- Fórumok
- Egyéb
- Nők, nőügyek Archívum XI.
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
AltGr + a = ä

szerk: és persze ha nem olvasom végig a topicot, mielőtt írok valamit, akkor fel sem tűnik, hogy ezt orbano már ellőtte.

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Thusor, Kristian: ugyanazt mondom, amit Lirion (bazz, idáig süllyedtem
): dobni kell a csajt. Most. Utána ne nézzetek vissza.tibi: b+, ha ennyire egy húron pendültök, és simán egymásba tudnátok esni, akkor én a te helyedben simán megpróbálnám megszerezni a nőt. Párja van? Na és? Nem ellenkezett annál a csóknál, ergo van rá esély, hogy téged választ. (a Bp-Pécs probléma is megoldható szerintem - feltételezem, mindkettőtök jó abban, amit csinál, így bármelyikőtök költözhet...)
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Az igaz, hogy magadnak kell átmenni rajta, csak épp nem árt, ha van hozzá irányjelződ, aki segít egy-egy neccesebb helyzetnél, hogy merre kanyarodj. És erre a szerepre is kell valaki - és akkor már olyan legyen, akinek kívülről van rálátása.
Persze az is igaz, hogy simán belefuthatsz egy kóklerbe; az határozottan kellemetlen. Ugyanakkor ebből nem fogsz tökegyedül kikeveredni, erre ráteszem a nemlétező vagyonom dupláját. -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Majd én.
I_Am, a #24581 egy irgalmatlan közhely, amit józanul gondolkodó ember magától is felismer. Aki nem, az meg sem érdemli talán, hogy tudatosítsuk benne... (már ha egyáltalán megérti.)

-
Wolverine
félisten
"egy általad látogatott szórakozóhelyen, a vidám barátaid között tudnád-e önmagadtól rosszul érezni magad, amikor rengeteg környezeti hatás mind arra késztet, hogy jól érezd magad."
Naná. Nem nehéz. Nagyjából ezért nem járok már sehová - évek óta nem éreztem jól magam egyetlen társaságban sem, és ez legalább 3 jól elkülöníthető csoportot jelentett. Ugyanakkor ha egyedül megyek valahová, akkor élvezem a programot.
szerk: a puritán lakásban pont attól érezheti magát jól valaki, hogy elkezdi a saját tetszésének megfelelően díszíteni

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
pontosítanék: ezek a kölykök max. kismajmok, de nem aprómajmok
(szerk: vazze, elfelejtem offba tenni. a jelek szerint a melegben az agysejtek szinapszisai közti ellenállás is megnő, és a normális agyműködés szakaszosan hajlandó csak működni...) -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
"neked adni kell a menő csávót, meg mindenféle viselkedéssel kapcsolatos hatástanulmányt olvasgatni, majd azon betanult formák szerint eladni magad, nekem meg elővenni a pénztárcát. ennyi."
És most próbálok minél csendesebben fuldokolni, nehogy felébresszem a lakótársaimat

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Az olyan is
Egyszer voltam nem öltönyben vizsgázni; nem akartam bemenni, így arra készültem, hogy beíratom az elégtelent és távozom. Az ottlevő ismerősök a kezembe nyomtak 3 tételt, hogy ha utolsónak megyek be, ezek közül fogok kapni az eddigi tapasztalatok alapján; négyessel jöttem ki
És ez ELTE TTK-n volt. -
Wolverine
félisten
Leeza, ha így kell indítani az elemzést, akkor így kell
Ugyanis a jelen helyzetben ugyan még nem úszott el a hajó végleg (talán...), de hogy bazi nagy torpedótalálatot kapott és épp süllyed, az fix. (nem mellesleg az ilyen kemény megjegyzéseket két esetben lehet szerintem komolyan venni - persze forrástól függően -, ha egy olyan jóbaráttól jön, aki nagyon jól ismer és mer kegyetlen is lenni; vagy egy kvázi ismeretlentől, akinek abszolút nem érdeke sem a helyzet mentése, sem a rosszindulat) -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Ez sok helyen működik. Nálunk is hasznos volt az iskolaköpeny, akármennyire is fújtak rá

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Naiv vagy
(esetleg bezárt szemmel járkálsz.) -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Ha van hely a motor ülésén, miután fent vagytok, a pokróc könnyen el fog férni, és nem nehéz a rögzítése sem

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Na de ki a Géza, és ki az MZ/X?

-
Wolverine
félisten
Ha olyan környékre kell hazajutni, ahol x időpont után nincs normális közlekedés, akkor
a) autóval megy az ember;
b) van nála elég pénz taxira;
c) addig tart a randi, amíg még biztosan haza lehet jutni BKV-val;
d) eleve úgy készülnek, hogy az illető nem megy haza aznap éjjel
Ez egyszerű szervezési kérdés, amit szülők nélkül is tökéletesen meg lehet oldani. (a konkrét esetben pl. nem értem, mi a fenéért kellett a Nyugatihoz menni, ha az Árpád-hídi végénél voltatok a Margitszigetnek... illetve értem, de akkor be volt kalkulálva, hogy a leányzó nem jut haza normálisan
) -
Wolverine
félisten
Vagy belédszeretett (ami nála sokat jelent), vagy tudsz valamit

#22460: nem egyszerű. Mindenesetre ha tényleg szeret, akkor csak ki kellene rúgnia a barátját...

#22456: fiatalok és éretlenek vagytok; ebben a korban a "talán" jelentése udvarias "nem". Szóval LCSB - keress másik célpontot.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
1. muszáj
2. nem muszáj
és erre majd te is rá fogsz jönni.
3. 5 percig szerkesztheted, amit írtál, ne floodolj, thx. -
Wolverine
félisten
Egy 10 éves gyereknél is már gáz, ha anyuci rak rendet és nem saját maga

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Közönséges konyhasó: kockarácsba rendeződik, ahol egy-egy nátrium- vagy kloridiont 8 ellenkező töltésű ion vesz körbe
(oké, a kockának 6 lapja van
)
És bizony kellően bonyolult ionokat vagy kristályokat vizsgálva brutális alakzatokat lehet találni... -
Wolverine
félisten
"a természetben egy szabályos 6 elemű kapcsolat a legstabilabb formátum, legalább is kémiailag" - legalábbis bizonyos esetekben, de van, ahol 4, van, ahol 8, és van, ahol 12
és ezt elhiheted még egy bukott exvegyésznek is. -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Nem az a baj, próbálkozol-e vagy sem - az a gond, ha messziről érződik, hogy mennyire görcsösen végleges párt keresel, és hogy fojtogatóan rátelepednél a hölgyre.
Addig biztosan nem jutsz előbbre, amíg nem tanulod meg a szóló életmódot is elfogadni és élvezni (igen, ez is lehetséges). Tudom, hogy csak ismétlem az eddigi javaslatokat és véleményeket... de ennyire egyértelmű, mi a probléma és mi lehet a megoldás. És egyetértek Orsival... szvsz ideje lenne szakemberhez - akár pszichológushoz, akár pszichiáterhez - fordulni, mert ha magadtól nem tudsz kikászálódni a helyzetből, annak csúnya mentális állapot lesz a vége. (főleg, hogy már most sem állsz túl jól, ahogy elnézem)
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Ez elég komoly fenyegetésnek hangzott

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Ne legyél optimista

-
Wolverine
félisten
Helyes. (azért a biztonság kedvéért tényleg cseréltess zárat, mielőbb)
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
A hímnemű egyed a leírás alapján 29.
-
Wolverine
félisten
Ha kell, hívj backupot a barátnőid, vagy megbízható haverjaid közül, akik mögéd állnak és segítenek, hogy kitarts.
Szvsz ne húzd tovább. A hétvégén anyák napja, addigra válj szinglivé - én ennyit tudok csak tanácsolni. -
Wolverine
félisten
Igen, félreértettem, elnézést; ettől függetlenül tartom: a nálad levő cuccait kivágni a francba, zárat lecserélni, és ordenáré módon elhajtani a pics@ba, élősködjön máson. (amit leírtál, annak a legenyhébb része is elég súlyos szvsz ahhoz, hogy kimondottan egy gerinctelen pöcsnek tartsam a pasast)
Te meg gyógyulgass a sebekből, amit okozott, hosszú lesz és fájdalmas.
-
Wolverine
félisten
Nem voltam itt korábban, de ugyanzt mondom, mint a többiek: itt nincs helye még egy esélynek, nincs helye kompromisszumnak, azonnali hatállyal, kegyetlen módon ki kell rúgni a pasast, baba ide vagy oda. Mivel volt már rá példa, hogy megütött, szvsz hívj erősítést megbízható barátaidtól, hogy biztosan eltűnjön a halál f@szára. Ha kell, pár napig ne is aludjatok otthon. A lakáson zárcsere, az összes holmiját ki kell vágni a francba, emléke se maradjon annak, hogy ott lakott - a kicsi épp elég mementó lesz, azt hiszem.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
De
Emberek, kerüljétek Textet, veszélyes! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Esetleg ne ilyen kódolva írd.
-
Wolverine
félisten
Tekintve, mennyit játszom, gyakorlatilag abbahagytam

Viszont még mindig utáom az embereket, és ez nem teszi egyszerűbbé a probléma megoldását. Mondjuk az tény, hogy bármikor meghódítok 7 nőt egy perc alatt... csak vigyük le a nő korhatárát ~3 évre, és tételezzük fel, hogy fagyisként dolgozom

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Kevesebbet?
Múlt szerda óta 4-szer léptem be, összesen kb. 6 órát voltam online, és csak azért tartott ennyi ideig, mert talentet osztottam az altoknak, meg kiszedtem a 30 nap letelte miatt lejáró mailekből az átküldött cuccokat 
Az más kérdés, hogy mennyi időt töltöttem online, a különböző site-okra megírandó híreimhez anyagkereséssel

szerk: mellesleg Lirion is játszott, csak most épp egy hosszabb AFK-n van
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Szerintem adj Lirionnak 3-5 évet, és addig hagyjuk a témát a jelenlétében

-
Wolverine
félisten
Szerintem én ebből aláírást csinálok

-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Ezt akár a #1-be is bele lehetne venni: "tildy nézőpontja az esetek közel 100%-ában nem egyezik meg az átlagnőével"

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
): dobni kell a csajt. Most. Utána ne nézzetek vissza.

)

)