Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Régóta fáj a fogam egy limited kiadású switchre, de túl nagy választék sajnos nincsen, főleg OLED-ből, Splatoon-os is tetszik, ez a Pokémon-on se rossz (bár a játék hidegen hagy), de titkon várok egy normál árú, beszerezhető, Zelda TotK-s verziót.
Aztán lehet, egyszerűbb (és olcsóbb) lenne egy dbrand matricacsomagot rendelni.
Más: Látom előrendelhető a Lego 2k Drive, 25k, ez azért elég Zelda kategóriájú árazás. Emellé egy kisebb Lego szettet is adhatnának. Pláne gáz, hogy még fentebb linkelt infó szerint nem is lesz benne kártya.
-
MODERÁTOR
válasz tomsolo #48895 üzenetére
Gondolom új vagy itt, ezért nem tudhatod, hogy limited edition bármiket is a topikgazdáknál kell elhelyezni. Nem baj, még nem késő...
Komolyan: nagyon bitang indítás, jól néz ki a kütyü Jó játékokat!Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Parson
addikt
válasz hombre[EU] #48892 üzenetére
Köszi, egyelöre ennyi info elég lesz. Ma bepróbálkozok kicsit más területekkel is, nehogy 'burnout'-om legyen egy adott környezetben - akárhogyis, nézem, nekem még 200 óra lazán benne lesz ebben a játékban, amilyen csigalassúsággal élvezem - napos idöben nyilt terepeken imádok bóklászni és csak gyüjtögetni meg bambulni.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
hombre[EU]
veterán
válasz Parson #48891 üzenetére
nem tudom, lehet azon a térképen vannak dlc shrine-ok is.
sokat esik, de ha nem áll el akkor ott "valamit akar" a program. pl. ha zora területén vagy akkor az elefánt beastet kell megcsinálni,mert addig esni fog. vagy a vízesésen kell felmenni a zora armorral? a shrine questeket (földbōl jönnek elō) nem jelzi a szenzor, de ott lehetnek azon a maponLife, Uh, Finds A Way
-
Parson
addikt
válasz hombre[EU] #48879 üzenetére
OK... na most megpróbálok nem spoilerezni, de ez a BotW valóban nem semmi... hiába untam meg a vakon bóklászást, és loptam 1-1 ötletet az interaktiv térképröl újabb shrine megtalálásához, azért így sem egyszerü... konkrétan van olyan hely, ahol ha elered az esö, és marha sokat csak egyhelyben állva vársz (botW órája szerint is 1-2 napot), egyszerüen nem áll el az esö... ez nem vmi fincsi, ha jó szerivel csak mászva tudnál továbbmeni a kiszemelt helyhez... máshol meg egyszerüen nincs ott a shrine, mint a térkép mutatja... lehet csak késöbb 'születnek' oda, ha már vmi egyéb dolgot teljesitettél ?
-
Sonja
nagyúr
"LEGO 2K Drive for Switch appears to be a digital code only"
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Kis érdekesség, hogy itt Hollandiában már lehet Mario Kartozni. Élőben, egymás ellen. Igen, igazi gokartokkal, igazi pályán, ami akár menet közben is változhat. Én nyáron tuti kipróbálom a családdal.
Itt egy rövid youtube videó, hogy miről is van szó: [link][ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ldave
félisten
A Metroid Prime-ben tényleg nincs contrast/brightness beállítás lehetőség vagy csak én nem találom?
A Slime draws near! Command?
-
addikt
-
Farkassacred
őstag
válasz hombre[EU] #48876 üzenetére
A dlc-nél a térképes lekövetés is marha hasznos dolog ám. Lassan 250 óránál járok, de még Hyrule és Gerudo felfedezése is hátravan majdnem teljesen.. 3 divine beast-el.. Ez a játék egyszerűen fantasztikus.
Pont most volt akciós nemrég, nálam 4400 körül vonta le az otp..[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Parson
addikt
-
addikt
Try the latest Game Trial, EA SPORTS FIFA 23 Legacy Edition
"From 3/23 at 10:00 a.m. PT to 3/29 at 11:59 p.m. PT, active Nintendo Switch Online members* can download and try the full EA SPORTS FIFA 23 Legacy Edition game at no additional cost."
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Kazuma989
tag
Hali a Ringfitnél a gyűrűt mennyire lehet strapálni? Könnyű eltörni?
-
Parson
addikt
válasz hombre[EU] #48870 üzenetére
OK, köszi a tippet... én közben elnéztem, és 80 óránál járok jelenleg január közepe óta...
Viszont tegnap 4(!) órán keresztül kajtattam uj shrine-ok után, és hiába pittyeg ez a hogyishivják, richtig nem találom öket - pl a banános környezetben... de majd most megint nekiesek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz morfondőr #48867 üzenetére
Érdekesnek tűnik, de majd meglátjuk. Az tuti, hogy előrendelést nem adok le. Meglátjuk hogy áll össze a játék.
Egyébként itt egy bővebb leírás. Ezt könnyű fordítózni is, ha valaki nem ért angolul.
Hands On: LEGO 2K Drive Is A Wild Ride, But Will It Prove Too Much For Switch?
-
morfondőr
őstag
Amikor megláttam a YT feed-ben, meg sem akartam nyitni, már minden kiadónak van egy kart racer-e. Disney is most jön ki eggyel, ami teljesen sablonosnak néz ki. Viszont ez a legós elég ütősnek tűnik! Persze nem ők találták fel a kereket, mert láttunk már ilyen föld/víz/levegő mechanikát máshol is, de pl. én pont a Sonic Racing Transformed-al játszottam a legtöbbet, emiatt. Meg úgy látom ilyen open world jellegű lesz, mint a Ubisoftos The Crew. Szóval ha a többi játék jó vonásait össze gyúrják még egész jól is sikerülhet.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
addikt
-
-
consono
nagyúr
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
-
Parson
addikt
válasz hombre[EU] #48811 üzenetére
NA ehhez képest még sehol nem vagyok... még csak tegnap szereztem meg a 8. szivecskét... viszont marhára imádom a barangolást... Ez a BotW nálam telitalálat lett. Még ha a rohadék kis Guard-okkal a shrine-okban szivok is...
-
morfondőr
őstag
válasz koncsik #48851 üzenetére
Akkor ez a túl szép, hogy igaz legyen kategória!
Meglepődtem volna ha a leginkább up-to-date cuccal rukkol elő a Nintendo, mert abból értelmes áron nem tudott volna hasznot termelni. Bármilyen ultra modern is legyen az a Tegra, az asztali PS5/XSX teljesítményét aligha közelíti meg, ezért azokkal egy árban vagy drágábban nem fogják tudni árulni (akármilyen hendheld/hybrid csoda is lesz, 100+ millió ember nem fogja azt választani). A Nintendo meg nem szívesen bukik a konzolok árán!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
MODERÁTOR
válasz morfondőr #48850 üzenetére
Ugyaninnen
Update: The source of this rumor has retracted their statement in a somewhat confusing fashion, now saying the new Switch Tegra chip is canceled. That seems highly unlikely, but it does point to this source likely not having the goods on this subject. They have reported accurately on mobile stuff, but it seems Switch is out of their wheelhouse. Consider this one likely debunked, unfortunately.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
morfondőr
őstag
Nintendo Switch Successor’s New NVIDIA Tegra Chip Rumored to Use Samsung 5nm 5LPP Process
Azért érdekes lesz ez! Leginkább az ára, mert hogy $350-ért nem fogják tudni ezt adni, az is biztos!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
ldave
félisten
válasz Rage47 #48846 üzenetére
Nemsokára én is a végére érek. Csodálatos ez a játék még ma is, így 20 év után. Minden pillanatát élvezem, a backtracking sem zavar, ahogy egyre több a képesség, egyre gyorsabban át lehet száguldani a korábbi helyszíneken. Eddig is vártam a Prime 4-et, de ezek után sokkal nehezebb lesz a várakozás
-
Rage47
veterán
Szuper ez a Metroid Prime Remastered összességében. Most a vége felé kezd elfogyni a türelmem, a harc nagyon kezd idegesítő lenni... Még 5 artifact visszavan, talán addig kibírom
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #48835 üzenetére
Átérzem, én már részben jó úton vagyok, úgy érzem
Ha érdekel a téma, olvasgass minimalizmusról, teljesen új életszemléleteket lehet megismerni (ami még akkor is érdekes, ha csak részben alkalmazza az ember).
Amit eldöntöttem, hogy a közeljövőben biztos nem számolok fel, azok a Nintendo handheld cuccok, ezek viszonylag kevés helyet foglalnak.
A Wii U hatalmas vívódás egyelőre, mert alapvetően szeretem, de évek óta nem játszottam rajta, és szinte minden kijött Switchre, amit játszanék rajta (kivéve talán a 2 Zelda rész, de azokra ki tudja, hogy mikor lesz időm).
A könyvek nehéz téma, mert az asszonynak is rengeteg könyve van, és nekem is, így én a sajátjaim közül amit kiolvasok azokat átmozgatom más lokációra, így nem itt foglalják a helyet
Filmeket fizikai formában már nem gyűjtök, a dvd gyűjteményem anyámnál pihen, még nem volt szívem kidobni (mikor kijött a blu ray, akkor gondoltam át, és arra jutottam, hogy mégegyszer biztos nem fizetek ugyanazért a filmért, csak azért mert jobb a minősége). Igaz cserébe bejött egy rakás streaming szolgáltató, szóval a pénz ugyanúgy megy el rá, csak fizikailag nem foglalja a helyet.
A lego nehéz kérdés, mert a gyerek is imádja a lego készleteket, igaz az érdeklődési körünk nem annyira vág egyben. Nagyjából mindent megvettem, ami érdekelt, az újaknál pedig egyelőre sikeresen beszélem le magamat róluk, helyem se lenne összerakva kiállítani őket - viszont 2-3 modular méretű készlet (pl. home alone) még a listámon van.bocs a hosszú offért
-
Rage47
veterán
válasz markknight #48838 üzenetére
szted várható rá leárazás, vagy ez is olyan Nintendo exkluzív, amire max 33% jár majd? Asszem annyit szoktak kapni a Mario játékok stb.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Nagyon jópofa lett ez az új Bayonetta. Olyan igazi történet mesélős kis gyerekeknek való könnyed kalandjáték. Ajánlom.
-
addikt
válasz Farkassacred #48836 üzenetére
Ez a standard verzió mellé van a különböző régiókban. Ajándékba. Már ahol még van belőle, mert mindegyik a "készlet a erejéig" jár.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Lassan el kell engednem a "gyűjtő vagyok, minden kell" szemléletem (nintendo, könyvek, filmek, a legot nem is említem)... sem anyagilag, sem hellyel, sehogysem megy ez már sajnos
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
-
callmeakos
veterán
Belenéztem a Violet PvP-jébe most először..... hát nem kellett volna
Gyakorlatilag one shotolták a maxos pokemonjaimat casualben. (úgy, hogy elméletileg 50es szintre volt hozva mindkét fél). El sem merem (és nem is akarom) képzelni, milyen a ranked.All→M8
-
markknight
veterán
Köszi! Belenéztem jobban, megveszem. Mondjuk jöhetett volna mobilra is.
-
MODERÁTOR
válasz markknight #48824 üzenetére
Szép a steelbook-ja
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ldave
félisten
válasz markknight #48824 üzenetére
A demó alapján jópofa, de teljes áron most kimarad nekem.
-
markknight
veterán
Milyen a Bayonetta spinoff?
-
-
ldave
félisten
Amire te gondolsz, olyat nem lehet, az a leírás arra vonatkozik, hogy az eShopból letöltött játékot hogyan lehet mozgatni a Switch belső memóriája és egy SD kártya között.
Kazettán vett játékot nem lehet felmásolni a gépre, azok csak a behelyezett kazettáról futnak.A Slime draws near! Command?
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
A család egyik barátja is beszerzett egy Nintendo Switch-et és vett hozzá egy csomó dobozos játékot. Meséltem neki, hogy "jobb lenne" ha az összes játék egy kártyán lenne így megúszná a cserélgetést. Nekem is így van, de nekem soha nem voltak fizikai kártyás játékaim.
Megtudnátok mondani, hogyan lehet mindegyik kártyás játékot rárakni egy újonnan vásárolt 512GB microSD kártyára, hogy utána onnan játszhasson!?!
Találtam az összefoglalóban egy ilyen részt:
Hogyan helyezzük át a játékokat a Nintendo Switch-ről a microSD kártyára?
Akkor ez azt jelenti, hogy a játékos kártyát be kell raknom - Archiválás - majd mentés az új üres kártyára, majd betenni a kövi játékos kártyát megint archiválás és megint mentés a kártyára, addig amíg minden játékos kártyát át nem mentek az új üres microSD-re?
Előre is köszönöm!
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
-
-
Scholes9
nagyúr
-
Rage47
veterán
válasz hombre[EU] #48811 üzenetére
-
addikt
-
ldave
félisten
Nemrég végre beszereztem egy gyári Pro kontrollert:
Ezzel azért teljesen más élmény most a Metroid Prime, mint a kis Joyconokkal Kényelmes, jó a fogása, súlya, jó kis kontroller.
Ami picit zavaró az a + és a Home gomb egymás melletti helye, gyakran még nem azt nyomom meg, amelyiket szerettem volna. És ami nagy kár, hogy nincs rajta, az a jack dugó, mint a PS vagy Xbox kontrolleren, és azt sokat használom a másik konzolokon, amikor nem a TV hangján szeretnék játszani.A Slime draws near! Command?
-
addikt
válasz Peaceliker #48805 üzenetére
Kézben szerintem jó ezeket játszani. Amennyiben összejön a Microsoft -nak az AB felvásárlás, akkor cloud -ba is bekerül majd, így telefonról is nyomtató lesz. Szóval kár lenne kihagyni a Switch -et natív módon, még ha nem is hozza az asztali konzolos élményt minőségre.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Az a baj, hogy ha nagyon le kéne butítani nem tudom ennyire fogyna. Bár akinek esetleg csak switch van, az venné. Lehet én is, mert folyik a nyálam rá, sztem meg is veszem PC-re... De időm nem lesz tolni.
Switch meg néha csak bele kavarodik a kezembe egy egy érdektelen meeting alatt..."Oh my Goa'uld!"
-
addikt
válasz Peaceliker #48803 üzenetére
Nincs róla semmi infó, csak hangosan gondolkoztam. Azért van jó vastag köd körülötte, mert tudtommal az ellenkezőjét sem erősítették meg hivatalosan.
Ugyanakkor nem tudom hogy nézne ki egy Switch port. Gondolom elférne itt is később.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz adalbert1 #48800 üzenetére
Nálam is a Grid, valamint mellette a Gear.Club részek váltak be Switch -en. Nascar HEAT -et később lehet ide is megveszem. Múltkor taki01 írt róla, de nem küldte el melegebb éghajlatra portot, szóval lehet nem rossz.
Illetve majd később szándékozom megnézni, hogy milyen lett itt a Wreckfest. Azt anno Xbox -on fulloztam. PS -en is elkezdtem, de most pihen más projektek miatt.
Amire nagyon kíváncsi leszek, és teljesen más kategória, az a Diablo IV Switch port. Elég nagy a köd körülötte a Nintendo vonatkozásában.
Tegnap nyomtam az early access -t kezdéstől vagy 2-3 órán keresztül. Eléggé frankó lett a játék. Termesztésen a szokásos szerver problémákkal karöltve, de aki ismeri a Blizzard játékokat, az ezen egyáltalán nem lepődik meg.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest