- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
koncsik #48197 üzenetére
Elvileg ez a fajta kompatibilis Wii/PC/Switch modellekkel. Csak az érdekelne hosszútávon, meg úgy használat közben van -e olyan, ami bevált másnál. Tehát nem pont a fenti típus.
Ajándékba csinálnék egy kontrollert, aztán úgy lenne értelme, ha kapna adaptert is hozzá. A kontrollert még nem vettem meg, de az egy jó opció lenne, mert szerette az NGC -t. Valószínű elsősorban Switch -hez használná, bár van neki otthon egy Wii is.
-
Petreszku
senior tag
válasz
hombre[EU] #48189 üzenetére
Szia! Most vettem meg akcióban. Egy órát játszottam eddig vele, ezek alapján nem rossz, sőt nagyon tetszik. Bár én a műfajt is szeretem így biztos ez is benne van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #48191 üzenetére
Király. Majd írj véleményt, hogy milyen. Bár elég jókat írnak róla, meg a videó alapján sem tűnik rossznak. Lehet inkább megveszem.
-
NORB1337
csendes újonc
Szerintetek megér az oled verzió +45000 Ft-ot? Alzán kuponnal a switch most 116000 Ft..
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #48189 üzenetére
Ezek a beállítások benne vannak a Switch verzióban?
Video settings :
Saturation : on/off
Color enhancement : on/off
Brightness : on/offMert kegyetlenül zavarja a szemem.
Szerk.:
Egy-két videót elnézve igen. Mert bár nem mutatják a videó beállítást, de úgy látom néhánynál ki vannak kapcsolva.Így viszont elég korrekt cuccnak tűnik.
-
hombre[EU]
veterán
Vigil: The Longest Night játszotta màr valaki?
-
Rage47
veterán
válasz
Scholes9 #48187 üzenetére
karácsonyra megvettem magamnak az odyssey-t amúgy digitálisan, tanulva az előző esetemből, hogy eladtam és utána is rákívántam
gyorsan meg akartam mutatni unokaöcsémnek, aki szintén odavolt tőle
számomra kicsit érthetetlen, hogy nincs más cég, aki ilyen játékokat tudna piacra dobni, ugrálós, néha fejtörős, laza, de van benne kihívás ha akarod, jó zene, hangulat, stb.
na szóval mikor ilyen játékra vágyok, akkor csak elindítom az odyssey-t, de akár a 3D World + Bowser's Fury is jó lenne -
válasz
hombre[EU] #48181 üzenetére
Mario-val akarok kezdeni
-
Rage47
veterán
-
Na, ma elszántam magam, veszek egy Mario Odyssey-t, meg egy Zelda BotW-ot. Volt mellette Luigi is, de így is mintha a fogamat húznák, életemben nem vettem ilyen drágán játékokat. Remélem visszahozza az n64-es érzéseket
Közben pár napja végignyomtam a Slaps and Beans-t, jópofa játék volt. Most meg a The Little Acre pörög éppen, nekem ez a stílus eddig totál kimaradt, úgyhogy gondoltam 1eur-ért kipróbálom milyen.
-
-
Crvsh3R
senior tag
Valaki ismeri esetleg ezt a kontrollert? Azt látom, hogy HD rumble nincs benne, de vajon sima rezgés van? Gyerkőcnek gondoltam, jó lenne ha sima rezgés legalább lenne benne.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
maestro_ha #48167 üzenetére
Viszont aki nincs annyira képben az árakkal, legalább az árukeresőt használja vásárlás előtt. Mert nem egy dolog van, aminél fogtam a hasam a röhögéstől.
Néhány dolognak jól feltolták az árát a piaci maximumra. Pedig korábban ez náluk nem volt annyira jellemző.
Reggel én is néztem.
-
maestro_ha
csendes tag
-
tboldi
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
hombre[EU] #48158 üzenetére
Én 194 cm vagyok, de nem nekem kell.
-
-
NyMRooD
őstag
A GTA Trilogy-nak milyen a portja? Helyesebben a kérdés mire vennétek PS5 vagy Switch? Jobb annyival PS-en, hogy az esetleges hordozhatóságot megérje feladni?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok.
Rendeltem egy ilyen memória kártyát: [link] (Samsung EVO Plus 512GB, olvasás 130mb/s, írás 120mb/s) Eredetileg chromebook-hoz vettem, de mivel jó áron van, gondoltam switchez is veszek. Vélemények?Másik kérdés, hogy a ring fit-hez kb mennyi hely kell? 2.5m x 2.5m gondolom elég, de inkább megkérdezem, hátha használja itt valaki.
-
perge666
veterán
válasz
EmThor #48145 üzenetére
A Witcher3-at ha megveszem lesz magyar felirat?
Vagy hogy kell rávarázsolni?
Mert a Shopban nem irja hogy lenne benne!Más : Van ithon egy 128GB-os Micro SD-m,beraktam a gépbe,látja is,viszont játék rárakásakor indulásnál hibát ír ki,ez azért van mert nem SDXC a kártya hanem csak egy Class3-as?
Gondolom baromi lassú és nem tudja róla futtatni,amit gondoltam is,de mivel ithon volt a szekrényben kipróbáltam hátha jó lesz valamire......... -
Ha jól látom a Spyro trilogy is 6.000Ft, annak milyen lett a portja?
-
EmThor
addikt
Végre!
20€ a Diablo 2 Prime evil collection (2+3 rész), bontsátok!
Doom, witcher is 20€, harry potter lego 15€ -
draco31
veterán
Jól szól, csak nekem van egy Avax EP330-asom, amiről minden tesztben ájuldoztak, meg egy Xiaomi Piston 3, ami Különösen Ajánlott plecsnit kapott itt.
Szóval ezek mellett nem rúg labdába nálam. -
-
dunc
nagyúr
Srácok a Lite on, van gyárilag kijelzővédő fólia?
-
draco31
veterán
Nyáron lesz 3 éves a lite-om, érdemes már benne pasztát cserélni?
-
ρσгτσ
addikt
Leet -nél úgy látom, hogy Hogwarts Legacy -ból két dobozos verzió lesz. Egy normál és egy Deluxe.
Egyébként ott van a leírásban is, amit múltkor írtam:
"A termék tartalmaz játékkártyát, viszont a termék telepítéséhez aktív internetkapcsolatra és nagymennyiségű adat letöltésére van szükség."
Bár máshol a Deluxe tartalomról is írnak, és a hozzá tartozó borítóképet töltötték fel."Hogwarts Legacy Deluxe Edition csomag tartalma:
- Hogwarts Legacy Játékszoftver
- Thestral Mount
- Dark Arts Battle Arena
- Dark Arts kozmetikai készlet
- Onyx Hippogriff Mount
- 72 órás korai hozzáférés"
A Switch megjelenés pedig 07.25., ha valaki eddig nem tudta volna. -
válasz
EmThor #48127 üzenetére
Hát igen Switchen elég érdekes grafikai megoldások vannak
Én az elmúlt néhány évben felhalmoztam egy halom fizikai és digitális címet és azt kell mondjam a PS2 és a Nintendo Wii szintű grafika a leggyakoribb játékok terén.
Példa: A Star Wars The Force Unleashed-et megvettem a megjelenés napján pár hónapja. És sajnos a Nintendo Wii-s verziót kaptuk annak ellenére, hogy a PS3-Xbox 360-as verzió is simán elfutott volna a SwitchenHa a másik oldalról közelítem meg akkor például néhány PS4-en is megjelent cím az Switchen is nagyon szép:
Crash Bandicoot N. Sane trilogy, Tony Hawk Pro Skater 1+2, Dragon Ball Z Kakarot, Burnout Paradise Remastered és ugye a Doom EternalHa a nagy átlagot kell nézzem akkor egy Ps3-as szintet tud a Switch.
-
EmThor
addikt
Easy Come, Easy Golf
A Clap Hanz által készített Everybody's Golf sorozatot ps3-on ismertem meg, azóta is rajongója vagyok. Könnyű vele játszani, remek szórakozás, szerintem a ps3-as változat volt a legjobb, de a psp-s részek is tetszettek. Vita asszem kimaradt, a ps4-es verzió bár a legszebb, de kicsit lelketlen lett. Aztán a Japan Studio-t a Sony feloszlatta, szerintem ennek lehet köze ahhoz, hogy az emlîtett Clap Hanz fejlesztő csapat a következő játékát apple arcade-re adta ki, majd nemrég switch-re.
A játék jól sikerült (bár apple gépen megy 60fps-sel, ez itt elvileg 30fps de nem zavaró), ugyanolyan könnyed mint eddig, a golfozás fizikája valódinak hat, de mégis könnyű vele a játék, mint a a korábbi részekben. A figurák szerintem nem annyira cukik, az online részt nem próbáltam. Egyedül a grafikával van bajom. Handheld-ben jól néz ki. Dockolva jobban kijönnek a hiányosságok: a háttérben lévő fák sprite-okból állnak (2d papírkivágások amik mindig arra fordulnak mint ahonnan nézed) és a nézők is 2D-s animált figurákra redukálódtak. Ennêl már a ps3 -as változat is többet tudott, és a switch egyezik azzal a teljesítménnyel.
Most asszem 20€, leárazás után könnyedebb szívvel ajánlom, de maga a játék élvezetes vele, azzal nincs gond, bár még nem sokat játszottam és állítolag sokat kell grindelni. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Sordoran #48124 üzenetére
Hétfőn néztem, hogy az angol és az amcsi oldalakon néhány óra alatt kifogytak az előrendelések. Hivatalos partnereknél. Szóval ez kb. esélytelen móka lesz, ha így megy tovább.
Úgy tűnik itt elég alacsony készletet biztosítanak, plusz valószínű az érdeklődés is nagy rá.
Szerk.:
Termesztésen a Collector’s Edition -re gondolok.Szerk.2.:
KV -nál az amiibo előrendelés is elfogyott, ha valaki náluk is keresné. -
ldave
félisten
Ha jól rémlik viszont csak az audió hang része megy át BT-n, a mikrofonokat nem támogatja.
-
szuper
-
lite-ban ha jól látom van BT
simán rá tudom csatlakoztatni a BT-s fülhallgatóm?
-
válasz
Csabee86 #48106 üzenetére
A német borítótól nem teljesen kell megijedni, angol lesz a játék
Viszont ha német borítós és a készítője a Bethesda akkor lehet félni mert akkor a játék is német lesz
Más:
Itt van ez a Monsteres motoros játék. Hű basszus megvettem akcióba egy euróért és ledöbbentem.
Már már PS2-PSP szint ez a játék grafikailag
-
válasz
tboy93 #48100 üzenetére
Indie-ek viszonylag sűrűn, de játék függő. Van amit már 2 éve betettem wishlistbe és egyszer sem sikerült kifognom az akciót. Deku dealsen visszanézve már látom miért.
https://www.dekudeals.com/items/untitled-goose-gameEgyébként javasolom ezt az oldalt, itt az esetleges kiszemelt játékokat tudod csekkolni, milyen gyakran akciózzák. Lehet beállítani itt is wishlistes emailes értesítést.
https://www.dekudeals.com/items
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Konzolvilágból rendeltem Mario Strikers: Battle League Football játékot. (első Nintendo játék)Tegnap megérkezett. A borító német. Annyi kérdésem lenne, hogy ettől függetlenül angol nyelv található benne? Nem akarom kibontani amíg ezt a kérdést nem tisztázom. Előre is köszönöm. -
cactuar
senior tag
A Gameparkban már előrendelhető az új TotK Link amiibo.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #48100 üzenetére
Sok játék van, amit annyira rendszeresen akcióznak, hogy akár a normál árát is csökkenthetnék.
Egyébként igen, az egy nagyon jó oldal, amit CactuS linkelt. Vagy ott van az ntdeals.net is.
A játékok adatlapja alatt a gtafikonos rész a leghasznosabb. Mert tudod követni, hogy mikor milyen áron ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged