Hirdetés
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kipróbálnám a játékot, az a kérdésem, hogy létezik e egy demó vagy egy level limitált próbaváltozat? -
geentleeman
csendes tag
Delólmegy némelyikőnknek
Gondoltam megosztok veletek egy érdekes jelenséget, napok óta csak a diamond & unionon megyek annak reményében hogy T1-es partokat kapok a jobbik fajtábol,jötis már de csak egyetlen egy,viszont ha második vagyok akkor meg majdnemindig adja azokat a bolti tuned artokat amiket már nemgyőzök eladni,zsiir -
gyuszito
senior tag
válasz
tutuhawer #3891 üzenetére
Kicsit magasabb kategóriában jársz >.<
Reggeli 4 verseny eredménye:
WEST PARK & LYONS
Szerk.: Ez egyenlőre a Lotust várja. Ha addig lesz jobb, akkor bepattintom a BM-be. Más autót nem tervezek T2-be, csak ezt a kettőt -
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #3890 üzenetére
én ennek a sport verzióját vettem ki az audi r8-ból és betettem helyette egy race tuned zöld váltót. Tudtam, hogy nem ez a szar a kocsiban, csak egy kicsit ez a hiba. A kereket kell lecserélnem rajta, mert nem vagyok megelégedve a ventura spottal, velocicom(kék) típusút szeretnék rá
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #3889 üzenetére
Gratula! Én pont ugyan ilyet kaptam >.<
-
tutuhawer
őstag
a játékosokat egymáshoz képest is kicsit furcsán mutatja a játék. Ez is csak egy kis bug. Nekem is vannak ám videóim a youtube.com/tutuhawer oldalon. Aki pedig nagyon sok hibát (van, de nem olyan sok) talál az Audi S5-tel kapcsolatban, az keressen meg, és lenyomjuk egymás közt a futamokat hazai pályáinkon.
-
BRIKLY
veterán
-
tutuhawer
őstag
válasz
csab991 #3882 üzenetére
örülök, hogy itt nézegetitek a route 55 pályát. A 2:45 remek idő szerintem csabi, és most jön a kérdés. Ugye érzed is, hogy powerup nélkül a pálya élmezőnyébe bekerülni nehéz, de nagyon. Lehetségesnek tartod-e, hogy egy még csak nem is pro tuned Porsche 911 GT3 RS korábban mért idő nélkül, gyakorlás nélkül, powerupok nélkül 2.34-et menjen?
-
Ricskock
csendes tag
Meg tudná mondani nekem vki, honnan tudom meg az ajándék kódokat? Nagyon megköszönném.
-
válasz
callmeakos #3874 üzenetére
RX-7 RZ-vel nemrég öltem meg pár lambot,egy szénné tuningolt mustangot és egy GT3-as porsét.Igaz,hogy a kedvenc pályámon volt,de jól esett.
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #3871 üzenetére
Oké. Belátom enyhe túlzás volt a szövegben. Az a bőven 500 alatt az átlag 475-ös statot jelent. Szerintem az már 'bőven'..Szerintem!
-
gyuszito
senior tag
válasz
sunny84 #3870 üzenetére
Természetesen én is személyes tapasztalataimból beszélek
körülbelül 20 versenyen vagyok ott, és már 5 tuned part jött. Eddig összesen nem jött annyi
Beugrott egy Pro Improved is. Persze T2 be kaptam a dolgokat, viszont tegnap előtt befigyelt egy T3 as street tuned turbó is. Sokra nem jó, de van >.<
-
sunny84
senior tag
válasz
gyuszito #3864 üzenetére
én nem az alapján nézzem , hanem ahol valóban kapom én a napokban a t2 -t
és régen is ott pakoltam meg a dögeimet..-----------------------------------------------------------------
más témához hozzáköpés : sofőr függő + rutin függő minden verda és pálya ismeret is kell..
pl : rockridge unionon ( favorit mapom ) a sky r34 emel fossá verek bármit .. bizonyított tény. -
gyuszito
senior tag
válasz
MBazsee #3868 üzenetére
Egyet kell értsek, hogy sofőr függő is, és azt is alá írom, hogy körülbelül 2 napja furikáztam vele, mikor ezt a tapasztalatot szereztem, de a pályát már elég jól ismertem. Hiba nélküli kört mentem, és bizony kaptam 8 másodpercet, és akárhogy tapostam a lelkét, akárhogy mentem határon még sem értem utól. Ha el is rajtoltam neki, akkor is utól ért. Magyar kollega volt, de szégyenlem nevére már nem emléxem. Több meccset is nyomtunk. Gondolom az a szimpla 15 szint különbség is számít valamit. Pl a gyorsulás +10% os Skillek...Stb
-
MBazsee
tag
válasz
gyuszito #3862 üzenetére
Kicsit vitatkoznék azzal a kijelentéssel, hogy egy "egy bőven 500 alatti stattal rendelkező Lotus ízzé porrá alázza a BM-et", mert ez ebben a formában (elnézést a kifejezésért) baromság. Persze sofőrtől is függ, de én a BM-emmel alázok akár exige-ket is.
Nagyon sok múlik a pályaismereten, az ellenfeleken és hogy mennyire tudsz vezetni (de gondolom ezzel nincs gond).Megvettem a BM-et és az Elise-t is, de a Lotus még nagyon gyenge a Mazdához képest, annak ellenére, hogy pakoltam bele alkatrészeket (igaz jóformán csak boltit).
A tévedés jogát fenntartom!
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #3866 üzenetére
Szép eredmény :$
Tehát akkor hogyha veszek egy natúr Lotust, akkor már shopból is tudok rajta pimpelni?
Ez jó hír, mert van 1-2-3 street tuned és race sport alkatrészem
Akkor tuti benevezetk egyre
(Megmondom őszintén, hogy kicsit azért többet vártam volna a BM től. Tény és való, hogy odaveri a sima RX-7-esemet, bár abban is van már annyi szemét, hogy csak na, de valahogy mást vártam. Például meglepő, hogy az E30 as BMW ket csak az első kanyarig látom. Pálya végére többnyire elég jó kör után(hozzámképest jó..) már a színére sem emléxem)
-
gyuszito
senior tag
válasz
sunny84 #3861 üzenetére
VERONA TUNNEL is bejövős
És fajin rövid.
Szerk. Őmmm a T2 esre, ami IGC s. Az nem az Exige hanem szerintem sima elise
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Sziasztok!
Tudom buta kérdés, és gondolom sokszor szerepel már, de lustaság, és időhiány miatt megkérdezem újra. Lotusban milyen partok vannak gyárilag? (gondoloka rra, h BM ben race tuned minden) Azért érdekelne, mert szeretnék egyet venni, miután egy bőven 500 alatti stattal rendelkező Lotus ízzé porrá alázza a BM-et, és hogyha esetleg nem olyan nagy cuccok, akkor megtartanám, és nem upolnám a BM-et. Már kapott egy Pro Improved váltót, és jóval jobb lett, de félek felesleges volt beletenni, vagyis inkább rossz döntés, mert lehet, hogy Lotusban jobban jártam volna vele. Segítségeteket előre is mély tisztelettel köszönöm! -
sunny84
senior tag
sky r34 trükkös sok rutin kell hozzá hogy jó legyél , de komcsi vad jószág jól megrakva ...
ha nincs kellő rutin hozzá akkor rx7 bm el jobban jársz ... vagy lófasz elízzel
#3857) xenon2 rx7 rz od@baszós verda , a1 szintű és végre is bruta ha meg van rakva nagyon morci verda lesz
-
A smiley Inkább csodálkozás akart lenni.
-
Sziasztok!Vettem egy RX-7 RZ-t és most nem tudom,hogy az ellenfelek bénák-e,de T3-as autókat alázok a Mazda kitünő irányithatóságával.
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #3852 üzenetére
szép, széép...
én most rx 7 Bm és eközött vacilálok...
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #3853 üzenetére
odab@szós verda lesz ( én már csak tudom
) ha veszel és megpakolod , de rutin is kell hozzá mert virgonc 1 dög
-
callmeakos
veterán
válasz
noblem1983 #3853 üzenetére
Ne aggódj, amint nagyobb szinten leszel jönni fognak bőséggel. Népszerű autó amit meg is tudok érteni.
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #3852 üzenetére
Szép.Nekem is ez lesz majd a következő autóm mert már egy ideje nekem is fáj rá a fogam viszont nem sokat látok belőle a versenyeken. Mindenki RX-7-el meg Z4-el nyomul, ezzel talán majd elkaphatom őket.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3848 üzenetére
hihetetlen, hogy mindig kimaradok ezekből, pedig de...
Én ilyet megint csak képről látok
-
tutuhawer
őstag
minden fórumban azt hangsúlyozom, hogy azt vegyük meg, amit szeretünk. Nyilván az ún. "gyengébb" autóknak vannak korlátai, de jó (értsd:megfelelő) tuninggal mindegyik használható gép.
A lökdösődő tetvek ellen pedig van mit tenni, úgy kell előzni, hogy esélye se legyen leütni. Ha nekem sikerül a gyenge képességeimmel, akkor mindenki másnak. Übung macht den Meister! Odébbb minden nap benyomja a fórumba, igyekszik is, jár neki a piros pont, de nem annyiszor ám, ahányszor beírja... Szóval versenyek kellenek, meg is kérlek rá, hogy menj pár multit, és nyomasd, mint a félőrült. -
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #3839 üzenetére
Mondjuk a horogkereszt nem kizárólag önkényuralmi jel!
Jelentése ITT. -
zkn.28
csendes tag
Hello!
Bocsánat lehet nagyon hülyeséget kérdezek de, hogyan tudok szerezni Boost?
Azon kívül hogy lehet venni. -
SylarHUN
senior tag
A kis náci!
-
Yeffy
veterán
válasz
nmemlekszem #3733 üzenetére
attyaéééééég....
úúú most úgy felröhögtem... XD ott vagyok a chaten!emlékszem rá, épp zsaruztam, csak vmivel felb_sztak, aztán beírtam. de hogy pont ezt mentsd ki? áááá nagyon naaagy...
egyébként most találtam rá erre a topicra, örülök, hogy magyarok si vannak sokan. én kb 1 hónapja tolom, most lev 21-es vagyok. engem is idegesítenek a random trafik"megfordulások", illetve mikor vmelyik tetű kilök, v sokkal rosszabb autóval lenyom... -.-"
de olvasgatok még, aztán ha nem gond, pár emberhez majd betársulnék fejlődgetni. jó lenne már.
most egy chargerrel nyomom, de már a halálom sokszor. elvileg fulltuningon van, de mmmmm... hagyjuk inkábbnemsokára elérem a Battle Machine-os RX-7-et. szerintetek érdemes rá gyűjteni? vagy mit ajánlotok T2es autónak? még egyet veszek, húzogatom felfelé, ahogy unlockolom a megfelelő cuccokat hozzá, aztán hajtok az életbeni nagy kedvencemre, az E46-ra.
köszönöm a tanácsot, illetve remélem nem pofátlankodtam be nagyon.
-
tutuhawer
őstag
válasz
kaoszamigó #3834 üzenetére
a vaddisznó.... Minek iszik, aki nem bírja... ??? Jó kép
-
odébbb
tag
Szép Jó Reggelt , Minden Kedves ASZFALTBETYÁRNAK !!!!
Olvasgattam egy kicsit , mert nem voltam egy pár napot , és a zsernyákokat azért én hiányolom . Elgondolkodtató ez a gyémánt kérdés , csak a kérdésem a következő : mennyi napot kell lehúznom , hogy kb. meglegyek a gyémánt kérdéssel ???
Félő , mert én nem tudok mindennap itt lenni , és lehet , hogy kimaradna napom... -
gyuszito
senior tag
Sikerült megvásárolnom a Battle Machine-t. Kicsit át is alakítottam saját ízlésem szerint, valamit már kapott is egy Pro Improved váltót.
-
LamerGyuri
senior tag
Előrendeltem a Run-t. Átvételkor a kezembe nyomtak egy World dobozt, hogy ajándék
Azt hiszem veszek egy "szar, de nekem k....ra tetszik" autót -
csiliboy
csendes tag
válasz
callmeakos #3826 üzenetére
Hát változás az akad bőven
Eltűntek a sünök az utcákról, vanak helyette valami rendőrös üldözéses pályák, de az nekem nem világos, úhyhogy majd más elmondja.
A gyémántvadászat végén van ajándék (nagyjából attól függ az értéke, hogy mióta szedi az ember össze a gyémántokat az egymás utáni napokon)Az autó újdonságokat nem követem annyira
-
callmeakos
veterán
Szevasztok!
Nem voltam pár napig egyáltalán játszani a vizsgám miatt, kihagytam valami extra dolgot? Új verda vagy valami? -
1NST1G8R
senior tag
Nektek frissül az NFS-S? Nekem már vagy 2 napja nem, javítottam több pályán is időeredményt de nem írja ki, eddig 5-10perc alatt mindíg befrissült.
-
sunny84
senior tag
meddig lesznek az akciós cumók ( autókra célzok ) pl: sky 2000gtr v. golf 1050 boost , a1 2100 boost , 911 gt3rs 3850 boost ért .. ????
ezek pont 1 starterba beleférnének simán , 7000 lenne ..
-
Chosen
addikt
Hol találom a partokat amit nyerek? 1-2 őt nyertem már, de sehol sem találom őket
-
V.Dave
senior tag
-
tutuhawer
őstag
elég hiányos az alkatrészlista, mert jó sok cuccot nyertek már a magyarok, mégsincs beírva. Nem véletlenül: egyikünk se teszi közzé a nyereményeket, de ennek a részemről vége. a route 55 pályáról folyamatosan benyomkodom a cucokat a world-garage.com megfelelő helyére, és fenn lesz a team-ger.neten is
-
vv5204
senior tag
A Tracklist-re kattintva itt megsasolhatod.
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #3789 üzenetére
100% -ig igazad van minden mocskos csaló egy féreg ..
Más : Nem fizettem egy nyamvadt Petákot sem a játékra , és NEM is fogok ...
Jácccok Tisztességggel , becsülettel amugyis ez egy játék ( és örülök neki , hogy ingyenes )
Nem csalok megsem fordul a fejembe , rólom a köröket (má beérem a tuti 4 hejjel is)...... Ahogy tutu mondja : Versenykilaméter na az az ami számit , a többbit lesz@rom... -
Chosen
addikt
Velem eléggé kib.szott a rendszer. Hétfő óta minden nap gyűjtöttem a treasure-t (korábban is, csak vasárnap kimaradt), erre ma azzal fogad, hogy a streakem broken. Mondom mi a f.. és resetelhettem day 1-re...
-
Szelep
senior tag
Minden nap dob mostantól valamit.
Abba a napi 5-6 percbe nem haltam bele, ha meg már leülök kicsit játszani, miért hagynám ott a gyémántokat?
Nem túl megerőltető minden nap összekapkodni azt a 15-öt. Persze én minden nap itthon vagyok minimum késő délutántól, így tudok erre is időt szakítani. Akkor lesz szívás, ha egy napot kihagyok.
Holnap is össze fogom szedni azokat a gyémántokat és holnap is kapok vmi durva cuccot.
Érdekelne 1-2 pálya ami gyakran dob pro cuccot.
-
Szelep
senior tag
Tetszik ez az új treasure hunt rendszer. ma szedtem össze zsinórban 20-adszor a gyémántokat. Kaptam is egy T3-as pro sport turbót.
Már csak egy T3-as kocsi kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- AliExpress tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest