Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1595) gbors


gbors
nagyúr

3 dologra kommentelnék:

emulált tesszeláció: addig lesz csak életképes a dolog, amíg erősen vissza lesz fogva, hány háromszögre és milyen mélységű bontást csinál a VGA. próbáljátok elképzelni, hogy hány soros számításból tudtok egy háromszöget további 3-ra (ugye 3-ra? :) ) bontani - utána ezeket a műveleteket próbáljátok ráképzelni egy olyan általános számolóegységre, aminek a tudása nagyjából egy kombinált összeadásra és szorzásra terjed ki. piszok gyorsan fel fogja zabálni az összes CUDA processzort egy mélyebb tesszeláció - az AMD meg nyilván ezt fogja nyomni, hogy sz*passa az nVidiát (és ezen keresztül az nVidia tulajokat).

emulált textúrázók: ezt még elképzelni sem nagyon tudom. egy mintavételező/szűrő marhára nem lesz kiváltható egy csudaprocesszorral, ennek eredményeképpen azok a játékok fognak legszarabbul futni a Fermi chipen, amik eddig a legjobban szerették az nVidia hardware-t :F

emulált ROP-ok: na jó, erről nemigen volt szó. ennek látnám a legtöbb értelmét. bár érzésem szerint a Larrabee x86-os magjaival ez egyszerűbben fog menni.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.