Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Pala
veterán
-
Pala
veterán
-
Tim82
félisten
Másképpen: Pala, onnantól, hogy ő hazudott Neked, nincsen "mi", csak "te" és "ő", jobb esetben egymástól távol (és ez így is fog maradni, legfeljebb mérséklődik), rosszabb esetben egymással szemben. No love, no friendship. Evvan.
A mod-ra: digitális fényképezőgéppel a kezében?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orbano
félisten
Ha aranyos, jófej és bírod, akkor próbáld ki... 15 év nem a világ vége, legalább elmondhatod, hogy tudod milyen ekkora korkülönbséggel egy ilyen lánnyal. No meg kicsit eltereli a figyelmed, kapsz egy kis perspektívát az exed nélküli életből....
A komoly kapcsolatot pedig nem akarni kell. Az lesz magától. Ha már egy kapcsolat elején azt keresed, meg a komoly barátnőt látod a nőben, tuti bukó...A vér nem válik VAZZE!™
-
7
addikt
Komoly kapcsolat: A minap voltam (már megint) születésnapot ünnepelni, és az egyik leányzó a bagázsból egyszercsak odaszólt, hogy ugyanmár, csajozzak egy kicsit (nem gondolta igazán komolyan, csak amolyan csipkelődős megszólalás volt, mert valahogy nem oldódtam igazán). A dologra válaszolva kifejtettem neki, hogy én most épp pihenőt tartok, kicsit ízlelgetem a szabadság ízét, úgyhogy nem. Erre utalt rá, hogy van egyéjszakás kaland is, amire viszont határozottan megráztam a fejem, hogy olyannal én nem számolok. Elkerekedett a szeme, hogy vagyunk még hímneműek, akik nem feltétlenül a dugásra hajtanak.
Aztán persze megkaptam, hogy túl "tökéletes" vagyok -- nem iszom, nem drogozom, nem cigizem, nem "csajozom", csak komoly kapcsolatban gondolkodom
-
Bubu79
addikt
A legjobban jársz akkor, ha nem keresed semmilyen formában - nem nézed az iwiw-es lapját, nem olvasgatod a régi emiljeit, kiselejtezel mindent, asmi emlékeztethet rá...
A legszarabb dolog, ami történhet, hogy más oldalán látod viszont - attól kegyetlenebb érzés nincsen.
Ha nem akarod hogy rámenj teljesen, akkor kerülj el minden lehetőséget arra, hogy emlékezz rá...
Ne mentegesd, ahogyan az elhangzott az csak duma, hogy nincsen ideje arra, aki jelent számára valamit...
Ne rágd magad a dolgon, mert magadat pusztítod vele
Nem vagy egyedül, más is átélte már ugyanezt...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Pala
veterán
akkor egyformák vagyunk...én is túl tökéletes vagyok ebből a szempontból. Igazándiból ez nagy hátrány, mert csak az viheti valamire, aki kellőképpen tud alkalmazkodni a tömegigényhez / elváráshoz / normához.
Én nem iszom, ezért kilógok a sorból...nem dohányzom, ezért is kilógok... ha túl sok szempontból kilóg az ember, akkor a végén már ott tart, hogy nem talál senkivel közös nevezőt. -
7
addikt
Az emlékeket szerintem nem fogja tudni teljesen elkerülni. Én egy dobozba raktam a kacatokat, amiket tőle kaptam, illetve amik kettőnkről szóltak csak, és semmi más funkciójuk nem volt. Ha esetleg mégis matatok a doboz körül, és netán leveszem, mosolygok egyet, elmerengek, aztán visszateszem. Nekem ez sokkal kellemesebb megoldás volt, mint az, hogy elégetem/kidobom a holmikat, vagy hasonló módon próbálok menekülni előle.
"Tökéletesség": Nem érzem, hogy hátrányom származna a dologból, hiszen ilyen alkalmakkor azért veszek magamnak valami alkoholmentes löttyöt, amivel tudok koccintani, az nekem bőven elég, a többieknek szintén -- ha meg alkohollal kell koccintani (pl. pezsgő), ám legyen, utána lerakom olyan helyre, ahol majd úgyis megissza valaki. Igaz, sokszor megkapom az alkoholra vonatkozó kérdéseket (a többivel nem nyaggatnak, maximum egyszer kínálnak, ha elutasítom, nincs belőle további párbeszéd), illetve kismillióan akartak már leitatni, de ennek ellenére mindig jól jövök ki a helyzetből.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Drasztikusabban ugyanez: Pala törli IWiW-ről, letiltja msn-en, az összes e-mail fiókjában beállítja, hogy ex üzenetei olvasatlanul menjenek vissza a feladónak... ld. a tbs által linkelt blogbejegyzést.
püff neki, 4 másodperccel megelőztél, Pala.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
-
Tim82
félisten
Ne vedd má' komolyan. Csak jelzem, hogy mint ifjú Anakin, én már rég a Sötét Oldalról szagolom az Amidalát.
Szerintem elmegyek aludni, még mielőtt teljesen lefárasztok mindenkit...
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
na még egy utolsó megjegyzés. egy év és azon fogod kapni magad, hogy nem érted, mit láttál fresh exedben... tapasztalat.
-
Wolverine
félisten
-
Pala
veterán
értem én nyugi..
Csak most annyi mindenen jár az agyam, hogy egyszerűen képtelen vagyok rendet rakni a fejemben. Le kéne dőlnöm aludni....de félek, az se menne....legutóbbi szakításom (jó régen volt) alkalmával azt csináltam kínomban, hogy felkeltem hajnali kettőkor és elgyalogoltam a zuglói teszkóba, ott sétálgattam egy 3-4 órát majd hazajöttem. -
Bubu79
addikt
Én is elraktam azokat a dolgokat,amiket kaptam... És nem esik jól ránézni arra a dobozra, amiben a múltunk van... Levelek, ajándékok, EMLÉKEK vannak benne - emlékek, amik megismételhetetlenek... Az egy szem DVD-RAM-omon vannak régi MSN beszélgetések logjai, fényképek - nem tudom hol van a lemez - de jobb is így... Nem tudok mosolyogva nézni rá, mert ha felrémlik az arca, a fájdalom jut eszembe, amit okozott - mert nem vagyok túl rajta... Nem jó emlékezni...
#3921 Tim82: akkor van még 4 hónapom...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Örülj neki Az első időkben nem tudtam megmaradni otthon - mindenhol őt láttam...
Volt olyan, hogy hajnali egy órakor felöltöztem, bevágódtam az autóba és elmentem - bele az éjszakába, mert nem tudtam aludni... Levezettem 200km-t, majd hazaérve eldőltem, mint a zsák...
Nyolc hónapja történt - majdnem kilenc - még mindig a fejemben van a telefonszáma - minnél jobban szeretném elfelejteni, annál rosszabb... Az egyik ajándéka mindig nálam van - nem tudtam letenni... Pontosan tudta, milyen autót szeretnék, kaptam tőle ( egyebek mellett ) egy kulcstartót az adott márkához passzolót - ez rajta lóg a slusszkulcsomon. Adott mellé egy a tükör mellé cuppantható kis kabalát - egy kapucnis kukacot - a következő kis szöveg kíséretében: Ez egy kukac angyalka - szeretném, ha mindig vigyázna rád amikor autóba ülsz... Soha nem tettem fel - talán babonából - hátha a jókívánság is a múlté, mint az érzések...
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
Ez az igazán szomorú. (és nehezen megmagyarázható utólag is...) (szerk: miért tettem ezt OFF-ba eredetileg... )
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
bolondember
MODERÁTOR
ja, próbálja ki - egy 15 éves valszeg még őszintén sikít...
Ték it ízi, kikk jor píszí - azaz mély levegő, ugorj fejest az életbe! ÉS NEHOGY NEKIÁLLD NÉZEGETNI A RÉGI KÉPEKET/MÉLEKET/ILYESMIT, mert az a legrosszabbak egyik, amit tehetsz (igazából a legrosszabb amit tehetsz az az, h visszamész könyörögni - egen)...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Pala
veterán
válasz bolondember #3929 üzenetére
Nem megyek már vissza...bár ha tudnám, hogy van még esély, lehet, hogy hülye lennék és megtenném...de nincsen esély, ez már világos. Akkor sincs, ha lehozom neki a csillagokat az égről. Ő így döntött, nyomatékosan közölte és hajthatatlanul elhárította minden próbálkozásomat. Szóval teljesen reménytelen.
A 15 évessel meg majd meglátjuk mi lesz....picit kellemetlenül érzem magam vele kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Semmi nem lenne a régi - mert Te sem bíznál meg többé benne... Kicsit az egódnak jobb lett volna, ha Te teszed meg ezt a lépést, de reménykedtél abban, hogy tévedünk ( félreértés ne essék, nem szemrehányásból írtam, teljesen megértem, hogy ragaszkodtál az érzéseidhez )
#3933: jó éjt
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
amíg a remény megvan (volt), addig nem akartam a saját káromra dönteni.
Egyébként nem gondoltam volna, hogy ma ez történik. Semmi előjelét nem láttam. A hangja is teljesen normális volt a telefonban legutóbb. Sajnos a meglepetésszerű támadás átütő erejú volt.
Na mindegy...mivel konstatáltam, hogy itt már a csoda sem segíthet, így talán nem esek depresszióba miatta.Ló éjt neked is.
[ Szerkesztve ]
-
Kokkantas
senior tag
No, és mikor eszünk az "olasz módra" sült fincsi és ropogós macskából?
-
Bubu79
addikt
Próbáld lekötni magad valamivel - ha van hobbid, az segíthet - ne merengj a kapcsolatotokon...
Jelenleg melóban vagyok, úgyhogy reggelig biztos előfordulok még időnként
Kokkantas: a macska nem tehet semmiről és amúgy is - házikedvencet nem eszünk - még a végén nyávoghatnékod, vagy dorombolhatnékod akad az elfogyasztott jószág után
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Persze - innen nem tudok ugyan beszélni, de otthonról simán dumálhatunk a holnapi nap folyamán ( pár órát alszom délelőtt, de szvsz úgy 10 körül már fent leszek )
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
oks...csak úgy..szívesen beszélgetnék valakivel (nem azért, mert lelki szemetesládára van szükségem, szóval ne értsd ám félre....szimplán csak egyedül érzem magam sokszor)
Hobbim szerencsére van (sakk), ha az nem lenne, akkor tényleg nem tudnék mit kezdeni magammal.
Mint ahogy az alkoholista a pohárhoz nyúl, amikor valami nagy sokkhatás éri, én ugyanilyen befolyás hatására kezdek el őrült módon sakkozni és sakkelméletet tanulni...legutóbbi szakításom után is ez kötött csak le...napi 10 óra sakk...na akkor mesterjelölt is lettem 3 hónap alatt a semmiből. Ez se normális dolog, tudom, de még mindig jobb, mintha droggal kúráltam volna magam.[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
A sakk is társas foglalkozás
Ami nem segít, az az alkoholizálás, nyugtató szedés...
Akkor per pillanat jó, de másnap dupla olyan erősen jelentkezik a probléma... A dolog önmagát gerjeszti, ha nem figyel az ember és komoly függőség alakulhat ki...
Sajnos ez egy olyan parti, amit muszáj végigjátszani, nem lehet feladni sem...
Állok a dolog elébe, ha tudok, szívesen segítek
Privát? A rendszergazda sajna résen van a cégnél és nem megy a webmessenger sem
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Hehe - az túlzás - még kölyökgólya koromban megutáltatta velem az unokatesóm, mert mindig játszani kellet vele Sosem voltam nagy játékos, nem lenne örömed abban, ha én lennék az ellenfeled - de ha úgy adódik, persze - szívesen
Pár lépés rémlik ( mintha a huszár lólépésben közlekedni - vagy mi )
Néhányszáz hsz-szel ezelőtt felmerült egy találkozó gondolata néhány emberben - talán sikerül lezsírozni és összejöhet a nép
#3942: hogy ne legyen tele offal, praktikusabb lenne
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
nem segít az alkohol?
hááát... Attól függ, mennyi ÉS hogyan...
haverokkal 1-2 söricilin, az pont, h GYÓGYÍR... De leinni magad? nincs értelme! (mondom én, aki ezt tette annó a menyasszonnyal való szakítás után egy darabig.. ) Nincs értelme, de azért jó...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Pala
veterán
A topikbéliek találkájára gondolsz? Mert azok, ahogy elnézem, rendszeresen tervbe vannak véve, és időről-időre meg is valósul egy-egy teázás vagy sörözés. Mondjuk a pestieknek könnyebb, mert - érthető módon - itt szerveződik a legtöbb ilyen összejövetel.
mod a privátra: okés...bár...nemtom, úgyis mindig visszakanyarodunk a témához...nameg én nemtom melyik pillanatban dőlök ki.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #3946 üzenetére
Nincs is attól varázslatosabb, amikor az ember magára eszmélvén azon kezd el agyalni, hogy vajon ki rakta tele a szobáját hatalmas kandeláberekkel, hogy a bánatban tudott olyan mélyre ágyazni magának, valamint hogyan került kavics a háta alá
Pala: Privi ment
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
Kötözködős kérdésem van, elsősorban a lányokhoz: Pala (most már ex) barátnője egész pontosan mi miatt sírt, amikor megmondta, hogy nem szereti sakkmester kartársunkat? Kevés akkora ellentmondás van a világon, mint ebben a hármasban (ti. "nem szeretlek" - "nem akartalak bántani" - és mindezt sírva előadni.) Ha az érzelmeknek finito, kaputt, stb., akkor miért sír? (Na nem mintha nem lenne elképzelésem, csak igen piszkosul furdal a kíváncsiság, hogy nektek mi a véleményetek erről.)
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
7
addikt
válasz elmoraan (r) #3949 üzenetére
Attól még, hogy nem szerelmes belé, érezheti magát szarul azért, mert megbántotta. Elvégre nem minden érzelem múlt el, csak a szerelem.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest