Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
beavisx2
csendes tag
nyomom a versenyeket orrba szájba de 1 értelmes cucot sem sikerül nyernem az automhoz
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller #1498 üzenetére
Így igaz, ahogy Balage mondja, de a szépségversenyen túl sok egyéb közösségi esemény is van a TCM-en, egy kiváló oldal, ahol egyszerre mindegyik nfs részhez hozzá lehet szólni. A 3-as csatornához még annyit, hogy minden indításnál írd be, hogy rögtön átugorj oda közénk. Érdemes beköszönni ott is, mert szerintem kb 150 aktív játéksounk van legalább. Csak lesz köztük új név, nekem is van...
-
Balller
tag
válasz
LamerGyuri #1497 üzenetére
A TCM= Turbo Charged Maniacs. ez egy Autóversenyzős közösségi oldal.Ahol többek közt Szépség versenyeket szoktak rendezni[link]
A /Join 3-at a world chat aklak SAY részébe kell beírni és be tesz a 3-as csatornára, ahol a magyarok többsége szokott lenni. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1495 üzenetére
Szívesen segítek, és cserébe kérek valamit: balesetmegelőzést. Igyekezz magyarul nyomni a szöveget, nehogy baleset legyen belőle (help=segítség). Engem roppant módon zavar, szóvá is tettem, és prohardveres barátunk, barack igyekszik is magyarul írni és beszélni, amiért jár a piros pont. Nekem meg a fekete, mert barack alias CUBEHUN nem tudott velem is gurulni párat, pedig megígértem neki. Amikor megvettem a dodge vipert, teszteltem folyamatosan, és elszálltam kicsit.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1493 üzenetére
Szasz, ahogy látom, 1-es szintű körözöttség van az autódon, azaz a zsaruk nem üldöznek még túl nagy erőkkel. Valamelyik jól bevált cooldown helyhez közel nekimész a zsarunak és bemész a cooldown helyre. Kész. Ezt benyomod párszor és annyi powerup lesz, hogy még bohóckodásra is marad majd. Nem kell az 5. szintű üldözöttség a poweruphoz, így megfelelő. Én a nyugati városrész egyik mélygarázsánál szoktam csinálni a kis profilommal, ami 16-os szinten akadt el, oda kell még powerup. OK így?
szerk: látom, 46/50-es csatornában vagy, ahelyett ugorj a 3-asba, ahol a magyarok is nyomulnak. A parancsa /join 3 -
tutuhawer
őstag
A z4 a király, mi? Én egy kis Z4-et(limitált kiadásút) nyertem az imént a tcm-en, amit itt is megköszönök. Elfér az autó valamelyik garázsban, az nem kérdés
-
beavisx2
csendes tag
SYLAR KÖSZ A SEGITSÉGET ÉN IS UGY VETTEM ÉSZRE HOGY A LOTUSOKAL VAN A LEGTÖBB BAJ DE NEM VERHETETLENEK VISZONT GYÜJTÖGETÖ ÉLETMODOT ÉLNI MEG UGY LEHET A LEGJOBBAN HA A LEGJOBB AUTOD VAN EZÉRT GONDOLTAM HOGY BEUJITOK EGYET DE A BMW Z4 A KIRÁLY!
-
barack1997
senior tag
A t1-be nyerő a 240SX-is. Én 320 as silviakat verek vele
-
SylarHUN
senior tag
válasz
beavisx2 #1488 üzenetére
A lotus a leggyorsabb T2-es kocsi az A1-el karöltve. Olyan érzés irányítani, mintha egy sín autót vezetnél. Az S5-öt nem tudom mert még nem volt olyanom. A Skyline meg csak fanatikusoknak, mert a kanyarodással vannak gondjai, de kellő gyakorlattal nagyon jó kis verda. Bár a Lotust és az A1-et nem fogod legyőzni vele, ha csak nem, valami béna ellen mész vele.
Szerintem ezek a mindent verő autók:
T1: SilviaT2: Lotus, A1
T3: Murcielago, BMW M3, Porsche 959
Garázsbeálló?
Több autó fér el a garázsodban. Alapból csak 3db autód lehet, ha ennél többet szeretnél és nem boost-os kocsit szeretnél venni (a boost-ért vett autókhoz, alapból jár egy hely a gariban), akkor venned kell garázsbeállót, persze ez boost-ba kerül (500 boost). -
beavisx2
csendes tag
nagyon gondolkodom hogy veszek 1 lotust mert ugy látom iszonyatossan gyorsak habár nem igazán piszkálja a fantáziám de talán eredményesebb lenék , amugy nem tudom mijen lehet az audi s5 és a skyline ha esetleg valaki tudja vagy van véleméne kiváncsi vagyok rá kösz
-
beavisx2
csendes tag
csak 1 kérdés mi ez a garázs beáló dolog ? én a t2 es z4 esemel megvagyok elégedve sokk joval erösseb és gyorsabb autot levertem már vele de az igaz hogy nagyon bekel tanulni az autot és a pájákat csak egy bajomvan hogy hijába hozom az aranyakat nem kapok cucot a kocsihoz
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1482 üzenetére
elég kicsi a tapadása, a kanyarban így sokat veszít. A billentyűkre gyorsan reagál, korábbi önmagához képest, így leütközni lehet vele, bár az se könnyű szerintem. A gyorsulásról nincs sok info, de 1 -1-1 sofőrképességgel 341-et megy nitróval, ha jól emlékszem, de ez nem tuti. Még tesztelem én is, mint mindenki. Csiles azt írta róla, hogy kukába megy, de azonnal. Én azt mondom, nem nyerő, de el nem adom. Már eladtam kettőt is...Mielőtt megveszed, kérdezősködj itt. Van pár nagyokos itt is, aki tud mondani pár dolgot. OK?
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1480 üzenetére
Sajnos ez a helyzet, igen. Az r8-at folyamatosan tesztelem, vezetem, építem, és tény, hogy nem egyszerű vele gyorsan menni, ami nem azonos a jóval. Tehát lehet vele nyerni, csak tudni kell a képességeit, mindamellett a pálya képességeit is tudni kell fejből, azaz hol van oszlop, melyik sávból merre fordul a forgalom, stb. Így lehet vele nyerni, amúgy meg sokan eladják. A corvette-et ajánlották még 40. szint alatt, egy magyar srác tesztelte, de!!! a world-garage.comon még mindig szarnak nevezik, persze a nagy t3-mas gépek ellenében. Az esélyünk a nagyképű, lekezelő fullboostos sofőr, aki nem hiszi el, hogy ott lehetünk mellette, és én pedig nitrózok, mint az állat, és odaérek
szerk: a subaru sem olyan rossz gép, csak megfelelő irányba kell építeni. Üresen majd' minden gép lomha kicsit -
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #1479 üzenetére
Ámen
Amúgy most nézegetem a tabellát ( http://nfs-s.com/leaderboard#ev360 ) és kicsit sokkolt a dolog. Szal az hogy az első 100 versenyző közül körülbelül 60 nak Murciélagoja van 25 nek M3(E46) 10 nek z4 a fennmaradónak meg A1. Szal' hogy ennyire tré a felhozatal (GT-R, GALLARDO, R8) ? -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1478 üzenetére
Így kell felfogni, majd lesz boost megint: ünnepek idején mindig várható, akár halloweenkor is, karácsonykor, újévkor,húsvétkor. Habár eddig csak húsvétkor kaptunk, de várni azért lehet bármikorra. Egyébként aki sokat figyeli a facebook.com/officialneedforspeeworld vagy a facebook.com/marcdevellis oldalakat, az értékes promo kódokahoz juthat. olvassátok az oldalukat, és írkáljatok, meg kedveljétek a bejegyzéseket, amit én nagy valószínűséggel sosem fogok(csak ha BMW m3 e30-ról lenne szó)
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1476 üzenetére
nem volt nagy titok, hogy munkaidőben itt vagyok, kérdezhettél volna. kb 10 perc késéssel kaphattál volna egy hasznos tippet. Aki ingyenes, annak a garázsbeálló a tuti, az az egy, amit nem tudsz elérni ingyenesként, minden mást igen
-
callmeakos
veterán
Na nekem aztán van szerencsém. Nem tudtam az éjjel aludni és kicsit furikáztam. Folyamatosan azon pörgött az agyam, hogy tudnám hasznosítani az 1000 boostot. Az RX-7emre egy "jobb" karosszéria 980 volt ami ráadásul rondább volt. Motor a lehető legfullosabban volt felszerelve, szóval új autó után érdeklődtem. Pont az Impreza volt 1000 boost szóval megvettem. Nem kellett volna. Az RX-7hez képest csapnivaló hiába gyorsabb fura módon lomhább volt és egy versenyt se tudtam nyerni vele, sőt az 5 verseny alatt az autópáyán többször is megelőztek az utolsó métereken.. Szóval eladtam. 1000 boostom és 30.000 zsetonom bánta. Hiába, az ember kíváncsi lény, de a kívácsiság nem mindig hasznos.....
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #1473 üzenetére
Igaz és sajnálom.
Kezet rá -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1468 üzenetére
tehát a játék miatt is van ütközés. Persze, aki profi, és más opció nincs, az falra ken úgy, hogy repülsz 10 métert. Az legalább ingyen van, tegnap kiválóan sikerültek az ütéseim. Amúgy néha bánt is a dolog, de aki gyökérnek hív majd emiatt, az menjen vissza időgéppel november-decemberbe kb. Multiban amúgy sokan mondják sajnos.
szerk: az előzések 90%-ában valaki lelassul, ha választani kell, ki legyen az, akkor én az ellenfelemre szavazok, akinek még neon is van a kocsiján. -
werevolf593
tag
válasz
callmeakos #1472 üzenetére
Kezet rá, de azért így nem reagálunk egy hozzászólásra, mint Te az #1464 elején...igaz, vagy nem igaz....?
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #1471 üzenetére
visszavonom a copfos dolgot ha te meg befejezed a rézbőrűzést....
-
werevolf593
tag
válasz
callmeakos #1470 üzenetére
Én is csak vicceltem a copfos kifejezésedre....
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #1469 üzenetére
az extrém sötét megjegyzést viccnek szántam de kezdem sejteni hogy igaz....
Rézbőrű takony???? Azért mert olyan az avatarom???? Mért ha egy zöld kígy ó lenne akkor hüllőnek neveznél???
Édes istenem..... -
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Nem sok időbe került, és ezt a topikot is elárasztották a rézbőrű taknyok.
Többet nem írok ide nyilvánosan, aki akar megtalál privátban! -
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #1467 üzenetére
jól van copfos fejű látom te is extrém sötét vagy
tutu, szóval ha jól értelmezem amit írtál, a rammolásokat nem is maguk a játékosok generálják (nagy részben), hanem a játék miatt vannak ezek??
-
werevolf593
tag
válasz
callmeakos #1464 üzenetére
Ne aggódj barnabőrű, amíg nem működik a játék, senki nem ken a falhoz....
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #1460 üzenetére
amugy nem tom miről beszélsz, 23.30kor léptem be és 2 meccset is letoltam az ajándék Caymanemmel.....
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1464 üzenetére
én is ütközöm, nem is véltlenül. vagyő vagy én. ez a szitu sajnos. le is írtam, hogy miért, méghozzá ide:
http://needforspeedworld.qwqw.hu/?modul=forum&a=69141 -
callmeakos
veterán
válasz
köszönjük ez a mélyen szánt gondoltsort...
amúgy engem csak egyvalami zavar. az, hogy nagyon sok sofőr piszok agresszív és gondolkodás nélkül a falhoz ken és vége is a versenynek.....
Nem hiába írja ki sokmindenki: rammers = b*tches...... -
tutuhawer
őstag
válasz
van benne igazság, ismét örülök, hogy van itt vitatéma. Szerintem is így van, tehát, de nekem ez megfelel, mert nyerni azért csak-csak lehet,még ha nem is könnyű. Ingyenesként meg főleg jó a cucc, mert a szórakozás fogalmát nekem bőven kimeríti. Bohóckodok, ha a multi nem megy, privátban meccselek vagy mazda3-at subarunak festek, szóval zsír. Multiba tudom a győzelem receptjét, azaz jól helyezkedem a skyline-nal, amit építek simét mint no.1 autóm, úgyhogy nem panaszkodom
-
werevolf593
tag
Nincs! Csak vesszővel tagolt mondatok vannak, belső nézet nincs...,azt hiszem rossz helyen jársz!
-
nyusziharcos
tag
halli csak 1 kérdés.
van belső nézett meg kuplungos váltás?
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Mivel megkaptuk a leghatásosabb szülinapi meglepetést: játszani nem lehet..., úgy gondoltam megint csak leírok néhány észrevételt.
SZERINTEM:
- Ezt a játékot kiadta az EA valami saját nevelésű, kezdő programozó csapata számára..., feltéve, ha ezen megszerzik a tudást (mi meg a szopást, főleg aki pénzt is ad érte...),akkor ha 50 éven belül nem igazolnak más konkurens szoftvercéghez, akkor még akár 10%-os fizetésemelést is kaphatnak...
És most jön a tuti..., ezzel a borzalommal több pénzt lehet bezsebelni, mint egy egyszerű NFS résszel, mivel ha azt megveszi valaki, onnantól több lovetta óne...,
Itt meg pár hetente lenyúlják a mélyen tisztelt publikumot apa zsebpénzéből (új autó vazze ,az osztályban a másik szarcsimbókiának már megvan...) és mindezt alpári módon...( ha működik jó, ha nem működik valami..., majd türelmet kérünk...)Ez a játék a szememben kezd egy kocsmai cseresznyésgép alteregójává válni, amit leszar a tulaj, amíg hozza a beígért profitot, leporolni majd akkor lesz hajlandó, ha már a kutya sem néz feléje..., vagy kihúzza a konnektorból...
-
basem03
csendes tag
amugy csak street series alkatrészeket lehet vásárolni?
-
pesmester
csendes tag
Sok esetben Te más autókat látsz, mint a többi versenyző és ez fordítva is igaz, szóval, amit Te látsz az nála elképzelhető, hogy nincs ott, szóval csak a Te "világodban" repül akkorát az autó aminek nekiment, a másik versenyzőnél viszont üres az út. Nem tudom ez mennyire volt érthető, de remélem a lényeg átment.
-
basem03
csendes tag
hogy lehet az hogy amikor kerülök valakit és akit kerülök az a kocsim oldalába megy ekkor én kizökkennek/lelassulok ő pedig megy tovább ugyanazzal a sebességgel mintha semmi nem történt volna...és még 1 valami amit rohadtul nem vágom h ha én nekimegyek 1 átkozott sima kocsinak v általában ők jönnek nekem akkor lelassulok nagyon, valamelyik versenyző pedig ha nekimegy elszáll a másik kocsi ő pedig megy tovább simán gyorsan ( juggernaut nélkül)
-
SylarHUN
senior tag
A PORSCHE 959 nekem bejövős! Bár még versenyben nem próbáltam, csak free ride-ban, de ott nagyon jó.
Több újítást vártam a szülinapi patch-től. (nem láttam semmi újat a 959-en kívül)
Nálam teljesen eltűntek a barátok. Felvenni viszont nem tudok 1et sem, mert azt írja hogy már fel van véve.
Ingyenes speedboost:
Hogy miként is érheted el:
- Menj a http://world.needforspeed.com/codes oldalra, természetesen bejelentkezve a profilodba.
- Másold be ezt a kódot 3U6N-65T3-8ZRA-H9LG majd kattints a Submit gombra. -
callmeakos
veterán
Jó hírekkel tudok szolgálni. Úgytűnik ma 1 éves a Wold és különféle dolgok érhetők el. Speckó matrica + speckó rendszámtábla de a mi a legjobb! Reggel Like-oltam a Facebookon a hivatalos World oldalt ahol megadtak egy kódot. Azzal a kóddal 1000 ingyen boostot lehet kapni. Kipróbáltam és müxik! Sztem csekkoljátok, érdemes
-
beavisx2
csendes tag
biztos hogy a javunkat fogja szolgálni de nagyon jó szériában voltam és abba kellet hagyni kész vagyok
-
barack1997
senior tag
13 perc..és kezdődik a 3 óráig tartó hosszú patchelés.
-
beavisx2
csendes tag
át olvastam a kézikönyvet nagyon jol sikerült volt 1-2 dolog amimég nem volt tiszta ebben segitet is köszönöm amugy megvan az audi r8 as csak egy kicsit türelmesebb nek kellet lenem
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #1445 üzenetére
szevasz. Nem győzöm reklámozni a kézikönyvet magyarul. Lefordítottam, LANDA81 pedig pdf dokumentumba tette bele nekünk szépen.Elérhető a www.needforspeedworld.qwqw.hu oldalon, ahol reg. nem kell a letöltéshez, és a köszönömhöz a vendégkönyvben sem.
-
LamerGyuri
senior tag
Üdvözlet uraim. Újonc vagyok a játékban, még csak 15-ös szinten, a sok fejtörés után kiötlött LAMERGYURI
néven.
Olvasgattam a hozzászólásokat, de még nem tudom, hogyan kell barátot felvenni, szánakozva nézem én is a csalókat, de nem csüggedek; ha időm engedi, nyomni szoktam egypár futamot. -
beavisx2
csendes tag
sziasztok lenne 1 kérdésem miért nem engedi hogy meg vegyem a t3 as autom , pedig megvan rá a lovém illetve ki ir valami bost szöveget nem értem 600000 ezer az audi és van 617000 em kösz a segitséget
-
barack1997
senior tag
Ma szabad vagy tutu ? Guruljunk párat privibe
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1440 üzenetére
Jó az rx7, majd meglátod, nem nyúltál mellé vele. Ajánlom továbbra is a kézikönyvet, amit most látom, hogy frissített nekünk LANDA81, köszönjétek meg neki meg nekem, akár reg nélkül is a vendégkönyvben. Fasza lenne látni a needforspeedworld.qwqw.hu oldalon.
barack1997: egyre több jó pontot szerzel, habár tudom, hogy nem ez a cél, tényleg így gondolod. Köszi, igyekszem is a versenyszellemet a csalók ellen felhasználni, elnyomni a rossz érzést, és sikerül is. Ajánlom az előretekintést mindenkinek leszarom tablettával együtt. Mutatom is, hogyan kell: csaló megelőzött? Leszarom. Egyébként tegnap engem egy 430-cal száguldó skyline nem győzött le west park and lyonson, mert ott kanyar is van -
callmeakos
veterán
No ma megvettem az első LV2es autóját egy RX7et és egyből egy csapatmenekülést választottam és ebbe futottam bele. Kicsit se néztem
http://www.kephost.com/view3.php?filename=u4o9ldb5kyhq8eqtoxvq.jpg
Ja és ma az is kiderült hogy semmi se érsz ha BOOST al veszel meg egy kocsit. 2es szintű volt a gyerek és egy Caymant vezetett. Az arca sem volt kisebb mint a pénztárcája mert írogatta hogy I win így I win úgy.... Kispajtira 10mpt vertem és neki állt feljebb hogy én cheater vok.... Én csak ennyit: "Who win top guy?"
-
tutuhawer
őstag
válasz
werevolf593 #1437 üzenetére
Szasz Csimpilota, a hozzászólás 10/10 pontos. Én még vért hugyoztam az m3-as bmw-ért, ezt nem is értem, mire volt jó, odaadni azt is boostért. De sebaj:
-lambo murci 5500 boost
-az én skyline-om 1 millió játékpénz
-leverni egy jobb gépet a skyline-nal: felbecsülhetetlen
Én leszarom, ki hagy le, mert tudom, hogy kinyomom a gépeim szemét, és ez a max, a pénz ellen nem tudok menni, nem tudom meccselni sajnos, majd talán jövőre. Az ingyenes volta pedig szerintem megmarad, és a csalók sem tényezők, mert én döntöm el, kit győzök le, én döntöm el, mikor, és engem a fullboostos ellenfél nem tud legyőzni, sem a csaló. Nem rágódok ezen, és azt mondom, más se tegye, vegyünk be egy leszarom tablettát, meg igyunk finom dán sört, mint én most munkaidőben, és szórakozzunk jól ebben a tetű játékban, ami nem ad motortuningot nekem, a picsába...
-
werevolf593
tag
Szevasztopol, avagy Üsgöndür böskü!
Kicsit átgondoltam, mi is lett ebből az "ingyenes" játékból az idő múlásával:
Akik még emlékeznek, anno mennyit menekültünk a rendőrök elől, hogy meglegyen a 100 000 dolláros kár, és az 5 perc, mert akkor jó REP-et fizetett... , és csak így lehetett megvenni brutális árért, hosszú idő múltán a nagy Bömbölőt a játékban lvl 40-es szintnél...., volt presztizse, ha valaki régebben nyomta...
De ez az idő elmúlt, minden kis fingj@ncsi egyből megveheti a zsebpénzéből a legújabb, már gyárilag tuningolt járgányt, aztán usgyi..., és ott is lebzselnek velük minden verseny helyszínén..., mindig az aktuális divatnak megfelelően, anno Lambo murci, most BMW Z4...
Hol a vérvörös v@l@gba van még egy ilyen "multi"-nak nevezett játék, ahol az aznap regisztrált vérpistike egyenlő, vagy jobb sansszal indul, a játékot mondjuk már egy éve taposó öreg rókák ellen....? Szerintem sehol!Ez már kőkemény pszihológia: apu adj pénzt, mert a barátomnak már megvan a legújabb autó, nekem meg még nincs...., jól figyeljetek, most jön a lényeg: ez a játék ugyan ingyenes, de a pénz beszél már jó ideje..., ha belegondoltok, a Mo.-i sms árak alapján egy Murci 6500 FT-ba kerül, ez azért meredek...,(mondjuk máshol a napi zsebpénz ennyi...) bocs ha hosszú voltam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1434 üzenetére
a kézikönyv közben le van fordítva, és habár épp frissíti a fordításomat LANDA81, még mindig hasznos a régebbi is, elérhető a needforspeedworld.qwqw.hu oldalon, akár regi nélkül is. Csak köszönje meg ott mindenki a vendégkönyvbe nekem meg LANDA81-nek.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1434 üzenetére
szevasz, jó sok reputáció, kb a szinted 8-9%-a jár érte. Azért megéri megcsinálni
-
callmeakos
veterán
Sziasztok!.
Rég vártam hogy játszhassak vele mert a bétáját már tavaly is kipróbáltam de akkor vmi gebasz volt. Most viszont úgy tűnik működik. Tegnap regeltem már már 11-es szinten vagyok és az én kis büszkeségemmel nyomulok (egy VW Scirocco).http://www.kephost.com/images4/2011/7/22/qs789h9av5wcn8l8pev5.jpg
http://www.kephost.com/images4/2011/7/22/8xdsu6cmw28z6t1zuq8b.jpgEgy kérdésem lenne. Tegnap teljesítettem a napi szabad kóborlási feladatot azaz összegyűjtöttem a 15 gyémántot. Azért jár valami vagy csak úgy van és kész.
-
tutuhawer
őstag
én örülök, mert így legalább nagykontúrjaiban tiszta a leszorítós témakör. Meg nekem sem rossz teszt, ha direkt leszorításokat elemzünk, jó tudni, mi hogyan történik majd versenyhelyzetben. Persze én tudok sokat, de mindig tanul az ember. A lényeg, hogy nem mindig tankkal jön az ellenfél, de ha mégis, azt is kikerülhetjük, ahogy a nagy laggot is...
-
NFree
addikt
Ja és még annyi Külön köszönet Tutu-Nak a mai okításér s persze hogy időt szakított rám.
(#1431) tutuhawer
Ja egyébként nem volt ma iesmire szükség mert ha elmentem a rajtnál már nem értek utólPersze tudom van olyan hogy gyengébb elenfeleket dob a gép biztos ien volt.
Na kellemes gémezést mindenkinek én most 2 hétre lelépek persze nem nyaralni, csak azért írom nehogy irigykedjetek na csácsá
-
tutuhawer
őstag
mész, mint a barom,nyered a futamokat, és egyszercsak azt veszed észre, hogy alkatrészeket is nyersz... Majd meglátod. Meg amúgy sem az alkatrészért kell játszani ezt a játékot, hanem a győzelemért, jobb eredményekért. Amihez persze kell cucc, de ingyen mazdával 36-os szintről kezdtem el alkatrészeket építeni az autóimba kb január végén.
-
NFree
addikt
Srácok a listán , miert nem veszik figyelembe az elért erdeményeket???
Ma nagyon ráindultam a dologra , egy csomó energiát fektetek a másodpercekbe erre , semmibe vesznek?? Amcsiba lennék beperelném ugy ezeket , hogy csak füstölne ugye ott mindenki perel hülyeségekért s nyernek is
Egyébként lehet , ez lessz a befutó játékmód nállam kinézek egy pályát s addig gyötröm míg , nem érzem hogy nem megy több , viszont azt vettem észre így rengetegszer nyerek ami ugye nem vigasz mert partot még nem kaptam sehol.
Pl ma mentem két pályát kb 10 10 multit s 80-90%ba nyertem s nem ad de nem érdekel leszarom. Most az időt fogom hajszolni egy darabig , aztán ha megunom akkor majd lessz valahogy. -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #1426 üzenetére
Igen ő volt , hát annyi történt rajtnál elment aztán rámvert 30mp et mindezt gyengéb sylvivel 360km es végsebességgel nitro minden nélkül , az enyém még nitroval sem megy 320 fölé nem hogy nélküle,
Ezzel megint az a bajom , hogy akkor az a k..... lista is tök felesleges meg nem tükrözi a valóságot mindíg csalodnom kell , elegem van szombaton megint megyek ki 2 hétre a héten hogy ithon voltam semmi jó nem történt velem , nem hiszem el nem elég hogy szivat az élet , még itt sem tudom örömömet lelni mert mindig valami szivat.
AZ ea meg b...... , hogy nem tud ezek ellen tenni nem kell kitiltani csak amikor ien hihetetlen eredmény születik azonnal dobja ki a játékból, s utánna visszajöhet de , nem lessz eredménye, a fene rájuk az eget. -
tutuhawer
őstag
amennyire meg tudom ítélni a buta fejemmel, így néz ki a dolog. június 3-ig nyomta, aztán bő 1 hétig nem ment multit, majd egyszer csak megindult a győzelmi mutatója felfelé megint. Nem biztos, hogy a 2 kattintásból megszerezhető csalás az oka, de esélyes, ha téged is úgy előzött meg..
-
tutuhawer
őstag
kimondom, roppant balszerencsés vagy, de ennek vége lesz egyszer. Ez a bristol and basyhore, ugye? Első blikkre. Csak tudnám hol van az élmény a "győzelmében". Én ma a gyönge skyline-ommal egy m3-ast győztem le 3 körön garden boulevardon. A 3 kör nem véletlenül van kiemelve, ugyanis én azt a sofőrképességet nem fejlesztettem...
szerk: ő lesz az: Link -
NFree
addikt
Szevasztok na megint volt szerencsém mocsokhoz [link]
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1423 üzenetére
ha nem melóznék, lehet, hogy már a játékban lennék... De majd holnap nem melózom. vagy mégis. Akkor utána, lehet, akkor is. A hétvégén valamelyik napon csak tudok menni pár futamot néhány jó sofőrrel, meg sunnyval is
-
tutuhawer
őstag
válasz
barack1997 #1421 üzenetére
köszi a dicséretet, jól esik. Egyébként nem tudom, hogy reagálsz arra, hogy 60 másodperc alatt pusztítottam le a 3 órás dodókacsa festésemet a nissan skyline-ról... Amúgy meg kell még tesztfutam ahhoz, hogy kimondjuk, melyik jobb melyiknél, ha esetleg 60 percnél többet is tudnék menni valamelyik nap, felkeresnék pár gallardo-tulajt.
-
sunny84
senior tag
bognar110 barack1997
- hát ja megy , főleg ha ilyen eszeveszett gazdája van
-
beavisx2
csendes tag
igazad van tutuhawer , csak néha eltugyák venni az ember kedvét
-
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2 #1417 üzenetére
És legyőzött? A helyes válasz a nem. Nem győzhet le téged egy csaló sem, csak előbb ér be a célba, és aranyat kap. Én leszarom a csalókat, leszarom a statisztikát is, nyomjad ki a maxot magadból és győztél, szerintem... chris, reagáltam a kérdésre, de nem akarok 4 fórumban is válaszolni, csak röviden: gallardo, de az is kicsit lutri, zsákbamacska még. Várj a jövő heti szülinapi javításig a tuninggal
-
beavisx2
csendes tag
sziasztok szembesültem azzal a témával amiröl már irtatok ezeken az oldalakon a verona tunel páján csávokám ugy othagyot már a rajtnál hogy köpni nyelni nem tutam egy toyota corolával gondoltam végre egy kis örömöm lesz hát nem elérte a 318 km/h sebeséget és beért 1.11 perc alat szerintem nem kicsit csalt kölömben a neve ha esetleg érdekes . 11111SERG11111
-
chris1997
aktív tag
egy kérdés melyiket érdemesebb tuningolni???
Nissan GT-R vagy Lamborghini Gallardo LP560-4 -
tutuhawer
őstag
dehogynem lehet! Több ezer versenykilométerrel. Ha jó passzban vagyok és felmegy az adrenalinszintem, elég ügyes leszek ahhoz, hogy úgy repítselek az égig, hogy nem lassulok le. Gyakorolni kell sok versenyen és kész. Erre éppen jók a privát futamok a haverokkal. Kivédeni ugyanúgy lehet, csak figyelni kell az ellenfél mozgását faszán. Tudnod kell, mire képes a kocsija, hol próbálhat meg megelőzni vagy neked hol lehet esélyed. Az előzésednél a powerupok segítenek, ugyanúgy a védekezésnél is. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy Übung macht den Meister! - ahogy a művelt francia mondja.
-
sunny84
senior tag
ha már megosztottam 1-2 worldos és ph -s ( mondjuk a Honda fórumban már régóta jelen vagyok ) kollégával , akkor nektek is megmutatom a vti erejét
ez 1 őrült nap után történt.. Tomi haverom örömére [link]
-
NFree
addikt
Srácok , hol találok olyan listát amin , közlik az eredményeket (idő pályánként) vagy valami hasonló???
Nekem sajna a az oldalon ahol eddig a friend list be szereplő arcokat tudtam lecsekkolni az nem jön be .
[link] -
beavisx2
csendes tag
köszönöm a segitségeteket
-
GTC376
csendes tag
Köszi a kézikönyvet!
-
tutuhawer
őstag
közben gyorsan izzítottam a calculatort is, és megnéztem, hogy pont olyan az audim kezelhetőség statja, ami zoji001 bmw z4-esének
Azaz az audim kezelhetőségi adatai egy 504-es z4 kezelhetőségnek felelnek meg
-
tutuhawer
őstag
hoppá, most nézem, az autók statját faszán írja az nfs-s.com és látom közben, hogy a mormota profilban van a z4 is. Ha összeveted a gépedet zoji001 bmw z4-es autójával, új értelmet nyer a minden benne van kifejezés
-
tutuhawer
őstag
válasz
beavisx2 #1402 üzenetére
ugyebár mit értünk az alatt, hogy felraktál rá mindent... Gondolom, amit a boltban lehet kapni, de a store felirat mellett ott a kis nyíl, azzal átváltasz az inventory menüre, ami a raktár, ott lehetnek a megnyert komoly cuccok, de amennyire látom, ezekt tudod, elvégre komoly szinten vagy. Namost: a versenykereső próbál a szintedhez és az autódhoz közel levő ellenfelet választani. Ha egy adott versenyre lépsz be, ott is szembesülnöd kell a túlerővel néha, ezzel nem tudsz mit tenni... Amúgy az autót pontosan nem tudtam belőni, de a geepgepi profilodban van, nem?
szerk: a kézikönyvünk következő frissítésében faszán lesz egy kis info a teljesítmény-tunigról is... Ahogy írtam, éppen bővítem
szer2: www.needforspeedworld.qwqw.hu akár reg. nélkül is elérhető a könyv pdf dokumentumban, megköszönni a vendégkönyvben tudja, aki megnézi/már megnézte -
SylarHUN
senior tag
-
beavisx2
csendes tag
sziasztok lene egy hatalmas kérdésem , mitöl van az hogy van egy t2 es bmw z4 em és fel raktam rá minden cucot mégis joval nagyobb teljesitényü bmw ék ellen kell küzdenem de ugyan ez volt a jelemzö a mazdánál is valamijen uton modon lehet nyerni plusz cucost az autohoz , kérlek segitsetek . köszönöm
-
SylarHUN
senior tag
Azért egy ilyet szívesen látnék a World-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest