Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézem, nézem, és megszállt egy érzés, hogy vmi nem kerek. Egy órát gondolkoztam mire rájöttem, hogy a preordert elfelejtettem leadni!!44
De már pótoltam.
-
Sirandrish
Topikgazda
Amikor hangulatfokozó trailerről beszélünk, mindig a 2002es E3as Wind Waker bemutató jut eszembe..
A mai napig nem tudom úgy megnézni hogy ne rázzon ki a hideg....imádom!
-
Xaels
félisten
Libabőrös lettem a trailer alatt.

-
cactuar
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tyű, ez bitang jó trailer volt.

-
Sirandrish
Topikgazda
ÚÚÚRISTEEEEN!
HYPE IS REAL!!4!! -
Wlac
Ármester
A Ringfitet én is csak ajánlani tudom, mi amiatt vettük most a Switchet.
-
ldave
félisten
Német Amazonon 50%-os akcióban van az 1 TB-os SanDisk Extreme Pro kártya. Forintban kb 50 ezer. Árukereső szerint 80 ezer alatt nincs itthon ilyesmi.
-
Parson
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én se tudom megunni. Igazi kikapcsolodás mikor ezzel a BotW-dal játszom. 
2017 végén vettem a Switch-et, és csak 2023 január eleje/közepe óta élvezem igazán ezzel a játékkal. Az összes többi másodlagos ehhez képest.
-
Farkassacred
őstag
-
Lehet, hogy volt már a topikban, de van egy tök jó app arra, hogy videót, képeket osszunk meg a telefonunkra:
SwitchBuddy -
River
Arcképgyáros
válasz
Kroni1
üzenetére
Szia!
Én személy szerint inkább mindenből a gyárit venném. A töltőből is és a dokkolóból is.
Néha aprón is ki lehet fogni 4-5 ezerért gyári töltőt. Dokkoló meg olyan 12-15 használtan.Lehet komplett szettet is venni vadi újként de az már kicsit húzósabb:
[link]Az ár csábító amit linkeltél, de az utángyártottat nem szereti a Nintendo és bármikor téglát csinálhat a gépedből

-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Végignyálaztam a szuper és részletes összefoglalót, mert én is switch tulaj lettem. Láttam a végén egy ajánló képet, tápegység tekintetében. Egy második dokkolót szeretnék venni hozzá, arra az esetre ha a nagymamához mennek a gyerekek akkor elég legyen csak a switch-et átvinni, ne kelljen mindig kihuznom itthon a HDMI, USB-C kábeleket..
Láttam hogy vannak utángyártott, kisebb méretű "dokkolók" is, ezek mennyire ajánlottak? Illetve, a gyári 39W töltőből kéne mégegy másodikat vennem, vagy esetleg tévén játszáshoz elegendő egy minőségibb de kisebb teljesítményű usb-C táp is?
Ha van konkrét javaslat ezekre azt megköszönöm!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Itt vannak fent az infók. Fogalmam sincs amúgy az üzemidőről, mert mindig fel van csatlakozva a gépre, ha használom.
Nekem vannak otthon Pro kontrollereim is, így azt a funkcióját nem igazán használom ki a NYXI -nek.
Egyébként igen, Joycon -nál ingyenes a drift javítás már egy ideje. Nem számít a garancia és a papír sem. Nem kellenek hozzá.
-
cactuar
senior tag
New Zelda: Tears Of The Kingdom Trailer Drops Tomorrow, 13th April 2023
Holnap új trailer. Már csak 1 hónap...

-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Már régóta ingyenesen javítják.
[link]Én vittem tavaly egy használtan vásárolt joycont, egy idő után először driftelt, aztán kattant egyet és besüllyedt a bal joy. Na mondom ez komolyabb lesz
Szóval eltört valahogy és ezért fizetnem kellett, ez már nem ingyenes. De így is jobban megérte, mint egy teljesen új, asszem 8k volt kb. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Amúgy igen. Én több mint egy éve használom és soha nem töltöttem még külön.
-
tomsolo
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen a fogása nagyon baráti, viszont ami nem tetszik hogy a grip lényegében egy ledes tartóka, a két joyt meg külön lehet tölteni csak. Mindegy veszek majd egy split kábelt azt csá.
-
tomsolo
addikt
Amazon.de -n a fehér OLED model most szálítással mindennel együtt 328 EUR ~ az olyan 123k
-
ldave
félisten
Új akciók az eShopban, jópár indie klasszikus kapott 70%+ feletti leértékelést
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Hát sajna mindenre nem a válasz
-
Scarletiel
őstag
Sziasztok,
Tud valaki ajánlani olyan JRPG-t ami olyan mint a Xenoblade Chronicles 1-2-3?
Illetve a Xenogears és XenoSaga elérhető valahogy Switch-re? Illetve (tudom sok az illetve) van rá esély, hogy a Xenoblade Chronicles X ilyen vagy olyan formában de kikerüljön Switch-re? Sajnos azzal nem játszottam, de nagyon szeretném kipörgetni. Igen, elég nagy űr keletkezett a lelkemben mióta nincs Xeno amivel játszhatnék T_T -
oriic
HÁZIGAZDA
Június 20-től leállítják a Rogue Company Switch verziójának a szervereit. (Gondolom kb. senki nem játszik vele)
-
icemad
nagyúr
Én azon lepődtem meg, hogy itt Hollandiában már mennyire nem járnak az emberek moziba. Hangya 3 premier vetítésen tízen voltunk összesen, ezen a Mario filmen nyolcan. Bár a premier utáni napon mentünk a Mariora, de nem hiszem, hogy ennyit esett volna a nézettség. Doctor Strange 2-t is premierkor néztük, ott is max húszan lehettünk. Mondjuk nekem ez pont jó, mert rühellem a tömeget, csak furcsa volt.
-
30z.Samu
titán
válasz
adalbert1
üzenetére
A feeling nagyon rendben volt azoknak, akik benne vannak a Nintendo világában és minden apró kis poént értenek.
Pl amikor mondják a kastély előtt az őrök, hogy a Hercegnő egy másik kastélyban van, nem értették a többiek miért nevettem rajta. Amikor elmagyaráztam hazafelé menet már Nekik is tetszett. Plusz amikor Luigi mászkált a sötét erdőben, elgondolkodtam hogy egy ilyen grafikával megáldott Luigi's Mansion azért menő lenne. 
-
adalbert1
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Szerintem nagyon jó lett, mi egy vidéki moziban néztük, kb. a 90-es években láttam ennyi embert utoljára a teremben, mikor a moziba járás még általános program volt. Ugyan a Csizmás a Kandúr 2 szerintem jobb lett, a Mariot egyértelműen a feeling vitte a hátán, viszont az nagyon rendben volt. A 80-as évekbeli filmzene telitalálat, mikor megszólalt a No Sleep Till Brooklyn akkor ütemesen bólogattam (de az A-ha, Bonnie Tyler, AC/DC is nagyon menő volt) - ami vicces, hogy anno ez egy Seagal filmben is benne volt

-
Kazuma989
tag
Nem , switches elvileg

-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
válasz
Scholes9
üzenetére
Emlékszem, amikor még tavaly eladtam a Donkey Kong-ot, akkor a srác nem győzte mondani hogy qrva jó áron adom a játékot. 15k-ért. Én meg nem értettem elsőre, aztán néztem, hogy 17-18k-ért is mehetett volna simán. Nyilván nem nyerészkedni akartam a játékkal, csak meglepődtem hogy felmentek az árak.
-
ρσгτσ
addikt
Nintendo Wants Discord To Reveal Zelda: Tears Of The Kingdom Art Book Leaker
Szerk.:
Még egy Zelda hír.Walmart's Pre-Order Bonus For Zelda: Tears Of The Kingdom Has Been Revealed (North America)
Máshol sem viszik túlzásba az előrendelői bónuszok darabszámát.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
spiderpig820
üzenetére
-
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
Switch-hez keresnék kormánykerék/pedál szettet. Gyereknek, wrc10, mario kart lenne az elsődleges, de nem baj, ha mással is kompatibilis.
Van ajánlott? Akár külföldről is.
A horikat néztem elsőre, de nem ragaszkodom hozzájuk, ha ár/érték arányban van jobb. Olyan maximum 30.000 forintban gondoltam. -
30z.Samu
titán
válasz
mirci18
üzenetére
Story szempontjából én sem vártam csodát, bár egy kicsit érdekes, hogy
gyakorlatilag nem Mario mentette meg Peach-et, hanem a hercegnő menőbb volt, mint Mario. 
Pár kisebb poén is van benne, amit csak az érthet, aki benne van a Nintendo világban nyakig.
Ill. a kövi hsz-eddel is egyet tudok érteni, Nekem is az egyik legjobb Switch élményem a LM3 volt. -
mirci18
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Imádtam.
Látszott hogy a 10 év alatti korosztályt célozták meg amibe bele tudok én is tartozni a magam 34 évével.
Számomra azért volt egy nagy élmény mert gyerekkorom óta vágytam egy Mario filmre.
Nagy sztorit nem vártam hiszen a játékokban sincs igazi sztori.
A poénok jók voltak a karakterek szerethetőek. Imádtam a Mario Kartos részt is. -
tboy93
nagyúr
Nekem most hogy leporgott a Zelda BotW 3 játék között vacilalok:
Luigis Mansion 3
Astral Chain
Hyrule Warriors Age of CalamityFőképp az első ketto között. Egyikbol sincs sajnos tul sok használt peldany.
-
30z.Samu
titán
válasz
szpal17
üzenetére
Én a Pokémon - Legend of Arceus-ra kattantam rá újra. Megjelenéskor kezdtem el, de sajnos sok időm nem volt vele játszani. Aztán mostanában kezdtem el újra, mert már fogalmam sem volt a story-ról. Kb 3 óra játék után még azon gondolkodtam hogy nem játszom végig, mert nem fogott meg. Aztán adtam Neki még egy kis időt és megtetszett.
-
szpal17
őstag
A Wish listemben volt egy játék: Kaze and the Wild Masks
Elkezdtem és nagyon jó kis 2D platformer most 4,99-ért. Húsvétra pont egy nyúllal kell ugrálnom benne. Pont az ilyen játékokat szeretem a Lite-ra
Többi konzolra, PC-re úgy látom jóval drágább még mindig.
Ja és van benne magyar nyelv, bár sok haszna nincs...
-
kokixy
csendes tag
Szia!
Két fiók között biztosan meg lehet osztani, mert mi is úgy használjuk (tudnak egy időben, ugyanazzal a játékkal, egymás ellen is játszani). Az összefoglalóban van hozzá leírás (igaz angol nyelvű). Már rég csináltam, de mindkét Switchen be kell jelentkezni mindkét fiókkal, aztán pedig variálni kell, hogy melyik legyen az elsődleges/másodlagos Switch. Úgy rémlik, hogy aki megveszi a játékokat, annak a saját gépét másodlagosra kell beállítania, a másik gépet pedig elsődlegesre. A másodlagos Switchen minden játék indításakor ellenőrzi online, hogy van-e jogosultsága játszani, tehát ahhoz mindig kell internet. Ha 3 külön fiókotok van, azzal nem tudom működik-e, és ha igen, hogyan.
A családi fiókban benne van az online játék lehetősége, tehát ha bevetted őket, akkor külön már nem kell előfizetni. -
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
A Tears of the Kingdom is 30 fps lesz jól sejtem?
-
30z.Samu
titán
Na kinek hogy tetszett a film?

-
perge666
veterán
Nekem is Lite van,többen felhozzák hátránynak a kisebb kijelzőt a többihez képest,de nekem ígyis elég nagynak tűnik.
Volt PS Vitám meg PSP-m,azokra tudom mondani hogy kisebbek de erre nem.
Többi kérdésedre nem reagálok már többen megtették,csak a méretben akartam véleményt nyílvánítani.
Van akinek ez a jó,van akinek az. -
atees
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
van egy fiókom, gyerekeknek csináltam külön fiókot, hozzá adva őket a családi fiókhoz.
ami játékok az én fiókomba megvételre kerültek azokat megtudom osztani velük? Illetve előkell fizetnem, hogy a 2 switchen egymás ellen tudjanak játszani? -
hszilard666
veterán
Szerintem ez az nvidia érdeme. Anno amikor kijött az első shield TV, akkor a crysis 2 vel demozták hogy milyen erős az SoC realtime renderingben. Szóval az engine már 2013 óta át van portolva a tegra architektúrára, gondolom nem volt annyira nehéz ezt kiadni. A crysis 3 engine je pedig elvileg nagyon hasonló mint a második részé, szóval gondolom ebbe tették bele a több energiát a fejlesztők. Egyébként abszolút egyetértek. Egy bajom van hogy megvettem a portokat első nap, de azóta nem volt időm hogy végig is játszam őket.
C1 kész, C2 ben az első pályánál járok, C3 at meg el sem indítottam még. Szégyen. Ilyenkor sajnálom hogy munka alapú társadalomban élünk, alszom meg dolgozom. Mindegy, nyafi off. 
-
KOHO
senior tag
Még korábban megvettem a Crysis kollekciót Switchre és most végignyomtam őket. Hatalmas fejlődésen ment keresztül a játék minden egyes részben, egyre szebb lett a grafika szerintem. Messze a legjobb FPS Switchre. Emelem kalapom a fejlesztők előtt, hogy ebből a gépből ezt ki tudták hozni
Egyszerűen nem értem, ha lehet így is, gyönyörű grafikával, folyamatos 30+ fps-ssel, akkor más játékoknál miért nem? -
Wlac
Ármester
Kösz az infókat, átadtam neki és majd megrágja, hogy mit is akar pontosan. Egyébként nálam is pont a Mario Kart és a Ring Fit megy a tévén, a legtöbbször vonaton/melóhelyen a handheld módban tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik