Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Nekem lvl 28-nál alig adott valami értékest, mindig pénzt kaptam, de úgy, hogy kb 10-ből 6x... meg Ready p.u. -okat kaptam. Most lvl 29 vagyok és mióta elkezdtem a szintet, minden féle földi jót kapok, tuning lehetőségből 5 verseny alatt kaptam 3x cuccokat, most nitrot meg rep-et ad, pénz és mást egyáltalán nem kaptam még...
Jah meg írják, hogy csalok...Hát nemtom, szerintem a brutális laggolásból gondolja mindenki mindenkiről, hogy mindenki csal... a játék eleve irreálisan hozza be a lagg után a játékos különbségeit a többi játékoshoz képest, nem azt nézi a géééém, hogy X ponton kellene lennie a laggoló játékosnak (és hopp oda teszi), hanem az én szempontom szerint mint ha 400-al közelíte hozzám a laggoló játékos és ha esetleg keresztezzük egymás útvonalát, akkor én már repülök is, szvsz itt kegyetlenül el van b.szva a játék...
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #494 üzenetére
Jóvan kiidegel.
10 versenyből:
2x parts
1x pénz
7x REPTehát no powerups... Hab a tortán: rám ír egy magyar gyerek, hogy hekkelek-e.
Na mondom fasza, akkor itt is lesznek csalók ezerrel. Már így is kiidegelt, ha úgy előztek meg, hogy kanyarban felkentek a falra/korlátra... De most már csalással is felém kerekedhetnek, nem csak nyomorékoskodéassal.
-
-
RootRulez
félisten
Na, lássuk az új patch-t.
-
RootRulez
félisten
Nem lehet valahogy szűrni a versenyeket? Pl hogy csak a 17 felettieket mutassa.
Egyre nehezebben átlátható...
-
RootRulez
félisten
19-es leszek lassan, milyen kocsit eszközölhetnék a közeljövőben? Vagy sokáig el leszek én még az rx7-tel?
-
marked one94
őstag
válasz
Mr.Skynet #480 üzenetére
Újra köszi mindent
De annyira nem vészes a dolog mert nagyon ritka jelenség. De most végre elértem a 10-es szintet és megvettem a rx7-t hát nekem nagyon bejött
előtte egy eclipse gt volt hát az valami borzalom volt
Hát nem hiszem h a memo a kevés mert abból van 2Gb, de a vga nem egy mai darab így szerintem ez a probléma.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
marked one94 #476 üzenetére
Hát, hogy nálad a pálya miért nem tölt be néha, azt nem tudom, de nem a verseny betöltésekor tölti le a netről a pályákat a játék, hanem a gépedre telepített kb. 2Gb cucc tartalmazza a pályákat, tehát ennek nem sok köze van a netedhez. Az pedig, hogy random szétesik néha vagy maga a játék, vagy a szerver miatt nem indul egy verseny, az már egy megszokott problem nagyon sok embernél, ne foglalkozz vele, egy idő után észre sem veszed majd...
Pálya problem miatt esetleg telepítsd újra a játékot, jobb 5letem nincs sajna.
Szerk.: régebben még GTA 3 alatt Pentium2 korszakomban volt ilyen gondom, hogy lassan töltögette be a pálya részleteit a játék, de ezt akkoriban +256Mb sd ram megoldotta, talán vagy a rendszer vagy a vga memód kevés lehet... csak találgatok...
-
Allien
veterán
Nemtom, rég léptem be. Anno, megvettem eredetibe (én marha), és ugye bosszankodtam, mert eleve többe került, mint amit írtak.
A gyökérkecseg "fejlesztők" az Opera böngészőt NEM szeretik (gondolom), mert pl vásárláskor, a végén csinál egy próba vásárlást, levon egy eurót a számláról (már önmagában ez is kecsegség, még ha "jóvá írja, akkor se). Csakhogy az utcsó résznél van egy kis ablak, amit be kellene jelölni, hogy elfogadod a feltételeket. Na, ezt NEM lehet "bejelölni" egérrel. Ha nem jelölöd, vissza dob, és vagy kezded elölről, vagy böngészőt váltasz. Ha elölről kezded, ismét 1 euró a semmiért!
Eleinte nem értettem, és nem figyeltem az sms-t, így kb 3-4 euróval többért vettem meg ezt az izét. Gondlom, akik pénzért vették, azoknak adtak "grátisz" cuccokat, pl hírtelen lett 5E booster pontom. Igaz, most már vettem hozzá, de itt is van sumákság. explorer/firefox böngészővel más ajánlatokat ad, mint opera böngészővel.
Másnak is, azt nem tudom. De, opera-val 20 euró 8.E pont, explorer/firefox alatt meg 20Euro 7200 pont.
Tehát, felajánlotta a rendszer (pontosabban, 0 booster pontot ír oda), hogy kipróbálhatok 3 autót egy hétig, az egyik a lambo, akkor audi A8, és BMW. -
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #473 üzenetére
Ország: profilnál "mottóként" írják be.
Nyerős cucc: amikor kiválaszthatod hogy t1,t2,t3 stb raksz rá(jobb oldali sáv) na,annak a bal felső sarkában van egy kis nyíl. Arra katt,és az invertoryban van a nyert cucc.Onnan ugyan úgy,csak rá kell húzni.
Allien: fuh... Corvette a leggyorsabb,lambo pedig jobban irányítható. Vettét ha megtanulod vezetni,utána bármit elvezetsz a játékban.
Hogy lehet "ingyé" kapni dolgokat? -
Allien
veterán
Nekem is lenne pár kérdésem. "Kaptam" pár autót kipróbálni egy hétre ingyé. Pl Lambo, amit ki is béreltem. A kérdés, hogy a másik kettőt is ennek letelte után ki tudom próbálni, vagy csak egy hetem van mind háromra?
Ezen kívül, a car sales-ben (web oldalon, nem a játék részben) lehet venni autókat. A Lotus Elise-t megvettem, de érdekelne más kategória is.
Lamborghini Gallardo LP560
Audi R8
Chevrolet Corvette Z06
Ezek vannak még, ha jól nézem. Melyiket lenne érdemes megvenni, vagy egyiket sem? -
RootRulez
félisten
Ja és ha nyerek valamit a kocsimba, akkor azt hol tudom bele tenni? Vagy nem a cuccot nyerem meg, ha azt adja a verseny végén a kártya, hanem csak a jogot a megvételére?
-
RootRulez
félisten
Halihó!
Hogy lehet beállítani az országomat? Látom másoknak ott van a nevük alatt.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
marked one94 #471 üzenetére
Brutál nagy lagggggolás, nálam is van mikor nem csak előbb indulnak el, de mikor betöltés után meglátom a rajtoló kocsikat, nekem már vissza sem számol és a többiek már rég elindultak, én meg csak nyomjam a gááááázt...
Szerény megfigyelésem, hogy eléggé szolgáltató függő, hogy mennyire sokat szív az ember elvileg a ping miatt... pl. BP-n UPC-ről nálam tűrhetetlen, pedig BIX-ig teljesen jó betonstabilan 7-12ms a ping, igen de ha külföldre nézek, akkor van mikor kiugrik 300-400-ra... otthon Komáromban a Komnet szolgálttaóm (kábeles az is) a Matávtól veszi a netet és mondjuk németekhez is stabilan 20ms körül van a ping és nem is csúsznak a játékosok a falon, nem mennek át rajtam a semmiből érkezve és nem is úgy rajtolok, hogy már nincs előttem senki.
Suli még érdekesebb, optikás net NIIF jóvoltából BIX-ig 1ms (vagy 10 ezred) stabilan, külföldre is 5-10ms mégis sz.r az egész... ezt meg nem is értem.1-2 haver más netes játék miatt panaszkodik a DIGI-re, hogy amilyen kiváló náluk minden belföldre, olyan ramatyok nemzetközi hálók felé...
-
marked one94
őstag
Üdv!
Valaki megtudná mondani hogy az miért van hogy nálam néhány versenyző hamarabb indul el a verseny előtt? Én még állok ők meg már lazán versenyeznek
Egy picit idegesítő de nem vészes mert sok birka úgy se tud kanyarodni
.
Előre is köszi!
-
speed3456
aktív tag
Hát ez epik útzár
-
GabN73
addikt
én kezdem unni ezt a rendőr bugot...
Oké,jön 8 suv,kikerülhetőek.De amikor pont telibevág,repülsz 400 métert,és ugyan úgy tol tovább,odaragaszt a falhoz...Arról ne is beszéljünk hogy egymásra 4 útzárat spawnol le időközönként...Ja meg ez a tetején ragadok bug...
-
creed13
tag
válasz
Necroman_Mk2 #465 üzenetére
Igen csak mondták, h lesz a játékban a Carbonból megismert kanyonos rész is.Én momentán eddig nem találkoztam vele, úgy hogy szerintem erre a lezárt területre kerül majd be.Meg azt mondták állitólag le is lehet majd zuhanni a mélybe, ha béna az ember...Mondjuk ezt kétlem...
De az éjszakát nagyon várom, a képek alapján nem lesz csilli-villi az éjszakázás, mint anno Underground-ban. -
Necroman_Mk2
őstag
Elég idióta dolog ez a sorshúzásos történet, bár tény, hogy így a fizetősök se tudnak egyértelműen előnyt szerezni. De szerintem ezt még meg fogják buherálni, azaz lehet magasabb szintűeket is majd SB-ért venni.
Nálam ez így nézne ki az ideális:
Improved: a kocsid vásárlási szintjén meg tudod $-ért venni;
Sport: a kocsid vásárlási szintjétől 5-tel feljebb tudod $-ért venni;
Tuned: csak SB-ért vehető a kocsid vásárlási szintjétől;
Elite: csak kártyákból szerezhető meg;(#464) creed13 Ő, mire akartál ezzel utalni? Egy ideje már elérhető szinte minden régió
-
creed13
tag
De jó, még csak most vettem észre
:
Gondolom ide jön majd a Carbon-os kanyonos pálya rész amiről írtak...
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #462 üzenetére
Megvan a ludas! Amikor telepítem először megkérdezi, hova telepítse a klienst,majd azt is, hova tegye majd a letöltött dolgokat. Én meg ugye azt hittem, hogy a második kérdés a start menüre vonatkozik (mint általában) hogy a start menü melyik pontjára tegye a worldöt a telepítő...
-
speed3456
aktív tag
Megvettem a Lancer IX et. Hát az irányítása borzalmas sajna későn láttam az írásaitokat de most gyűjtök akkor egy rx7 re. remélem az jó lesz.
-
-
RootRulez
félisten
Azt vettem észre, hogy nőtt a forgalom, szerintetek az azért van, mert az új patch ezt is tartalmazza vagy szinttől függ és azzal van összefüggésben, hogy szintet léptem?
-
Sonja
nagyúr
Szóval ezen 4 autó közül választhatok:
- 2007 Dodge Charger SRT-8 Super Bee (Level 10) - $60,000
- 1995 Mazda RX-7 (Level 10) - $60,000
- 2006 Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-Edition (Level 10) - $60,000
- 2006 Volkswagen R32 (Level 10) - $60,000GabN73 hozzászólásából az derül ki nekem, hogy Mazda RX-7-et kellene vennem.
-
Sonja
nagyúr
Mindjárt meg lesz a 10. szint és vennék egy másik kocsit is! A mostani tuningos Mazda Mazdaspeed-et megtartanám, mert elég jól lehet vele kanyarodni. Mit ajánlanátok második autónak a Mazda után?
Én egy Dodge-ot néztem ki 60 ezerért.
-
GabN73
addikt
Megoldás: RX7 vagy Lotus!
A játékban semmi értelme a csúszkáknak.Én is megjártam,egy vettém és 1milla $-m ment rá.
(Egyszer leírtam hogy hogyan,de én hülye bezárta, az oldalt.... hosszú volt az a lényeg...)A tuning se csak annyi amennyit megvehetsz "tuning álnéven". Lehet venni ilyen kártyacsomagokat azokban ott lapul a 5-6-12 stb %os tuning,nem az 1-2.Ja és nem csak 1-re adnak %-ot.
Itt egy pár info róla. Angol tudás nem árt
-
freee
csendes tag
Sajnos van egy olyan érzésem hogy ezzel az új, drága, nagyon pöpec verdával képtelenség elsőnek lenni...
-
Mr.Skynet
senior tag
Relaxálj kolléga, jobb ha hozzászoksz, hogy olyan jól irányítható autód már sosem lesz, mint a játék szerinti gagyi autók voltak, ez mindenkinél így van... sajnos.
Továbbá ne várj realitást a játék egyetlen másodperce alatt se, a számokkal pedig végképp ne törődj
-
freee
csendes tag
Mr.Skynet és GabN73 segítségével megvettem az első "szuperautómat", történetesen egy Dodge típusú személygépkocsit.
A végsebesség, a sprint és a kezelhetőség mind 300 fölött van...Viszont csalódtam... Nem is kicsit!
Annak ellenére hogy 300 fölött van minden tulajdonságjelző, akkora egy ramaty sz@r az egész hogy el sem hiszitek. Az eddigi kis Mazdámmal szemben ez 250-el tud menni (a mazda képes 229-re is), de a kezelhetősége olyan szörnyű hogy el sem hiszitek. A mazda kezelhetősége 190, de százszor jobban kezelhető, mint a Dodge!
Pedig minden "Performance" tuningot ami az adott modelhez elérhető, azt megvettem rá... (100 ezer dolláromba került a tütü+tunning)
Aki teheti hogy új kocsit vesz, NE Dodge-t vegyen...
akinek már esetleg volt ilyen nemű problémája egy újonnan beszerzett "vassal", esetleg elárulhatná, miképp lehetne még kezelhetőbbé tenni, vagy hányas lvl után (nemsoká 15-ös a lvl szintem) lesz elérhető újabb fejlesztés (min. a kezelhetőségre vonatkozóan).
Köszi a tanácsokat, segítségeket.
-
Sonja
nagyúr
Nálam nincs gond, én kapom a repet és a pénzt rendesen!
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok!
Ti kaptok rep-et? vagy pénzt? mert én akárhány versenyt vagy zsaruzást megyek egyiket sem kapok és nem tudom miért :S
-
GabN73
addikt
Nah.
Bemész a car dealerhez. Jobb oldalt kell ILYET látnod. Annyi hogy a style-t kell cserélni.(nem a car modellt,hanem a style-t! a car modell szerintem tiszta sor...
Ha nem szólj,leírom azt is)
PowerUP: előtte ki kell venned azt a powerup-ot amit nem szeretnél használni KÖRVERSENYEN.Az általad említett csak ott használható
-
freee
csendes tag
válasz
Mr.Skynet #435 üzenetére
Mr. Skynet:
Így értettem, köszönöm a válaszod, amit Te írtál meg is találtam, a dolognak viszont az a szépséghibája hogy az ott szereplő autókat csupán bételni lehet, Boostért. Lehet én vagyok buta és valami elkerülte a figyelmem, de sehol nem láttam megvételre buzdító gombot.
Esetleg ha lenne egy PrintScreen-ed, össze tödnám hasonlítani az enyémmel...Többek között, másokkal ellentétben a PowerUp menüben nem tudom elhelyezni az "Add More Lap" menüt sem... Van belőle rengeteg, sok olyat nyertem, de a 4 aktív parancskonzolba nem lehet betenni, történetesen amikor húznám azt írja "Not Allowed"...
Válaszokat köszönöm.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
RootRulez #433 üzenetére
A versenyző autójának adottságait mutatja, balról jobbra haladva: max speed, gyorsulás, irányíthatóság, de nem mindig mérvadó a dolog, főleg ha nagy az eltérés a lvl szintek közt, szóval ha van egy Lambod és 3x annyit tud a számok szerint a kocsid, attól még laposra verhet egy kis gagyi Nissan Silvia is...
freee: tudsz venni másik kocsit játékpénzért is, safehouse (főmenü) / car dealer / purchase cars menüpontban... ha nem így értetted a pénz dolgot, akkor bocsi
-
freee
csendes tag
Sziasztok, segítsetek nekem, magyarázzátok meg, van-e bármilyen lehetőség autót cserélin, az igazi pénzes vásárláson kívűl?
Válaszokat köszönöm.
-
RootRulez
félisten
Viszont lett is egy újabb kérdésem
A verseny előtt, mikor gyűlünk, mit jelent a bekeretezett 3 szám?
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Ez a bekeretezett ikon mit jelent? Észrevettem hogy villog és azóta nem megy úgy az autó, mint eddig...
-
RootRulez
félisten
Na most ti hogy fejlődtök? Vagy két hónapja nem játszottam, most megint játszogattam és 14-es lettem. És sajna csak egy olyan verseny van, ami adja is az XP-t rendesen... Régebben is azért hagytam félbe, mert már untam, hogy szintenként ugyanazt a versenyt kell lenyomni x-szer, hogy jussak valamire...
-
Mr.Skynet
senior tag
Észrevettétek, hogy milyen cseles az autó eladás? Most adtam el a Silvia-mat és tuningal együtt 5ezerért tudtam volna eladni a verdát, de az a poén, hogy ha a tuningolás menüben előtte leszeditek az összes tuningot és pénzre váltjátok a tuningokat, akkor is 5ezret kaptok a verdáért eladáskor, szóval ha eladájátok a kocsit érdemes leszedni a tuningotkat a kocsiról, Evo esetében 35-öt kapnék a kocsiért, de ha a tuningokat is leszedem, akkor még nyerek a dolgon 8ezret
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
eladohardver #422 üzenetére
Ez nekem is feltűnt, ha gyakran dobálom ki tálcár a játékot, akkor hipp--hopp jön a fagyi. Sőt ha tálcán hagyom ~3-4percig, garantáltan jön a "World működése leállt" ablak.
Ezzel ugye az a baj, hogy én pl. minden percben kidobálom tálcára a játékot, mikor multi versenyt keres 1 percig mit nézzek, mikor megvan a verseny és 1perc mire elindul, addig mit csináljak? Még a versenyt is betölti 10sec alatt, verseny után még 5-7sec mire végig klikkelgetek mindent, van mikor megvárom, hogy ki mikor ér be, mennyit és milyen powerup-ot használt az még legalább fél perc.
Szóval nem buli tálcára dobálás nélkül a játék, mert elmegy 3-4perc simán miközben semmit nem tudsz csinálni, egy sprint verseny meg ugye 2-4perc, tehát néha többet várunk mint amennyit játszunk
-
eladohardver
őstag
Gammel kapcs am az a tapasztalatom, h ha a pc-m alapon használom sűrün kifagyik az alkalmazás... viszont ha egy olyan beállítást választok amit igen jól kiteszteltem... 8x563 mem 1120 on- "8 óra prime95 blend" akkor nem fagyik a cucc, legalábbis több órát tudom tolni fagyi nélkül... kivéve ha leteszem az alkalmazást az asztalra.... akkor utána várható a fagyi.
-
creed13
tag
válasz
remington2 #420 üzenetére
Ne aggódj, mindenkinek habzik a szája, sajnos megfigyelhető, h a patch-ek inkább visszalépést hoztak eddig, mintsem előre lépést.Vagy inkább azt mondanám, h az újdonság értékük erősen rontja a játszhatóság értéket...
-
remington2
senior tag
Jól elcseszték a pursuit módot. Én a MW óta szerettem ezt a "mindent bele" lökdösődő, repkedő rendőrkocsis cuccot, itt is jó volt így játszani.
Erre most patch fel, aztán jön két rhino egyszer, kétszer, háromszor, négyszer, nagy nehezen kikerülnöm őket aztán az úton spike + kordon egy, kettő, három, négy, öt egymás után (200-300 méteren belül), majd megint rhino egy, két, három, négy . . . játszhatatlan az egész. Ha zavarta őket, hogy valaki játszott vele (campelőnek tekintették a fejlődés miatt???), akkor ezt nem így kellett volna megoldani, mert ez is egy játékmód, a nehezítés nem zavarna, ha egészséges lenne. De ez nem az.
A multi meg tele van lökdösődő pistikékkel, akik ráadásul keresztbe állva csúsznak a falon, és úgy is gyorsabbak, mint én. Kár érte, bár még reménykedem, hátha javítanak rajta valamit. Addig is pihentetem.
-
icons
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #418 üzenetére
Hát ha a frissülő tartalmat javítgatják, akkor semmi gáz, de nem alap bugokkal van a probléma?
Középfokú (nyelvvizsga téren). Nem láttam kiírva, hogy megkapom (biztosan átsiklottam felette), de az volt ott, hogy Get More Boost! Ami jelentheti azt is, hogy szerezz többet azért, hogy megkapd ezt
.
-
Necroman_Mk2
őstag
Egy hagyományos dobozos játéknál ez lenne a szitu, de ez itt egy folyamatosan frissülő, bővülő és karbantartást igénylő online játék.
A verseny után megkaptad mind a repet, mind a pénzt, ott a játék csak fölajánlja, hogy valódi pénzért vehető Boostért +25 %-ot is jóváírnak neked, azaz gyorsabban fejlődsz és több zsét kapsz. Bocsi, hogy megkérdezem, de milyen szintű az angol tudásod?
-
icons
addikt
válasz
Mr.Skynet #415 üzenetére
Ja, csak az a gáz vele, hogy ha jól gondolom, akkor ezt már nem fejlesztik. Tehát nem áll mögötte egy pár száz fős csapat, akik kijavítják ezeket a hibákat. Tehát gondolom ez a végleges verzió (a patch-ek kiadása más kérdés, az csak foltozgat).
creed13: Jaa, arra is kattintottam, csak úgy éreztem emiatt nem kapom meg a repet, vagy a zsét
. De akkor így kell ennek lennie. Bár most, hogy olvasom mennyire bugos a játék, lehet, hogy inkább lemondok róla
-
RootRulez
félisten
Hát most mit mondjak nem ma játszottam utoljára vele
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
SylarHUN #414 üzenetére
BÉTA ez így is, csak sokan nem akarják elfogadni
, mi ugrik be elsőre ha azt mondom béta? Nekem az, hogy használj saját felelősségre egy még nem kész bughalmazt. Erre tökéletesen passzol a jelenlegi World
(de azért szeretem én is)
Én az 1-2 nappal korábbi kirohanásom óta, úgy játszok vele, hogy egy új kihívásként fogom fel, szerintem próbáljátok ki Ti is. A kihívást persze nem a versenyre értem, vagy kocsik megvételére, lvl szintek elérésére stb.. hanem tesztelheted a türelmed határait, mérd az időt legutóbb mennyit bírtál játszani bezárás nélkül (hibát észlelt ezért leállt... ezektől eltekintve persze) és állítsd fel egyéni saját rekordjaidat, majd oszd meg itt a fórumot
Szerk.: szvsz azért van még béta nála, mert pár hete felb.szta az agyát a játék és mostanra békült ki a játékkal, hogy újra megpróbálja a dolgot. Csak most már el sem indul szegénynek, és jogos a kérdése, miért nem indul a szekér? Hát mert ezt is olyan jól megírták, részben magától frissíti magát a gém, részben Te segíted hozzá egy un-re-install folyamattal
-
icons
addikt
Hmm lehet... végigmentem egy tutorial versenyt, és felajánlotta a repet, meg a zsét. Bármelyikre nyomtam, kiírta a téglalapra (a repesre, és a zsésre), hogy Error. Felé pedig hogy get Moré Boost. Ebből gondoltam, hogy azért nem adja meg, mert nincs (nem vettem) elég Boost-ot
.
-
eladohardver
őstag
Kezd betelni a pohár 10-ből 9x a versenyek alkalmával ezeket tapasztalom:
Ürge előttem megy nekihajt a forgalomnak és 5-10 méter magasságig repülnek az autók...
Vagy ürge belecsattan a falba majd lehagyom 3 kanya r múlva is ugyanott áll, majd 1 pillantás múlva előttem van.
Illetve van az a fajta csaló aki próbálja leplezni, hogy csalna... azt kb arról lehet megismerni, hogy jóval nagyobb tempóval közlekedik mint bármelyik, illetve amikor hátulról beléd hajt hirtelen felgyorsul az autód ... túlságosan, is. Illetve mikor hátad mögött közelít mivel olyan béna h a csítet használja folyamatosan a falnak csapódik, és a megszokottnál hangosabb hangot ad ki ilyenkor...
Véleményem, szerint aki Online játékban akármilyen csalást elkövet vagy értelmi fogyatékos, mert nem fogja fel, hogy ezzel elrontja a játék hangulatát, illetve közösséget rombol vele.
Vagy csak simán nem képes elfogadni, hogy veszít. Vagy mind2.
Ezért nem érdemes 1 fillért sem áldozni játékra, akármelyik játéknál akármilyen anticheat szoftver megléte melett is vannak csalók.
-
SylarHUN
senior tag
Köszi mindenkinek!
Ott rontottam el a tuning témát, hogy én abban voltam, hogy a T3-as kocsikra a T1, utána a T2, majd a végén T3-as tuningokat kell tenni. Belesem gondoltam, hogy minden Tier-nél a számban hozzá tartozó tuningját kell alkalmazni.
RootRulez
A nálad jelentkező hiba akkor jelentkezhet, ha pl. nincs starter csomagod. Feltehetőleg fullon volt a szerver és ilyenkor csak a starter csomagosakat engedi belépni a játék.
-
RootRulez
félisten
Nekem ma egész nap azt írta, hogy nincs szervet.
Login gomb is inaktív... Nálam nincs rendben valami?
-
Necroman_Mk2
őstag
Az 5-ös patch egyik pozitív, csak nem nagyon reklámozott újítása volt az is, hogy a pajzs most már közömbösíti a rád nyomott mágnest is - szóval a használata most már erősen meggondolandó
(#396) SylarHUN Remélem egy patch formájában föllép az ilyen csalók ellen az EA, vagy minimum banhammer.
(#404) Sonja Az se gyenge. Én meg pár napja a fél várost lyukas gumikkal szeltem át
Ugyanis a patch megvariálta a kiválasztott powerupokat is, és üldözésnél kikerült a gumis a repertoárból - de eljutottam kikötőig
-
creed13
tag
Hello!
Level 50 a max szint a játékban, ahhoz, h elérd ezt a szintet nem kell költened.A boost csak arra jó, mint a neve is utal rá, h gyorsabban pörgeted ki a játékot, mint a többiek.Pl hamarabb megtudsz szerezni olyan járgányokat, amik szinthez vannak kötve meg ilyen és ehhez hasonló dolgok.De szerintem ott elnéztél valamit, mert sehol nem kötelez a játék, h csak boost-al tudsz tovább menni.
-
icons
addikt
Üdv!
Az érdeklene, meddig lehet eljutni a játékban anélkül, hogy pénzt feccölnék bele?
Elkezdtem a tutorialt, és nem engedte felvenni a nyereményt, azt mondta, vegyek Boost-ot online (ha jól értettem). Ez később megváltozik majd?Köszi!
-
creed13
tag
válasz
SylarHUN #399 üzenetére
Most "egyszerűbb" a tuning, mint anno.Tier1-es tuningot csak tier1-es járgányra tudsz rakni.Tier2-es kocsira tier2 és tier 3-ra tier3-as cumó.Nincs már az, h tier1-es tuning aztán tier2-es.De asszem van egy olyan kis pötyli ott jobboldalon a cumók alatt, h ami jó a kocsimra, ha azt bekapcsolod, akkor csak azt fogja mutatni ami jó a kocsidhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Total Commander
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- Wuthering Waves
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest