Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#4301) lorcsi válasza Tim82 (#4298) üzenetére


lorcsi
veterán

szerintem az első csaj csak féltékennyé akarja tenni a srácot, akivel össze akar jönni...taktikázik és csak ezköz vagy
hajts rá a másodikra. miket szól be?

(#4302) Tim82 válasza lorcsi (#4301) üzenetére


Tim82
nagyúr

Kaptam egy savazást lány #2-től, hogy "üldözési mániás vagyok és azt látom valamiről, hogy valóság, pedig nem is", csak éppen semmi összefüggést nem bírtam felfedezni azzal, hogy éppen arról beszéltem másvalakivel (lány #1), hogy ne lejmoljon már tőlem akkor cigarettát, amikor nekem is csak két szálam maradt. :DDD A beszólásnak az volt a hatása, hogy mindketten elnémultunk, egymásra néztük és közöltük, hogy nem bírjuk felfedezni az értelmet a mondatban, úgyhogy homályosítson fel minket. Nem tette. Igaz, nyolc órai hétvégi munka azt hozza ki az emberből, hogy a nap végére a kommunikációs skill mínuszba csap át. ;) Már én se bírok több beszólást felidézni, de majd holnap gyűjtök. :))

Felmerült az is bennem, hogy ez a látszólag összefüggéstelen, meg előzménynélküli beszólás pont valami olyasmi akarna lenni, hogy "nem jössz be, szivi és tartsál tőlem három lépés távolságot", de ez már tényleg paranoia. :DD

Lány #1-nek meg akkor kellene akcióznia ilyenekkel, amikor a srác is tanúja lenne... Másrészt meg a srác taktikázás nélkül is felfigyelt rá. Szóval nem tudom.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4303) Lenry válasza Tim82 (#4302) üzenetére


Lenry
félisten

#2 lehet h olvassa a PH!-t

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#4304) Tim82 válasza Lenry (#4303) üzenetére


Tim82
nagyúr

ne paráztass. még a végén igazad lesz. :U ( :DD )

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4305) 7 válasza Tim82 (#4302) üzenetére


7
addikt

Lehet, hogy igaza van? :D

Magyarazat: Az nem lejmolas, csak kedves, aranyos, artatlan, minden hatso tarhalasi szandek nelkuli apro keres volt... :P

(#4306) Tim82 válasza 7 (#4305) üzenetére


Tim82
nagyúr

Lehet, de azt hittem, ügyesebben titkolom. ;)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4307) Lenry


Lenry
félisten

hogy ne csak OFF legyek, ím, egy rövid sztori

tényállás röviden dióhéjban: Ő 18 éves, én 19, Ő egy Szegedtől nem messzi faluban lakik én kicsit arrébb (50km-el), de Szegeden tanulok, Ő is úgyhogy majdnem mindennap találkozunk egy kis időre, holnap lesz, h 8 hónapja járunk, nagyon szeretjük egymást, soha nem veszekedtünk még, tehát minden szép és jó.
egy nem elhanyagolható dolgot leszámítva, a kedvesem édesapját... akivel amúgy sztem jó a viszonyom, mert jól el szoktunk beszélgetni, amikor náluk vagyok, meg amúgyis egy kifejezetten értelmes, jó ember (sosem felejtem el az első találkozásomat vele: az első mondatában bemutatkozott, a másodikban Jägerrel kínált :D )
viszont úgy érzem egyáltalán nem bízik meg bennem...
8 hónap alatt mindösszesen egyszer engedte el mihozzánk barátnőmet (akkor nálunk is aludt) és bár én elég sokszor voltam már náluk, de még csak egyszer aludtam ott...
pedig micsoda élmény, amikor felébredsz és ott van melletted Ő...leírhatatlanul jó... és fájdítom a szivem :O
igazából nem értem...
én elhatároztam, hogy ha egyszer lányom lesz, elhajtom az összes akárhol összeszedett akárkit, aki csak meghúzni akarja...ebben az esetben megérteném...
de több hónap után, amikor láthatja rajtam h igenis komolyan szeretem a lányát és Ő is engem (és biztosra tudom, h tudja h amikor együtt aludtunk, akkor nem csak aludtunk ;] ), akkor ezek után nem tudom miért mond nemet még olyan egyszerű kérésekre is mint, h a Kedvesem eljöjjön hozzánk egy családi ebédre (nevezetesen a születésnapomat ünnepelnénk a közeljövőben, és nem is aludna itt, bár úgy jobb volna)...

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#4308) Tim82 válasza Lenry (#4307) üzenetére


Tim82
nagyúr

A kedvesed édesapja szemében valószínűleg ez a nyolc hónap kutyafüle és ezért szereti a közelében tudni a lányát.

Nem ellened szól személy szerint, hanem bárkit így kezelne, aki a lányával jár.

Valószínűleg úgy gondolkodik, hogy majd "ha komolyabb lesz" = évek óta együtt vagytok, és a lányát már felnőttebbként kezeli, aki jobban tud magára vigyázni, akkor majd enyhít az atyai szigoron. :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4309) EQMontoya válasza Tim82 (#4308) üzenetére


EQMontoya
veterán

jó nagy szivás ez, amikor a szülő tart be, én is ezzel szivtam, bár ott az ellenszenv felém irányult, meg főleg arra, hogy fiatalabb voltam anyuci kicsi lányánál, ami anyucit, aki a 19. századból maradt ránk igy a 21.re, kicsit zavartra :D

Same rules apply!

(#4310) Norbyte


Norbyte
tag

Sziasztok.

Elmesélek egy történetet, aminek nincs tanulsága, csaknemtudommiafaszvanmost eredménye.

Történt, hogy volt/van egy kapcsolatom (Ő most 28), aminek tavaly nyáron végeszakadt, olyan indokkal, hogy velem nem lehet együtt élni, mert gyerekes vagyok és nem tudom mit akarok. Mondjuk ez igaz is valamennyire (31 vagyok), de hát ez van (1-1,5 évvel a szakítás előtt eljegyeztem, el is fogadta). Na mindegy a lényeg a lényeg, mondtam jó, legyünk barátok. Igen én nem akartam olyan elválást, hogy akkor haragban és nem szólunk a másikhoz, ill feszengés ha éppen találkozunk. (Megj. tényleg nem nem-szeretési/megcsalási dolgok vezettek oda).
Gyakran találkoztunk, beszélgettünk.
Idén nyáron együtt mentünk el Olaszországba nyaralni. 1 hét, repcsivel, bérautóval. Oda vittem amiről álmodott, az Amalfi part. Tök jó volt. Volt minden aminek lennie kell és olyan volt mint annó.
Hazajöttünk, ugyanúgy beszélgettünk telcsin, találkozgattunk, majd ahogy lenni szokott ritkultak a beszélgetések.
Aztán úgy alakult, hogy kimehet a svédekhez munkahelyi csereprogram keretében 1-2-3 hétre.
Nagyon nem akart menni egyedül, mondtam kérdezze meg mehetek e, ha hosszútávra megy, ne legyen egyedül. Mehettem volna tök olcsón, de kiderült csak 1 hétre kell mennie, plusz még a hét közben egy másik városba is át kell repülnie. Így nem mentem vele. Tudom milyenek ezek a kiküldetések, voltam 3 hónapot a németeknél. Ilyenkor nincs ideje az embernek és a kintiek viszik mindenhova.

Amíg kint volt sms-eztünk, majd az utolsó nap felhívott.
Jön haza másnap délelött. Mondtam neki lehet kimegyek érte a reptérre (Nálam a "lehet" az "igen", hülye bizonytalan vagyok, istenem). Kimentem, küldtem SMS-t, hogy ott vagyok.
Kijött a reptérről, az előcsarnokban vártam. Kis puszi, és mentünk a kocsihoz. Közben jött egy telefonja, menjek, majd jön. Egy kollégája volt. "Az" is kijött érte. Hozott virágot is. Szzzz, gáz. Innétől olyan gyomoridegem volt és még van is...
Odament és beszéltek valamit, én nem figyeltem őket, a parkolóattomatát intéztem, majd a faszi elment, és mentünk a kocsihoz (hozta a virágát is(becsomagolva)).

Látszott, hogy zavarban van, h 2en jöttünk érte. Nem tudta, hogy jön az ürge.
Különben a pasi házas és van 2 gyereke. Egy helyen dolgoznak. Elmesélte, hogy akar tőle valamit, de ő nem akar belefolyni egy ilyen viszonyba.

Mondtam neki, hogy hívja vissza, hogy álljon meg, menjen csak vele, hisz én úgyis csak a múltja vagyok, ha akarja ott a jövője. Én nem fogok leállni kettejük közé ha az jó neki.

Egész úton hazafelé mesélt, de én csak azt éreztem, hogy el akarja terelni a gondolataimat "róla". Akármennyire is igyekezett nem ment.

Mikor hazaértünk, montam neki, hogy mondja ami nyomja a lelkét.
Annyit mondott, hogy ő már elmondta mi van.
Hogy a pasi akar tőle valamit. Hogy mikor mi ketten elmentünk Olaszországba majd hazajöttünk a pasi teljesen felszívta magát és ráhajtott és azóta akar valamit.
De ő nem tudja mit várhat tőlem ill mire számíthat a nős, gyerekes ürgétől.
És leszögezte, hogy mikor együtt voltunk akkor csak én. Nem párhuzamosan ment a kettő.
___

Na hát ennyi a történet.
A teljes képhez annyit, hogy szeretem őt, mindig is szerettem, de most ha nem is vagyunk együtt, megcsalva érzem magam, de szeretem. És azt szeretném ha boldog lenne.

Igen, giccsesen hangzik, de nekem az a fontos, hogy Ő boldog legyen. Valószinüleg ez az igazi szeretet. De rossz érzés ebben a formában.

Egyszer itt olvastam valakitől, hogy annak a legrosszabb, aki "a jobban" szeret. Ez így van.
___
Szemtől szebe, nem tudom kifejezni magam rendesen, olyankor csak hallgatni tudok.
És kurvára unom már, hogy azt mondja minden csaj, hogy "Olyan aranyos/rendes" srác vagy. Ettől még nem érzem jól magam, sőt.
Basszus, nekem az kell, hogy szeressenek, éreztessék szóban, tettel (és bújjanak, azt szeretem nagyon :B ).

Bocs a Wall-of-Text-ért, tudom, menjek el csajozni (na olyat nem tudok) és/vagy nyomjak be (ettől meg nem lesz jobb) inkább itt írtam ki magam.
Tanulság nincs.

Nem kívánom senkinek se ezt.

[ Szerkesztve ]

(#4311) tekeyagd válasza Norbyte (#4310) üzenetére


tekeyagd
tag

hm.
ez nem könnyű,ellenben kurva nehéz :DDD
Ugyan ez volt velem/velünk is a legutóbbi megdöglökérted nővel. A szakítási próbálkozás következő heteiben is össze-összefutottunk,újra és újra elbeszéltünk egymás mellett,és újra-újra feltűnt a régi kanja,hát bazeg ott és akkor a rendes srácból tudtam volna lenni csúnya agresszív disznó... :W :W :W

(#4312) tildy válasza Norbyte (#4310) üzenetére


tildy
nagyúr

Ezen mosolyogatm egyet:)
Basszus, nekem az kell, hogy szeressenek, éreztessék szóban, tettel (és bújjanak, azt szeretem nagyon ).
Mintha csak magamat hallanám. :B :U

Egyébként ne érezd magad megcsalva, a nők után gyakran koslat egy két olyan pasi, akitől a nő nem akar semmit:U Az meg mindent elmond, hogy veled ment haza.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4313) dragonfx válasza Tim82 (#4298) üzenetére


dragonfx
veterán

#1>>húzd meg ha tudod......amugy mér lenne akadály hogy hány éves? :U ...ha 18 elmúlt akkor no para :DDD ...meg ahogy a másodikban írtad 19nek nézted és 25..akkro lehet 18 de ha nem tudnád néznéd mondjuk 22nek gondolkozásaalapján..ilyne ne rettentsen ha kedveled próbáld meg..max. 1 vonal lesz...de lehet több is ha mondjukolyna hogy az idősebb beállítottságúpasikat szereti...

#2>>a rángatást ne hagyd mert gyereknek nézz meg olyannak akivel azt tsz amit akar meg látja bejön neked...jó persze egy ideig ok a nyalizás végülis valahogy össze kell jönni :D ...meg valamit valamiéárt :DDD

Ismerd meg mindkettőt és utána dönts... a 2. kall jobb ahelyzet mert wiwen is megkeresheted bármikor...

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4314) dragonfx válasza Lenry (#4307) üzenetére


dragonfx
veterán

félti alányát...győzd meg neked fontos hosszú távon képzeled el vele a jövődet..utána szp lassna felereszt és nem fog így viszonyulni hozzád..amugy meg ne zavarjon szülője válogatja milyen..ő ilyen....de amugy 18 éves embernek mióta kell engedély hogy ott aludjona barátjánál? :U

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4315) dragonfx válasza Norbyte (#4310) üzenetére


dragonfx
veterán

Szeritnme szerezd vissza a nőt mert érződik tényleg együtt kell lennetek, örökre.
De szépfinoman, ne olyan kemény áhajtósan,láss ahogy változtál komolyság felé valamelyest. De persze ha nem tud ugy elfogadni amilyne avgy... :U
Szerintme próbáld meg hogy mi lenne ha újra.....
A pasi ne idegesítsen ha házas 2 gyerekes csak nem tesz olyat már....meg ha a láyn szeret akkor ő se....a virág meg neke dis eszedbejuthatott volna :DD

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4316) Norbyte válasza tildy (#4312) üzenetére


Norbyte
tag

"Az meg mindent elmond, hogy veled ment haza."

Ebben nem volnék olyan biztos.
A "másik pasi" a parkolóban a kocsiban várta, én a váróteremben ahogy szokás.
Mondhatni nem volt választása. De mondtam neki, hívja fel, az álljon félre és mehet vele.

Mondjuk mikor 'az" elhajtott odabújt, de az már nem olyan volt, már más.
Ilyen volt, mikor a liftnél elköszöntem tőle, puszi, vigyázz magadra , de valahogy hideg és üres.

Lehet le kellene ülni és megkérdezni a terveiről, hogy mit akar tenni, szerető lenni és esetleg feldúlni (vagyis a pasi elhagyná e a feleségét) egy (ha más nők után koslat nem biztos, h jó) házasságot kölkökkel, vagy csak a magabiztos pasi kell neki (emi ugye nem én vagyok a túl alkalmazkodó lelkemmel), kaland kell neki, változatosság, vagy tökömtudja.

Áh, majd lesz valami.

Addig is mint nem levő más boldogságforrás az utóbbi időkben, játszom a perzsacicámmal. Az tud szeretni, bújni, dorombolni.

(#4317) tekeyagd válasza Norbyte (#4316) üzenetére


tekeyagd
tag

a nők hidegek,számítóak és könyörtelenek,ha kell. :W
aki mást mond,az hazudik! :DDD ha nő akkor főleg! :Y

na jó,van 1-2kivétel,de azokat nagyítóval kell keresni... :U

(#4318) tildy válasza Norbyte (#4316) üzenetére


tildy
nagyúr

Szabad tudni mikor mentetek szét és mennyi időt voltatok együtt?
Csak mert ismerős dolog ez a "nem tudom mit akarok" dolog , és ha ezen kívűl jó volt anno akapcoslat, akkor lehet összejöttök még idővel, kicsit felnőttebb fejjel. Lehet hülyén veszi ki magát, hogy ezt egy 30 év körüli embernek mondom, de nem feltétlen :U Amúgyis vagyunk páran hasonló korban hasonló mentalitással. Nem mindenki egyszerr elesz felnőtt agyilag is, mitőbb sok esetben akko rjön ez csak el (de még akkor sme biztos) mikor az embernek gyereke lesz.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4319) Norbyte válasza tildy (#4318) üzenetére


Norbyte
tag

2003ban jöttünk össze tavasszal. Akkor volt ő 24 én 27.
3,5 évig voltunk együtt, a 2ik év végén kértem meg a kezét és 2006 őszén szakítottunk közös megegyezéssl (az én alkalmazkodó lelkem). Azóta a barát típusú kapcsolat volt/van, az idén nyári közös nyaralás kivételével (akkor pár típusúak voltunk).

(#4320) 7 válasza dragonfx (#4313) üzenetére


7
addikt

#1: Undorito egy gondolkodasmod. Mar amiatt is az, hogy csak megdugnal valakit, aki "jo bor", minden erzelem es egyeb nelkul. Amiatt meg plane, hogy ott van egy srac a melohelyrol, akirol tudni lehet, hogy tetszik neki #1. Ilyenbe bekavarni, foleg ugy, hogy egyes alkalmakkor latszik, hogy mindketten tetszenek a masiknak... eh...

(#4321) tildy válasza Norbyte (#4319) üzenetére


tildy
nagyúr

Hát az ilyen egymástól nagyon elszakadni nem bíró emberkéknél (mert valljuk be, azért a lány is a közeledben maradt) szerintem előbb utóbb megint összejövés lesz :U ;)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4322) 7


7
addikt

Hulye sztori, amit nem is igazan ertek. Nem tanacsok kellenek, hanem csak kiirom magambol:

Mostanaban, miota ujbol nincs senkim, elojon neha almomban (immaron harmadszor) az elsom, hogy legyunk egyutt ujra, olyan jo lenne, stbstb. Ez eddig persze ugy hangzik, mintha meg mindig sovarognek utana, de az igazat megvallva nem.
Nem szeretem mar, volt par nagyon csunya huzasa, miutan szetmentunk, es mar inkabb ellenszenves, mint szimpatikus, es mint olyan, nem is tudnek megbizni benne. Mondhatjuk tehat, hogy nem erzek iranta semmi vonzodasfelet (csak a kapcsolatunk idejerol van rola pozitiv emlekem, illetve meg most is orulok neki, hogy olyan dolgokat tanultam tole, amiket amugy mashonnan eselyem se m lett volta mondani).

Az emlekek nem fajdalmasak, csak emlekek. Konnyeden beszelek roluk, mindenfele
hianyerzet vagy egyeb erzes nelkul, es utana sem erzek semmit, csupan neman mondok koszonetet az altala szerzett tapasztalatokert.

A vicc az, hogy ennek ellenere ugyebar megis azt almodom, hogy ujra engem szeretne. Eddig minden almomban arra jutottam rovid gondolkodas utan, hogy nem, mert nem tudnam szeretni, es ezt meg is mondtam neki. A reakciojat mar nem almodtam meg, mindig akkor ebredtem fel (nem, nem izzadva, lihegve, hanem teljesen nyugodtan, mint aki egy hosszu alvas utan ebred).

(#4323) VargaI


VargaI
senior tag

Tim82: vazze :DDD . ha olvastad volna a topicban is már emlegetett könyvet akkor "tudnál mindent" és nem értetlenkednél itt :P. Amúgy ezt más is megírta, az első az még fiatal, hülyéskedik flörtöl, játszik a másik sráccal, ilyesmi...
Viszont a 2. az így ránézésre kecsegtetőbb, kezdeményez azt visszalép. Tipikus push-pull lépés a nőktől. Magukra húznak (felkeltik a figyelmed érdeklődésed) azt letolnak, hogy "húzzál el a"...aztán szépen te teperhetsz érte, te hozod rendbe és azt fogod hini, hogy te vagy a királycsávó mert megküzdöttél érte meg minden. Miközben végig ő irányította a dolgokat. Trükkös játék az ilyen nagyon, mi? :) Simán vissza lehet fordítani, meg persze kell is.. ;) Azt akkor mehet az eresztd el a hajam játék, húzzuk egymás agyát meg minden...

Norbyte: Én azt mondanám, hogy jelen helyzetben leülni beszélgetni komoly dolgokról nem biztos hogy jó döntés, egy elhidegült dologról újra felhozakodni egy nőnél szinte biztos visszautasítás szokott lenni. Normális kapcsolatba kell kerülni vele, és ha újra jól érzitek magatokat meg minden, akkor úgyis felmerül a téma vagy jön a dolog magától szimplán.
Csak a kérdés az valóban az, hogy tudsz-e neki megfelelő komolysággal viselkedni, értéket tenni számára az asztalra, de úgy hogy közben ne megjátszani kelljen magad, mert az hosszútávon úgysem fog menni. Nem egyszerű az biztos...:(

yetike: vigyázz lehet vmi wodoo dolog van itt a háttérben... :DDD

[ Szerkesztve ]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#4324) dragonfx válasza 7 (#4320) üzenetére


dragonfx
veterán

én nem teszek ilyet, de nem tudom ő milyne hozzállású..egy normál pasi ezt tenné..én sosem tartoztm az átlaghoz de ezt el is ismerem...

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#4325) 7 válasza dragonfx (#4324) üzenetére


7
addikt

Egy normal pasi nem tenne ezt. Bar kerdes, hogy kinek mi a normal...

A hozzaszolasai alapjan pedig o nem ilyen tipus. Ha megis az lenne, mar reg tullenne a leanyzon...

(#4326) bandus


bandus
veterán

első randi színház.. vélemény? :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#4327) 7 válasza bandus (#4326) üzenetére


7
addikt

Ha a darabot (is) elveztetek, akkor jo :K

(#4328) Lenry válasza dragonfx (#4314) üzenetére


Lenry
félisten

igen ezen én is gondolkodtam már, h le kellene ülni beszélni vele, de valahogy sosem volt rá igazán jó alkalom (ha valakivel komolyan akarok beszélni, akkor szeretem ha ideálisak a körülmények)
"amugy 18 éves embernek mióta kell engedély hogy ott aludjona barátjánál?" - sajnos kell... épp ez a problémám, h kell... de ez van, ezt kell szeretni... hátha megenyhül idővel...

bandus: sztem kifejezetten jó és romatikus ötlet

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#4329) tildy válasza bandus (#4326) üzenetére


tildy
nagyúr

Ha csak a folyosón vagytok , nem az előadáson , akkor korrekt :DDD :DDD

Első randira szerintem jó dolog tud lenni egyteázás, vagy vacsora, vagy hasonló:U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4330) orbano válasza tildy (#4329) üzenetére


orbano
félisten

jaja, egy kellemes séta, utána teázás. nálam bevált recept. másodikra már lehet valami interaktívat. megyek, körbe is nézek, mert nincs mára semmi ötletem :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#4331) péter007 válasza orbano (#4330) üzenetére


péter007
senior tag

az interaktívnál a lanpartyra gondoltál? ;]

(#4332) orbano válasza péter007 (#4331) üzenetére


orbano
félisten

inkább labdajátékokra ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#4333) Tim82


Tim82
nagyúr

Na akkor sorjában.

dragonfx és yetike: nem vagyok sem "meghúzós", sem "romantikus", valahol a kettő közötti egészséges középutat igyekszem megtalálni (t. i. kibújni a Norbyte által is említett "jófiú vagyok"-skatulyából, de csak annyira, hogy azért tükörbe tudjak nézni. :DDD
Ja és kíváncsiságból, yetike - melyik nőn nem vagyok én túl? Vannak sebhelyek, amik megmaradnak, de egyébként köszönöm, én többé-kevésbé jól vagyok lelkileg. (Nem keversz össze valakivel? Jó, említettem a balul sikerült kapcsolataimat, de azért régóta nincsenek ezek miatt álmatlan éjszakáim.)

Egyébként egyiküket sem akarom "meghúzni", a fiatalabbik nekem túl fiatal (függetlenül attól, hogy jól néz ki, ez engem zavar, mert nem lenne egyenrangú partner szellemileg, érzelmileg), #2-vel szemben meg várakozó állásponton vagyok.

VargaI: ez cseppet csípős lesz, de Te még hiszel a csajozós könyvekben és abban, hogy minden nő készakarva húzd-meg-ereszd-meg-et játszik? Én az ilyen játszmákban való részvétel helyett arra igyekszem fordítani az energiámat, hogy olyan csajt keressek, akivel viszonylag egyszerűen mennek a dolgok. Persze, lehet, hogy ez felér a Szent Grál keresésével a sikerességet illetően, de inkább, minthogy én is játszmázzak... :P

Ja, annyi fejlemény van, hogy #1 továbbra is flörtöl (nem csak velem - de a srácot meg nem zavarja, gondolom, átlát rajta), #2 meg épp visszahúzódik. :)

Igaz, vannak még ott más csajok is, kezdek egyre alaposabban körülnézni. :DDD

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4334) 7 válasza Tim82 (#4333) üzenetére


7
addikt

A "mar reg tullenne a leanyzon" megnyilvanulasom azt akarta jelenteni, hogy adott esetben mar reg akrobatikaztatok volna a lannyal, ha olyan tipus lennel. :P

(#4335) Tim82 válasza 7 (#4334) üzenetére


Tim82
nagyúr

Oké, oké. :R

Fáradt vagyok, tehát mindig a bonyolultabb feloldás jut az eszembe. :D

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4336) VargaI válasza Tim82 (#4333) üzenetére


VargaI
senior tag

Ne ferdíts ;). Egy szóval sem mondtam minden nőt és "csajozós könyvekből" (eddig néhány értelmessel találkoztam csak a többi valóban parasztvakítás) sokkal inkább a metakommunikáció, társas kapcsolati pszichológia rész, ami nekem bejött eddig. Általában az emberek könnyebb megértésében is sokat segítenek ezek már, plusz vannak benne pofátlan módszerek és trükkök is :DDD, amit persze jószerével alkalmaznak a nők is (újfent nem mindenki).
Nekem az egész dologhoz való hozzáállás jött be ezekből. Messze nem problémázok annyit. Inkább szórakozás, mint az hogy most mit hogyan merre meddig meg miért így miért úgy csinál egy csaj vagy bármelyik ember...(van akinek ez alap dolog nekem nem volt az)
Az egyszerű az valóban jó, bár kevés embernek jön össze. Viszont ott van az is, hogy amiért legalább egy kicsit is küzdöttél azt sokszor többre értékeled.

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#4337) Tim82 válasza VargaI (#4336) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nem ferdítek, direkt sarkítok. :DDD Viszont emlékeztem korábbról egy emlegetett ilyen könyvre. Pszichológiát én is igyekszem olvasni és alkalmazni. ;)

Csak arra is rájöttem, hogy mindennek a hatékonysága igencsak korlátozott. Tudod, amolyan "minden szabály igaz, rengeteg kivétellel" alapon. :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4338) orbano válasza Tim82 (#4333) üzenetére


orbano
félisten

pedig nagyon úgy náz ki, hogy a játszmázás pl most engem is jobban feltüzel, mint a sima ügy... egyébként a nők 90%-át kizárod a körödből :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#4339) Tim82 válasza orbano (#4338) üzenetére


Tim82
nagyúr

"egyébként a nők 90%-át kizárod a körödből"

öööö... azt hittem, ez nyilvánvaló volt eddig is. :DDD

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4340) orbano válasza Tim82 (#4337) üzenetére


orbano
félisten

most ilyen közhellyel akarod kivágni magad? ez olyan, mint ha azt mondanánk: minek tanuljak meg verekedni, úgyis mindenki másképp verekszik, valaki előbb-utóbb úgy is elver. inkább maradok balf*sz :) sosem értettem miért olyan furcsa egyeseknek, hogy a társas viselkedést is lehet módszeresen tanulni. pont ezt miért ne lehetne? pont, hogy erre kéne a legtöbb időt fordítani, elvégre a legfontosabb aspektusa az életünknek...

A vér nem válik VAZZE!™

(#4341) Tim82 válasza orbano (#4340) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ha Neked az közhely, hogy én nem hiszek abban, hogy a "társas viselkedés tudománya" :D olyan tökéletesen meg van alapozva, hogy mindenre és mindig érvényes, legyen igazad. :R Egyébként szerintem igen erősen elbeszélünk egymás mellett, mert olyan következtetést vontál le, ami szerintem messze van attól, amit én mondtam, de ez sem az én bajom. :DDD

Nem érzem úgy, hogy bármennyire is magyaráznom kellene, nem hogy "kivágnom magam". Ha Te a (szociál)pszichológiát mindenhatónak és tökéletesnek gondolod, lelked rajta. Én nem gondolom annak. Ennek ellenére érdekel, szoktam utánaolvasni, alkalmazom is, de tudod, valahogy szkeptikus vagyok a totális alkalmazhatóságával kapcsolatban. Szóval, fordítok én rá elég időt, tanultam is eleget, van némi fogalmam róla... pont ezért vannak kételyeim. (És pont a kommersz, parasztvakításra alkalmazott "hogyan csajozzunk jól" vulgárpszichológiát - avagy a viselkedéstudomány vadhajtását - nagyon rühellem, pont azért, mert túl sokan hisznek benne annak ellenére, hogy parasztvakítás...)

Egyébként ez a "minek tanuljak meg verekedni, úgyis mindenki másképp verekszik, valaki előbb-utóbb úgy is elver. inkább maradok balf*sz" hasonlat kreatív, ötletes és szórakoztató, csak éppen csúnyán nem illik arra, amit mondtam. :R Ha már mindenáron hasonlat, akkor a "megtanultam jó pár fogást, van, akit elverek, van, aki elverne, de a magam részéről nem gondolom, hogy az esetek nagy részében a balhé a megoldás" állna közelebb, azt hiszem.

Attól még, mert Téged vonz, ha valaki játszmázik, remélem, nem probléma, hogy engem nem - volt elég olyan nő az életemben, aki nagyban űzte az ilyen ipart :DDD, nem vágyom a jövőben hasonlókra. ;)

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#4342) Niquis


Niquis
aktív tag

Francba. Mi van velem? Nagyon felkavaró hétvége volt ez nekem. Most leginkább az "olyan szerelmes, hogy mindegy hogy kibe" állapot illik rám. Azért teljesen mégsem mindegy: "she's got eyes of the bluest skies...
her hair reminds me of a warm safe place ..."
Ráadásul ketten vannak.
Egyikőjüknek barátja, akit persze nagyon nem bírok. (ismerős minta?:) ) Szerintem erősen lenéz minket, mármint a lány baráti társaságát. Tegnap ezzel a társasággal voltunk lenn, én szokásomtól eltérően amikor csak a lányhoz szóltam, abból kóstolgatás lett valamilyen módon.:)
Próbáltam is keveset, éreztem nem vagyok az önfegyelem magasfokán. Most épp ezt erősítgetem. Már csak azért is, mert valami kínos hiányérzet is itt mászkál a háttérben, és torzítja az indítékaimat, tévútra vihet.
Persze érdektelen, mit gondolok, vagy szeretnék, mert mindketten oly messze vannak, szinte mindegy, hogy pár háztömbre vagy a szomszéd naprendszerben.
Bocs, ki kellett írnom magamból. Legalább látjátok, hogy nem csak álreggelős kőszikla van az elf-avatar mögött.:)
Most megyek hallgatok valami darabolósat.

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#4343) bolondember


bolondember
MODERÁTOR

sör vs tea kombó a héten any1? :B

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#4344) fokukac válasza bolondember (#4343) üzenetére


fokukac
nagyúr

attól függ.
csajokat hozol? :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#4345) tbs válasza bolondember (#4343) üzenetére


tbs
addikt

:( Ki vagyok ütve épp. Szerda délelőttöd..? Priv.

(#4346) Vincsó


Vincsó
aktív tag

Na itt ilyen topik is van... :DD Nem tudom miért kell minden nőnek ennyire hisztisnek lennie... na csak ennyit akartam.. :(((

(#4347) ladybug válasza Vincsó (#4346) üzenetére


ladybug
őstag

Ismét egy új belépő a topikba, aki az általánosításaival már be is mutatkozott.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#4348) Boxiné válasza ladybug (#4347) üzenetére


Boxiné
tag

Az általánosítás általános probléma. :)

"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"

(#4349) hanee válasza Vincsó (#4346) üzenetére


hanee
senior tag

Kikérem magamnak! :((

(#4350) Mawyx válasza Vincsó (#4346) üzenetére


Mawyx
senior tag

A hiszti a nők velejárója, sztem aranyos dolog. Egyébként a pasik is hisztisek olykor és sztem ez is aranyos tud lenni. :)

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.