Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz bolondember #3148 üzenetére
Balatonnal kapcs: ezé' írtam, hogy: "pláne nyáron"..
de ott (Pécsen) "épül Európa," meg a világörökség! (Mondjuk, katasztrófa, h hogy elb*ták az egyes komplexumok építési helyét, betenni a Mcdrive + a Shell kút közé )
mod: és ja, VOLT villamos[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Tim82
félisten
Akkor most dobom be még1x és utoljára: holnap este Bp.-n, aki ráér, meg itt tud lenni, valamiféle sörözés, teázás, kávézás? (Kiderült, hogy a péntekem nem jó...)
Bolondember, Te meg jelentkezz a John Digweed-cd-ért (most megyek kivenni, asszem a "Sydney" c. albumot, mert az van meg könyvtárban és most jutok el végre odáig).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Sajnálom, nekem tegnap derült ki, hogy a péntek nem jó... ezen nem tudtam változtatni.
Majd legközelebb.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
Gondolom állásinterjú miatt, az nem baj - sőőőt
Alkalomadtán bepótoljuk
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
dragonfx
veterán
most akkor mikor rugunk holnap vagy holnapután?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tim82
félisten
Nem, nem, állásom van már - ma írtam alá a szerződést, jövő hét kedden kezdek. Call center - most nem nagyon van más.
De igen, bepótoljuk.
DragonFx - holnap este? Ha elég sokan jelentkeznek, hogy jó nekik?
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Lehet én is benevezek teára, de msot nagyon nem vagyok jól.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #3161 üzenetére
Utálom a sört.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bolondember
MODERÁTOR
tildy, tbs: egy jó krimóban nem csak azt lehet ám inni!
Tuti van ott is fél literes pohárba almalé, ilyenek...Na?
Holnap este, ha nyitva lesz vmi, összehozzuk?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #3168 üzenetére
Bocs de szerintem iszonyat rossz az íze. Még a bornak is jobb íze van, pedig azt se szeretem.
-----------------------------
Bolondember: jegesmaci. Az jöhet.
-----------------------------
frame: kizárólag ezekből max, mert ebből legalább már kóstoltam . Viszont ezek ugye nem igazi sörök.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Eccer kóstold meg a búzasört czitrommal. That never lies.
Nők szokták szeretni mer lágy. Estleg Coronita?fokukac: just thought about that right brand.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
EQMontoya
veterán
válasz (Kolombusz) #3165 üzenetére
hála az égnek, igy legalább nem lett rókaszőrös a ruházatom
Same rules apply!
-
nagyúr
szerintem jó íze van mindkettőnek.
a sört szeretem, a bort imádom.ja, és egy nő szeresse a sört!
meg a bort.ui. egyszer megkóstolhatnál mondjuk egy hoegardent. egyébként a sört úgy lehet megszeretni, hogyha nagyon szomjas vagy, nyáron, melegben... iszonyat jól esik.
Frame : jaja egy erdinger az isteni.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bolondember
MODERÁTOR
mi az a jegesmaci?
Azonkívül, h Knut?Én viszont ellentétben a többiekkel a Bellevue Kriek-et ajánlom, meggysör, nyami - ha valaki nem szereti a söricilint, ennek az édes, gyümölcsös aromája leveszi a lábáról...
ui.: imádom a sört szerető nőket.. Csak olyan kevesen vannak...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
dragonfx
veterán
Így vana sör nyáron jó megiszom de nem annyira preferálóm inkább a bor, de méginkább arövid.
egy coro-t tényleg bekóstólhatnál citrommal, vagy egy 5 putis aszút..nyam nyam..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #3172 üzenetére
egyébként a sört úgy lehet megszeretni, hogyha nagyon szomjas vagy, nyáron, melegben..
Annno még csitrilány koromban egyik goakamionos budapest parádén (augusztus, hőség) nagyon szomjas voltam, vizem meg már elfogyott, akkor aztán kb mindegy volt mit iszom, de kellett valami innivaló , így kénytelen voltam sört inni, azt nyomott ugyanis valaki a kezembe . Muszáj volt, mert különben összeestem volna, már annyit táncoltam. Nem szép emlék... Bár semmi gondom bajom nem volt tőle, de a kellemetlen ízét bármikor fel tudom eleveníteni.
bolondember: ez.[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz frame>24 #3151 üzenetére
pécs is elmenne egy Resident Evil Extinction helyszínnek....még zombi is mászkál elég az utcákon....istenem, hányok ha bba a városba kell mennem, de sajna kell minden nap...és ez lesz EKF :S
a búzasörnek sztem tök jó gyomortisztító hatása van....semmitől nem tudok oylan jót hányni mint 2 korty edlweisstl....brr kiráz a hideg ha az ízére gondolok[ Szerkesztve ]
-
VargaI
senior tag
válasz bolondember #3167 üzenetére
Egyrészt esélytelen, semmi nem lesz nyitva. Másrészt meg bazz, november 1-én?
Majd legközelebb.Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
dragonfx
veterán
így van szerintme is, nem tom mér áll meg az élet attól mert nov 1 hallottka napja..szerintme nem kell ahhoz konkrétan egy nap hogy valaki az elhunyt szeretteire emlékezzen...
jó helynek tünik..és még legalább közel is van részegen is hazatalálók...hehe
neked mi bajod van?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
frame>24
addikt
...this is the beginning of a beautiful frencsipp...
bocs de mikor járkálsz te ott? Suli időszak van...tudod mennyi ember van mindenhol?! (noch dazu, szvsz a város szórakozóhelyeit az felsőoktatásos tanulók tartják el.)
Meg a nők: legutóbb annyi inger ért csak a POTE biokém tanszéktől a főépületig tartó 50m-es séta alatt, hogy már csak ilyen lecsengő akciós potenciálokra voltam képes (ld. "ehhh...öhm..nyaf...gyere ide azonnal...") Belváros se rosszabb!
Az EKF-ért és a búzasörért nem haragszom...[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
válasz bolondember #3167 üzenetére
Holnap este gyertyatúra lesz a kisccsajjal a megyeri úti temetőben.
-
Tim82
félisten
Azt tudom, hogy holnap pl. a törzshelyem, a Tandem nem lesz nyitva... De télleg nincs jobb ötletem időpontra, mert a péntekem betonba vésett...
Viszont egyezzetek meg bármiben, csütörtök este nekem jó. És nem ragaszkodom én se a sörhöz, csak azt részesítem előnyben.
PS.: bolondember: 1. sorry, írtam privit, nem sikerült a Digweed-et mégse megszerezni, 2. a blogter-esek szoktak havi 1x a törzshelyemen bulizni, de ez csak érdekesség.
-
frame>24
addikt
mosmá mind1, ezt még besírom:
én lassan attól megyek tönkre, h itt Sexárdon találtam állást. NA EZ kihalt hely! Ha megépül a tudásközpont otthon a 400 ágyassal szemben, megyek is vissza, mint a meteor.Vagy lécelni kéne nyugat fele...itt csak az vár rám, mint Arwen-re Középföldén: halál és pusztulás...
tbs: naja, 1 kezemen...
[ Szerkesztve ]
-
tbs
addikt
Pénteken tán rá is érnék...
-
Kobe
veterán
így hirtelen, a mai napon a heti veszekedésadag után egyszerűen, szimplán és mérhetetlenül megutáltam a családom összes nőtagját...nem olyan majd elmúlik szinten, hanem azzal az igazi szaftos "sosem látod őket, az lenne a legjobb" fajtával. Kurvajó volt reggel azzal szembesülni, hogy anyám és nővérem ugyanolyan köpönyegforgató és kicsinyes fából van faragva, anyámról tudtam, nővéremről nem, 3 fős közeli rokonságból így ki is esett 2 ember akikkel én bármit is kezdeni akarok a jövőben, az életben...perpill hányni tudnék a viselkedésüktől
ki kellett adnom magamból, oszt mivel a közelben senki és gondoltam mivel nőkről van szó, itt talán elfér[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz dragonfx #3189 üzenetére
Hát, akkor én vagyok a gyenge láncszem. Kiestem a szervezésből.
-
aktív tag
Üdv embertásaim/férfiak/..nőt kiismerni,szép feladat,volt egypár az életemben de mindig tudnak újat mutatni csak egy ki példa!!!Tévé előtt ülök:
-Kicsim hoznál egy sört?
-Honan?
-A hütöből!!!
-Minek???
-Mert szomjas vagyok,te.....
Eredmény egy hétig nem kellet köszönöm mikor haza értem,ti értitek ezt!!!**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest