Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én szabit vettem ki, illetve elvileg a GLS fogja hozni pénteken a játékot, erről hétfőn kaptam e-mailt a Konzol Stúdiótól
A futártól gondolom holnap fogok, de sztem holnapután nálam lesz a Zelda…kopp kopp 
-
Cuki ez a zelda mértékegység.
-
tboldi
nagyúr
Biztos, hogy ugyanannyival számoljuk a Zeldát? Én 60€-val váltom.

szerk.: Most nézem, 70-nel kéne.

Akkor 6/7-del meg kell szorozni, amiket korábban írtam. -
-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remélem igazad lesz azzal kapcsolatban, hogy besétál és megveszi.
A haverom és én 1 helyről rendeltük, Ő már kapott visszaigazolást, hogy mehet érte, én pedig még nem..
3 nappal utána rendeltem. Biztos agyfa**t kapok, ha nem jut day1 
-
tboldi
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Michelin CrossClimate 2 lett a kiválasztott, ~53k darabja + a szállítás.
De már nem akarok tovább offolni.

szerk.: Majdnem, a még MultiAir nélküli Abarth Grande Puntóval azonos, 155 paci/230 Nm.
-
tboldi
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Alfa Romeo MiTo 1.4 turbóbenya, 215/45R17-es méret, top kategóriás gummancs.

Sirandrish: Arany corgi!

-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Sajna egy sima kisautó vezérlés cseréje manapság már ennyi. A klímagáz meg mióta Lölö alá tartozik rohadt drága.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt is úgy kell összekunyerálnom, he!

-
tboldi
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Nekem vezérléscsere és klímatöltés(*) a terv júniusra, 5-7 zeldányi összegre számítok. A folyadékok, szűrők és gyertyák cseréjét már megcsináltam magam, de a vezérléshez nem akarok 3 zeldányit fizetni a rögzítőszerszámért, 5 évente egyszer van csak rá szükség.

(*Működik a rendszer, csak nem elég hideg a befújt levegő a legalacsonyabbra tekerve, úgyhogy remélem, nem kell komolyabban belenyúlni.)
-
g@bo
nagyúr
elftársak
ennyire jó lesz az új zelda? ma még előrendelhető... v sem.
25k. -
tboldi
nagyúr
Én is zeldáznék szívesen, de tegnap a futárnak adtam 10 példánynyi összeget, pénteken meg a gumisnak fogok még egyet vagy kettőt.

Következő hónapig csak szalámivégen fogok élni.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vehettél volna ki szabit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
Topikgazda
Valaki már tolja, én meg azért imádkozom hogy pénteken ideérjen. Persze pénteken még éjszaka 12 órát melózok (nyííííílván), de legalább megtapiznám

-
Görögöknél már odaadják ma is, ha bemész a boltba

-
ρσгτσ
addikt
Most hívtak a GamePark -tól, hogy pénteken mehetek a Zelda -ért. Meglepődtem, remélem azért a játék is megérkezett.

Szóval valószínű másokat is keresni fognak, ha eddig nem tették meg mindenkivel. Gondoltam szólok, hogy várható a hívásuk.
-
ρσгτσ
addikt
Ask the Developer Vol. 9, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom—Part 3
Az interjú 3. része.
-
Xaels
félisten
-
morfondőr
addikt
Elképesztően elrontott reklám volt ez! Én konkrétan végig sajnáltam a faszit és azt vártam, mikor fakad sírva a magánytól! Nem egy videójáték felhájpolására alkalmas anyag lett! Mondjuk az előző reklámnál is felmerült egy kérdésem, de azt nem vetem fel, mert keresztre feszítenének itt hirtelen.
-
Balazs_
senior tag
Új adag kérdéses, hogy mennyire megbízható leak érkezett, ezek szerint jövő tavasszal várható leghamarabb az új Switch.
-
Crus
addikt
Hazamész hulla fáradtan, asszony elmegy aludni, te meg logikai problémákat oldasz meg a nappailban. Hogy aztán ezen fellelkesülve, másnap a buszon egy olyan játékkal játssz, ami cirka 100+ órás és erősen igényli a figyelmed és az elmélyülést a világában. Véletlenül se az a játék, amit előkap az ember a buszon, hogy Zeldázzon egy kicsit... Eleve... hogy lehet "kicsit" Zeldázni? ^^
Mindezt pedig egy olyan ürge adja elő, aki a háza alapján erősen kétséges, hogy buszos közlekedésre szorul.
Ráadásul egy kicsit ezzel mintha a N. azt sugallná, hogy ennek a játéknak a célcsoportja erősen a felnőtt réteg, pedig ez távolról sem igaz. -
Crus
addikt
válasz
sirarcheer
üzenetére
Érthető, hogy miért kapcsolták ki a kommentelési lehetőséget. Én is szeretnék elnézést kérni ezért a reklámért, remélem nincs harag
-
sirarcheer
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dordogne - Release Date Reveal Trailer
(Június 13.) -
oriic
HÁZIGAZDA
Tovább késik a Hollow Knight Silksong (Legutóbbi tervek még arról szóltak, hogy 2023. első felében jön a játék)
-
válasz
scyllafren
üzenetére
Nem, tényleg nem próbáltam, és tudom hogy van, de a "tökre jól megy" az még mindig nem az ami nekem kell.
Nekem az kell hogy ránsomok a pokeball opcióra és dobja és elkapja.
Nem akkora gond amúgy mert van még ezen kivül bőven poké játék amit játszhatok, csaj jó lett volna ha ez is jó mett amúgy látványra ez nagyon tetszett. -
Kioróbáltam ezt a lets go eeveet. Magát a látványvilágot imádom. Hozza azt a hangulatot mintha ez egy régi gba-s rész lenne kicsit modernizálva.
A kanto régios pokokél nálam telitalálat, de ez a ráerőltetett mozgásérzékellős poké labda dobálás ez taszít. Ha pontos lenne sectetszene, de így meg hogy van hogy 45fokba keresztbe dibja miközben én egyenesen előre csápolok, ez így nagyon nem buli.
És azt értem hogy legyen ioyen a játékba, de hogy nincs olyan opció hogy ne kelljen csápolni hanem gombnyimásra dibja a ladztit az elég gáz.
Ja és ugye a ladzti ami mellé megy az buktam. Sajnos nekem nincs időm energiám hogy egy ilyen játélmechanika szopasson és pazarolja az itemeim. Alszok még rá eggyet de szerintem ezt el fogom engedni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Szabi®
üzenetére
Lassult azért a korábbi lendület, de még így is szép eredményeket csinálnak. Főleg 6 év után. Plusz itt az 1 hónapja megjelent Mario film, jön az új Zelda.
Ebben a generációban szerintem esélyes, hogy beverik az első helyet az összes konzol eladást nézve.
Na meg a szoftverrel sem állnak rosszul. Házon belül a DS van előttük 154.02 millió eladott konzollal, de ahhoz 948.76 millió szoftver eladása társult.
Baromi jól nyomják.
-
peternac
tag
pár napja már előrendelhető Amazon-on: The Legend of Zelda™: Tears of the Kingdom – The Complete Official Guide
.com, .de és .co.uk közül a .co.uk-ről jött ki legolcsóbbra
és ezen felbuzdulva a BOTW guide-ot is megvettem
ráadásul a BOTW kibővített guide most akciós a Platinumshopnál (olcsóbbat nem találtam) -
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja tényleg a BOTW.
"Babák" (10")
(eredeti 90 GBP árukhoz képest, 30 és 15 GBP a zavvin...) -
Balazs_
senior tag
Talán későn is írok, illetve legtöbbetek tud erről, de ha csak egy valakinek segítek spórolni, már megérte:
Zelda TotK £59.99-eskiválókezdőáron indul, ha valamelyőtök biztos benne, hogy online akarja venni, akkor megérheti átpöccinteni a régiót UK-ra, mert van a Game Voucher, amivel két Nintendo által kiadott játékot lehet megvenni £84-ért. Lista a linken, egy év alatt kell elhasználni a két voucher-t, így maximum £120-nyi játékot tudtok venni kétharmad áron. Az üröm, az örömben, hogy megvételhez kell Switch Online, de még így is bőven megérheti. -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
El sem fogok tudni menni érte
Az egész napom be van táblázva. A nejemet meg csak nem küldöm el videójátékért
Majd másnap... -
consono
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az olyan, mint a doll a Bloodborne-ban?
-
JanR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az ajándék nem fontos, engem személy szerint nem érdekel

-
JanR
addikt
Amúgy mennyire van esély nintendo játéknál, hogy nem tud eleget szállítani az "anyacég"? Csak mert én jó későn rendeltem elő (KonzolGame). Csak nem szívom meg

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Neked a Westend KV-ba jön meg, ha minden igaz, ez egyúttal válasz is arra, hogy be kell-e mennem pénteken. Azt még fel is kell adnom.

-
sgfool
tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Én mikor a gameparknál szoktam előrendelni játékot, nálam a jelentkezés mindig az volt, hogy emailben kaptam értesítést, hogy feladták a csomagot
Bár ez nekem nem gond, mert telefonon nehezen vagyok elérhető. Viszont a mostani collector kiadás kapcsán múlthéten én kerestem fel őket, első körben emailben, hogy mire számíthatok. Pillanatok alatt reagáltak, nagyon segítőkészek voltak, hogy minden rendben van. Akkor kaptam egyszer külön értesítést, mikor az egyik előrendelt termék, talán a bayonetta 3-nál mikor a forint nem jó irányba mozdult és drágább lett kiadás, hogy ezek függvényében továbbra is érdekel e -
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Más játéknál is volt már, hogy megjelenés előtti napon kapták meg. Most így függetlenül attól, hogy ünnep van -e a cseheknél.
Engem mondjuk annyira nem izgat. Felőlem aztán előtte nap is szólhatnak. Előbb intézzék el azokat az előrendelőket, akik nem személyes átvételre kérték. Úgysem megyek semmire azzal, ha több nappal előtte tudom, mert bolti átvételes vagyok.
-
Crvsh3R
senior tag
Akkor lehet az én értelmezésem a rossz, mert számomra a beérkezés előtt 3 nappal azt jelenti, hogy hozzájuk mielőtt beérkezik, az előtt 3 nappal jelentkeznek. A honlapon pontosan így van írva: "A termék beérkezése előtt 3 nappal mindenkit tájékoztatunk."
Mondjuk teljesen mind1, csak érjen ide egyszer. Csak érdekes, hogy ennyire az utolsó pillanatra hagyják, utalni kell még a vételárat is + tisztázni, hogy mit kapunk előrendelőként, mert azt ígérték, hogy adnak választási lehetőséget azoknak, akik lecsúsztak az előrendelői ajándékokról. -
Norb79
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Platinumot ebben a pillanatban raktam le, pénteken gls hozza a sima kiadást.
/szerk: amúgy ugyanazt mondom, amit idén már vagy négyszer, amikor megjelenés volt (kirby, octopath2, rabbid mario2 és most ez), hogy hála égnek, hogy egy vérgyenge konzol, ami ezeréves és az utolsókat rúgja, így csak minden második héten megy a közös izgulás, hogy jön e a postás/gls!
Mi lenne itt, ha értelmezhető erejű konzol lenne, vállalható grafikájú játékokkal! Izgulás miatti szívroham, vagy agyvérzés mindenkit elvinne legkésőbb február végére legkésőbb!
-
ρσгτσ
addikt
-
Crvsh3R
senior tag
Soha nem rendeltem elő még játékot, TOTK az első. Viszont nem tudom, hogy az normális, hogy a GamePark még nem jelentkezett a véglegesítés miatt? Februárban rendeltem elő, azt írták a honlapon, hogy beérkezés előtt 3 nappal jelentkeznek és még semmi. Játék mellé még egy TOTK Pro kontrollert is rendeltem. tőlük, jó lenne ha a csomag péntekre ideérne.
-
Lamond
csendes tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor ez nem a Tied lehet, mert a borító nyomtatva van és nincs belső oldala, csak fehérség.
-
pourri
aktív tag
Sziasztok!
Nintendo switch OLED vásárlása előtt állok.Szeretném kérdezni, hogy a free to play játékok esetében van cross progression? Leginkább a Rocket League,fortnite,fall guys érdekelne, tehát a pc-s accountjaimmal ugyanúgy betudok lépni és folytatni, ahol elkezdtem a haladásomat?
Az ingyenes játékok multi részéhez kell valamilyen extra előfizetés, vagy tudom használni teljesen ingyen is? Köszönöm szépen előre is.Szerk: Illetve lehet a konzolhoz vezeték nélküli fülest(airpods) csatlakoztatni?
Bocsánat ha hülyeségeket kérdezek, de még sosem volt switchem így nem akarok csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- FIFA 16 Playstation 4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A futártól gondolom holnap fogok, de sztem holnapután nálam lesz a Zelda…kopp kopp 

Az egész napom be van táblázva. A nejemet meg csak nem küldöm el videójátékért