Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz tomsolo #49531 üzenetére
Nálam is kifogástalan. Úgy emlékszem taki01 -nek az egyik analóggal volt gondja, de az esélyes, hogy a szállítás során sérült. Amivel egyébként én sem voltam elégedett, de erről nem (teljesen) a NYXI tehet.
Nálam a táska nyomódott be anno, de egy nyomással vissza lehetett állítani az eredeti állapotára. Meg a joypad dobozán is volt ütődés, de szerencsére a sarkán, így a vezérlőnek nem lett baja.
Sok esetben én külön fizetnék azért, hogy biztonságosabb csomagolásban küldjék a rendeléseket. Most Japánból érkezik csomagom. Kíváncsi vagyok hogy fog kinézni. Remélem nem lesz gond...
Szerk.:
Egyébként szerintem a 8 irányú dpad ideálisabb lenne, de ez is attól függ ki milyen játékokkal játszik. Mert van amire meg talán jobb lenne a 4 különálló gomb, ahogy a joycon -on is megoldották.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
tomsolo
addikt
válasz tomsolo #49154 üzenetére
Jó kis cucc ez. Switch Sport is szépen ment vele.Sztem elég jól bírja egy töltéssel. A plusz gomb is hasznos, kicsit trükkös volt kikapcsolni. A ledet sajnos nem lehet, csak halványítani.
.[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
NyMRooD
őstag
válasz tomsolo #49163 üzenetére
igen, de teló töltésre nem jó (elég instabil), switch-re meg nem hiszem, hogy fogom, mert ott a dokkoló vagy elég egy sima kábel
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Norb79
őstag
válasz tomsolo #48960 üzenetére
1. Mert véleményeket írunk, nem tényeket, tények on, vélemény off.
2. Persze, csak ennek zéró jelentősége van, hacsak nem indítasz egy óra alatt 4 különböző játékot, amiket 5-10 perc után bezársz, és akkor a digitális vásárlás segít átlépni a felismerést, hogy amúgy unod magadat és most kéne elmenni biciklizni, vagy korcsolyázni, időjárás függvényében. “Normál” használat mellett ennek nincs jelentősége.
3. Remélem ezt majd ki tudod szerkeszteni a hozzászólásodból mielőtt Koncsik ideér, ha nem akkor majd a következő, nem kibannolt regedről válaszolj!
4. Nálad akkor szupergyors lehet a Switch wi-fi chip és mondjuk egy 30-50 gigás játékot letölteni nem tart egy napig.Mindegy, csak furcsa ilyen abszolút igazságokat megfogalmazni egy tök szubjektív témában.
-
Norb79
őstag
válasz tomsolo #48956 üzenetére
Ez ugye nem igaz feltétlen.
A kártya előnye pl:
- eladható
- belemegy két Switchbe (nekem pl a két gyereknek külön Switch van, nem kell duplán vásárolni)
- venni is olcsóbb többnyire (nem day1, hanem 2nd hand, mint ami akció e-shopban van, de új kártyákra is van akció gyakran ugyanúgy ugyanakkor amikor a digitálisra)
- day1 vásárlások esetén vannak jópofa cuccok hozzá (hűtőmágnes, matrica, kulcs tartó, kártya tartó, egér alátét, stb)
- nincs árfolyam kockázatA digitális vásárlás előnye:
- nem kell átvenni a postástól
- ha úgy játszik az ember, hogy fogalma nincs mit akar, de azt nagyon és 1 óra alatt elindít nyolc játékot 2-2 percre, akkor kényelmesebb, ha leül két órát ugyanazzal az 1 játékkal játszani, akkor ugyanaz az élmény…
- lehet venni hozzá sd kártyákat nyakrafőreMindenki úgy veszi a játékait, ahogy akarja, de így kategorikus kijelenteni, hogy a Switch esetén a digitális a jobb, ezen most felnevettem.
-
nagyúr
válasz tomsolo #48956 üzenetére
A digital vasarlas sokkal kényelmesebb. En -probalok- fizikai kiadast venni sok mindenbol, de van hogy egyszerűen olcsobb / kényelmesebb a digit. Otthon ülve megveszed, letoltod. Nincs kartya ki-be. Persze sokkal költségesebb, az adok-veszek a legrentabilisabb megoldás.
-
MODERÁTOR
válasz tomsolo #48895 üzenetére
Gondolom új vagy itt, ezért nem tudhatod, hogy limited edition bármiket is a topikgazdáknál kell elhelyezni. Nem baj, még nem késő...
Komolyan: nagyon bitang indítás, jól néz ki a kütyü Jó játékokat!Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Asszociációs játék. :)
- Minecraft
- ZIDOO médialejátszók
- HDMI topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest