Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-02 11:10:22

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11796) TrollBalint válasza venom8888 (#11794) üzenetére


TrollBalint
addikt

pontosan azért, amit (ex)Cat írt, a film szinkronja, nem mindenki, hanem aki megrendelte (tv csatorna mondjuk) azé. Netflix gondolom nem akar vacakolni, hogy ezeket megvegye, hanem olcsóbban megcsináltatja újra. Nem tudom az ilyen jogdíjak hogyan vannak, de lehet nem is örökre kapná meg, hanem egy bizonyos időszakra és ezért is olcsóbb megcsinálnia neki, de ehhez Magyarország nem feltétlen elég nagy piac.
Próbáltunk nézni szinkronosan filmeket Netflixen, de nem igazán jöttek be, nagyon nem jött át a hangulat. Kipróbáltuk, hogy európai fimeket angol hanggal nézünk, de az még szörnyübb, mint a magyar szinkron, pedig azt hittem azalatt nem nagyon van :)
Úgy hogy maradtunk az eredeti hangnál és olvassuk.
Azzal egyetértek, hogy olvasásnál lemaradhatsz a film egy részéről, de ez csak gyakorlás / idő kérdése. Ha sokat nézel feliratos filmet, akkor egy idő után annyira megszokod, hogy nem nagyon maradsz le jelenetről, legalábbis magamon ezt vettem észre, hogy egyre gyorsabban tudom olvasni a feliratot. Tény, hogy ez nem pár hónap alatt tud összejönni, de azért létezik és egy majdnem szinkronos film élményére el lehet jutni (mármint, hogy nem maradsz le olyan sok mindenről) Engem sokkal jobban zavar, hogy sok film sötétben játszódik és nem látni rendesen mi történik...

A hétvégén befejeztük a Fehér Lótusz a HBO-n, és átjöttünk a Netflix-re nézni a Manifest-et, 2-3 rész után azt mondom jó, tetszik. Remélem nem fogják ezt a misztikus vonalat nagyon túltolni, mert eddig remekül adagolják :)

[ Szerkesztve ]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Netflix
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.