Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kewinur
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem felétek, mivel ti vagytok a tapasztaltabbak
Vettem egy switch játékot, ami eléggé furcsán működik.
A gond ott kezdődik, hogy elsőnek nem is akart elindulni (hibát írt ki: A játék vagy a konzol nem kompatibilis vagy/hibás). Majd nagynehezen még is elindult, de játék közben kidobott.Más játékkal nincs ilyen gondom(pl. pokemon, ACNH). Észrevettem, hogy a hátuljára van írva egy kisebb szöveg(nem nagy) arany színű filctollal, vagy hasonló tollal.
Mit ajánlotok? Mit tegyek? Valahogy szedjem le azt az írást? És ha leszedjem, mivel ajánlatos?
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
annyiert vettem megjeleneskor, szoval jo ar
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én a német Nintendo oldalról rendeltem az enyémet, amikor jó volt az euró árfolyam, olcsóbban jött ki, mint akkor itthon.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szvsz jó 130 körül. Nem olyan rég 150-160 között volt, ahogy Xaels is írja (most a Zelda kiadás kapható 150 környékén, ami szintén jó ár ha Zelda fan vagy). Én újban gondolkodnék, vagy ha HA akkor igényelne pár nap böngészést, mert a többség eléggé magas árakon próbálja elpasszolni a használt switch-eket.
-
Xaels
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
1-2 hónapja 150k volt a bolti ára, 130körül jó már szerintem.
-
Rigormortiis
veterán
Hmm...rábeszéltetek
Az oled verzióért jó ár, ha 130 körül hozzájutok vagy érdemes akcióra várni?
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én xbox 360-as gépen játszottam ezekkel, akkoriban (is) nagyon jók voltak. Érdekesség, hogy a 3 rész csak Switchre jött ki, mégsem tartja a nagy többség Nintendo exkluzív címnek. Nem is nagyon kerül elő, ha játékot kell ajánlani valakinek. Szerintem kár kihagyni, ha játszottál az előző részekkel. Szerintem nagyon jó lett. És négyen is lehet játszani egy gépen, ha van elég kontroller.
-
gabeunit
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha bayonetta, akkor talán az astral chain-t is tudnám javasolni, nagyon jó játék, és elég érdekes dizájnja van, switch only, de mégis olcsó (10-11k-ért lehet venni)
Nekem bejött még a xenoblade (1 és a 3 megvan, mondjuk csak a 3-al toltam eddig. )
(Kb 12k környékén van mind három, de nem pörög sokat fenn aprón)
Mind kettő metroid nagyon adja a gépen.
Dread: klasszik metroid. (13-14k)
Prime remastered: ez sem kíván sok kommentet(Én ezt használtan nem tudtam behúzni, mert bárki is felrakta, már el is vitték, úgy hogy kénytelen voltam újonnan megvenni... :'( 17k)
A pikmin cuki, és most jön az új rész, ami iszonyatosan jól néz ki. (Ez egy nagyon gyermeteg de nagyon kreatív RTS-jellegű játék) (10k)
A mario sorozatból is van pár jó darab.
- Super Mario Odyssey :Ez zseniális! (14-15k)
-3d Mario (15k)
-New mario bros.(15k)
- Most fog jönni az új mario, ami ugyan 2d de nagyon eredetinek tűnik.
A fire emblemnél is két játék van. Mind kettőt megéri megvenni.
- Three houses: Ez egy nagyon jó játék, de nem rövid (60 óra) és, ha kimaxolós vagy, akkor ezt mind a 3 házzal végig kell tolni (3x60óra) (11-12k között kapható)
-Engage: Na nekem ez a régi stílusú fire emblemekre jobban emlékeztet, személy szerint ez jobban bejött, kevesebb volt benne a jrpg elem, a másiknál, elég sokat kell rohangálni a suliba, és egy idő után számomra nagyon repetativ volt. Ez sokkal egyszerűbbnek gondolom. Viszont jóval grindolósabb. (Ez idei játék, ezért 14k körül kapható) -
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem sokszor írják itt a topikban, de szerintem a Marvel ultimate alliance 3 is jó lett. Úgy emlékszem ps és/vagy xbox topikban is láttalak már, talán játszottál az első két résszel. Ha igen, akkor ezt se hagyd ki.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én olyan 3-4 éve olvasom a topikot, azóta fixen előjön a kérdés és még mindig az a válasz, hogy igen, érdemes venni, semmi valós infó nincs még a következő generációról.
-
-
cactuar
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Dehogy, az rendes Fire emblem rész, az volt az első Switchre. A masodik az Engage, de ez nekem nem jott be annyira: a harcrendszer szokásosan remek, de az egész körítés(történet, karakterek) lagymatag.
A Fire Emblem Warriors és a Three Hopes amik Dynasty Warriors klónok, azok szerintem kihagyhatóak.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Itt egy írás a NYXI Athena-ról, a Hori Split Pad Pro-ról is van benne szó.
Ebben a hsz-ben említette meg fórumtársunk a tesóját.
Ezekhez megfelelő tok is kell, mert nem fér bele a gyári oled tokba ezekkel a kontrollerekkel. -
cactuar
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha főleg handheld lesz használva, akkor még érdemes egy tokot + üveget venni rá.
Játékok: jó lesz ez így kezdésnek, amiket összeválogattál.
Amik szerintem még kiemelkedőek: Luigis Mansion 3, Mario Odyssey, Captain Toad, Splatoon 3, Metroid Dread és Prime remaster, stb.
Fire Emblemből szerintem a Three Houses sikerült jobban. -
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mario 3D World és Mario Odyssey, bár ezek nagyon nem a felsorolt játékok stílusát képviselik.
Ezen kívül nézd meg a Yoshi Crafted World demóját, alapvetően gyerekeknek való játék, de nagyon jól néz ki. Illetve demók közül ránézhetsz a Kirby and the Forgotten Land-ra is.
A kártyás játékok nagyon jól tartják az árukat, érdemes a használt felhozatalból mazsolázni aprón szerintem, mert amennyiért vetted, nagyjából annyiért el is tudod adni.Ha HH módban használnád sokat a gépet, akkor érdemes valami ergonomikusabb kontrollert használni, mert nem felnőtt kezekre tervezték a joy-con-okat. Ha van rá mód, akkor próbálj ki egy Athena-t közeli fórumtárs segítségével.
-
Rigormortiis
veterán
Van még bármi, amit érdemes venni az oled verzióhoz? Leginkább handheld módban lesz használva.
Plusz várok némi játékajánlót is
Amit eddig tudok, hogy kell:
A két Zelda, Bayonetták 2-3 (az elsőt imádtam és sokszor végigjátszottam), Bravely Default 2, Xenoblade Chronicles 1-3, Mario Rabbids Kingdom (imádom a körökre osztott rpgket), aktuális Fire Emblem (Gba-n és nds-en imádtam őket), és egyenlőre ennyi. Ezekkel is sokáig ellenzék.Mit ajánlotok még, ami must have?
-
Aba86
csendes tag
Jelenleg a Targetnél 20 USD a digitális New Super Mario Bros U Deluxe.
Ha megveszem US boltban a kódot, azt fogom tudni az európai accountommal aktiválni/használni?
Van ebben valakinek tapasztalata? -
icemad
nagyúr
Leszavazva? Nálunk ilyen nincs. Vagyok én, a "felnőtt" férfi, meg a két fiam. Feleségem meg egyedül. Moziba már nem is jön velünk, mert mi választunk filmet, "rendes szavazás" útján. Kb amíg nem jön az első lány unoka, az összes közös családi program előre elvan döntve. Ha megkérdezel 2 tini fiút, hogy múzeum vagy vízicsúszdapark, szerinted mit választanak?
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nincs egy hónapja, hogy OLED Switch tulaj lettem. Engedj a csábításnak!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
És ha jön?

Mintha azért nem vennéd meg az idei Kia Ceed-et mert jövőre jön az új.

Akkora backlogod lesz, hogy nem igaz plusz ha jön is az első évben a scalperek miatt teljesen felejtős lesz az.icemad a plazma sajátossága, hogy kéretik vissza.
Soha egy TV-nk még az új Bravia sem ad annyira szép képet mint a régi Panasonic Plazma
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én megvettem a V2 verziót. Rá kb 10 napra bejelentették az oledet.
De maradt a V2. Úgyis főleg dokkolva használom, oled tv-n. Érdekesség, hogy dokkolva a régebbi FullHD 3d-s plazma LG tévémen szerintem szebb a kép és a mozgás. Gondolom a plazma sajátossága, hogy talán annyira nem húzza a képet, mint az oled. Vagy nem tudom. Az oled tévém LG c9 a plazmát így fejből nem tudom.
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha budapesti vagy, tudok neked mutatni élőben Lite és Oled gépet, ha érdekel az összehasonlítás
-
Rigormortiis
veterán
A csudába lehet, hogy nem tudok majd ellenállni az oled verziónak... Szerencsére itt az aprón már egész jó áron vannak azok a játékok, amik érdekelnek (xenoblade, zeldák, mario-rabbids Kingdom, bayonetták).
Érdemes még most venni switchet? Nem fog mostanában jönni új N konzol?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Szabi®
üzenetére
Persze
Gyorsan Steam Sale-en is bevásároltam ennek örömére 
Felváltva pereg a BotW és a Gotham Knights most, elsőre érdekes mennyire nem kapott el a Zelda most meg cipelem Vonaton meg metrón is melóba menet. Kíváncsi leszek mikor lesz értelme rámenni az első Divine beastre majd. Sőőőt fun fact az eredeti Zelda is vissza fog kerülni hozzám azt anno celofánosan vettem csak párom barátnőjének passzoltam el, tudják erősen szeretem gyűjteni a fizikai példányokat és mivel neki csak a game a lényeg a progression meg géphez kötött elcseréljük a 2nd handet azzal amit anno én vettem.

-
KOHO
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én nem is értem, hogy a mai világban egy hordozható, relatíve drága eszköznél, mint pl a Rog Allynál vagy a SteamDeck-nél miért nem alap az OLED kijelző. Értem én, hogy drágább technológia, de akkor is. Ég és föld a különbség egy Oled és LCD kijelző között. Az akksi üzemidőn kívül ez a másik tényező ami miatt meg se fordult a fejemben Ally vásárlása.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hangzás és üzemidő.
Lite nak egyes játékokban akár fele az üzemideje, mint az olednek. Lite előnye viszont, hogy könnyebb (így hosszabb távon kényelmesebb) és nem lóg rajta (meg recseg ropog) a joycon -
River
Arcképgyáros
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szia!
Kijelző méret:
Oled 7 col, V2 6,2 col, Lite 5,5 colÁrak:
Switch Lite új ára: 85.000 Ft körül
V2 Switch új ára: 110.000 körül
OLED Switch új ára: 135.000 körülIgen vannak különbségek a kijelző méretén kívül is

Például Zelda Breath of the Wild-dal tesztelve (Maximum beállítások mellett), az akksi idő így alakul:
Lite - 3 óra 25 perc
V2 - 4 óra 15 perc
OLED - 5 óra 19 percBelső tárhely mérete(oké persze bővíthető mindhárom modell de akkor is egy plusz ez az OLED részére)
Lite - 32 Gb
V2 - 32 Gb
OLED - 64 Gb -
Szabi®
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az oled akkuja többet bír, és jobb anyagokból rakták össze. Magán a kijelzőn az oled esetében üveg van, a többi verzión csak "műanyag plexi". Az oled verzió dokkolója tartalmaz utp/lan csatlakozót, a másik verziók nem. Az oled nagyobb kijelzővel is rendelkezik, a fizikai mértei is kicsit nagyobbak, a hangszórói is fejlettebbek, teltebb a hangzás, és hangosabb is.
Nálam az oled esetében nem jött elő drift (fehér joyconok), a v1-v2 verzió esetében fél-egy év használat után igen. Az oled verziós gépnek sztem jobb a hűtése, szinte soha nem hallom, a v1-et sokszor hallottam. -
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Elgondolkoztam egy Switch vételén, és ebben szeretnék tanácsot kérni. Gyakorlatilag csak handheld módban lenne használva, viszont csípem az oled kijelzőket. Van bármi más különbség az oled és sima vagy lite vagy v2 között?
-
taki01
őstag
Valaki megvette Oxenfree2-t?
-
válasz
scyllafren
üzenetére
Ellenérvek nincsenek, érveket majd mond valaki

-
icemad
nagyúr
Ilyen nexigo gripcon-t használ valaki? [link] Árban jónak tűnik.
-
scyllafren
senior tag
Angol Amazonon még 7 oraig -40% Pokemon Violet... mar csak 1 gombnyomas valaszt el, hogy megvegyem. Érvek-ellenérvek?

-
icemad
nagyúr
válasz
rakkimcer
üzenetére
Nem hinnéd el, hogy hányan keresnek meg ilyen olyan okból.
Múltkor két sneakerst intéztem két fórumtagnak. Postával mindennel együtt.
Az egyik itteni tagnak komplett beépíthető WC tartály kellett volna. Mert itt csak 300000 forintra jön ki, nem 500000, mint otthon. Na azt nem vállaltam. Eleve postázás során is tönkremehet, plussz a garancia sem mindegy ekkora értéknél.
Legalábbis szerintem. Pár ezer forintos dolgokat még bevállalok. Ez meg csak egy kód, simán elküldöm üzenetben és nincs vele macera.
Viszont max szombatig tudok ezzel foglalkozni, vasárnaptól szabadságon vagyok. -
icemad
nagyúr
válasz
c0dered
üzenetére
Pro kontrollerem nincs (még), és ahogy tanult kollégám is mondja, nagyon kevés játék támogatná az analóg ravaszokat. Ez szerintem ordas nagy hiba, Mario Kart-nál nekem nagyon hiányzik. Gondolom azért így oldották meg Nintendoék, mert aránylag kicsi a joycon.
Más... Itt Hollandiában az egyik áruházlánc most akciósan ad pár játékot Switchre. A dobozokban letöltő kód van. 7.95 euró darabja. Asterix 2 és Star Wars pinball, ami szerintem említésre méltó, a többit nem ismerem. Ha esetleg kell valakinek valami, akkor írjon rám privátban. Elég szegényes a választék, amit itt lehet megnézni: [link]
-
c0dered
csendes tag
válasz
icemad
üzenetére
Ez egy nagyon jó port lett! 60 fps stabilan, ráadásul ez a Remastered kiadás (szebb textúrák, effektek, stb). A sima ravaszok... hátizé, nyilván lehetne jobb, de ha analóg kell, azt a pro kontroller tudja, nem?
-
Mario Kart 8 Deluxe Version 2.4.0 - Wave 5 Booster Course Pass
-
ρσгτσ
addikt
-
Dreimus
senior tag
Aki ismerős az Amazon USA régiójában, annak érdemes körülnéznie, mert több Nintendo cím, mint pl.: Super Mario Odyssey 50% akcióban 30$, további akciók DekuDeals-ről.
-
dud998
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Nekem megvan és bár más platformon nem játszottam vele, de nekem nagyon tetszik. Tök jó kis kikapcsolódós móka. Egy csomót nevettem a hihetetlen baleseteimen. 😂
Nem szaggat, teljesen hibátlanul fut nekem az OLED-en. 😉
És amikor elindul a játék és felcsendül a GnR dal, megfizethetetlen. 😃 -
Parson
addikt
No impulzusvásárlással behúztam pénteken a Need For Speed Hot Pursuit Remastered-et... mondjon bárki bármit, nekem bejön (egyetemistaként 20 éve szinte csak NFS ment állandóan)... így pár nap után meg egyre jobban. Eléggé szoknom kell, hogy a pro kontrollerrel irányitom ezt, de végülis meg lehet szokni... most már csak a BOTW-t kéne befejezni mert 235 óránál járok, és még egy divine beast hátravan... de most a nyári höségben a dinamikusabb játékként ez az NFS nagyon jó.

-
cSuwwi
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
NFC nincs benne, azon felül mindent tud (fel is lehet vele éleszteni alvó módból). A hyperionban állítható a rezgés erőssége is több fokozatban, és gyro is van benne ahol kell (pl. zeldáknál). A középső tartóba helyezve is teljesen kényelmes. Nem egy pro kontroller de kényelmes. A videó amit linkeltem minden fontos dolgot elmond.
Használtam v1-el, most oleden mindkettőhöz jól passzol. Ritkán de feldobja nálam, hogy nincs csatlakoztatva valamelyik joy amikor rá van akasztva a gépre, gondolom valami kontakt problémám lehet, de csak okézni kell. Persze mindig a legrosszabbkor van ez.
-
30z.Samu
titán
Ezekben a joycon "utánzatokban" milyen a rezgés?
-
cSuwwi
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem Hyperion van november óta, 95%-ban ugyanaz, csak plusz világító rész, plusz gombok, jobban kézre áll a hátsó makró gomb, stb. és csak 1 rugóval több.
Ennyi idő után kb. az tudom mondani, hogy teljesen más dimenzió mint a gyári joyconok, vagy egyes gripek, pl. ilyenem is volt/van. Itt egy összehasonlító teszt.
Az egyetlen számomra idegesítő dolog, hogy nem jegyzi meg mindig (néha igen, de inkább nem) az beállított fényeket (amit jellemzően már kikapcsolok), így kézbevétel után kapásból fényerő levétel halvány pirosra, mert sok dupla "kattintással" lehet csak kikapcsolni, ráadásul mindkettőnél külön-külön.
Dokkolóba minden további nélkül passzol, ami még furcsa lehet, hogy szélesebb mint maga a gép, így hátul van kb. fél centi ugrás.
De jó cucc, ajánlott.
-
törölt tag
13 nap után megérkezett a NYXI Athena, egyelőre még ismerkedés fázisában vagyunk, de az első 20 perc után ki merem jelenteni, hogy egy másik dimenzió ergonómia szempontjából a gyári joy-con után, amit amúgy sem felnőtt kezekre szabtak.
A napokban is előjött az ergonómia témakör, csak ajánlani tudom az Athena-t.
Viszont csak a rendelés után esett le, hogy a gyári tokba már nem fér bele, és rendelhettem volna hozzá megfelelő tokot... -
Micsurin
nagyúr
válasz
Szabi®
üzenetére
Meg is vettem a másodikat just in case ott legyen már a polcon, minimál pontszámos még ippek kettes vizsgáz meg kell ünnepelni mert nagy malac szerencse egy hét készüléssel.

—
BoTW-ban fegyverek javíthatóak valahogy vagy fogadjam el, hogy nem ragaszkodunk egy egy itemhez?

Divine beastek ha jól értem én döntésem mikor esek nekik? Ergo “csinálhatok Sekirot” a játékból?
Lehet le kell pasztázzam szegényként mert nagyon forrósodik… MX5 mehet alá vagy MX6? Proci alól még maradt bőven.
-
Skynet258
veterán
Vettem végre én is a napokban egy Oled modellt, leginkább a TotK miatt - eddig csak handheld módban használtam, most nyílt ki a világ a Zeldában. Tök jó kis gép ez, a joycon hát olyan amilyen, alapvetően használható bár nem a legergonómikusabb cucc de azért előre tudtam mire számítsak. A tévére még nem toltam ki, kíváncsi leszek azért ott mit tud - de alapvetően ez a látvány amit kiprésel magából nekem elegendő, a játékok... hogy is mondjam... JÁTÉKossága kárpótol. Jó néha Cod-ozni meg Forzázni meg mittudomén, de a Nintendo játékokban lévő lélek és móka a nagy gépeken csak nyomokban van meg (néha leesik egy It Takes Two, Sackboy, Astro és társai de nem ezek a jellemző játékok azért).
Szóval szerintem jó társam lesz ez a gép is, ma asszony Netflixen nézett valami koreai sorit én meg mellette Zeldáztam. Tök jó volt ez így.
Idővel egy pro kontroller szerintem azért beesik a kosárba, fólia, tok, aztán meg is vagyunk. -
ρσгτσ
addikt
-
Xenoblade DLC-ket szoktak learazni? Gondolom fizikai kiadásban nem jön ki az XB3 Story DLC…
-
morfondőr
addikt
Xenoblade-ek mindenkinek kötelezőek, akiknek kicsit is tetszenek a jrpg-k! Én eddig az 1-2 érsszel játszottam, nálam a Zeldát megelőzik! Nagyon jó karakterek, nagyon story orientált, ennek megfelelően szinte minden szinkronizált, rengeteg tartalom van benne. A harcrendszert kicsit szokni kell, de egy kis idő után már teljesen élvezhető, bár nem az a játék erőssége. A 3. rész már itt a polcon, lehet hogy a TotK közepébe beiktatom, mert már nagyon bele kívánkozik a konzolba!
-
penge111
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Metroid Prime-mal van tapasztalatom. Valami eszméletlen jó játék.
Tegnap végeztem a Donkey Konggal. Nem egy Mario Odyssey, de ez is tetszett. Semmi extra nincs, amit még nem láttam volna máshol. Szép, színes, jópofa ellenfelekkel, bossharcokkal. Irányítás teljesen fluid, az alapjáték szerintem egyáltalán nem nehéz, a megnyitható pályák már jóval keményebbek. 10 órás kellemes kikapcsolódást nyújtott.
Most a Live a Live jrpg pörög, sok jrpg-vel játszottam már, de ilyennel még nem találkoztam. Baromira tetszik idáig...
-
tboy93
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Ezt örömmel hallom. Gondolkodom már a következő játékon, ha véget ér az Astral Chain. Ez tetszik nagyon, de már harmadánál / felénél járok, kell gondolni a következőre is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zelda TotK
Mario Rabbids
Xenoblade
Bayonetta 3
Metroid Primeamik feljöttek mint opció.
BotW megvolt, tetszett, de nem biztos hogy most a folytatásnak ugranék neki, még túl friss élmény a BotW. Többi totál ismeretlen, egyikkel sem játszottam.
-
tboy93
nagyúr
xenoblade jatekok mennyire grindelosek? az rpg-ket szeretem és tesztek alapjan talan adnek egy próbát is a xeno-nak, viszont a grind-tol hányok
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Tudtok jó MMO/RPG játékot switchre mondani?
Torchlight 3, és a Biomutant stílus az ami mozgatja a fantáziámat.
(Zelda nem az én világom.) -
oriic
HÁZIGAZDA
Nyugaton is elérhető lett végre:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amik szerintem még kiemelkedőek: Luigis Mansion 3, Mario Odyssey, Captain Toad, Splatoon 3, Metroid Dread és Prime remaster, stb.
Soha egy TV-nk még az új Bravia sem ad annyira szép képet mint a régi Panasonic Plazma

koncsik
Sirandrish