- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
November 18-án jön egy új NFS a BB fejlesztőktől, méghozzá NFS: The Run címmel!
-
madehutler
csendes tag
na hát 11-es szint óta nem kaptam semmit most 14-es vagyok és nyertem egy sport váltót (4,3,4) megérte küzdeni
-
Beeerka
aktív tag
Kedden elvileg viszakerülök asztali gépemhez, akkor mehetnénk ilyen össznépi-fejlődős-alkatrésznyerős versenyeket.
-
sunny84
senior tag
válasz
madehutler #893 üzenetére
szevasz .. mi a nicked komám felveszlek azt hívlak jó magas szintű mapokra és hamarabb fejlődsz
-
tutuhawer
őstag
válasz
madehutler #891 üzenetére
én még mindig úgy tudom, hogy nem igazán. írd be ide a world nicked, és majd felveszlek ismerősnek, aztán úgyis szoktam szervezni privát versenyeket, ahol több cucc esik, hátha beférsz majd valamelyik gruppenbe... Legyen majd valami magyar szöveg a mottódban, hogy tudjam, hogy magyar vagy, különben "lemégsézem" a baráti felkérést, ha te veszel fel engem
-
madehutler
csendes tag
és ha singlibe megyek olyan pályán ahol sok cuccot ad akkor lehet úgyis alkatrészeket nyerni???
-
NFree
addikt
-
madehutler
csendes tag
amúgy nekem egy nissan silvyám van és 12 es szintű vagyok most kezdtem és ha olyanokkal versenyzem hogy tényleg lehet nyerni mert nem csalnak,nem lögdösnek akkor elég jó futamokat lehet menni
-
madehutler
csendes tag
Hát nem tudom próbáltam azokat a t1 es versenyeket ahól az volt a listán hogy jókat és sűrűn lehet nyerni
és nyetem egy kereket elég jó mert megy a kocsi de már nagyon sokat mentem ott
de végülis próbálgatni kell
-
NFree
addikt
Hát igen , most igy 20 szinten egyszerüen nem tudok labdába rugni , hiába meek single versenyeket nem ad semmit , szar az egész egy kicsit , le vook törve 3 szintet léptem de nem kaptam semmi jó cuccot , gondolom az ea azért nem osztja könnyen , hogy vegyél pénzér boost pontot s majd akkor talán , de ez a veszély nem fenyeget , beletörődöm , hogy szar az egész s elfogadom s játszogatom , vag abba hagyom s , nézek más gamét , a shift 2 unalmas sajnos .
probáltam a teame dolgot is amit mondtál , de nem kapok semmit amatőrökkel vook körülvéve akiket folyton elkapnak , inkább engem szorongat mint a rendőrt ,áááá nem is folytatom.
Kellemes nap mindenki.
-
tutuhawer
őstag
Én minden elméletet szívesen fogadok, hallottam már párat, ki kell próbálni, remélem, oda tudok rá figyelni majd menet közben (úgyse tudok). Ami nem elmélet, ellenben tény: aki sok cuccot akar nyerni, annak menni kell előre, és nem a garázsban, chatben, free roamban vagy egyéb helyen lopni a napot. szóval majd meglesem a szisztémát
-
sunny84
senior tag
egy hadititkot megosztok veletek ,mindig szoros befutó a jó team e-ben ( a legminimálisabb különbségekkel ) , ha első vagy válaszd a bal felét ott 1 vagy 2 ik ban ad cuccot a kártya ha ad , tehát ha nyertek partot mondjuk team escape -ban t2 es pályán t1 vagy t3 as cuccot akkor át kell menni arra a kategóriájú team e. mapra amilyen partot nyertél.. és ott azt válaszd amit előző futamon is ( a bal 1-2 kártya szokott a befutó lenni )..
- hülye 1 logika de bejött többször is , így ami a leghosszabb lánc volt nekem 1 más után 4 partot nyertem ,pl tegnap 2 -t ( pro is néha beleszokott esni de mostanában nem jött ) , sky r34 emet is így raktam meg +a mazda 3 at , higgyétek el a game készítők is valami logika alapján rakták össze ezt a részt , nem csak véletlen szerűen dobálja..a másik : a misc ( amit mindenki csak pislog mi ) tartalmazza a speciális lehetőségeket, mint például légterelő vagy egyéb ... csak nincsen még aktiválva és jó darabig még nem is lesz ..
sorry a dupláért
-
sunny84
senior tag
van ez így.. majd felépül a sky r34 fajajinabbúl hidd el. én már tudom
-
sunny84
senior tag
(#876) GabN73 az szép
(#877) NFree : statot sz@rd le , míg el jutsz lvl50ig biztos vesztesz párszor , ha azt figyeled sose lesz bmw gtr vagy egyéb + lassan is haladsz .. de ha annyira zavar menyél priviket az nem kerül bele a statba és ott jobban is kapsz partokat
ha valamit beleraksz és kiszeded az automatikusan az eladási kosárba teszi .. , tehát nem tudod átrakni másik verdába és félre sem lehet rakni... Pedig milyen jó lenne
-
Beeerka
aktív tag
Egy gyors kérdés: Amit betolok alkatrészeket a kocsiba, azt ki is lehet szedni belőle valahogy? Nem jöttem rá hogy lehetne ha lehet.
-
-
NFree
addikt
Bakker lejért az idő limit , a lényeg ha jól értelmezem ott a track list-nél , ott vannak , hogy meik pályához mit ad , nagyon cool , kösz az infót meek tolom is , csak nyerni tudjak , nem akarom elrontani a statom 74% körül vook 12 es szintig tartottam 80% fölött , de itt már keményebbek az urak.
-
tutuhawer
őstag
Hát, extrákat nem mindenki nyer, de menni kell előre, és csinálni, akár privát verseny ezüst is dobhatja a prot. A skyline meg ajánlatos, de a lotus is jó még mindig a t2-ből. Na meg az audi TT, ha van lóvé. Alapon a nissan szupergyors, csak valaki nem tud vele befordulni, amíg nincs felépítve jól, úgyhogy így számolj vele. A kanyarok előtt ajánlott a fékezés, ennyi kb, és kapsz egy frankó gépet.
cuccok, pályák stat: [link]
szerk: ma este melóból tudok válaszolgatni még, ha kell info... -
NFree
addikt
Srácok a nissan skyline-t érdemes megvenni , mert már 240e megvan mazda 7 em van , de nem nagyon nyerek extrákat , igy gyorsabb kocsira kell váltsak , érdekelne alpon mien a végsebesség , gyosrsulás , kormányozhatóság?????
-
GabN73
addikt
válasz
barack1997 #865 üzenetére
sajna 128as.
Egy giga integrált (valami rossz intel) vidkari elvitte nekem, bízok a kis 6600ben is -
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #863 üzenetére
3,2es p4, 512 mb ram, 6600 gt.
Remélem eldöcög rajta.
-
GabN73
addikt
Nos csak nem bírom kivárni mire lesz procim, elkezdem tölteni a jó öreg P4re. Majd meglátom hogy hogy boldogul vele a 6600 GT
-
sunny84
senior tag
módosult az összes autóm kinézetre is és a car statistics-ja lessétek meg
, kis mazda 3 -m is betyár lett t2 ben simán megállja a helyét [link] a Vehicles .menüpont alatt találjátok őket ( mert látom nem oda irányít a link ahova beállítottam )
-
tutuhawer
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #857 üzenetére
Az egy jó döntés, bármikr is hozod meg. Még két sör után is megmondom.
-
Necroman_Mk2
őstag
No, a múltkor vettem egy nagy levegőt, és eladtam az Evo IX-t meg a Chargert, s az árukból vettem egy RX-7-et. Majd meglátom, mennyire tudok vele fejlődni.
-
tutuhawer
őstag
Az elmúlt pár napban csak 5000 hozzászólásom van itt, úgyhogy a legközelebbi munkaidőmben (talán vasárnap vagy hétfőn éjszaka) bedobok ide valami hülyeséget... Az új autóimról, estleg, vagy bármi egyébről
-
tutuhawer
őstag
van olyan headset, amivel nem lehet hallani a másikat? Van olyan, ami ezt a Voice over IP rendszert nem érti? Elmondom, mit tettem én:
-a headsetet a sb audigy 2 zs A800 hangkátyába frankón a zöldbe és rózsába benyomtam. 5.1-ről átkapcsoltam headphone-ra.
- a játékhangot hallom, beszélni is tudok,de az ellenfeelem hangját 1 perc után nem hallom. A beállításokban MIC input device a hangkártya, és nem pedig PnP device, alant pedig a voice output device PnP, és hiába állítom át a hangkártyára, nem jó, elllenben szar. Ötletek? -
Beeerka
aktív tag
Én olyat tepasztaltam, hogy benn voltam az Eclipse-el, autót váltottam, de haverom az eclipse-t látta, nem azt amire váltottam... fura volt kicsit
-
SylarHUN
senior tag
-
tutuhawer
őstag
ez nem tudom, mennyiben bug, hiszen több ízben is előfordulhat, hogy a saját hibánk miatt nem látjuk a másikat:
- nem ugyanaz a free roam chatszoba, én pl mindig a /join 3 paranccsal a 3-asban vagyok, ahogy a TCM parti is ott volt.
- nem ugyanaz a szerver, amit az infítóablakban lehet kiválasztani EU/NA. -
tutuhawer
őstag
Esélyes, hogy a 10 kilós 240-sx miatt is, de könnyebben is burogat fel a zsaru, meg pörget ki, ami nem is csoda, tekintve hogy nincs akkora ram skill a 003 profilomban, de hát álljon meg a menet. Kibaszottul nehezebb lett, még a mélygarázsban is van SUV blokád, ami nem baj, mert a másikban nincs, de szar, ha őszinte akarok lenni. Gondoltam, nyomok párat, hátha megnyomja a fejlődésem, mert kell a 20. szint a festésekhez, de csak a gumikat szórtam el a francba, meg az emg evade-eket. Dühítő volt
-
tutuhawer
őstag
Közben egy kérdés: Én mentem egyéni rendőrös üldözést is, és nehezebbnek tűnik, azaz napok múltán is az 5-ös szintű körözöttséggel elkezdek egy akciót, és a következő sarkon SUV fordul. SUV kordon alá rejtett tüske, nem működő búvóhelyeim, meg ilyen apró nyalánkságok nehezítik az életet. Nektek is nehezebb lett vagy csak én koptam el?
-
tutuhawer
őstag
Én is bedobom a world-garage profilom megtekintésre, meg egy utolsó képcsomag, a JÓVERSENYZŐKRŐL
-
tutuhawer
őstag
Ne haragudj, nem tudom pontosan. A skyline-ra megvettem még 1X a body kitet 96-ért és utána kezdtem el gyűjteni, ami azt jelenti, hogy amint bejött, az aftermarket shop rendszer, akkor kifizettem megint a külsőt a nissanra, és maradt is lóvém, és gyűjtöttem a bmw-re. A lényeg, hogy hétszentség, hogy tele leszel lóvéval, mire odaérsz. Én a bmw nélkül költöttem el 3 milliót autókra, úgyhogy...
-
tutuhawer
őstag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
SylarHUN #828 üzenetére
World Garage-ban frissítettem a fotókat.
-
barack1997
senior tag
Na hirtelen de kihalt a fórum ...
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #824 üzenetére
Az új patch, ma esti lesz:
a fontosabbak:
új dodge viper team escape edition, azaz jó sok bónusz teljesítmény cuccal
pontiac gto '65 boostért komoly cuccokkal, és a sima már pénzért is megvehető
a beszélgetős rendszer kerül még be, új gruppen beszélgetős ablak, stabilabb lesz a kliens
az indítóablak lesz más, elvileg jobb, és új kártyavásárlási renszer lesz, amitől sokat várok... -
http://world.needforspeed.com/news/article/24801
Mi ez?
Még nem olvastam bele, csak fészbúkon volt kint. -
ETOM
addikt
Ma jó kis lagg volt zsaruk üldöztek összevissza más játékosok az üldözésemben meg powerupot is nyomtam nem reagált azt elkaptak.
-
tutuhawer
őstag
ez benne van, hogy eltaláljuk egymást, pedig lehet, hogy nem is, de aki hátulról jön, annak vagy direkt nekem kell jönnie, ha segítségre szorulok, vagy fékezni kell(ene), hogy faszán elférjünk, meg miegyéb, de tény, hogy sokan olyan birkák...
A team részét én csak a magyarokkal menő versenyeken fogom fel, a nemzetközin nem igazán, mert elvileg segítség nélkül a most wanted pályán is végig lehet menni 1-es szinten egy 20 kilós nissan 240 sx-szel. Úgyhogy rohadjon meg, aki nem tud menni a külföldiek közül.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
tutuhawer #819 üzenetére
Jó is az az All In, tegnap hajnal 2 körül mentem kb. 8kört, majdnem mind 2300rep pontot és 3000 pénzt fizetett. Ha nem löknek ki ahányszor melléjük érek, akkor 4 perc alatt valamivel tudom teljesíteni a távot, de mostanság állandóan fékezgetnem kell, mert nekiterelnek falnak, kordonnak, rendőrnek, vagy bármi akadálynak ha melléjük érek. Nem nagyon fogják fel, mi az a team sajnos. Persze van, hogy én mérek el valamit és bennem akadnak el, de ez nem direkt van.
-
tutuhawer
őstag
tényleg gyorsan jön a pénz, főleg ha gyorsan megy az ember a rövid pályákon, meg a társak se a lefele gombot nyomják(EU játékosok azt nyomják). A T1 all-in pályán a TUTUHAWER003 profillal 3:50 alatt, az outlaws pályán kb 4:20 alatt tépek végig, így ez az optimális, nem pedig a hosszabb pályák. Kár, hogyha én így megyek végig, akkor max 1 ember ér még be, még ha 20. szinten van, akkor is -> gyökér külföldiek
az én pénzemmel játszanak
-
tutuhawer
őstag
Közben elmondom - nehogy már a mai műszak alatt ne legyek itt hiperaktív -, hogy egy komoly, meg egy nem komoly matrica sem készül el szinte sosem. Mindig van változtatás rajta egy-egy pixel, de! A bmw-t az ilyenkor megszokott éles szemmel hibák keresése miatt vizsgálva, hiányérzetem támadt: nincs más szó rá, Hát hogy elbasztam az NHL logót, de őszintén? Bő 10 éve nézem a sportot, és így elhibáztam a logót, mert a betűk ballentről jobbfelfele kellene, hogy menjenek. Tényleg fáradt voltam, amikor összeraktam az egészet. Én meg azt hittem, jó lett...
szerk: most nézem az nhl logo google képkeresési találatokat, ahonnan koppintottam, és az első képen szarul van, ahogyan én is csináltam. A többi 100 milliárd logó jól van, az első nem, hát én pont azt néztem, és csak a méreteket figyeltem, hú de okos vagyok, csinálhatom újra
-
tutuhawer
őstag
Szasztok. A Landa81 oldalán is lehet megismerni játékosokat, ugyanis ezerrel tolja a magyar csapat szervezését.
-
tutuhawer
őstag
megbutultam ma melóból hazafelé, mert errefelé mindig mocskosul fúj a szél, és letép a bcikliről, de ezzel nincs is baj, hozzá lehet szokni, de otthagytam a táskámat a melóhelyen, és vissza kellett menni érte, úgyhogy az idegességtől másfél óra alatt okádtam össze ezt a mocskot
.
A thumbnail dolgot be is mutatom, láthatjátok, milyen gyorsan tanulok: szerk: köszönöm Sylarhun segítségét ismét -
tutuhawer
őstag
Közben most olvasom, hogy új, a teamp speak rendszerhez hasonló lehetőség kerül be a játékba hamarosan, amit a számomra ismeretlen dolby axonnak köszönhetünk. A csoportba meghívott emberekkel tudunk majd beszélni, meg a franc tudja még kikkel, és nem kell hozzá más, csak hogy bejelentkezzünk, nincs külön szervere, külön programja... és máris egyszerűbb lesz a kommunikáció a haverokkal, legyen szó teamESC-ről vagy csak free roam módról... Remélem, azért jól megszakítja a rendszert, és nem tudunk majd versenyezni...
-
Beeerka
aktív tag
válasz
tutuhawer #808 üzenetére
Túlzottan nem zavar a lagg, online játéknál mindig van. Csak fura volt hirtelen. Ha összejön a pénz meg persze a szint akkor megveszem az R35-öt, előbb-utóbb megszokom majd a bálnahatást. Most úgyis felüdülés GTA4 után rendesen kanyarodó autókkal menni, abban alig van autó ami kanyarodni is akar
Reggel nem hiszem, hogy fenn leszek, F1 után tuti. -
tutuhawer
őstag
dolgozom 6-ig, de elindulok már 5:50-kor, ha a kollégák is úgy akarják, és 6:20-kor fel is ugrok egy darabig, maximum a formula 1 kezdéséig, de lehet, hogy alszom is előtte. Tényleg bálna hatása van az R35-ösnek, marha nehéz vele menni. Olyan,mint a skyline az 5.15-ös patch előtt, alig fordul. A végsebessége nyilván szép szám neki, de a gyorsulása hagy némi kívánni valót maga után. Legalábbis nekem hiányérzetem volt végig.
Amikor azt látod, hogy csak úgy átmegy a kordonon, szerintem kikerüli az ember, engem is ért már az a vád, hogy átmegyek rajtuk... Ezt úgy kell felfognunk, meg bármi mást is, hogy game exp may change during online play. Meg a laggot is. Én akartam/akarok magyar szim bajnokságban indulni, ha újra lesz kormányom, és az oldalukon is írták a szervezők, hogy a lagg, latency, ping, anyjap....ja a multi része sajnos.
szerk: itt is beböfögöm, hogy új festésen töröm a fejem: egy autón lenne az NHL és VERSUS TV logója. -
Beeerka
aktív tag
válasz
tutuhawer #806 üzenetére
Én most az R35-re gyűjtök, szerintem csodaszép. EU szerveren vagyok fenn, majd megpróbálom ezt a /join 3 parancsot ha fenn leszel.
t1 All In TE versenyen "hiányoltam" a rhinokat. Alagút előtt a végén hemzsegtek még tegnap, ma meg teljes nyugalom volt.
Még az előzőekre, van lagg, de szerintem nem vészes, egyszer volt ma, hogy jojózott egy rendőr előttem (azután persze pontosan előttem lelte meg végső helyét) meg csapattárs ment előttem és simán átment érintetlenül a rendőrkordonon (én persze, hogy nem). -
tutuhawer
őstag
Én nem tudom, hogy kevesebbenn vannak-e, de volt, hogy vártam a négyet a nagy hídon, sikerült kikerülnöm mindet, számítottam az ötödikre, megjött, én lenyeltem keresztbe, és a 6. levadászott
Ha nem látsz, az azért lehet, mert
1. másik chatszobában vagy, én legtöbbször átugrok a 3-asba. /join 3 paranccsal
2. másik szerveren vagy, amit az login ablaknál választasz, amcsi vagy EU szerver.A GTR r35 tényleg T3, csak teszteltem magam miatt, hogy megvegyem-e másodszor is akciós áron 650000-ért
. ott a pont, látom, figyelsz.
Felvettelek, ami kész csoda, mert úgy tele van a listám, mint a déli busz...szerk: az r34-est nem is tudtam bérelni, ha jól emlékszem, csak venni, különebn teszteltem volna azt is.
A lényeg még, hogy a tt mellett a skyline-t is ajánlom boosttal megvételre, akinek telik rá -
Beeerka
aktív tag
Szerencsém volt ma, vagy tényleg csökkentették a szembejövő Rhino-k számát? Kb. 10 TE-t mentem, 2-3x jött szembe velem, persze voltak a pályán, de inkább csak manővereztek elém.
Örülök ha tényleg kevesebben lesznek, néha ellehetetlenítették a "normális" közlekedést@tutuhawer: R34-es skyline-ra gondoltál? mert az R35 már tier3
(Láttam felvettél ismerősök közé, viszont ha rányomtam, hogy teleportáljon oda, nem láttalak. Ez mitől lehet?) -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #803 üzenetére
A bónusz:
1. bmw 135 i Szép is, jó is. Jól tapad, de elmarad a lotustól, persze, attól még kiválóan irányítható, de a motorerő szerintem kevés. Ha játékpénzes lenne sem biztos, hogy megvenném(pedig de, csak mert tetszik). main street: 2:212.M3 E92 kb mint az elődje, úgy reagál a nitróra. Még a leggyengébb, legrövidebb nitróval is jól eléri a sebességet.
A súlya soknak érződik, hát nehezebb, mint az e46, én úgy látom. Nem is sikerült vele olyan jól menni, gyakorlat nem árt, de azért jó gép. main street: 2:16
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #802 üzenetére
Kifejtem bővebben, mert sok a "newman", nekik jól jöhet, na nem mintha megbízható, tévedhetetlen forrás lennék. Csak a ma tesztelt gépekről a tapasztalat:
A main street pályán mentem mindegyikkel, odafigyelve, nitro nélkül, bérelt változattal.
1. nissan gtr r35 még mindig 5 tonna érzetét kelti. időben el kell indítani a kanyarodást, és akkor befordul, amikor lassan fordulunk indokolatlanul, akkor kitörhet minimálisan a hátulja, de a 4WD visszaviszi az útra. a hajógyárban gyorsultam vele, asszem 195 lett a vége. a 6. fokozatot 230 körül váltja el, ami jó végsebességre utal, naná, csak kár, hogy alig lehet vele elérni, ha elbasszuk a kanyart, amire jó esély van. main street: 2:212.audi s5. nagyon bika, de persze a hátsó kerékre megy az erő, úgyhogy ha túlságosan nyomjuk az iránygombokat, akkor képes kitörni a hátulja, amit korrigálunk, de az már nem optimális. gyorsultam vele, asszem 191-2 lett. Nehéz érzetet kelt, azaz kicsit lassan reagál a kormánymozdulatokra. main street:2:20
3. lexus Igen komoly hangja van, a mélynyomó imádja az ilyet
Nagy élvezet volt menni vele pár kanyart, tapadt is, de nem nagy sebességgel, mert én úgy éreztem, hogy nem húz túl jól 400 000 asztro dollárért. Akkor is szép és jó a hangja is...
4.toyota supra Pont olyannak hat, mint amikor az 5.15 patch előtt használtam, azaz 4WD, elég jól húz, de azért nem ájultam el, manőverezni még csak-csak lehet vele, depersze van ennél jobb is. Közepesen nehéznek hat, burogatni talán jó, nem mentem zsaruk ellen. A hangja nekem tetszik, a külső a spoiler nélkül nem, ha meg nem veszek body kitet rá.... main street:2:23
5.impreza Szerintemfrankón fordul, ha akarom betörik, ha akarom nem, akár kanyarban is tudok vele módosítani, ami egy piros pont, de nagy a lyuk a fokozatok közt, marha lassan indul, nekem ez a meglátásom, úgyhogy nem veszem meg negyedszerre is... main street: 2:22
6. Lotus. Kipróbáltam, hogy ne érje már szó a ház elejét. A handling olyan caterham-stílusú azonnal reagálós, szuperkönnyű, sokszor túl gyors, szemmel is nehéz volt követni. Nekem ez nem fekszik annyira. Nagyon hirtelen reagál, na. Main street 2:19 Ennél a profik tudnak biztosan jobbat is.
7. 350 Z Nem olyan igen nagyon rossz, csak lassan reagál a kormánymozdulatokra, és aki nem kezd el időben fordulni, mertt nem ismeri a pályát vagy az autót, vagy meglökik stb, az azt mondja nem tapad, meg szar. Pedig a tapadása jó, a gyorsulása is rendben, a 6.-at 220-nál váltja el kb. main street 2:21
8. Audi TT Nekem nagyon tetszett, gyorsan vált, jól is gyorsít, meg is tapad, 4WD, a végsebessége is jó neki, a 6.-at 231 körül váltja el, 265 Km/h után is gyorsult volna még. A hajógyárban a gyorsulás 199 volt nekem. Main street 2:13
-
tutuhawer
őstag
Közben ma volt szerencsém tesztelni jó néhány T2 autót, fel is írtam pár adatot, időt, és a gazdagoknak az Audi TT-t nagyon ajánlom, ha már autót akarnak venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory:Nikke
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest