- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, nekem is tudnátok ajánlani kocsit?
32-es szinten vagyok, de még csak egy Tier1-es Silviam van.
1.000.000+ creditnél tartok.
Tier2-ből kéne választanom, mert már kíváncsi vagyok a Tier2-es pályákra.Kicsit lejjebb én magam linkeltem be egy autóajánlós postot, de ott a Lotus a tier2 királya, viszont az hátsó kerekes. Hátsó kerekes autókkal eddig egy játékban sem tudtam mit kezdeni (Flat Out, Test Drive Unlimited 1-2, Need for Speed sorozat, újabb Colin részek), szóval ne rábeszélni próbáljatok, inkább egy elsőkerekes autót.
Vagy Googlezzak, h a felsorolásból melyik elsőkerekes?Melyik autó felelne meg nekem, ami első (vagy össz-)kerék hajtású?
-
tutuhawer
őstag
természetesen tudok dönteni, de előbb:
Az autók miatt kellett több sofőrprofil, én bósztot nem tudok beelpumpálni annyit, mint itt sokan.
Nfree leírta, rendben is van a hozzászólása. A porschében jobb idő van, de nekem nagy átlagban a bmw-vel megy jobban, miniálisakat hibázok vele, míg a porsche most ültetéssel is izgága néha. BMW M3 az Isten. -
NFree
addikt
Bocs hogy én válaszolok , de nagyon soffőr függő amit kérdezel , a bmw nek jobb a gyorsulása , viszont nehézkesen de pontosan fordul a 959 hez képest , az utóbbi viszont megtréfál néha a tulkormányozotságával fürgébb a kanyarokban kicsit de finoman kel vele bánni .
Az m3 nitroval nagyon elindul , a 959 nem nagyon lodul meg , juggerrel az m3 nem fordul a porse viszont igen.
Ezeket vedd figyelembe s dönts izlésednek megfelelően ha tudsz. ennyit tudok mondani , jó kezekben jó partokkal mindkettő jó kocsi s veri egymást te döntessz.
Tutu ien téren kicsit, más mint mi , neki mind1 az a lényeg hogy szeresse a kocsit s jót autózik mindennel , szerintem , nem tudna dönteni a 2 közül. -
Joeraven
csendes tag
Lehet hülye kérdés, de miért csináltok több profilt is hogy azt is felhuzzátok lvl 50 re ? Megint végigküzdeni ugyazokon a pályákon. Más kocsikkal mentek, vagy mi az értelme?
Egy mmorpg-ben megértem de itt ugyanazok a kocsik vannak és skillek. -
Régebben a térképen nem csak engem mutatott, hanem a többi versenyzőt is, így láttam, mennyire vannak lemaradva.
Ez megszűnt? -
tutuhawer
őstag
Érthető megközelíts ez is, de mint fegyver, nem annyra hatásos, sokkal jobb a nitró, mert az előre visz.
@noxwill: jó az S5 Audi, de a kanyarokban észnél kell lenni. Meg ennél az autónál sokkal jobban érződik a tuning hiánya/megléte, mint másoknál. Pl a lotus csak nagyobb tempóban csinálja ugyanazt. Ez jobban fog majd fordulni, ha kerül bele pár cucc. Nekem még nagyon kutyafasza a tuning benne, de majd idővel felépítem szépen. -
-
barack1997
senior tag
Még 1 képet se sikerül feltöltenem..
-
callmeakos
veterán
Tutu! Tudom hogy neked van/volt S5-öt. Milyen verda az? Mármint jó e. Mert rámjött az Audi láz és beszeretnék szerezni egyet az R8 mellé...
-
tutuhawer
őstag
Szevasz! Ütközni a most wanteden szerintem jobb, mint az R8. Általában véve meg, nagyon hasonló időket lehet menni a 2 kocsival, de tök különböző stílusban. Legyen elég annyi, hogy a hangját megítélni nem tudom, de a hobbi kategóriába jelenleg simán belefér. Nekem, mondom, negyedszerre is megérte. Na jóéjt!
-
NFree
addikt
Na szevasztok , megjöttem , benéztem a garázsba mien uj verdákat kaptunk , s nagyon fasza mert bosst nélkül semmit ahogy látom , na nem baj mondom tolok párat sikerült is egy 8:2 vereséget produkálnom gyorsan , a lényeg röviden tömören nem változott semmit
Na mind1 még annyi lenne TUTU nissan sky g35 nagyon gyengus , mert baromira megtetszet ha vesz az ember legalább megéri vele szórakozáss képp , R8 hoz képest mien?
csak privátra venném esetleg mostwantedre . Érdemes?? hangja mien mint élőben??? Olaszba most találkoztam eggyel kértem a gazdit piszkálja meg , hát csorgott a kis nyálam rendesen , brutál volt csak annyi volt a bibi már a 2 fokozatot a bénája nem találta igy romlott egy kicsit az öszkép. -
Joeraven
csendes tag
válasz
tutuhawer #2585 üzenetére
Hát igen direkt ütött ki, elmehetett volna mellettem simán mert széles volt az út, de be volt nyomva neki a Juggernaut, szal húzott el mellettem és direkt rám rántotta a kormányát, én bele a falba ö meg ment tovább. Nem érdekel tulzottan már megszoktam ezt.Rá is szóltam verseny után , miért csinálta, de nem válaszolt. A statisztikám meg azért olyan rosz mert nem sok mindent tudtam erröl a játékról és csupa szar kocsit vettem meg amikkel szinte alig nyertem versenyt. Dodge Super Bee meg Subaru Impreza voltak a T2 kocsijaim, azokkal szinte semmit nem lehet nyerni kis szinten. 3 hét kinlódás után találtam erre a forumra ahol hasznos dolgokat tudtam meg és rögtön vettem egy Mazda RX7 est amivel sokkal jobb volt vezetni.Szinte csak multiplayerezek , igy már van egy pici vezetési tudásom ami arra elég hogy minden 5-ik versenyt megnyerjem. Jah meg azt se tudtam hogy van ilyen statisztika, a legtöbbször csak mentem a versenyeket mindegy hanyadik leszek cimszóval, csak jöjjön a repu meg a pénz. Nah elég a szóf...ásból, joéjt.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Joeraven #2583 üzenetére
ha nincs powerup és nem akarsz boosttal venni, csinálhatsz waterfront roadon single playereket, az adhat sokat,vagy akár 20 másodperces üldözésekkel is feltöltheted magad. Nekimész a zsarunak és gyorsan lerázod. De a boost a leggyorsabb, az tény.
Egyébként pont néztem egy régi ismerősöm új progilját, amiben csak a skyline 2000 gtr-rel szétalázza a fél világot. Egy brutális állat, elképesztő tempóban megy. Én igen rossz sofőr vagyok, és bizony nem marad más, mint hogy a nálam jobbak teljesítményét figyelem és tudom, hogy ők is magyarok. Ez csak egy zárójeles megjegyzés MINDEN INGYENES JÁTÉKOSNAK, hogy van élet a temérdek booston kívül is. Az a skyline boostos, de lehet ingyen boostból is, amit ha egyszer megkapott az ember, majd esetleg beküld egy 1000-es sms-t és megveszi a skyline-t 1500-ért plusz 2-es ültetést rá, akkor lehet akár 80%-os mutatóig simán tolni a statisztikát. No porsche.
norbi001 kiütött??? direkt? -
Joeraven
csendes tag
válasz
Thunderzolee #2582 üzenetére
Zolee lehet hogy sportszerütlen, de mások is használják, engem is mindig megszivatnak vele. De egy kérdés akkor, a csalók micsodák???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Van belölük több száz. Itt nem sokan vannak sportszerüek, ma még találkoztam magyarral aki Juggerrel egyszerüen kiütött direkt.Norbi001 TCM es. Szal ez a játék nem a sportszerüségröl szól, már az elején rájöttem, de én nem fogok direkt kilökni egy magyart se.
-
Joeraven
csendes tag
válasz
tutuhawer #2581 üzenetére
Azert mentem Waterfrontra, mert lvl 34 vagyok és az lvl 32-es pálya, tehát jó reput és pénzt ad. Mágnest azert használtam mert semmi powerupom nincs csak a mágnes
. Egyebkent az utsó pálya a Waterfront amire menni szoktam, mert van 2 masik jobb, csak ha azokon nincs senki akkor megyek erre mert 1 perc alatt le lehet zavarni. Tudom hogy a mágnessel nem gyorsulok, de mások lassulnak töle, és mivel se nitróm se single shotom nincs ez nekem elöny
Jobban szeretem a kanyargos , technikasabb palyakat.
-
Legalább látom, van aki használja a mágnest.
Nem vagyok sportember, de erre mondják, h sportszerűtlen, vagy mi..Tutuhawer szépen összefoglalta a lényeget. Előnyöm nem nagyon származik belőle, akkor meg minek szivassak mást. Nekem is van egy rahedli belőle, meg pajzsból is, de csak gyűlnek, sok értelme nincs nekik.. :/
Lehetne akció, h be lehetne cserélni nitrora, vagy valami másra. -
tutuhawer
őstag
válasz
Joeraven #2580 üzenetére
hááát, megosztom a gondolatomat veled, ha akarod, megfogadod, kommentálod. Waterfront roadon mágnesezni tök értelmetlen, mert gyorsabb nem leszel tőle, egy embert max 2-t kiütsz vele, de a 208 győzelmed nem fog nőni tőle... Még a kérdésem, hogy milyen megfontolásból mentél a waterfront roadra?
szerk: van itt a fórumban olyan, aki bemegy oda multizni folyamatosan? -
Joeraven
csendes tag
válasz
tutuhawer #2579 üzenetére
Azert dobtam mert voltunk 8-an egy kupacban, nem láttam ki van elöl, csak van egy rahedli magnesem hát benyomtam. Mindenki lökdösött mindenkit. Hogy ö kapta meg nem tehetek róla, nem is figyeltem hogy van magyar csapaban, csak miutan megláttam ezt a szép magyar üzenetet. Jah és még 2 en nyomtak mágnest utanna , lehet azoké kapta el őt, én az elején csináltam rögtön. A pálya a Waterfont Road volt ahol nagy a lökdösődés az elején. Ennyi.
-
Joeraven
csendes tag
Verseny után kaptam ezt a beszólást egy magyartól. No comment.
-
SylarHUN
senior tag
Ma mentem 1 huzamban kb. 40 privát meccset. Kaptam megszámlálhatatlan mennyiségű rep-et, amire nagy szükségem van 50-es szinten. Alkatrészt, semennyit.
Az EA már megint azt várja, hogy boost ból vegyek tuningot. Ez azért elég szemétség, mások akik nem szoktak boosztért kártyát venni, azoknak meg potyognak a pro tuned cuccok. -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #2572 üzenetére
Ugyanilyen megfontolásból szeretem a subarut (4X), szeretem a toyota suprát(2X), szeretem az evo IX-et (4X), szeretem az audi R8-at(nagyon komolyan tunigolva), szeretem az evoX-et(2X), a corvette még mindig nem az én világom(2X), a vipera sem(1 millió), szóval amit akarok, megveszem, látod valamelyiket tesztelésre, de a többséget mert szeretem. Azért kellett többször is eladni, hogy minden kocsival mehessek, amivel szeretnék. Azért kellett 4 profil, hogy mindennel mehessek, amivel csak szeretnék. OK így a dolog? A nissan gtr-t most már felépítem, mert szeretem.
-
tutuhawer
őstag
engem egy buzi játék nem befolyásolhat.
Ha szeretem a nissant, akkor szeretem. Nem fogom azt venni, ami jó, ha utálom, mint a szart, alias lófasz elise. Egy hét után eladtam. Megvettem, hogy tudjam, milyen. Sokan veszik a legújabb boostos kocsit, ami a legjobb, ezzel mintegy szembeköpik magukat szerintem. Persze van, aki szereti pl a porschét, de nem ennyien, az tuti.
-
tutuhawer
őstag
Így van, kaptam a fülest én is, hogy komoly a VW golf, és ha ez így megy tovább, az már nagyon nagy baj szerintem. Inkább legyenek még gyorsabbak a T4-es gépek, de a Golf ne üsse meg a Nissan GTR-t... Sajnos megütheti, ez pedig már-már annyira bántó, hogy hiszem, hogy hamarosan megéri Nissant venni. Én most megtettem negyedszerre is.
OFF: werewolf593 poénja nekem bejön, a saját bőrömön is érzem kicsit. Annyit még a dologhoz, hogy ő nem kommentál itt mindent, de attól még aktív fórumozó, csak időszakosan aktív. A játékban pedig egy kiváló sofőrröl beszélünk, én tudom, látom. Az oltogatás nem visz minket előre. Mindenki benyomhatja a vicceit, ami néha nem jön be, és kész. Van ilyen. -
SylarHUN
senior tag
Új infók az Ask Mark 51-ben!
Need For Speed: World and Hot Pursuit and ROCCAT Studios fan site
-
törölt tag
válasz
werevolf593 #2561 üzenetére
Égetés? Kínlódás? Hát olajbogyó, szerintem az az égő, hogy a semmiből betoppansz egy fórumba, és odaoffolsz. Hidd el, egy szót sem szóltam volna, ha napi szinten látogató lennél, de annál undorítóbbat a fórumozásban nem láttam még, amikor valaki egyszer csak így... ennyiből bemehetnék az NV fórumba és nekiállhatnék szidni a Panasonic plazma tv-t... szerinted hányan akarnák elharapni a torkom.
Ja hogy ez vicc volt? Hű de jó neked hogy te ezzel még viccelődni tudsz. Fogadjunk nem állnál oda a térre!!!
És nem a megnevezés teszi az embert, mint ahogy te azt hiszed. Mindenki volt újonc. (bár nem mindenki lesz Senior)
Elnézést mindenkitől hogy belementem az offba én is! Pont
-
GTC376
csendes tag
válasz
werevolf593 #2559 üzenetére
Nekem tetszik...
-
sunny84
senior tag
szevasztok , újra vagyok kicsit
,, sok a meló mostanában , ritkán játszok és ha van szabadidőm akkor a család fontosabb mint ez.. kicsit leszek fent ma + holnap.
-
törölt tag
válasz
werevolf593 #2559 üzenetére
Ez a szutyok? Kizárt... Menj valami politikai fórumba... vagy ott is már unnak?
-
törölt tag
válasz
werevolf593 #2557 üzenetére
Most azt hiszed hogy qrva vicces vagy? Erre itt nem igazán vagyunk kíváncsiak, menj tüntetni ha ennyire unatkozol....
-
werevolf593
tag
Szevasztopol! Gyerekek, ezt az autót vegyétek, jobb itt nem kapható..pár évig...
Hírdetés tárgya: Eladó egy HAZA-2011 rendszámú gépjármű!
Hirdető neve: O. Viktor
Leírás:
Egy éve vettem, azóta csak lejtőn hajtottam.
A fékeket kiiktattam.
Gáz van, de csak ha tüntetnek.
A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan. Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá.
Önfényező funkcióval rendelkezik.
A sebességváltón öt fokozat van hátra, egy előre. Felkapcsolni lehet, leváltani nem.
Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva, 2/3-1/3 arányban dönthetőek.
A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek.
Biztonsági berendezések: ABS,PPS,TEK,
Extrák:
-motortérben bordázott Ékszíjjártó (erősen csúsztat),
-narancsillatú Wonderbaum,
-Lázerdetektor,
-belső tükrön egy kövér bolsi-balsi baba
-kalaptartón bólogató kutya (cserélhető Schmitt fejjel)
-Index,(zsebben)
-CD lejátszó, telepített műsortárral: Handel: Messiás, Horváth Pista: Hej rugó, rugó, Zorán: Kell ott fenn egy ország.
Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL.Irányár: IMF hitelre devizakárosultaknak féláron!
Jelige: Ámokfutó
Ui.:Majd' elfelejtettem. A csomagtartóban van tízmillió utas, velük nem kell foglalkozni! -
beluschi
tag
Az ajándék boostokból ma vettem egy Skyline 2000 GT-R-t a két Mazdám mellé /Mazda 3, RX-7/. Nyertem egy pár cuccot, köztük egy 12-6-4 pro váltót, ezt feldobtam a Nissanra. Amikor kocsit akartam cserélni, hogy a többire is feltegyek egy-két dolgot, akkor látom, hogy 4 kocsim van, a két korábbi Mazda, meg 2 Skyline, az egyik alap, a másik pro váltós. Van valamilyen 1-et fizet 2-őt kap akció az EA-nál?
-
Joeraven
csendes tag
Ezt a bugot nézzétek, igy kell birtokolni 2 helyet egyszerre
-
tutuhawer
őstag
DAVE neked nem válaszoltam, mert ott az autós lista pár napja egy hozzászólásban. Az alapján tudsz válogatni autók közt. Rendben is van az a lista, ha valami komolyabb kérdés van, azt tedd fel.
-
-
V.Dave
senior tag
vagy a lancer evo x-re is van pénzem, most gondban vagyok a választással.
-
V.Dave
senior tag
nissan 370Z-t érdemes megvenni? Milyen autó mondjuk egy 10-es skálán?
-
-
törölt tag
Hát én is elbúcsúzom. Elég volt, meguntam. Nem kifejezetten a csalókat. Szimplán unalmas lett a játék.
Ha esetleg valakinek kell a loginom (32. szint, @700k, gto, dodge,lamborgini) , dobjon privit. -
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #2543 üzenetére
Ha nem tudod kierkülni a rammolókat azonnal, akkor kikerülöd később. Ők is hibáznak féktávon vagy kigyorsításon. És ha ilyet tudsz csinálni sokat, majd jön az alkatrész is. Nekem ne mondd, milyen alkatrészek nélkül menni, mert 36-os szinten ingyen mazdával folyytattam a profilomat. A prviát versenyek meg jók, én látom a hírekben. Jaaaaaaaaaa, hogy nincs kedved sokat menni??? Hát a jó alkatrészek ritkábbak, persze...Először neked privát futamokat kell menni, mindegy, melyik autóhoz kell alkatrész, de egyet meg kell építeni a továbblépésedhez. Egyelőre hasíts be haverral 5-5 győzelemre valamelyik pályára. Mondjuk indulóra 10X. Az 100 futam. Mehet. Én mentem ennyit, sőt... Ma már nem, de régen igen. Tessék nyomni, mint az ökör, ha kell a PRO. Sajnos ez egy ilyen játék, TUTUHAWER ezzel nem tud mit tenni. de most kaptál egy kis ssegítséget, meg biztatást, ingyen, bósztot nem kérek el érte.
Hajrá
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #2541 üzenetére
Hát az egész játékból nagyvonalakban.
Konkrétabban, hogy azzal a retkes RX7-essel nem bírok egy versenyt sem megnyerni, de ha véletlenül mégis, akkor bead 2 ready-t. Hát köszönöm...
Mondtátok, hogy hogyan lehet kikerülni a rammolókat, de akkor azt is mondjátok el, hogy hogy hogyan tudok jobban gyorsulni az autóval, mert egyszerűen a nitró kevés, hogy otthagyjam a többieket. Ja és a "gázt" is úgy nyomom, hogy a billentyűzet meghajlik.
Azt is említettétek, hogy tuningoljam a kocsit, de mivel az kicsit feljebb leírtam a verseny-tapasztalataimat ezért nem bírok egy jobb alkatrészt sem megszerezni.Ja a privát versenyekkel meg tele a hócipőm, mivel ott sem kaptam egy normálisabb alkatrészt, ha egyáltalán kaptam valamit.
De az is lehet, hogy én vagyok a béna.
-
MBazsee
tag
Hogyan tudom törölni a felhasználómat a játékban?
Kicsit elegem lett.
-
beluschi
tag
A játékban 1500 Boost a T1 Skyline, míg az NFSWorld.com oldalon 2000. Csak annyi a különbség, hogy az NFSWold.com-on rep és cash növelőt, + team esc cucot is kapok mellé, vagy van még valami?
Melyiket éri megvenni? -
1NST1G8R
senior tag
válasz
csab991 #2534 üzenetére
Az ilyen es hasonlo ritkabban elofordulo tipusokra egyebkent szerintem nem is nagyon "eri meg" body kitet rakni, amik a T1-es skylinehoz vannak pl azok is pocsekok tobbnyire. Osszvissz egyet talaltam ami meg valahogy kinez, es szerencsere pont ingyenes volt, vagyis nem boostos. Amik meg boostert vannak, meg amennyiert, az egy vicc, de inkabb nem megyek bele...
-
csab991
senior tag
válasz
callmeakos #2532 üzenetére
Azért kételkedem, mert a 959 még nem volt benne egyetlen NFS játékban sem, kivéve a Porsche Unleashed-et, de akkor még ugye nem lehetett ennyit módosítani.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #2532 üzenetére
Az A1-re nem lehet.
-
callmeakos
veterán
Új verda a tárban. Egyik személyes kedvencem érhető el a NFS PS M3-asa. Imádom ezt a gépet
Itten ni...(#2531) csab991 Hogyne lehetne. MInden alap autóra lehet...
-
tutuhawer
őstag
-
-
csab991
senior tag
Akkor a T2-ben a Lotus a legjobb szerintetek? Gyorsabban halad a pénzgyűjtés mint gondoltam, így még mielőtt megveszem a 959-et, befér még egy T2-es kocsi is.
-
vv5204
senior tag
válasz
barack1997 #2523 üzenetére
Ez így van. 370 körüli stattal épp bírom a lépést, 400 feletti GT-R-ek
meg egyszerűen agyonvernek. Sőt a komoly T3-masokat is megizzasztják.
És mióta meg van a kis Audim csak hulladék part-okat dobál.
Suck my dick EA! -
callmeakos
veterán
válasz
barack1997 #2523 üzenetére
Ne csodálkozz rajta.... Az a Skyline nem a T1-be való....
-
csab991
senior tag
Nyertem egy T2-es váltót, motort, nem volt szükségem rá, eladtam, de pénzt nem adott érte. Pedig behúztam oda a sell parts-hoz, aztán finish customizing, save, ki is írta kapok 3000 kreditet, de nem adott. Ez bug lehet, vagy másnál nincs ilyen?
-
csab991
senior tag
Azt sokszor csinálják körversenynél, hogy valaki(k) megfordulnak és szembe mennek a többiekkel? Elég zavaró.
-
vv5204
senior tag
Hmm... a (#2480) hozzászólásnak tényleg van valóság alapja.
Az A1-el valóban leginkább nitróval lehet tartani a lépést az Elise/Exige-el
szemben. Mondjuk nagy előny, hogy utóbbiak startja elég gyengusz, ha
élre tudok állni, több az esély míg hátul kakaskodnak. -
tutuhawer
őstag
válasz
werevolf593 #2513 üzenetére
Én is várom, hogy utána mi lesz. Lehet naivnak gondolni, de bizakodó vagyok. Kell, hogy bizakodó legyek, mert más játékot én nem játszom, csak ezt. Szóval előrenézek, és addig is versenyzem, ha kell, a csalókkal is.
-
werevolf593
tag
válasz
tutuhawer #2512 üzenetére
Uhh, na ettől a kijavítjuk dologtól félek, a #2460-ban a végén leírtam már mire számíthatunk, ha nekiállnak javítgatni.
Majd ha drasztikusan megcsappan a befolyt BOOST-ra költött lóvé, akkor megint méltóztatnak valamennyire odafigyelni ismét....ideig-óráig.
Év vége felé kijön a RUN, azután kíváncsi leszek, mivel teszik ezt vonzóvá továbbra is...
-
tutuhawer
őstag
válasz
werevolf593 #2511 üzenetére
Szevasz! A bugok és a csalók száma is magas manapság, sajnos mindannyiunknak bosszúságot okoz. A próbaidős programozókhoz csatlakozom, mert habár baromira nem értek ehhez, egyik szoftveres sofőr kolléga mondta, hogy ez röhejes, ami történik. Nehogy már egy programozó nem tudja, mit javít ki és mit tesz tönkre vele... Pedig így van, de majd kijavítják...
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Azt kell mondjam, az eddigi mélypontját nyújtja ez a "multiszakramentum"..., miért is?
- Bármely versenyző Profile-ját megnézve, az összes autójának alapadatait látni (bug, ami eddig nem volt...)
- Lvl 50-en ma többször is REP-et adott a futam végén
- Ismét csúcsot dönt a csalók tömkelege
Asszem pár nap szünetet tartok, olyan szinten nézik verébnek a jónépet az EA próbaidős programozói, hogy az már tényleg kiveri a biztosítékot.
Jó festegetést, matricázást! Ehhez én nem értek, és tisztelettel nézem a remek alkotásokat..., de másra egyenlőre ez a kupac sz@r alkalmatlan...!
Csimpilóta
-
csab991
senior tag
válasz
SylarHUN #2504 üzenetére
Meglesz. A T2-es team escape-k jobban tejelnek, mint a T1-esek? Csak most nincs sok kedvem megint venni egy T2-es kocsit. Evo IX-et megvettem, de elég nagy csalódás volt. El is adtam, mondjuk ostoba fejjel rá is költöttem jó pár zsetont. Most úgy tervezem a Mazda3-al gyűjtöm a pénzt a 959-re, mert nekem KELL az a kocsi.
)
-
csab991
senior tag
Ja, és amit eddig csak boost pontért lehet megvenni, 911 Turbo, arra lesz esély, hogy majd valamikor kreditért is meglehet, vagy ilyenre ne számítsak egyáltalán.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest