Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
h1mpi
félisten
Azt számolom, hogy ha eladom vga-m 200-ért mondjuk és vettem 165-ért akkor nyerek 35K-t. De nem tudok helyette mit venni, mert még egy 1050Ti is 70K körül van, ami nem ér annyit, tehát ha normalizálódnak az árak csúnyán leesik majd az is 40-50-re. Tehát amit nyertem el is bukom. Ez max annak éri meg, aki nem akar helyette mást venni. Ilyen szempontból jobb most a Ryzen, mert ott korrekt igp van.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
VTom
veterán
Persze, ezt sokan nem gondolják végig, mielőtt eladják a kártyájukat, ahogy Habugi is írta itt már korábban.
Akinek eddig megfelelt a konfigja, annak most felesleges eladni a VGA-t. Max konzolt vehet belőle, ideiglenesen akár, de én attól félek, hogy ezek az emelt árak még évekig megmaradnak (persze nem az extrém esetekre gondolok, de az nV biztos emel a Volta árán a Pascalhoz képest.)
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
h1mpi
félisten
Áldom az ötletet, hogy nemrég cseréltem 1080-ra, és "csak" 40K-t kellett a 980Ti-re ráfizetnem. Kevesebből is meglehetett volna oldani, de akkor az nem Aorus lett volna, én pedig arra vágytam
Most ezzel a táp "cserével" is kiszedtem egy kis pénzt és újra indult a 10 év gari, ami szintén nem mind1.
És ez 10 év kisker garis, tehát nem kell postázgatnom külföldre. Még veszek 16 GB DDR3 ramot és megint egy-két évre befejeztem.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeckardCain #71707 üzenetére
Ha a mostani áron emelnek akkor lenne párhuzamos ha 30%-al többet tudna mint a jelenlegi 1080TI, de legalább 20%-al, szóval ha csak hozni fogja a mostani TI-t de emelt árral azzal megint csak mi jártunk szarul.
Én már a xx60-as kártyát várom és nézem is majd, 1080p-re az tökéletes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Máskor is volt már ilyen bányász láz és abba maradt. Remélem most se tart fél évig...
-
VTom
veterán
a 70-es kártyával tuti hozni fogják a 1080ti-t, a kérdés, hogy mennyibe fog kerülni. Szerintem az induló ára 200K tuti lesz itthon, de ha így folytatódik tovább a bányászat, akkor több is.
Mondjuk ha így folytatódik a bányászat, akkor lehet, hogy tényleg csak kidob az nV valami pascal refresht, minek lőjék el a puskaport, nincs konkurrencia. Persze a Volta Titan már kint van, szóval...
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz proci985 #71695 üzenetére
Az X79 chipset-nek nem jártam utána tegnap este csak a CPU-nak.
Annál azt láttam, hogy maximum 768 GB-ot kezel. Még mindig tervben van a RAMDISK miatt a 128GB RAM összehozása, de szomorú, hogy 64 GB helyett örülhetek ha a 32 GB összejön és megy a rendszer gond nélkül. Az meg most is menne azaz a 32GB RAM. Viszont kevesebb szállal és cache-el mint a Xeon esetében. Viszont magasabb órajelen ami akár 5Ghz is lehet... persze kérdés mennyire skálázódik az adott programban az említett órajelen.Viszont kérdés, hogy egy 1080 Ti-t vagy annak megfelelő teljesítményű újabb VGA-t ki tudna-e hajtani játékok alatt az E5-2690 V2.
Az alaplapokkal kapcsolatban extra elvárásom nem szokott lenni.
A jelenlegire is csak azért esett a választásom, mert tuningolni akartam. Aztán ez tűnt úgy hogy tudni fogja azt amit szeretnék összehozni és persze tudja is.Az USB-t maximum arra használom, hogy a billentyűzet, egér, Xbox adapter működjön. Adatokat inkább interneten keresztül mozgatok.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Puma K #71717 üzenetére
32 biztosan es egyszeruen megy, 64nek mennie kene de nekem 32nel tobbre nem volt szuksegem (tehat a 48al nem kiserleteztem sokat csak konstataltam hogy defaulton nem bootol).
megfeleloen magas felbontason ki, a 295x2 is kb ott van eroben.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
Hmmmmm elég nagy a csend az amazonos orderem körül,péntek óta "ordered" statusban van.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
nagyúr
MINIMUM CONFIGURATION:
OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
PROCESSOR: Intel Core i5-2400 @ 3.1 GHz or AMD FX-6300 @ 3.5 GHz or equivalent
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD R9 270 (2GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
SYSTEM RAM: 8GB
Resolution: 720p
Video Preset: LowRECOMMENDED CONFIGURATION (60 FPS):
OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
PROCESSOR: Intel Core i7-4770 @ 3.4 GHz or AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz or equivalent
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD R9 290X (4GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
SYSTEM RAM: 8GB
Resolution: 1080p
Video Preset: High4K 30 FPS CONFIGURATION:
PROCESSOR: Intel Core i7-6700 @ 3.4 GHz or AMD Ryzen 5 1600X @ 3.6 GHz or equivalent
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 1070 or AMD RX Vega 56 (8GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
SYSTEM RAM: 16GB
Resolution: 2160p
Video Preset: High4K 60 FPS CONFIGURATION:
PROCESSOR: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz or AMD Ryzen 7 1700X @ 3.4 GHz or equivalent
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI or AMD RX Vega 56 CFX (8GB VRAM with Shader Model 5.0 or better)
SYSTEM RAM: 16GB
Resolution: 2160p
Video Preset: High/Ultra*Supported NVIDIA cards at time of release:
• GeForce GTX600 series: GeForce GTX670 or better
• GeForce GTX700 series: GeForce GTX760 or better
• GeForce GTX900 series: GeForce GTX950 or better
• GeForce GTX10-Series: GeForce GTX1050 or better**Supported AMD cards at time of release:
• Radeon 200 series: Radeon R9 270 or better
• Radeon 300/Fury X series: Radeon R7 370 or better
• Radeon 400 series: Radeon RX 460 or better
• Radeon Vega series: any Radeon Vega seriesFar Cry 5 is scheduled for release on March 28, 2018 on PC, Xbox One, and PS4. For more on Hope County and the dangers that await you there, check out our previous Far Cry 5 coverage.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
h1mpi
félisten
válasz #Morcosmedve #71730 üzenetére
4K PC-re még a "majd" kategória. Ha majd lesz 4K 144 hz azt mondom jöhet. De így is kb. a felső 10 000 tudja megfizetni ami kell hozzá. Egy Xbox One X vagy egy PS4 Pro tényleg sokkal olcsóbb megoldás. De FHD-ban vagy WQHD-ban verhetetlen a PC
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #Morcosmedve #71730 üzenetére
ja nekem ugye annyi a lenyeg, hogy ahogy nezem megint GPUlimites magas felbontason mint annak a rendje es lesz multigpu tamogatas benne.
h1mpi: 4K ultra@60Hz harom eve meg teljesen realis volt pl a 295x2 / 980 sli parossal. csak kozben a multigpu elkezdett latvanyosan nem mukodni par cimben, teljesitmenyben meg igy nem igazan vagyunk elobbre, mint akkoriban.
illetve de, ott a Titan V, nade az meg arban a szepemleku TitanZvel konkural, csak most nincs 295x2 ami par hettel kesobb megfelezi az arat.
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
És azzal is, jó, ha 4k 60FPS lesz. Nem mintha ez már nem lenne elég, de kicsit sokba kerül.
HC FPS-en kívül gyak semmi értelme a PC-nek, főleg, ilyen árak mellett.Proci: Mondjuk ja. Az nem rossz, hogy gyárilag úgy tűnik, hogy lesz multigpu, mert eléggé temetik, egy VGA meg kevés, igazából WQHD is necces, ha annyira olyan a cím.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
proci985
MODERÁTOR
válasz #Morcosmedve #71733 üzenetére
FC4nek anno 980SLI / 290X CF kellett 5760/4K@60ra es ott a jatek szintiszta GPUlimites volt, szoval ha valamit igy harom es fel ev utan javitottak a grafikan akkor a kb hasonloan eros 1080(ti) is oda mar keves lenne (290Xel a masodik kartya kb duplazta a frameratet).
arrol ugye nem is beszelve, hogy a ket 290Xet a blokkokkal egy 1080Ti arabol vettem anno, gpu piac nagyon latvanyosan egy helyben all.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz #Morcosmedve #71733 üzenetére
Így van, lassan csak a lövöldözős játékok miatt érdemes PC-t tartani, a többire tökéletes a konzol. Illetve ilyen árak mellett már arra sem
A WQHD abszolút élhető PC-n, illetve az lenne, ha nem lennének összetákolt címek, amiknek erőmű kell. A játékok többsége gyönyörűen fut 60Hz-en egy GTX1080-nal is. Ami persze ilyen árak mellett megint csak meggondolandó, ha még nincs..
A konzolok meg közben köszönik, jól vannak, egyedül ezt a natív vs skálázott 4K harcot nem értem, 3 méterről nézett TV-n kb. a sasok tudják megmondani a különbséget. Ez is inkáb csak f@szméregetés, a konzol tulajdonosok 99%-át nem érdekli.
-
cyberkind
félisten
egyedül ezt a natív vs skálázott 4K harcot nem értem, 3 méterről nézett TV-n kb. a sasok tudják megmondani a különbséget. Ez is inkáb csak f@szméregetés, a konzol tulajdonosok 99%-át nem érdekli.
És M$ mégis erre építi az egészet, nekem még most is sokkal szimpibb a Ps4 Pro.
-
cyberkind
félisten
0Ft a Mass Andromeda PS4-re jelenleg, én most vettem meg.
[link]Bár azt írja, hogy Full Game Trial, szóval nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz cyberkind #71737 üzenetére
Persze, mert másra nem tudja építeni.
A Sony időben, és nagyon jól felismerte azt, hogy az exkluzív címekkel sokkal nagyobb keresletet generál.
Őszintén, a konzol tulajok 90%-a nem geek. Fogalmuk sincs mi a különbség a natív és skálázott 4K kép között. Szerintem a többséget nem is érdekli.. Rákötik a TV-re, látják, hogy szép, és játszanak. Egyedül azt válogatják meg, hogy mivel játszanak.
-
keIdor
titán
Kérdés, hogy ilyen árak mellett a következő Volta generációt ki tudja megfizetni, hogy meg is hajtsa az ember azt a 8 millió pixelt legalább 90Hz/90fps mellett.
Azt néztem, hogy a tavaly CES-en bemutatott PG32UQ-t ki sem adják abban a formában... lesz helyette ilyen 65"-ös vadállat. [link]
800.000ft.
De ez is inkább TV már, a mérete miatt, csak ott a G-Sync, DisplayPort stb.
De ennyiért én már inkább LG OLED-et vennék.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
-
keIdor
titán
A checkerboard 4K és a natív 4K között közelről sem mondod meg mi a különbség. DigitalFoundry-t érdemes nézni YouTube-on, annyira jól kiveséznek minden játékot. Nem hülyeség ez a felskálázás, ha az nem jár képminőség romlással, csak jó eljárás kell, mint ez a checkerboarding.
PC-re is hozzák át ezeket, szerintem nem is baj, hiszen aki 4K@120Hz-et akar és 100fps tartományban is akarja tartani meg járatni a játékokat, annak nincs is más választása, mint ezek az eljárások.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
-
cyberkind
félisten
Úgy tűnik a MS kezd rájönni, hogy a játékbérlésből több lehet a pénz, itt a lényeg, minden MS játék azonnal jön ide, ez nagyon jó irány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest