- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
válasz
werevolf593 #2798 üzenetére
Ment a pü.
-
Putyin90
senior tag
válasz
werevolf593 #2796 üzenetére
Te hogy tudtad T1-es ként eddig feltuningolni?
Nekem ennyire engedi: -
Putyin90
senior tag
válasz
werevolf593 #2794 üzenetére
Az Eclipse-t már felturbóztam, amíg lehetett, de már nem tudok új tuning alkatrészeket venni. A Silva is Tier 1-es, ha jól tudom, olyat nem akarok meg nem is tetszik.
-
Putyin90
senior tag
Milyen autót ajánlanátok nekem? 12-es szintű vagyok, van 80.000$-om és eddig egy Eclipse GT-m. Tier 2-es verdát vennék (esetleg Tier 3-ast). Melyiket vegyem?
-
vv5204
senior tag
válasz
werevolf593 #2789 üzenetére
Ááááá!
Ilyen Elise kell nekem is! Asszem egy-két versenybe
benne lesz a dolog. Sebaj már a mostanival is élvezem meccseket. -
V.Dave
senior tag
elise-ben milyen cuccok vannak belepakolva alapból?
-
- = Zk = -
félisten
Mesterek.. még mindíg nem lehet átírni az irányítást?
..
(gamepad-ot szeretnék belőni) -
vv5204
senior tag
válasz
werevolf593 #2782 üzenetére
és MBazsee
A Lotus gyorsulása tényleg nem a legjobb. Emiatt egyenlőre CSAK
kanyargós pályán megyek vele. Ez a gép erre lett kitalálva, a nem túl
profi sofőröket -akárcsak a 959-cel- boost-os járgányaikkal is meg lehet
fogni.
Sokan utálják amúgy a Lotus-t. És most már én is beálltam az Elise táborba.
Ronda a hangja, de fasza kisautó. -
werevolf593
tag
válasz
MBazsee #2781 üzenetére
Nekem régóta van Lotusom 512-512-494 stattal, jó pár hónap kellett, mire összejöttek az alkatrészek a versenyeken, és még bőven lehetne fejleszteni rajta...
Amíg nincs a gyorsulása 500 felett, addig nem sok esély van multiban, ehhez viszont morgonc pro velocicom motor, és pro turbó kell, mert alapon a gyorsulása harmatos, a race szintű dolgok nem elegek bele, mert nagyon sok kimaxolt példány rohangál ebből.Tegnap vettem vettem egy RX 7 Battle-t, de már csak a gumi maradt "eredeti" rajta, a többi alkatrészből volt pro tartalékban...
Így erről az autóról nem sokat tudok még, mert csak párat fordultam vele, jó kis járgány,szerintem a race tuned cucokkal amik alapból benne vannak, jóval jobban gyorsul, mint a lotus alapon. -
MBazsee
tag
Na igen, emiatt bizonytalanodtam el én is. A Mazda RX-7 BE és az alap Lotus Elise statjai majdnem megegyeznek.
Ha tuningolni akarom ezeket, akkor a Mazdába csak pro cuccokat lehetne rakni (ha egyáltalán kapok verseny után), de a Lotusba akár az alap bolti "szarokat" is belerakhatom és az is változtat a statján valamelyest (és a teljesítményén is). A tévedés jogát fenntartom!Van olyan aki ezt a két gépet így össze tudja hasonlítani?
-
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #2778 üzenetére
Én használom a profilját. Az teszt kör volt. Már az elején eladtam a
Lambót. Azóta csak legális dolgokkal foglalkozom.és noxwill
Azt tudom, hogy nem egy hanem több pályán, többször is mentem tiszta
köröket Single-ben és fentebb látható stattal az Elise lenyomja köridőben
az A1-et. Mind a 2 kocsit vezetgetem már egy ideje...
Multiba más a helyzet, ott nem lehet időt mérni a shock lökdösődés miatt...
Ja! Az időket nitrózás nélkül mérem, csak a startnál van kilövés.Tutuhawer. Hátha te jobbat tudsz menni Veronán A1-el, mint én. Ha gondolod
megadom a felhasználó nevet, jelszót privbe és megpróbálhatsz bele
tekerni jobb időt. Azt a profilt(cactus79) úgy is kevesebbet használom. Na? -
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2775 üzenetére
a campus lett volna a másik tippem
Mindenesetre sejthette volna a sofőrkolléga, hogy hosszú távon bajban lehet a nissannal. Az elise-re meg azt mondom, az derül ki, amit írsz, az Audi A1 jobb, erősebb. Menj kicsit jobban az audival Runo, mert az 1:32-nél jobbat kell tudnod... meg a porschéval is. A kérdésem, hogy milyen tuningolt gallardóval toltad azt az időt, amit látunk a statban? vagy én mentem szarul a starlight streeten a bmw-mel?
jól elkaphattad azt a kört... meg a verona tunneles gallardós kör is jól sikerült, a porsche 959-cel kevesebbet nyomtam
-
callmeakos
veterán
Nekem meg az a tapasztalatom hogy a 498-477-472es Elisemmel nem tudok visszaemlékezni olyanra hogy én egy A1-et megvertem volna. Ahogy észrevettem ugyanazok a képességeik, csak az A1 jobban startol. Ezzel konkrétan (ha nem hibázik a sofőr) az Elissel szemben nyerő szituációban van. Legalábbis én ezt tapasztaltam....
-
vv5204
senior tag
No. Megvettem RX-7 Battle, letesztelve. Veronán nyomattam több kört
összehasonlítás céljából. Annyira nem meggyőző ez a Mazda.
Eredmények:1:38 Mazda RX-7 Battle
1:32 Audi A1 (543;503;477)
1:31 Lotus Elise (478;426;436)
1:28 Porsche 959 (636;620;583)Megint csak az derült ki, hogy a Lotus Elise alap, plusz 1-2 közepes part-tal,
veri a pro alkatrésszel is tuningolt A1-et, és kis híján a Porsche 959-et is... -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2773 üzenetére
OK. De 59 másodperc... jó sokat adtál neki, illetve kapott tőled. Sokan mondják egyébként ettől az esettől függetlenül is, hogy faltól falig mennek egyes autókkal, pedig ez korántsem törvényszerű, attól még, hogy kevés a tapadása. A nissan gt-r a játékban tökéletes példa erre. Lehet azzal is hibátlanul menni, falazás nélkül, stb, csak jó nehéz.
De 59 másodpercet hol szedett össze a komoly pilótánk... az rejtély nekem.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2770 üzenetére
Nem az a mérce... ma már bárki lehet 50-es szinten. Ellenben az 59 sec sokmindent elárul. Ismételten nem baszogatlak, de a szintre rámondani, hogy az már komoly, legalábbis komolytalan. Minden team escape huszár is lehet 50-es és attól még komolytalan, mert 59 másodpercet kap. Esetleg a nagyon hosszú hastingsen vagy valamelyik brutális hosszú pályán jön össze az 59. Akkor viszont miért nyom rá, ha a dnf veszélye is felmerül... OK így?
A mitsu eclipse a többihez képest? Az információk nem pontosak, mert nagyon kevesen használják. A személyes véleményem, hogy igen, gyenge a többi t-es nagyágyúhoz képest, ami a nissan 240 sx és a silvia az ingyeneseknek.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
mr.kocka #2767 üzenetére
szevasz, t1-ben a nissan 240 sx-szel vagy a nissan silviával érdemes hasítani. T2-ben amire odaérsz, jó döntés lesz a mazda rx7 battle machine kiadása 300 000 dollárért, de ha lotus elise-t veszel, az is jó. az ajándék 1000 boost garázsbeállóra elköltése jó dolog meg az autókra az ültetés is jó... A t3-as autókat majd később megkérdezed... Addig úgyis változhat minden...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #2765 üzenetére
ez azt (is) bizonyítja, hogy a GT-R sofőrje volt komolytalan
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #2764 üzenetére
Szívesen. Szerintem teljesen megéri. Csak attól félek hogy mostantól nagyon sok embernek lesz ilyenje szal egy idő után nem hinném olyan nagyon nagy előnyt jelentene. De az is bizonyítja mennyire komoly egy vas, hogy egy Nissan GT-R-re 59 másodpercet vertem rá
-
werevolf593
tag
válasz
callmeakos #2763 üzenetére
Ez gyors volt, köszönöm!
Tetszik, ma este begördítek egy példányt a garázsomba...
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #2761 üzenetére
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #2761 üzenetére
Persze semmi gond. Pár percet kérek akkor. Amúgy csak én lehetek olyan elvetemült hülye állat hogy egy verseny alatt elhasználok 13 nitrót. De legalább nyertem, még ha csak 0.6mp-vel de akkor is
-
werevolf593
tag
válasz
callmeakos #2750 üzenetére
Szia!
Csinálnál egy képet az RX7 Battle -ról a garázsban, amin látszana milyen alkatrészek vannak benne alapból?
Vagy már belepakoltál jobbakat mióta megvetted?Köszi előre is!
-
MBazsee
tag
válasz
callmeakos #2758 üzenetére
Vannak, de kb. olyanok, mint a boltban, vagy gyengébbek.
Akkor megvan az új géperejű járóművem szerintem, de még kérnék néhány véleményt, hogy elbizonytalanítsatok. -
BigBlue69
őstag
Nem tudom volt-e már de
To kick off the 4 million fan celebration, here is a GLOBAL Need For Speed World code that's good for 1,000 Speedboost!
65LB-XXM9-K4JQ-QBZ6
It expires October 15th so redeem it soon!
Vagyis a Kódért kaptok ezer speedboostot.
És h hova kell irni ???go to the homepage of need for speed world and right under the green box where you download the setup there should be a box where you can redeem the code
Főoldal és jobb oldalt fent van a reedem code felirat! Én megkaptam! De csak 15-ig jó!! Siess!!
-
MBazsee
tag
válasz
callmeakos #2754 üzenetére
Jól megy a kicsike? Mert erre most lenne pénzem, lecserélném a "régi" RX-7-est. Vagy inkább várjam meg a Lotus Elise-t?
Kérem a szakértők véleményét. Köszönöm!
-
callmeakos
veterán
.
-
vv5204
senior tag
válasz
callmeakos #2750 üzenetére
A majd 500 körüli statos RZ változattal már volt dolgom. Elise gyilkos.
Ügyes sofőr kezében nincs kec-mec, letolja a 959-(em)et is. -
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Lejárati ideje nincs, de aktíváld 15.-éig...!
Kössz Beer az infót! Szerintem jön itt még egy-két ilyen ingyenes búszt akció mostanság, ahogy közeledik a RUN megjelenése, ill. év vége felé..., mivel a látogatottsági statisztikát tartaniuk kell.
-
csab991
senior tag
Ennek az 1000 Boostpontnak nincs lejárati ideje ugye, hogy például én csak 3 hét múlva akarok venni egy helyet a garázsban még akkor is lehet?
-
Beeerka
aktív tag
1000 Boost ajándékba!
65LB-XXM9-K4JQ-QBZ6
Október 15-ig lehet beváltani!To kick off the 4 million Official Need for Speed fan celebration, here is a GLOBAL NFSW code that's good for 1,000 SpeedBoost!
-
- = Zk = -
félisten
4500 boost pont a Grip King BMW M3-asom
....
damn it! -
tutuhawer
őstag
Az ütközős téához írom, hogy valóban a rendszer mást mutat itt és mást a ti monitorotokon is. Ezt meg lehet tanulni, ki lehet védeni, de ahhoz sok versenytapasztalat kell. Az én esetemben viszont a helyzet az, hogy lehet utálni 2 dolog miatt:
1. ha utolérem a boostos nem magyar sofőrt, akkor őt kiveszem a versenyből
2. ha necces szituáció van, eldöntöm én, hogyk i álljon fejre, nem bízom a játékra
Még annyit a témához, hogy privát futamban én hiába vigyázok a társamra, ha ő nem tudja, mi a helyzet... El kell fordulni nekem is, ezért van a baleset. A minap mentem viszont DONCSI (don CSI - a mexikói helyszínelő) és CUEBALL1 barátommal, akikkel egy darab ütközés se volt komoly.
-
Putyin90
senior tag
Hogy lehet, hogy 3-as szintű és porsche-ja van?
-
Putyin90
senior tag
Ez mi akar lenni?
Rámegyek a login-ra és egy idő után ez fogad. És maga a kliens is vár egy kicsit, mire elindul.
-
-
csab991
senior tag
válasz
callmeakos #2733 üzenetére
Így van, ez elég idegesítő szokott lenni, ha betorlódunk 3-an a kis sikátorban akkor eléggé lelassít.
-
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #2731 üzenetére
Szerintem az is közbejátszhat, amit mondtál egyszer hogy sok esetben nem ugyanazt látjuk mert a rendszer nem tudja megfelelően szinkronizálni a dolgokat vagy valami ilyesmi... Szóval hogy nem az lehet hogy sok esetben a rendszer miatt van hogy úgy tűnik mintha rammolnak az ellenfelek,közben az ellenfelek nem is rammolnak, csak egyszerűen a rendszer így mutatja meg nekünk. Például az All In-en amikor levágjuk azt a kanyargós részt és ugratunk, akkor sok esetben a rendszer úgy csinálja mintha az ellenfél fennakadt volna, közben pedig vígan megy tovább, mi pedig a rendszer által levetített autóba beleütközünk. Ezen mondjuk javíthatnának....
-
MBazsee
tag
Egy elég érdekes bug-ot kaptam tegnap egy Team Escape során: Kb. 15km-es távból még hátra volt 14,5 km (szóval épp az indulás után volt) ekkor se szó, se beszéd a játék kidobott egy ablakot, hogy vége a versenynek és mindenkit (!!!) elkaptak a rendőrök. Csak egy "next" gomb volt aktív, de amikor rányomtam feldobta az üzenetet, hogy még nem ért be mindenki.
Holnap teszek fel képet is, vagy lehet, hogy még ma tudok.
-
tutuhawer
őstag
Abszolút szimpatikus. A csalókat ki kell szűrni, és bárki, aki ezt támogatja, az megkapja a piros pontot. Ugyanakkor a rammer, aki ütközik, nem minden esetben rosszindulatú, én tudom, mert ismerem magamat, meg a játékot is egy kicsit. Szóval az becsapós dolog... Én a necces helyzetekben nem vagyok rest eldönteni, kit szopasson a lagg: ne engem, mert már eleget szívtam miatta 1 év alatt. ugyanakkor ne én veszítsek a kis Z4-gyel a nagy Z4 ellen, ha már utolérem: megkapta a magáét, majd reklamált, én meg kiállítottam a bizonyítványát neki, amit nézegethet, és gondlkodhat rajta. Aztán ütközés nélkül M3-as bmw-vel is adtam a boostos autós, amatőr sofőrös, utána reklamálós pofájának a paradise hotel (39-es) pályán
-
vv5204
senior tag
Áááááááá! Ilyen is van!!
A sok csaló, rammer, bunkó versenyző között, akad még néha frankón
szimpatikus ember is. Nézzétek meg mit írt ki mottónak. Aztán hosszasan
elbeszélgettünk, nem rakom be mindegyik képet.
Azt hiszem ilyenek kellenének többen az NFSW-be többen, a sok suttyó
helyett!
Ez igen, példaértékű! -
V.Dave
senior tag
hogy visszataláljak
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #2726 üzenetére
Állat az enyém sokkal visszafogottabb: kép
mod: Akkor nem is vagyok olyan sz@r ezzel az idővel.
Én ettől a Imprezától sem vok elájulva ami most van. Talán mégis csak az Evo X-et kellett volna vennem...
-
callmeakos
veterán
Csak úgy heccből vettem egy Silviát, megakartam nézni mitől van elájulva a nét ettől az autótól. Khmm, most már tudom
Mondjuk az enyém közel sem annyire vad mint Balage kollégáé, de idő kell neki...
(#2725) Qru] Amúgy én Outlaws-on az alábbi időt tudom a fent mutatott Silviával De ez semmit nem jelent, mivel nem vagyunk 1 szinten..KÉP
-
Qru
MODERÁTOR
-
Beeerka
aktív tag
A team escape versenyeken pont hogy nem az idő számít. Lényegtelen, hogy első leszel vagy utolsó, csak az a cél, hogy mindenki beérjen. Ha azt veszed észre, hogy gyors vagy egy pályán, akkor inkább maradj hátul, és próbálj meg segíteni a többi sofőrnek. TE versenyre fontos powerup-ok: juggernaut, run flats, emergency evade. Slingshot inkább idegesítő mint hasznos, főleg ha az egész teamnek küldik, sok autó egyszerűen vezethetetlen lesz tőle, a nitro pedig abszolút felesleges. Ha sűrűn beragadsz, akkor negyedik powerupnak vagy a team emergency-t tedd be, vagy a ready-t.
-
Qru
MODERÁTOR
Mikor a zsaruk elől kell menekülni, Tier1-es verdával az Outlaw pályán milyen idő számít jónak?
4:32:52 jó?
-
callmeakos
veterán
De nagyon szeretem ha a rendszer rendom pályaválasztásnál 10 esetből 8x Waterfront Road-ra tesz, ha meg nem akkor egy idióta pancser egy tök alap tuning nélküli Gallardoval úgy nekejön hogy felborulok, mindenki elmegy mellettem és kész....
-
NFree
addikt
válasz
Putyin90 #2712 üzenetére
Tudsz fejlodni 50 es szintig nyugi. egy két autó majd ahogy szintet lépsz feloldodik , ott irja mindnél mekkora szint kell a megvételéhez.( nem minden autót kapsz meg játék pénzér, valami csak boost os elég sok). Boost ot tudsz vásárolni , Bamkártyával , sms, el de ami a legjobban megéri a starter pack . korongot nem kapsz csak kodot.
Baller
Most nagyon irígy vagyok
Játékba mi a nick-ed? -
Putyin90
senior tag
Hali!
Leszedtem a hivatalos oldalról a játékot, de gondolom az csak az ingyenes és abban úgy tudom, hogy csak a 10. szintig lehet fejlődni. Aztán mi lesz?
Nem lehet valahonnan lemezen megrendelni a játékot, amivel fejlődhetek tovább is a 10. szinttől?
Másik meg, hogy most van egy Tier1-es Eclipse-m, akarnék venni Tier2-es vagy Tier3-as kocsikat, de csak 500 Speedboost-om van. Speedboostot hogy tudok szerezni? Csak pénzért gondolom. Ha megveszem korongon, akkor is csak speedboostért vehetek kocsit? -
tutuhawer
őstag
sunny, ha valami szar, itt írj azonnal, és megvitatjuk.
-
Stirbi
addikt
válasz
callmeakos #2708 üzenetére
Félreértés ne essék, nem a GT-R re céloztam.
-
Stirbi
addikt
válasz
kaoszamigó #2706 üzenetére
Ez korrekt igen, de ha megnézed ezek a sofőrök sem rendelkeznek ugyan azzal a tudással, indulásnál lehetett látni.
-
kaoszamigó
csendes tag
Csak hogy az életbe mennyivel másabb a sorrend mint a worldbe [itt] 1videó
-
vv5204
senior tag
Mire elég egy alap part-os 959? Egyenlőre erre:
(Waterfront multiba megvolt 59 sec alatt. Kanyargós pályán a boost-osokat
is nagyobb eséllyel meg lehet fogni.) -
Stirbi
addikt
Gondoljatok bele, hogy kártyaválasztáskor már mennyi partot félrenyomhattatok, én garantálom nektek!
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #2702 üzenetére
Szerintem tevedsz. Nekem az a tapasztalatom (multiban), hogy akkor ad partot (es foleg jo partot) ha eros kocsik ellen nyerek es szoros meccseken. Ha ugy van hogy egy kemeny menet van es csak egy hajszallal tudok nyerni, szinte mindig bead valami jot, es tokmindegy hany powerupot lovok el. Ha meg ugy van hogy vegigszantok es fel perceket verek az ellenfelre akkor kb soha semmi, ha meg igen akkor alap cucc, hiaba nem hasznalok powerupokat.
-
SylarHUN
senior tag
Azt vettem észre (gondolom már sokan észre vettétek) ahhoz hogy partot adjon a játék nem szabad semmilyen itemet használni és még egy bizonyos időn belül kell, hogy legyél.
De lehet tévedek.
-
tutuhawer
őstag
örülök, hogy a motorozás jól ment, és tudom, hogy az nfs world is jól fog. Simán nyomod azokat az időket, amiket én is, nagyon sok győzelmed lesz még. Persze nem időre adják az aranyat, hanem az kapja, aki először megy át a célon, és ez teljesen más műfaj. De ha az időid megvannk - ahogyan megvannak - egy lépés az arany kártya. mire visszatérsz, előveszed ezt a hozzászólást és nyersz jó sokat jó néhány pályán. Ez fog történni.
5-os lottó következő hetek nyerőszámait PM-ben mondom ilyen tutira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest