- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
sg- fórumban 1000 boost ajándék, állítólag jó is, nézzétek meg ti is, tesóm aktiválta, a profilom jóváírta, eddig minden OK, csak reggelre, mire hazaérek, akkor is jó legyen és +2 car slot az enyém, + matricák lesznek az új autókon, csak nem tudom melyikeken
-
Üdv!
Rég nem jártam erre.
Nem tudja valaki hogyan lehetne magyarosítani a World Onlinet?
Van ott pár elérhető nyelv.
Gondolom lelkes "rajongók", amatőrök készítették azokat is. Legalábbis úgy emlékszem nem volt ennyiféle nyelv az indulásnál.
Az EA szvsz sosem fogja magyarosítani, de ha valaki(k) megcsinálja, biztosan beteszik az elérhető nyelvek közé.
Gondolok itt a hivatalos weboldalra is. -
sunny84
senior tag
Nekem bejön a team escape
.pik pakk 30 szintre léptem vele és a zsém is 100ezret ugrott pluszba.. a " home run " map a faja .. páran összeszoktunk rajta és szinte mindig nyertünk este ( éjszaka ).. 2~ 3 ezer körüli repet ad , + 3500-4000 lét szvsz nekem megéri..
és még cuccokat is szokott adniA nyerő kocsik szvsz eddig ezen a pályán skyline , lotus , s5 , lambo ,z4 ,rx7 ( de szépen megpakolva tuninggal ) .. A subaru , evo , r8 eddig balszerencsés volt
-
EczkE
veterán
Elkezdem én is,kíváncsi vagyok a játékra. Nem tudom meddig fog tartani al elekesdésem, majd kiderül.
-
GabN73
addikt
El is felejtettem hogy csináltam anno galériát
Amúgy van már manuális váltó vagy még mindig automata suxx?
-
tutuhawer
őstag
Bevágom ide is:
Szevasztok. A hír igaz, én novemberben elvesztettem az összes autóm jó tulajdonságát, és ott álltam egy 36-os profillal, meg vezethetetlen nissan gtr-rel. Igen, megnéztem a youtube videokat a csalásokrol, de nem töltöttem le a linkekkel semmit. igen, beirtam a böngészöbe az akkor divatos csalos oldal cimét, de kérdöiveket nem töltök ki, elvetettem azt is. És elolvastam, hogy cheatengine-nel nem lehet online játékokon trükközni, nekem ez elég is volt, mert nem értek hozzá. Megszakadt a szívem, de kellett egy 002 profil. Lett. Február közepén visszatértem ehhez, és 0 dollárral és ingyen mazdával kezdtem gyűjtögetni amim most van. Nekem csalások nem kellettek, mert akkor már 30+ autóm lenne tele cuccokkal. Mentem boltba... -
NFree
addikt
Hát köszönöm srácok a hasznosat , akkor most egy darabig el leszek az rx7-el , s aztán majd látom, hogy alakul , vagy skyline , de lehet előtte 350z-t beprobálok köszönöm
A kissebb lambot nem ajáljátok a , mee naon szeretem .
Igen láttam a lidl s kocsit , de majd bejelöllek a game-ban s ott figyelemmel tudom akkor kisérni, legalábbis megprobálom. -
tutuhawer
őstag
Közben én is hozzáröfögök valamit: a skyline-ra én is szavazok (nanámégjóhogy), de a vezetési stílushoz kell választani a kocsit, meg ahhoz, mi tetszik. A skyline a fékezz, fordulj el, majd gyorsíts ki tipikus esete, a többivel is lehet így gyorsan menni, de ezzel csakis így, szerintem. Ezt a szeintem kiváló, szimulátorokban optimális stíliust keresztülhúzhatja a sok nemfékező kolléga, akik hátulról eltörölhetnek, mint a büdös szart. hihetetlen, de igaz, porsche caymannel még nem mentem sokat, csak egy bérelttel, de a többiek azt mondják, tapad szépen a lotusszal is meccselhetsz vele. Az rx7 is kiváló, de nekem a hangja miatt nem tetszett, így eladtam a 410-420-400 körüli értékekkel bíró gépet. A Z4 tapad, szinte nem lehet eldobni a kanyarban, szebb a hangja, meg külsőre is, bár ez szubjektív. én is vezetem, már 2X is megvettem, annak idején még 400K-ért is, most meg 130K-ért. majd nézd meg a BMW Motorsport Team LIDL kocsimat
-
tutuhawer
őstag
Az extrákat én se igazán kapok, de erről jut eszembe: az alkatrészek nem csak a puszta statisztikai adatot mutaják, hanem most már kezd úgy tűnni, hogy ezen túl mutat a hatásuk. Nekem a skyline-ba ugyanis most került bele ey 4-4-0 turbó, és statisztikán felül a váltás sebessége is változott, lecsökkent. Pár ugratás után az autó súlyelosztásában történt esetleges változás is észrevehető lehet. Ezek persze nem bizonyítottak, csak én érzem így...
-
sunny84
senior tag
rx7 után .. skyline szvzs de ha átmenetet akarsz akkor z4 , 350z , elise ( jól megrakva ) , inkább gyűjtögess mint elpazarold rossz verdára a lét..
evo IX , X , subaru szerintem felejtős sokat nem ér itt ..., porsche ( gondolom cayman ) az nem rossz de ha ott jársz akkor már skyline r34 ( lambot befogom vele ) ..
én sokáig kihúztam rx7 el(#687) SylarHUN : csak tűnik
... , az is
-
NFree
addikt
Hát srácok , nem győzök irigykedni.
Nem tudom nekem miert nem adja az extrákat a kocsikhoz de mind1.
Lenne egy kérdésem rx7 után mit lenne érdemes venni ami nem tul drága megfizethető , stb
subaru v porsche esetleg más vélemény ? -
sunny84
senior tag
tiszta kánaán van
, ma pro lengéscs. , tegnap 2 tuned kerék és 1 pro váltó , 4 napja egy pro szériás 7 , 13 as motor + 1 pro turbo
..
[ Módosította: Ndruu ]
-
tutuhawer
őstag
Bravó a reputációhoz. Én nem mondom meg, mennyit kapok. Ha nekem ilyen motorom lenne... egyébként a spar nem annyira tetszik, a tesco nehéz, meg gagyi, de:
watt(piros), verizon, at&t, lg, nemzeti sport, bwin merült fel most ötletként, meg hogy kéne még autó hely a garázsba, mert nincs darabra hely a matricáknak, meg autóból sose elég. -
tutuhawer
őstag
Ha már dolgozom, és most épp nem csinálok semmit, belinkelem ide is színesítés gyanánt a legújabb, 18 db-os matricámat, ami egy másik fórumban is látható, és valakinek tetszett, ami érthető, és valakinek nem, amivel szintén tudok azonosulni. Íme:
BMW Motorsport Team LIDL -
tutuhawer
őstag
Közben a team escape mód került fel a honlapra. Beröffentem ide is az infókat:
Namost, ha jól fordítom, akkor együtt megyünk hatan, amit különféle utakon is tehetünk, meg egybe is, ha minden igaz. Ha elkapnak, BUSTED, és ezzel nincs vége, hanem a legközelebbi társunkhoz tesz a gép. Párszor ezt eljátsszuk, és utána mi kiestünk, de a társaink még beérhetnek. Ha elkapnak, mi is kapunk jutalmat. 2 új powerup a TEAM emergency evade és a TEAM slingshot, nyilván u.a. csak mindenkire hatással lesznek. Gazdag játékosaink pedig mindössze aprópénznek a százezerszereséért megvásrolhatják csak itt csak most csak nekünk az üldözésre optimalizát Dodge Charger SRT8-at. Dióhéjban -
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #672 üzenetére
természetesen ezt a lambót is meccselem ,valamint chris audiját, meg sunny R34-esét is. majd délelőtt leszek...
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #675 üzenetére
Meccselem a lambódat a ma éjszakai tuningommal. 9-4-3 váltóval és a newsban olvasható 0-0-12 fékkel. A skyline óriási, nagyon komoly gép, nekem nagyon jól megy vele, igaz az amcsi szerveren, ahol sok gyökér brazil, tajvani, indonéz, majonéz, jobbra néz van, de akkor is jó.
-
chris1997
aktív tag
Na itt az én favorit kocsim
Van még valakinek ilyen festésű kocsija??? -
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #672 üzenetére
ha már belinkelted a géped, akkor én is a végre kijavított Team Vodafone Mazdámat:
-
chris1997
aktív tag
hello és is sg-n voltam(de még most is). a Nickem a játékban TCMCHRIS és jelenleg 33-as vok. a gépem hát nem is tom melyik a kedvencem
.
-
barack1997
senior tag
Császtok eddig SG-n voltm elérhető. TUTUHAWER is fent van ott.. Most murcielago-m van World-ben a nickem: KOCKAHUN
-
GabN73
addikt
Úgy érzem hogy vissza kell térnem. Továbbá egy oldalt el kell indítanom a játéknak
-
tutuhawer
őstag
Egy másik fórumon is megosztottam, de bemásolom ide is az okoskodásomat ma este:
A munkaidőmet hasznossá tettem, és visszaemlékeztem, majd kiszámoltam a TUTUHAWER profilomban történt autóvásárlások teljes összegét:
Performance tuning patch előtt és utánra bontom:
T1: papírtörlő silvia 2X 20; mitsu eclipse 20; dodge charger 30; nissan 240 SX 20; mazda3 20 össz: 130 000 asztro dollár
T2: EVO9 130; Impreza 250; BMW Z4 400; össz 780 000 asztro dollár
T3: Nissan GTR(R35) 650 000 asztro dollár
Performance tuning patch után versenyre alkalmatlan autókkal rendelkeztem, abbahagytam, majd február közepén újrakezdtem. Amikor is mazda3-mal rendelkeztem.
T2: IMPREZA 130; IMPREZA 160(ROYAL PURPLE); ezután ezt és belőle mindent eladtam, lett 60 000 asztro dollárom, és majd:
T1: -
T2: EVO 9 130; BMW Z4 130; Skyline(R34) 480 össz 740 000 astro dollár
Ha minden igaz, akkor ez 2 300 000 lóvé. Ebben nincs benne a patch előtt pénzért megvásárolt body kittel egybekötött teljesítménytuningok tömkelege. Nincs benne a patch után az autókba egyesével megvásárolt alap alkatrészek tömkelege. Nincs benne a patch után csak a body kitek összértéke sem. Jó vicc volt a SELL gombra kattintás minden esetben. Több, mint 2 BMW M3 ára az egyéb költségekkel. Ezen is tudok vigyorogni, ez a Komoly
szerk: a 2 db impreza 290 000 asztro dollár értékben, azaz 2 590 000 a vége -
tutuhawer
őstag
Szasztok, én is rég voltam ezen a fórumon, kihaltnak tűnt gy időben, most tele van arcokkal. A barát listán mindenki offline? Az baj, látnod kéne a havert, ha egy csatornában vagytok... A gruppen chat még megoldás lehet, akkor is lehet látni a másikat. Meg a szerver még a becsapós. NYilván ha én EU te meg Amcsi szerveren vagy, akkor nem látjuk egymást. Én egyszer egy csalót nem tudtam látni, sejtettem is, hogy valami szar van vele. Kérdezgetem, nem vette a lapot, hogy tudom, hogy csal. Levideóztam, lefotóztam, stb. Bérlet bmw-vel szétnitróztam az agyamat, de az ő instant 300 KMH sebességével nem tudtam mit tenni...
-
creed13
tag
Szervusztok!
1000 éve nem jártam itt, mondjuk pár hétre pihentettem a játékot és most újra előszedtem.Csak hogy van egy kis gondom, a barát listámon mindenki offline.Haverral akartuk tolni, és egy időben voltunk fent azonos channel-en, de semmi, nem látom őt /és senkit/, és általában ő sem engem.Nem értem én ezt...
Nem tudtok erre valami okosságot?Köszi
-
- = Zk = -
félisten
reggelt család
hamarosan visszatérek, és akkor lesz nemulass
....
kellemes autócsodákat mutogattatok, le a kalappal. én az M3 GTR-re pályázom, megkarcolom olyanra, mint az MW/Carbonban volt, és csókolom. remélem az a body kit kapható hozzá, mert ha nem....
-
SylarHUN
senior tag
válasz
SylarHUN #659 üzenetére
ÁÁÁÁ!!!
Most derült ki, hogy ERGON Magyar.
Ennyit a testvériségről.Ebben az a durva, hogy azért nevez csalónak, mert én pénzért megvettem a Murcit.
Kérdezem én! Csaló vagyok?
Szerintem, ez és az ehhez hasonló játékok, csak azért élnek,mert vannak ilyen "csaló fasz...ok" mint én, akik pénzt áldoznak rá.
-
SylarHUN
senior tag
Na ma kifogtam 1 barmot. (ERGON)
Semmi mást nem csináltam, mint bementem egy szobába. Emberkének (ERGON) meg nem tetszett az autóm.Jelentettem is a muksit az EA-nak.
-
SylarHUN
senior tag
Van egy pálya T3-as kocsiknak, brutkó jól fizet. HWY 99 & STATE
Kb. 1 perces sprint.
Megnéztem még single módban is jó pénzt ad. Igaz most 25%-os szorzóval megyek, de anélkül is jó.A büszkeségem!
Nagyon jól megy! De sajnos AZ M3-as BMW gyorsabb.
-
NFree
addikt
Egy kicsit pipa vook a sok csalótól + meg hogy 2 szintet fejlődtem , de az istenér nem kaptam semmi extrát a kocsikhoz , pedig nyertem pár futamot , márpedig ha az ea azt akarja , hogy ugymond pénzér vegyem meg az extrákat , akkor kicsit csalódni fog , mert azt lesheti , majd ha kiszűri a csalókat + leirtam egy pár problémát egy pár hsz-el feljebb , ha ezek javítva lesznek akkor talán .
Esetleg nincs valakinek valami ötlete , hogy tudnám az autóimat kicsit feljebb tornászni? -
sunny84
senior tag
válasz
Necroman_Mk2 #650 üzenetére
találkoztam 3 al is már.. de mind tuti hacker vagy cheater volt , startnál nem indult és mikor majd nem beértem a célba ..ott termett
, de hála égnek akik sorra beértek azok után rakta a szerver a csalót ( kat ).. , én is 2 nak értem be de első lettem
-
- = Zk = -
félisten
látom, hogy közvetlen a garázsodba kezdj, azt nem sikerült megoldani, még mindig. ahogy azt sem, hogy közvetlen a garázsból nyomhassunk egy EXIT-et...
lassan csak elérkezünk arra a szintre, hogy....legalábbis remélem. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #650 üzenetére
új path. hurrá...
kezd nagyon uncsivá válni ez a pénzosztási rendszer. jobban járok, ha free módban kirabolok egy bankot valahol Silverton környékén
-
Necroman_Mk2
őstag
Na, megjelent az új patch - mostantól már "Murcust" ( Lamborghini Murcialago LP640) is vásárolhatsz!
-
NFree
addikt
Ok megnézem köszönöm szépen, Hát ja azért lehettek volna kreativabbak a fejlesztők, mien fasza lenne egymás közt csereberélni az alkatrészeket - esetleg kocsikat is . pénzre egyébre .
Meg jó lenne , ha ugye azok a számocskák tényleg tudnának némi támpontott adni , (sebesség,gyorsulás,kormányzás) , s némileg ugymond tükröznék a valóságot , mert 12k basztam -el , ugye a számok miatt szar kocsira , s lenne egy bizonyos szórás , hogy nagyjából egyszintű autók versenyezzenek egymással, persze attól megmaradhat a lehetőség az összeviszaságra is. -
sunny84
senior tag
f@sza az rx7 ed
, mazda 3 kialakul 1x ,, egyébként a sok cucc és rep. vagy pénz ami a kártyákból jön azok mellett sok power upot kapok pl : ready ból kb 100 van sosem használom, one more lap -ból 90 körül .. jó lenne eladni őket de erre nincs lehetőség...
amúgy neked is ajánlom a Verona Tunnel ( sprint ) nevezetű futamot hoz szépen a konyhára
-
NFree
addikt
-
sunny84
senior tag
-
NFree
addikt
Sziasztok ,kérdésem az lenne , hogy tudom megszerezni az összes T1 extra cuccot a kis mazdámhoz , mentem eddig 300 versenyt de nagyon karcsú, s nem tudok lassan labdába rugni vele ?
-
sunny84
senior tag
válasz
Necroman_Mk2 #642 üzenetére
valami van benne amit írsz de ez a sprint ..elég jó ..nekem megéri ... amortizációról pedig annyit hogy még mikor 100-900 között van gyorsan megjavítom.. nem várom meg míg 2000 zsé fölé megy.. t2 es besorolású versenyek szarul fizetnek.. , t3 ok is jelennek meg már de azokra nincs verdám.. + zsaruzok, a kikötőben körözgetek magas körözési szinten ott könnye el lehet érni a 300 -400 ezres vérdíjat meg lényegesen egyszerűbb ott elbújni ilyen magas szinten ,+ stadionba lehet a végére beszaladni bár az szvsz veszélyes ha már bejönnek a másik felén..
-
Necroman_Mk2
őstag
Észrevételem szerint mindig az adott szinteden megjelenő új versenyek adják a legtöbb XP és zsét, aztán ahogy fejlődsz, úgy ezek egyre kevesebbet érnek. Főleg a gyors, 1-2 perc alatt lezavarható Sprintek népszerűek.
Emiatt érdemes rajtuk menni, nem beszélve az amortizációról, ami a szinted alatt 10-el megjelenő versenynél már nem kifizetődő. -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #638 üzenetére
tehát most van 1 sprint verseny ami 1200-1800 szokott adni az első helyekért rep.. az kb 800- 1200 között van.. a térkép bal oldalén van neve Verona Tunnel ( sprint )... nem besorolt verseny bármi mehet rajta t2 szvsz jól profitál...
-
sunny84
senior tag
engem az szed szét már teljesen hogy lóvé annyi mit állat + teli vagyok t-1 , t-2 bolti és tuned alkatrésszel .de a skyline hoz 27es szint kell én meg 24 re lépek nem sokára.. de lassan halad sajna ... nem kell más autó ..bár a supra bejön de lebeszéltek róla , így r34 gtr marad lambo szintű verda állítólag
, várok.. hackelni nem akarom.soha mert megöli a játékélményt..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SylarHUN #633 üzenetére
cart alatt sz@rt értettem, de igy is jó!
...
én egyelőre nagyon nem tudom milegyen. meghekkeljem, vagy sem. zavaró, hogy ha elsőként érek célba kapok 650 dolcsit, 3-4. helyért minimum 1200-at..:S...
ráadásul 14-15. szinttől jódarabig nincs semmi érdekes Tier 3-as verda...persze, pénz sem, de az más kérdés. ott még nem tartunk -
SylarHUN
senior tag
Elfoglak szomorítani de 8000 boostot pillanatok alatt ellehet verni, nem hogy 2 hét, de 10 perc sem kell hozzá.
De ha arra gondoltál, hogy a 31-es szintet 2hét alatt értem el, akkor tévedsz mert volt az 3-4hónap, ha nem több.Amúgy meg van családom, 2 lányom, feleségem és még munkám is.
- = Zk = -
Ott a pont. Valóban kibéreltem egy pár verdát, sajnos akkor még csak bérelni lehetett. Jó lett volna ha örökre megvehettem volna valamelyiket. -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #629 üzenetére
sajnos minden sarkon ilyen verda áll...
SylarHUN : úgy elég 2 hét ha éjjel nappal nyomatod és nincs családod + munkát .. legalább is én így gondolom
-
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #627 üzenetére
2hét sem kellett hozzá.
-
sunny84
senior tag
van 1 srác szinte vele együtt kezdtem.. a nfsw-t, a verdája most 1 z4+ valahogy lett 1 lambo +1 agyon tunigolt skyline ültetve , brutális felni.. neon stb extra mindegyiken rajta .. kérdezem tőle hogy lett ez mind talán hack. , azt mondja áá , sokat versenyzett és jutalomba kapta a cuccokat , hát nem is tudom
-
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #625 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SylarHUN #624 üzenetére
a dollár és xp növelőket merre találom, megtudnád mutatni?
....
szép eredmény. én is a starter pack idején jelentkeztem, csak vártam. és voilá, eltörölték. végleg ingyenes lett
de ez a mindent boostra venni nagyon bosszantó. sok a hiba a játékban. nem hiszem, hogy nem veszik észre a játékosok. vagy ennyire sok boosthack-ker van.. -
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #623 üzenetére
Háát kérlek, amikor indult ez a játék voltam olyan marha hogy 20euróért megvettem a starter packot, ami a későbbiekben nem ért semmit. A csomag mellé járt 8000 boost, én akkor vettem dollár és xp növelőket. Meg aztán a kezdetekben sokkal jobban fizetett ez a gamma. Főleg a pursuit mód volt nagyon jövedelmező.
Farmoltam is ott rendesen. -
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #620 üzenetére
Ha tudnád mennyi autót eladtam már.
WRX (kuka)
350z (kuka)
R8 (kuka)
240sx (kuka)
speed3 (kuka) -
RootRulez
félisten
Na, még oszt feléledt a topik.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
- = Zk = - #618 üzenetére
Köszi.
31-es szinten vagyok.
-
- = Zk = -
félisten
-
SylarHUN
senior tag
válasz
remington2 #616 üzenetére
A rendőrös még annál is durvább lett!
Már 1-es szinten is jön az összes féle fajta zsernyák. -
remington2
senior tag
A rendőrökkel mi a helyzet? Még mindig teljesen lehetetlen egy-két percnél tovább nyomni magas körözésnél? Egy régebbi patchnél szigorítottak rajta úgy, hogy ez a része szinte játszhatatlan lett (5 rendőr kordon egymás után, minden irányból mennykőcsapásként zuhanó suv-hordák, ha túléled, még egyszer, meg még egyszer).
Jó kis játék, én az ingyenes részével toltam, ott is a rendőrösdit imádtam, ami már a most wantedben is bejött. Mellé néha egy-egye multi futam, bár ami ott ment, az gyorsan elvette a kedvét az embernek . . .
-
SylarHUN
senior tag
Csak azt nem értem, hogy mindenki dollár papa? Mert nem igazán látok olyan autót amelyiken ne lenne rajta valamelyik méregdrága felni.
-
- = Zk = -
félisten
már mükszik
a lényeg. sajnos sztem nem durrant akkorát, mint vártam/hittem
kissé átszabták a safehouse-t. annyiban, hogy a kocsi külsö alakitását kissé átláthatóbbá tették. viszont! és itt a b+...
- vannak felnik. bizonyos tipusokat Boost pontért vehetsz, de van pár, amit zseton ért
- a neon, üvegfestés, ültetés csakis boost pontra.
- vehetsz rendszámot. országra szólót boost pontér. van két külb, az zsetonért (Hungary-t nem találtam)
ha olyan személyreszabhatósága lenne, mint pl a MW vagy Carbonban, asszem éjjel nappal a játék előtt ülnék..Carbon (volt) a kedvencem.erősen csalódtam
komolyan, rámeröltetik, hogy használjam a boosthekket... nem hiszem el.(nem használom/tam, csak kibuktam)
remélem, hamarosan a többit is megvehetjük. ha már a futamokért kapott REP + Money viccesen van kitalálva. néha az 5. helyért kapok ~1,5k-t, az első helyért max 1k-t
tier 2-es autót hajtok, de még javába a Tier 1-es cuccokat adja be nyereménykártyákban.... nem semmi....
nagyon remélem, felszólalnak páran. bár, akik boost hekkelnek, azoknak tök mind1. -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #607 üzenetére
még mindig áll ,, akkor én mentem bf2 online-ozni
-
- = Zk = -
félisten
jah, most alakitják át. lesznek custom parts-ok a kocsihoz
Start Customizing in Need For Speed World
majd kialakul mi lesz, lehet lvl 30-40(?)ig mazdázom... ugyanis akkor oldódik fel csak a GTR
jah, és még a Quake Live is áll. faxa
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #605 üzenetére
alkatrész is van sok hozzá t2 bolti + tuned csak a verda kéne , más meg nem kell majd csak idővel tier3as lambo ,,,,,,, majd meglátod
hogy mi válik be , de hát a bmw 1,2 misi ( van pénz
) ,,.......viszont a szerveren karbantartás van most és pihen
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #603 üzenetére
én most már 23 as szinten vagyok és 3 slotom van , ... harmadikba készül a skyline..
lóvé megvan csak az még az akadály hogy 27es szinten tudom feloldani és megvenni -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #601 üzenetére
már az elején lehet 3 napra bérelni caymant ingyen... én is azt tettem , nézz utána..
-
- = Zk = -
félisten
most jó lett
lvl 13 megvan. kéne még 1, oszt max tuningos az RX7meg vmi külső is kéne, mert ez az alap... kissé demotiváló
az EA remélem azért közbelép, ezek ellen a boost és egyéb hekkerek ellen
lvl 2 csókának Porsche Caymanje vanigaz, messze még, hogy tuningolja, de akkor is. vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Ubuntu Linux
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest