Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
MBazsee #2629 üzenetére
A 959 meg a BMW csak 40es szinttol elerheto ha jol emlekszem, szoval addig szerintem belefer neked meg egy T2, vagy egy masik az RX7 helyett. 30astol kaphatokat meg inkabb ne vegyel mert csalodni fogsz. En megvettem a GT-R Nissant mert nagyon bejon az a verda, gondoltam annyira csak nem lehet rossz, hat ket kor utan majdnem sirtam, gyakorlatilag kidobtam 600kt a semmiert. Lassu, kanyarodni keptelenseg vele, gyorsulasa nulla, egy kicsit felhuzott T1es is rohogve odaveri. Pedig az eletben a legbrutalabb vas, mindet odaverne, ahogyan itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest