- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
-
NFree
addikt
Az eggyik legnagyobb kaki (sajnos), nem gyorsul nem kanyarodik mondjam még.
T2 nem boost ért z4,rx7,lotus. ha szórakozni akarsz , nem csak kikapni , megveheted a 350z-t de kifogsz ábrándúlni , mindenre akalmas kivéve versenyzésre multiban.Igaz nem engem kérdeztél , ez csak az én véleményem.
-
NFree
addikt
Na szóval megosztom veletek az uj észrevételemet , hogy mér enyire szemét a játék.
Uj profilt keztem 11szintig értem el . eddig minden simán ment , de kb 45 futamot nyertem 15 vesztettem , nos a játék eddig 3 db nyamvadt partot adott azt is a legkisebbet, amit a boltban lehet kapni, tehát jelenleg van egy alaptuningos autóm ami nem lenne rossz a saját kategoriáába , de A 11szintű roswood park loop , nevű pályán ahol elvileg dobálnia kéne a partokat , nem tudsz labdába rugni a 17szintű emberkék ellen akik ugye rx 7 imprezza stb nagyobb kocsikkal vannak , amik ugye jobbak végsebességre az én kis korollámnál, ez a pálya meg nem igényel nagy tudást csak jó rajtot és végsebességet.Na akkor ha olyan szórakoztató a játék , miért nem ad rendesen partot nem kell pro , de legalább race jöhetne , hogy szépen fejlődj hogy tudd tartani a versenyképességet . felháborit.
Ha meg ugye dobsz pénzt rá akkor , egyből olyan ellnfeleket dobál akikkel megint nem tudsz mit kezdeni , idegesít megint .
Közbe nézem a hireket mások szarrá nyerik magukat , én ha privátozom 1ó egy pályán akkor sem kapok semmit , kész vagyok ienkor megy el megint a kedvem az egésztől.És a többi marhaságról nem is beszélek.
-
Qru
MODERÁTOR
Igen. Szilva után az első értelmes vétel az RX-7 vagy a Z4-es páros.
Én nem vártam Szilva után vettem Imperzát meg Evo-t, mind a kettő abalkon kidobott pénz volt, mert sz@rt se értek. Szilvával gurigázz össze egy RX7-re vagy Z4-re valót.
mod:
Az RX-7 BM különösen jó vétel, mert kapásból egy elég tűrhetően felpimpelt verdát kapsz.
-
odébbb
tag
Na ! Uj téma : Mi az ? négy kereke van , gurul és kormányozni is lehet , de nem pörög ???
Olyat viszont ne vegyetek ...
Ha már vételnél tartunk érdemes e várni a szilviával sokat , és kivárni a level 25-ig. ( addig cumi beérni a szilviusszal ) -
Qru
MODERÁTOR
Akkor nagyon lámákkal rakott össze. Bár minap TE-ben volt egy csóka aki lvl 26 ellenére nem ért célba.
Ezen a szintem pedig már gyalog is bekén érnie 6 perc alatt.
Thunderzolee: Sajnos sokan nem értik vagy "hivatalból" tojnakrá, és ezt is versenynek élik meg, leszorítgatnak, nem várják be a lassabakat stb. Holott tökmindegy hanyadik vagy, ha egyben beértek mindenki kaszál.
Valószínűleg az ilyen csókák túl lámák, hogy versenyt nyerjenek és itt élik ki magukat. -
odébbb
tag
Mi az a bnv , az autó ?
Peugeot pl. mié nincs , lada .. -
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #3588 üzenetére
Ebben viszont egyetértek veled. Engem is borzasztóan bosszant az, hogy rendre elvernek engem T1 es Skylineok, Golfok. Azt nem mondom hogy nem ezekre szükség, de ne legyenek ennyire irreálisan gyorsak hogy egy majdnem full tuningos Elissel sem lehessen őket megverni. Vagy nagyon nehezen.
-
SylarHUN
senior tag
Az SG-n, kiverte az embereknél a biztosítékot az előző hozzászólásom.
De én akkor sem szeretem ezeket a régi autókat.
Ízlések és pofonok.Amúgy nem teljes az a hozzászólásom, mert egy lényeges részt lefelejtettem belőle.
Mégpedig a következőt: Ebben a játékba meg aztán azért is utálom a régi vasakat, mert simán leverik a mai csúcskategóriát. Ez teljességgel nem reális.
VW Golf Vs. Mercedes McLaren SLR stb.... -
Hát akkor ez volt a baj.
Csak akkor fizeti a teljes megnyerhető összeget (és adja hozzá a max. repet), ha mind a 4 játékos beér a célba.
Arra kell még figyelni, h az első után 1 percen belül be kell az utolsónak is érni.
Ezt úgy szoktuk elérni, h ha az első(k) túl hamar érnének a célhoz, akkor egyszerűen nem mennek át a célvonalon. Vagy elindulnak visszafelé kicsit, vagy köröznek, lényeg, h a zsarukat lerázva megvárják, amíg a legutolsó is olyan távon belül legyen, h beérjen 1 percen belül. Utána már át lehet haladni a célon. -
SylarHUN
senior tag
De mocskos ronda egy autó ez az új M3.
Telerakják ilyen őskövület 20, 30, 40, éves szarokkal a játékot.
-
vv5204
senior tag
válasz
callmeakos #3580 üzenetére
Nem is volt kérdéses, hogy boost-os lesz.
A T2-esek egyik királya. Valami űber brutál módon megy. Nitróra
hatalmasat gyorsít, kanyarba sokkal szebben fordul, mint az E46.
Nem tudom, hogy eleve fel van-e part-ozva, de ha még lehet tovább
tuningolni akkor reszkessen minden kategória, minden járműve. -
callmeakos
veterán
Itt az új BMW. Persze boost-ért.....
-
NFree
addikt
A fene lejárt az idő limit.
A lényeg nézegetem miket kéne dobáljon igy a 9-10 szinten , nyertem pár mecset de nem ad semmit , szerintem megint felejtős lessz a dolog nem igaz hogy lové nélkül nem tudod tartani a tempót. -
NFree
addikt
Fontos hogy mindenki beérjen és 4 en menjetek Leginkább javasolt pálya all in asszem 7 es szintől adja . Vagy a gyémántgyűjtés még lehetséges alternativa (zöld körben zöld pöttyök)
Más
Nosztalgiázom kis profilommal , hogy itt mien jó kis mecsek vannak , de látszik hogy sokan ujrakezdték , mert olyan szinten megy a rammolás hogy azt csak hosszu tanulással tanulja az ember hehe . de nem az én sportom még mindíg , de tetszik hogy a kis corollával van esély még a 10 szint körül.
-
tutuhawer
őstag
újabb játékmód kb tavazs óta a team escape, azaz a haverokkal együtt menekülsz a zsaruk elől minimális kihívás és kockázat mellett. Tök könnyű, tök népszerű, jó sok xp-t és lóvét ad. Ezért szopom én a faszt, mert én meg versenyeket mennék, de üresek a pályák a team escape miatt.
-
tutuhawer
őstag
-
gyuszito
senior tag
Megint nyert partot.. Igaz most nem olyan jót, csak street sport-ot, de megint egy hajszálon múlt a győzelem! És a tapasztalatom, amikor az utolsó kanyarban lelöknek az útról, de megnyerem, általában akkor nyerek partot! Lehet benne valami *.*
Szerk.:Össze kéne fogni, és felokosítani a verdákat
-
NFree
addikt
Persze rengeteg TE és fejlődsz mint a fene meg a kavicsok begyüjtése. De nem ajánlom egyiket sem ,Forumtársamat idézve "a versenykilométereket nem potolja semmi" ott találod magad 50 es szinten s esélyed sem lessz nyerni.
Qru
Nagyon szivesen , de ien furfangos pályákat Tutu jobban ismeri meg tud ajánlani . Nekem nagy kedvencem még a paradise hotel . Elsőre rémisztő de ha megtalálod az ivelket , lehet nyerni rajta még 911 ellen is . -
Chosen
addikt
Sziasztok!
Még valahol az 5-ös patch környékén hagytam abba a játékot, mert felezték a már akkor is rettentően kevés megszerezhető XP-k számát egy verseny után, így a fejlődés lassú helyett kva lassú lett. Azóta változtattak már ezen, növelték esetleg újra?
-
NFree
addikt
Kössz fiuk a biztatást , az biztos nehéz 50es szinten .
Tutu jól mentél tetszett , de jó volt látni, hogy te is eltrafálsz ezt azt
csak az a baj nekem ienkor elmennek mindíg. na mind1
-
tutuhawer
őstag
az a tracklist belőlünk épül, de ha mi nem tápláljuk, nem épül, nem lesz pontosabb. A world-garage.com megfelelő részébe fényképpel együtt be lehet nyomni, és ha hiteles az új infótok, akkor a ti cuccotokat is beteszik a táblázatba. Én tervezem, hogy a kedvenc pályáimat benyomkodom hamarosan. A sok váratlan csóka meg majd jön oda multizni
.D
tervezek még videózást is, a ma reggeli mókáról csináltam is párat, mert kíváncsi voltam. Audi S5-tel mentem pár kiváló futamot. youtube.com/tutuhawer a csatornám. Betolok majd pár körrekordot is, de audi TT-s futamot is tervezek. A baj, hogy nem vagyok egy nagy videós, meg a hanggal is variálnom kell, nem megy egyik napról a másikra. -
V.Dave
senior tag
apropó, valaki megtudná nézni hogy milyen cuccok vannak a porsche 959-ben alapból?
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3552 üzenetére
Az még odább van, még a megvehető partokat se mind tudtam megvenni bele. Se baj, pár kör a HomeRun-on aztán gyorsan gyúlik a lóvé. Ha meg máréletképessé nyilvánítom nomrál versenyre is kimerészkedek vele. Addig max Trasure Hunt-ra használom, csak hogy szokjam.
-
callmeakos
veterán
Én szóltam h a Lotus önmagában kutyaf*asz xD
Majd ha tényleg úgy 500 közelében leszel vele, na akkor hasítani fog.
Így elsőre a TT biztos jobb lesz, ráadásul alapból vannak is cuccok.
De mondom ha 500 közelében lesz akkor azért már vagány lesz. A Lotus olyan mint egy célszerszám. Nem túl szép de amire ki van találva na azt maximálisan megteszi(Mondjuk nekem tetszik főleg az én verzióm
)
(#3547) Narxis Rajtam ne múljék
(#3551) NFree Nem szabad feladni. Én is voltam így, de kijössz majd a hullámvölgyből
-
NFree
addikt
de jo nektek , még van bennetek küzdő szellem , irigykedem nagyon .
Én fojton kikapok , már alig tolom elvesztette az értelmét a game asszem. -
Narxis
nagyúr
Itt ilyen sokan toljátok? Meg kéne találnunk egymást.
-
Qru
MODERÁTOR
Megvettem a Lotust, egyelőre nem nyűgözött le, igaz még nincs felpimpleve csak egy verseny motort kapott eddig...
Most már megnézem akkor a TT RS-t is majd. -
Bullitt
csendes tag
Annyira nincs megkötve a kezetek, csak mivel itt a megjelenése a Run-nak, ez lett az ürügy a versenyre. Leírtam kommentben TCM-en is, olyan autót csinálj, amivel mondjuk Te elindulnál egy ilyen versenyen, vagy van rajta valami Run-os motívum. Lehet ez akár Barbisra matricázott autó is valakinek.
Lényeg még mindig a kreativitás.
-
gyuszito
senior tag
Srácok! Azt hittem ma reggel, hogy be hu..ozok..
Kimentem bagózni, és mivel öcsém is elkezdte a játékot oda adtam neki egy körre az RX7-emet. 2 kört ment, és Ezt nyerte
Lehetséges, hogy megvan a taktika is!
Mivel elég kezdő még, az utolsó kanyarban meghasalt, mivel lassan ment nem bírta kilökni az akadályt, és így kb. 6-7 mp.-et kínlódott! nagy szerencséjére egy (gondolom még ébredezett) béna sofőr vlt az ellenfele, így megnyerte!
Lehet Próbálgatni -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3539 üzenetére
ok, nincs ezzel gond, én is sejtettem, hogy erről van szó. A fekete pont mindenesetre járt érte, sajnálom
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3537 üzenetére
nem kell a khhmmmm, mert akkor még a munkaidőm vége előtt beírom, hogy a nevezési feltételekből elolvasható, kitalálható. Könnyítésképpen nem kínaiul írták a szöveget, hanem magyarul
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3535 üzenetére
Kapsz egy fekete pontot, meg egy választ is: igen, ha a nevezés során elküldött e-mailben kérik a tcm-es nicknevedet is. Az ugyebár regisztráció után létezik...
-
tutuhawer
őstag
ÚJ!!! Szépségverseny megint a TCM szervezésében. Minden további információ itt olvasható:
LINK -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #3531 üzenetére
31 matricát nem könnyű feltenni úgy, hogy igényes legyen. Ez az autó rendben van, de nekem már túl össze-vissza. Nem titok, hogy az én autóim nem így bonyolultak, hanem egyszerűen bonyolultak. A piros pont mindenesetre jár érte, mert színek és formák azért összhangban vannak.
-
feri1014
senior tag
Akkor mielőtt írsz egy nagy levegő...
Én viszont nem vagyok hajlandó küzdeni, azért raktam fel a játékot, hogy szórakozzak. Elvégre (szerintem) ez a célja és nem az, hogy idegeskedjek miatta. Persze, volt, hogy felhúzott, de olyankor szépen mellőztem akár pár napra is és nem szenvedtem.
-
odébbb
tag
válasz
feri1014 #3527 üzenetére
Tudok én írni , ha akarok.De felbosszantva , nem tudok ..
Amúgy ledobál , sajna. De holnap friss erővel fojt.következik.Küzdök a játékkal , és nem adom fel. Amúgy minden kedves fórumozónak , kitartás ....
Türelem rózsát terem !
Nekem is az Audi kellene , ami elérhető , de küzdök érte , küzdjetek velem ti is. -
feri1014
senior tag
Valószínűleg a mobil net okozza, mivel nekem is az van és engem is ledobál. Bár érdekes, hogy kb 1,5 hónapja kezdte el. Pl. : nyáron nem nagyon emlékszem, hogy ilyen eset előfordult volna. 1 héten belül lesz normális netem, akkor majd kiderül, hogy a net a ludas-e vagy sem.
-
odébbb
tag
Ledobál a játék , és nem tudok jácccaní !!!
Meddig lesz ez így ? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3517 üzenetére
Tudtam, hogy rossz pályán próbálkozom...
Se baj, most még a héten TE-eket nyomok, hogy meglegyen a lóvém egy rendes verdára (Lotus), aztán rámegyek én is a partokat dobáló pályákra.
-
NFree
addikt
Na volt időm egy kicsit tolni , s rögtön az lett az első benyomássom ,mekkora szar már megint a game , mé foglalkozom vele
Nem lett megint káosz a privát autók terén a hejzet??? intha mind nek az lenne a feladata , hogy feltartson
MÁS
Probáltam a tt-t , első benyomás jol gyorsul nem rossz a végsebesség , viszont ahol bukja a dolgot kicsit pontatlan a kanyarodás és ugymond lassú , igy hirtelen ennyi ,de nem rossz autó, viszont rögtön el is adtam -
GTC376
csendes tag
Új (számomra ! ) csalásra lettem figyelmes.Az utat, ahol mentem, mindkét oldalról épület övezi. Egyszer csak a bal oldali épület falából kilép egy autó és belép a jobb oldali falába. Ránézek a kis térképre a jobb alsó sarkon, hát látom a sárga háromszöget, ahogy halad a semmiben...
Annyira meglepődtem, hogy nem tudtam ledokumentálni, se név, se kép.
Látott már ilyent valaki? -
NFree
addikt
Hát srácok akkopr adok én is esélyt ennek a dolognak , mostmár csak az kéne valahogy megtudni , mi alapján dobja akkor a pro cuccot, ezt kéne még valahogy kiprobálni(megtudni)
Mert ugye van aki kap, van aki nem pl én csak nagyon ritkán, de szerintem ez örökre rejtély marad
.
TUTU
Ok kössz ha erős az baj nem lehet , ugyis a kanyarba dől el sokminden , majd egyszer kiprobálom, habár nem a kedvenceim közé tartozó autó akkor inkább már egy rs 4 kombi csak az nincs a gaméban sajna , az olyan családias , de mégis fenevad tipus. -
odébbb
tag
30 perc alatt 2x dobbbot le .
Mi van a játékkal , na ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest