerót,háááát nem egy sebességvilágbajnokok,ugyanis még mostanra se kaptam számlaszámot meg ilyesmit,pedig fel akarom dobni az árát 3 hónapra előre...irtam is nekik,hogy 7végére már kellene,úgyhogy kapják össze magukat
simán be tudtam volna menni ma a bankba,erre holnap mehetek melóból lopózva
mondjuk Ovecset is kérdeztem,ua.-e a számlaszám,úgyhogy igyis-úgyis menni kellene holnap,mert nem felelt,ennyit irhatott volna a hsz-be,hogy aki tudja,intézhesse.
-
PyroS
senior tag
Üdv nyugdíjasok!
Sajnos már vágom a centit
.Lassan letelik a szabi
és nagyon fogy a Bacardi
.
Ovecs még nem kaptam privit,bár úgy is csak jövőhéten tudok utalni.
Ja a legjobb:kamionszimulátor by Siófok -
BandiHUN
veterán
4850-re gyúrok én is,legalábbis ha a HIS Iceq4-esnek jó lesz a hűtése...
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #4691 üzenetére
ezek azok a bizonyos orok kerdesek. Nalunk az megvan csalad szinten beszelve, hogy apu asztalit kap majd, ha veglegesebb helyre koltozunk, anyu meg mekapja a toshi notit...mar a koltsegvetes is alakulgat, remelem esnek addig az arak...csak nem tom, hogy X2 vagy Phenom X4, vagy egy P43-as okosabb lap, bele egy kis E2xxx meg egy 4850 valami..igazabol 750-es Duron ota AMD cuccok voltak egy kis NW P4 kiterovel..
-
SipiBcs
őstag
válasz
Balinov #4688 üzenetére
Én AtiRadeon 1650-nel tolom.... húzás nélkül... 1224-780as képfelbontásban. Minden low-ra állítva.... 60-120 közötti fps-sel... :S Fut.... de nagyon gondolkodom 1 komolyabb vason!
Persze csak a CoD4 miatt.... csak még azt nem tudom, hogy az asszonnyal hogy hitetem el, hogy a gyereknek FELTÉTLEN szüksége van a gépemre, nekem meg ebben az esetben szükségeltetik 1 új!
-
-
BandiHUN
veterán
ok...én most irtamemailt az fps-centralnak,hogy mennyire garantálják az xfire-s láthatóságot,stb,ha minden ok,akkor én meg megcsinálom a custom/cod2 szervert,persze azt magán,irtam,miért,aztán majd meglátjuk.pozitiv válasz esetén ma/holnap max mehetne is a dolog,részleteket majd ha meglesz.a custom/mod-hoz meg úgyis készül majd egy külön weblaprész szavazással,stb,reményeim szerint stattala mapokhoz és a modokhoz használati utasitások,extra funkciók,plantok/spawnok helyei,ilyesmi,nomeg az aktuális pályák/modok csomagban,hogy aki nem akarja a gémben végigvárni,leszedhesse előre,ami kell.kb.ennyi a tervem.számlaszámod a régi?
-
ovecs
senior tag
Na akkor szerintem a 20 as szervert fogjuk meghosszabitani 3 honappal.
Este minden klantagnak kuldok privit a bankszamlaszamommal es za osszeggel -
CséZé
őstag
Ejha....
De rég jártam erre -
Balinov
titán
[L:www.disznovagas.hu]ez Beteeeg![/L]
-
Balinov
titán
-
PyroS
senior tag
Hello mindenkinek.
A szeróhoz szeretnék hozzászólni: nekem mindegy mennyi lesz.Igaz most eléggé a Bacardi befolyása alatt állok
.Szóval döntsetek aztán majd írjatok,hogy mennyit kell utalni.
Na további szép napot.
Huni jó utat és jó nyaralást
.
-
Balinov
titán
Fiuk, ha beleszolhatok, marpedig belepofazok, ha kell ha nem...
Jomagam Gyerpi velemenyevel ertek egyet. 2 kiegeszitessel: 1. a 20-as helyett ha nem nagy tobbletkoltseg a 24-es, akkor legyen inkabb az. 2. a COD2-re kapcsolhato is legyen feltetlen olyan, amit lat az a szajbaqrt X-Fire.
Koszonom
Bali
-
SipiBcs
őstag
Nekem amiatt tetszett, bocs 1 picit ego leszek, hogy a fragjeim száma alig maradt el az első pályán a tiedtől!
.....okok... tudom... plantra játszák...
A 2. pályát a részemről nem kommmentelem, az nagyon nem ment.
Ügyes volt az ellen, kidolgozott taktikával! Bárhova álltál, ha megtudták hol vagy, rögtön ketten rádrusholtak! Fedezték 1mást, pontosak voltak. Nem klasszisokkal jobb játékot képviseltek, csak összeszedettebb volt a játékuk.
Mikor indul a repcsi?? Zabszem? Már nem csúszik be??
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #4655 üzenetére
A tegnapi war nekem annyira nem tetszett. Időnként úgy éreztem olyanok mellett játszom, akik életükben először játszanak a Cod4-gyel.
Crossfire-en elindultunk, még fel sem értem a csipahelyemre, mikor néztem hol helyezkedtek, persze a térkép már nem jelzett senkit. Először azt gondoltam nagyon messzire rusholtatok és már kilógtok a térképemről., de tévedtem
Mire visszajövök tessék magatokat összeszedni!megj.: Vazze, dobjál már egy-két off-ot szakmai topikokba.
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #4655 üzenetére
A 20-as pub szervert látja az xfire, a 12-es warszervert nem (ezért lett ez a warszerver). War-ra a public szeró is jó, ugyan azt tudja mint a 12-es.
Ha esetleg idővel annyira aktívak lennénk, hogy szükség van a 2. szerverre is, akkor lehet rendelni bármikor. Viszont ha lesz második szerónk, akkor olyan legyen, amit Cod2-be is át lehet dobni. -
SipiBcs
őstag
Jóreggelt!
Attól függetlenül, hogy kikaptunk tegnap, én nagyon jót játszottam!
Remélem legközelebb sikerélménnyel is többek leszünk!
Ami a serverbérletet illeti: 1 klán 1 server! Nekem ez is ok. Olyan rettentően nem m1 a pub-unk, de mindenféleképpen azt tartsuk meg, amit lát az x-fire.
Mellétéve: 6. érzékem azt súgja, ezután booz és lorenzo is bérel 1-1 servert, külön-külön!
És akkor lesz három!
-
ovecs
senior tag
ACHTUNG!ACHTUNG!!!
Na akkor szerverbérlés, mit és hogyan béreljünk tovább?
-
booz
senior tag
jó nyaralást Huni csá
-
BandiHUN
veterán
elmentem Belgiumba,majd csütörtökön jövök...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4642 üzenetére
nanneee...nem am megharagszol ram! nem vagyok en Gyiku, hogy egymas miatt tempbant kapjunk a PH!-n..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4640 üzenetére
teee..simuljon ki az EKG-d sinusgorbeje... birkozoszart reggeliztel, Sir?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #4638 üzenetére
soot, latom az agyhullamaidat is...kisimulva
nem, csak jarok az iranyirorszag.com forumara, ott szoktak irni a magyarorszagra hazautazok, hogy elegge megbizhato a Malev, es a stewardesek se olyan taplok, mint polo a RyanAirnel..
-
athomi
veterán
Ma vagyok utoljára, aztán bő másfél hétig nem vagyok.
-
SipiBcs
őstag
Yuhúúúúúú!
Végre megheggesztették a netemet, úgynéz ki jobb, gyorsabb és végre biztosabb. 1 hete 5-25 percenként meg-megszakadt a kapcsolatom, nem is tudtam nagyon játszani! No talán majd ma este!
-
kavicssli
addikt
Kellemes szép estét mindenkinek!
Rég jártam errefelé!
Ezzel az fps nem tornázható 125 fölé cod-ban?
-
kerlac
őstag
van egy 4870-es karim, fel is nézek mindjárt cod4 szerverre!!
végülis ez mellett döntöttem, de ha nem válna be, egy héten belül becserélik egy Geforce Galaxy 9800GX2-re. majd meglátjuk!
Ezzel az fps nem tornázható 125 fölé cod-ban?
-
athomi
veterán
Amúgy tegnap oveccsel toltunk egy 2vs2-őt Cod2-ben. Ovecs egész jól játszott, ahhoz képest hogy még csak most kezdte a Cod2-őt, bár a 2. mapon (Dawnville) nem sok mindent csinált.
Az első map Burgundy volt, ott még kört is hozott egyedül.
Nyertünk. -
BandiHUN
veterán
a cod4-en is én eddig a legdurvábbakat origin láttam,olyan szerókon,amiket a cod4 saját keresőjével kerestem....tegnap volt ezen a riflésen is egy csávó,akit egymás után 4x lőttem meg,semmi,a következő respawn után megkerestem,akkor 3x-ra semmi,aztán ki is lépett...mondjuk rosszabbra számitottam,az ilyen szerókat,ahová azért kell skill+mapismeret,meg a darálósokat szeretik az aimosok
itt lehet frenkizni ugye...
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4612 üzenetére
leleptem neharagudjatok, de fajt a derekam, mint a rohadas, nameg a francia bagett, amit bedorgoltem cod2 elott kisse elalmositott, be is aludtam a discovery alatt...
en egy helyre szoktam jarni, ahol 30-40-es pinggem van, valami me sports es nemet szero, fejbol nem tudom a nevet, de este ha nem felejtem el, beirom. eleg sokat jatszom ott az utobbi idoben, de megcsak olyan erzesem se volt, hogy csalnanak. korrekt jatekosok, elegge profik. mondjuk a cod2-m az origi, lehet origi szero lenne?
magyarok kozul a Puszula-ra jarok tdm-ezgetni, meg van meg egy Carentan only map, ahova be-benezek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4582 üzenetére
jaja,tényleg nem volt rossz végre egy kis cod2 is...csak sajna sniperezett mindenki
utálom is,nem is megy annyira,em is vágom annyira a cod2-es mapokat már...de aztán belejöttem valamennyire,de viszonylag hamar mentetek.a végén egyedül még megfingattam 2 srácot,de azt már meguntam a time felénél...1-2 jó cod2-es szerót ajánlhatnál...én egyet tudok,itt nem cheatel senki,viszont tdm,minden fegyóval,szinte csak itt játszok: 84.2.39.232:28961
-
Balinov
titán
-
gyerpi
aktív tag
más, de jó
egy megtörtént eset
[21:43:14] [+SuperAdam] "fasza buli volt, anyám írt smst, h meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, h csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."
-
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4598 üzenetére
Amit tudok tanácsolni: Csak is olyan szerverre járj játszani, ahol a legutolsó PAM van a szerveren. Honnan tudod felismerni? Onnan, hogy nincs a pályákon porvihar, köd, stb.
Sajnos ezek nagyon sokat kivesznek a VGA-ból.Emlékszem még a Counter Strike-os időszakomra milyen ideges voltam mikor vmi barom eldobta a füstgránátját. A 10-15 FPS az befigyelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Tippmix
- BestBuy ruhás topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest