Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
geentleeman
csendes tag
Énsem igazán értem,öszegyüjtötem..és akkor kijön az ablak amikor választok akkor csak olyanra tudok katintani hogy valami reset days,aztán kaptam egy felfügesztést.Ezután megjelent egy kis gyémánt formájú ikon amifölé azvan írva hogy 3 nap..én ezt nem értem Szuper
-
NFree
addikt
nem mert változott , figyeld csak meg nekem repet nem ad mivel lvl 50 vagyok , de a végén feljön 4 ablakocska ,-+ a végén egy táska , meg mostmár , számolja a kép job oldalán a napokat vagy mit , és nem értem ez most mien összefügésbe van a táskát hogy lehet kigyüjteni a végén?? meg ienek, ma ráklikkoltam az első ablakra adott egy gumát egy kicsit.
(#3797) sunny84
Na akkor már világos így , köszönöm szépen , csak nincs egy megbízható ember aki összeszedné nekem , most meg megyek ki 2 hétre melózni(#3796) Qru
Na akkor le lett ez irva miközbe pötyögtem .[ Szerkesztve ]
vga
-
sunny84
senior tag
ez most már így marad , ha mindennap összeszeded kapsz zsét lóvét ..partot.. 40 -50edik összeszedés után pro cuccokat is ad majd , én eddig csak street tuned és sportot kaptam a többi profilomban ..
a lényeg 1 napot se hagy ki mindig legyen összeszedve.. , ha nincs lehetőséged akkor kérj meg valakit akiben megbízol.. hosszú távon megéri gyűjtögetni a gyémántokat , 1 napot ha kihagysz akkor kezdheted előröl ( vagy is a 0 ról , mert lenullázza a napokat ami egymás után volt addig ) ... vagy fizetsz érte és onnan folytatod ahol abba hagytad[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
NFree
addikt
Srácok mivan ezzel a gyémént gyüjtögetéssel , mit kell csinálni hogy jól járjak?
Meddig lessz ez így?[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
válasz gyuszito #3783 üzenetére
Annyit mondok neked eagle drive 50 szint 6 versenyzőböl 3 min csal nem az első eset, a multkor le is fotóztam . de most nem a lényeg 1db m3 3db 911 1 evora vagy mi a tököm , és én z4 gt3.
megjegyzem az m3 nem fullos csak éphogy tuningolva van.
rajt mindenki előre ez tudva levő, a z4 nem rajtól jól , de hogy az első kanyar után már nem látom az első 3 at ez idegesít, egy 911 el küzdök aki érdekes nem nyúlt el egyből mint a többiek , a lényeg hibázik megelőzöm , de aztán én is hibáztam s elszállok.
A lényeg min 50% nemm volt tisztességes a csapatnak , és az a baj az ien jellegű pályákon általába így van , ezért nem is nagyon erölködöm már , na mind 1.vga
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #3791 üzenetére
szeva,,,,,, (sztok )
üldözésről nekem az a tapasztalatom hogy 5 ös nél 6 perc 20mp a határ ott repet is jól ad és lóvét + nagyobb az esély magasabb szorzóval powerupot, + zsét , viszont ennél a határnál már párszor kaptam race tuned cuccokat + 1x pro imp-t is...
de volt hogy 3 as körözésnél kaptam race sport cuccot szóval fene tudja mi a szitu , meg a másik azt vettem észre az is számít a város melyik részén nyomatod a zsaruzást..
-
tutuhawer
őstag
válasz Beeerka #3790 üzenetére
aaaaaaaaaaaaz igen. Elvileg Jól jár, aki eddig a fejlődés miatt összeszedegette. Nekem 2 napos sorozatom van. Köszönöm az infót
szerk: az üldözést is köszi, ez még pontosítást igényel, időhatárokat kell nézni, mi után nem érdemes tovább menni, mi a max, ami után több pénzt/jobb kártyát/ nagyobb semmit nem kapunk.[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Beeerka
aktív tag
Treasure Hunt 2.0:
Elvileg az aktuális streak-et írja jóvá, most összeszedtem, és day 4-et ír.
Üldözés: 1:30-as üldözés: 780$, 8:32-es: 4140$
többet nem néztem, mert nem látok már -
tutuhawer
őstag
tessék a téma, bemásolom az egész gondolatmenetemet, lehet rajta filózni:
most olvasom, hogy az üldözések hogyan is néznek ki, hát ez óriási baleset innen nézve, mondom, miért: ha 3 perc gagyi, semmilyen kis üldözésért jár az aranykártya, minek menjek be multizni, ahol jöhet boostos tuttifrutti ellenfél vagy nemnitrózó atomidős csaló? Ezt gondolják majd sokan. Akik meg nem, azok továbbra is team escape-et mennek majd jó sokat. Akik meg nem, azok partolni, partfarmolni, vagy a jóég tudja, mit fognak majd nyomni, és panaszkodni. Simán panaszkodom 1 mágnessel az aranykártya után pár boostos ellenfelet megelőzve. Brutális nagy versenyek maradnak így el érdeklődés hiányában. Amikor szétnitrózom a futamot azzal a tudattal, hogy ha elnézem a féktávot, vagy a forgalom érkezési sémáját, akkor a nem sokkal kisebb szintű M3 E30 lenitróz a francba a porschéval együtt. Ilyen nem lesz szerintem, ha csak nem veszik ki a csalókat és növelik meg brutálisan a multi ajándékokat. Mondjuk platinakártyával. Csak nekem vannak ilyen félelmeim? Csak engem zavar ez? Csak engem zavar, hogy a legjobb sofőreink és más nemzetek legjobbjai erre nem kíváncsiak? Csak nekem tűnik úgy, hogy egyre kevesebb a verseny? Ez a téma régóta érdekel... Akinek van hozzáfűznivalója, ossza meg reggel/délelőtt mindenképpen.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Chosen
addikt
válasz noblem1983 #3785 üzenetére
Hát igen, csak idegesítőek a zsaruk free roam-ban, ha pursuit ot akarok akkor oda megyek, de nem az utcán indítom.
Ma is telibekaptam egyet Tresasure hunt közben.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz Thunderzolee #3786 üzenetére
aki a gyémántokat sorozatban jó sokáig összekapja, az jól jár(hat), ez a lényege az egyik új funkciónak. Adott a kérdés, hogy visszamenőleg is beleszámít, mert akkor van egy 2 napos sorozatom ám...
-
veterán
Ja hogy ez a msotani szerver error ez valamiféle frissítés miatt van?
Ehh.. épp szedtem össze a gyémántokat, erre kidobott.
Akkor most elbuktam a mai adagot.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
noblem1983
senior tag
Ahogy olvastam jó kis változtatások lesznek. A fakabátok eltüntetése az útról az egyik legjobb húzás.A treasure hunt napi teljesítése szintúgy jó ötlet.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
tutuhawer
őstag
válasz gyuszito #3783 üzenetére
hmmmm... sok ilyet láttam, hogy szegény vétlen sofőrt hátulról telibekapta a csaló, de engem bő egy év alatt senki. Az biztos egyébként, hogy ha lenne ilyen, akkor én is alt+f4-et nyomnék, hátha nem menti el a dolgot a játék. Közben ha esetleg a javítás után online lesz valaki(úgyse), akkor menjen legyen szíves egy hosszabb meg rövidebb, vagy mittudoménmilyen üldözést, lássuk meg, hogy jutalmaz az új rendszer. A tesztelő ssofőröknek ingyen válaszolok bármilyen nfs worldös kérdésre utána, azaz én is segítek egyet.
-
gyuszito
senior tag
őőmmmmm Szerintem azért, mert mindenki csal, és csak kevesen nem
Nagyon szégyenlem, de megfordult az agyamban az a mystery card hack, de csak is más felhasználón, és csak is kipróbálni, mert a mostani profilon mindent én értem el, és már csak másfél szint és vehetem a BM et és nincs benne csalás *.*
Viszont szemétségnek tartom, hogy 405 a top speedem, mert egy nyomorék csaló seggbe túrt... fotóm is van a csalóról, meg magamról isNem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
NFree
addikt
na szevasztok, mért van az a sanda gyanum , hogy mindenki csal lassan és csak kevesen vannak azok akik nem?
vga
-
JayZ
tag
Ezzel a cikkel eloszlathatunk minden mágikus elképzelést a part drop rate-et illetően..
itt látható, milyen szintű PÁLYA milyen eséllyel milyen partokat ad. Az, hogy milyen szintű a játékos profil, autó, stb, elvileg tökmindegy. Nameg szerencse is kell hozzá.Teljes topik itt - [link]
-
-
JayZ
tag
Hát elvileg nem rontva lett a GT3 RS irányíthatósága, hanem emelve, ezért viselkedik olyan furcsán..még akkor lett moddolva mikor kijött a lotus evora t3 speedkingnek :/ azóta meg ugye jött az rtr-x, de jön nemsokára egy patch, tuti fognak megint nerfelni-buffolni össze-vissza. Egyébként tényleg hatalmas nyomorékság..nem kis pénz ebben a játékban egy autó partok bodykit és felni nélkül..
Evora és Audi r8 v10 aminek elvileg most nagyon jó az irányítása t3ban..t2ben m3 sport evolution az új speedking, de mivel várható a patch előtt még az exige limitált szériás verziója, szerintem azzal is sokan fognak szitkozódni..mocskos tud lenni ez a játék néha
-
SylarHUN
senior tag
Na most olyan ideges vagyok! Még a gyerekeimet is elzavartam!
Valamit nagyon megpiszkáltak a Lotus Exiege-en mert jobban mennek mint a GT3-om.
Az ideg szétbasz, hogy képtelen vagyok vele nyerni. Meg tuti, hogy a Gt3-on butítottak, mert szinte egy alap BMW M3 is elveri.
Vagy csak én lettem béna?PSN: Xbox:
-
1NST1G8R
senior tag
Na ezt sikerült produkálni ma Veronán kb. vért izzadva (mindenhol faragom le a köridőket mert már közel az ezer NFS-S-en ), gondoltam kíváncsiságból megnézlek Tutu, erre látom 1.21...Hogy a toszba lehet 1.21-et menni Verona Tunnel-en??? Hozzáteszem a GT3 RS-el mentem...Nagyon nem megy nekem az a pálya.
Fortune doesn't favor fools.
-
tutuhawer
őstag
válasz csiliboy #3768 üzenetére
én nem látok semmit ebből, azt viszont tudom, hogy az ocean view pályát meg kellene tanulnom. Meg tudom azt még, és küldeném mindenkinek, aki szereti: a fehér színű(amerikon,gromlen,medion) kerék szerintem nagyon nem jó az audi TT-be
-
csiliboy
csendes tag
válasz tutuhawer #3766 üzenetére
Hát én sem szoktam feladni (nem is lehet)Sőt. ha már berakott a gép egy versenybe akkor nem szállok ki, akármilyen erős ellenfeleket látok Legfeljebb boldogabb leszek, ha elverem őket...
Más.
Tegnap délután elkezdtem nyomni az Ocean View körversenyta Silviával, és kívánciságból felírtam magamnak miket nyerek.És ha már nekem megvan, gondoltam megosztom, hátha valami matekzseni belelát valamiféle algoritmust5/4 one more lap 2x (ezt de utálom )
7/2 500 rep
2/1 nitro 2x
2/1 nitro 1x
3/1 juggernaut 3x
2/1 one more lap 5x (pff)
8/3 juggernaut 1x
6/1 1700 cash
5/1 T2 part tuned suspenson (rider race series)
3/2 800cash
4/3 nitro 5x
5/2 nitro 1x
4/1 slingshot 5x
5/1 nitro 5x
2/1 T1 part tuned suspension ( medion pro series)
2/1 T2 part sport brakes (omnia racegruppe street series)
2/2 shild 3xHát ennyi lett volna.Remélem nem baj, hogy ezeket leírtam.
[ Szerkesztve ]
http://csiliboy.deviantart.com/
-
tutuhawer
őstag
válasz MBazsee #3764 üzenetére
Azt emelném ki, hogy végig követtem, ahogy tudtam, azaz: nincs feladás. Attól még, hogy valaki elhúz, lehagy, akár csalással is, magunknak végig kell nyomni normálisan, hibátlanul, és az is siker, ha meg van egy hiba és megelezzük az ellenfelet, külön fasza. szóval hibátlanul nyomjuk akkor is, ha nincs már esély aranyra, mert lhet, hogy lesz mégis.
-
MBazsee
tag
válasz SylarHUN #3759 üzenetére
Honnan van az a gyönyörű MX5-ös? Szeretnék én is egy olyant, de csak is vászontetőset.
Egyébként szépek lettek a járgányok. Gratula mindhez!Más: a napokban azt vettem észre, hogy a rajt sokat számít a verseny végén.
Van egy RX-7 BE-m és az indulás után megpróbálok mindig előre kerülni. Ezt a következő néhány poweruppal érem el: slingshot + nitro + juggernaut (traffic és rammolók ellen), az utolsóval vigyázni kell kanyargós pályán, mert könnyen visszafelé sülhet el a dolog. Ezzel már elég jó előnyre lehet szert tenni hasonló autók ellen, mondjuk akik gyorsabban rajtolnak, azokkal pedig a lépést lehet felvenni és ha az hibázik Te ott leszel.Tegnap éppen egy erősebb autóval, de alacsonyabb szintű játékossal kerültem szembe az első helyért. Az elején nagyon otthagyta a csapatot, de végig követtem amennyire tudtam. Az utolsó 100-200 méteren viszont hibázott én leelőztem, ezt próbálta korrigálni egy mágnessel ( nem jött össze neki teljesen, de az egyik autó kissé megfogott). Amikor újra egyenesbe értem, akkor jöttek a poweruppok és elkentem a száját, pedig próbált letolni az útról.
Egy kis segítség mindenkinek, aki megfogadja, valamint a tévedés jogát minden esetben fenntartom
[ Szerkesztve ]
-
beavisx2
csendes tag
azért én szivessen megnézek egy két ijen képet szeretem öket és számomra értékesek és NFREE nenézél már ijen oldalakat nehogy át álj a sötét oldalra
(csak poénbol irtam)beavisx2 , mormota , mormotax2
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #3752 üzenetére
majd legközelebb rajta leszel, lesz még sok. amúgy miért fényesebb az én fényszóróm? Fényszóró hacket használok, biztos...
-
NFree
addikt
nem csak a cirilbetűsökkel van probléma elég sokan csalnak , ha [ez tényleg működik ] valamien formában akkor egy két okos , ugy be tudja lőni az autót , hogy nem mondod meg hogy csal , eleve a szinkron miatt, hogy nem azt a képet látod amit az ellen feled.
Példáúl beállítod szépen csak egy kicsit huzol mindenen , tank mod ezerrel , s meg nem mondod hogy csal az ember ez a szar az egészben. mert csak egy picivel jobb de neki elég, s nyer.
A minap pont összevesztem egy emberkével , hogy az m3 asomat a 911 ek lerajtolják mint a fene a legtöbb , de van kb 20%-ék akik csak éphogy elnyulnak a startnál . És emberünk állította ez így van , s mondtam neki renben van hogy gyorsabb de nem egy rakéta és trabant viszonyban. ugyhogy , nem mondja meg senki lassan ki csal ki nem , szar az egész .[ Szerkesztve ]
vga
-
vv5204
senior tag
Lehet, hogy az EU szerveren ott vannak a magyarok és lehet
dumcsizni, de akkor ez most autóverseny vagy csetszoba?
Egy ideje többet megyek az észak amerikai szerveren, ott is van csaló
a sok hozégonzález között, de kevesebb, mint a sok köcsög ruszkiktól
hemzsegő másikon.
Komolyan, külön szerver kéne a majom cirill betűseknek, azt ott öljék
egymást kedvükre.[ Szerkesztve ]
-
NFree
addikt
válasz callmeakos #3746 üzenetére
Nem neked szól a felháborodásom, ne is foglalkozz vele.
Látom alakul , hihi. na legyen így értelme rákölteni egy forintot is ?
A black box meg baszik rá mert a legtöbb csaló a jóltejelő pénzes emberkék akik ha beletolnak egy zseton lovét akkor sem tud érvényesülni. ezért még csal isKellemes nap
vga
-
NFree
addikt
válasz callmeakos #3744 üzenetére
A lényeg jól felkurtam magam ,mennyi csaló van , és a pofátlan a youtube-on reklámoz felháborító. Na ma sem játszom elment akedvem
vga
-
callmeakos
veterán
HÁT ÍGY IS ELLEHET KÖLTENI 2.500.000 IGC-t
Arról meg már ne is beszéljünk h milyen tuning partok kerülnek itt elő
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Beeerka
aktív tag
válasz callmeakos #3740 üzenetére
Lehet, korlátlan mennyiségben
Az autókat mindig váltsd be, lesz legalább garázshelyed. -
geentleeman
csendes tag
Egy másik fórumon lezajló szépségverseny elvette a kedvem az ilyen dolgoktól,merőben más kell az embereknek mint amit gondolnékis,vagy kitudja miért de valahogy mindig csalódok nemazért mert nem nyerek,mert mindig van aki jobbat/szebbet alkot nálam csak öksem ynernek sosem
-
callmeakos
veterán
Srácok lenne 1 kérdésem.
Lehet több starter pakkot aktiválni egy profilhoz?All→M8
-
NFree
addikt
Be se linkelem , volt ma egy érdekes futam 1 hely audi r8 500 fölötti véfgseb , 2 hely m3 ez nem durva csak 370km/h , 3 hely nem emlékszem de az is 500 fölött ment . srácok s mindezt azon a hosszú egyenes pályán az eagle drive on. szerintem nyitni kéne ezeknek a rohadék csaló f....cumizó.k.....k...d..... egy külön szerót, mert mért ne s ott kitombolhatnák magukat.
És ez még nem is idegesít csak az , hogy a játék egy vagyonba kerül a fejlesztők egy rakat lovét kaszálnak, és b@..... az egészre ez idegesít rohadtul.
Más
nmemlekszem (#3735)
Megnéztem xp alatt, hogy muzsikál nállam rendeben.
[ Szerkesztve ]
vga
-
Beeerka
aktív tag
Én win7-en 2gb memóval játszok, semmi ilyen hibával nem találtam szemben magam, van hogy a szerver nincs szinkronban, de nagyobb baj még nem volt miatta.
Belassulást sem tapasztalok, V-Sync miatt állandó 60 fps-em van.
Egyébként win7 jobban kezeli a kevés memót mint az xp. -
NFree
addikt
válasz nmemlekszem #3735 üzenetére
Nos , nem tudom csak tapasztalat , de nem hinném , hogy a mem okozza a gondot mégha kevés is . vin 7 többet zabál maga a rendszer a memcsiből, tehát valószinűbb sokkal többet nyúl a lapozófájl-hoz, mindenféleképp engedélyezd xp-n is , mert ha elfogy rohadtul belassul a rendszter, nekem igaz 4gb van de a rendszer ssd-m miatt korlátozva van erősen alapozófájl, s ha elfogy akkor általábba röktön kapom az üzit , hogy lőjek le minddent elfogyott a memcsi.
Ezek ellenére továbra is azt gondolom valahol a játék a modem drivere (internet vetérlő) és a rendszer közt lessz valahol valami komunikációs , hiba de fingom nincs , probálj szedni valahonnan régebbi drivert a nethez vagy újabbat , s próbálgasd. esetleg , csak szimpla feltételezés , tüzfal akasztja meg , vagy a virus írtő tüzfala nem toom ,csak találgatok , és lehet írtó baromságokat mondok, én bizti ezekkel kezdenék , valamit , de lehet ha újra huznád az xp javulna a helyzet, volt már rá példa 2x rakatam fel ugyan ugy , és elsőre nem volt jó.
Mien neted van ??
rádiós vagy kábeles egy srác fojton panaszkodott , hogy lelöki a szeró , mindenkinél jó volt , szolgáltatót váltott azóta semmi baj, minden megy flottúl, lehet neked is ien gondod van nem, tom .
(találgatok csak nem vok szakértő)Holnap lessz időm megnézem ma már nincs kedvem dugdosni , vinyót , meg nfs-t rakni
megnézem 2gb memcsivel isHabár keresztfiamnál voltak asszem hasonló gondok, neki is 2gb memcsie volt (most ugrott be ) hogy egyszerüen elrejtólt , még a számolás előtt , viszont neki vin 7 volt fent .
Proba , engedéjezz több lapozófájlt xp alatt , akár 4gb-ot , ha baszakszik szerezz, még 2gb memcsit egy próbára , ha nem lessz jobb akkor kezdheted a fentebb felsorolt műveletet.
[ Szerkesztve ]
vga
-
nmemlekszem
csendes tag
Nem is ezekre gondoltam hibaként, win7-en 1200-on max grafon már a memó miatt is haldoklik, lapozófájlból meg nem akarok többet, mert akkor már beszaggat, xp-n meg 1600 high-on letiltva a lapozófájl és még marad kb 5% memó + játszhatóbb is lenne.Tehát ezért szeretnék xp-n játszani.
Tudom vegyek több memót, de akkor már kéne új proc is meg lap is..
A szink-re én is gondoltam, de a versenymenet az reális, tehát nem megy mondjuk a game 150-200-300% gyorsasággal, csak a betöltések, meg a visszaszámlálás hiánya.
Én már láttam ilyesmit, pl T.E-n egyből megfognak 5-10M-el a start után, nem látom ki, de egyszer csak off. Ahogy néztem vannak xp-ről akiknek semmi gond, de láttam pár hasonló "xp-s startott", eredményt amikor win7-ről voltam.
Akkor én is azt hittem, hogy csít, de később a régi UT miatt feltettem az xp-t és gondoltam az összes játékot erről tolom, akkor láttam, hogy mégsem.
Driver-re tudok csak gondolni, de fogalmam nincs, hogy melyik akad össze.Nézegettem a world fórumot is,de nem láttam ilyesmit, sőt sehol sem.
A game fájlokat még átnézem hátha.
-
NFree
addikt
válasz nmemlekszem #3733 üzenetére
Szerintem xp alatt valamiér , szarul szinkronizál , valami bug , van nem szeretik egymást.
Ez az első ien , probélma itt , még nem hallottam róla , de lehet kiprobálom én is , csak időigényes.
Nem hinném hogy a memcsi zavar be a több fps se , valamiér a szinkronizáció szar , ami egyébként is az.vga
-
nmemlekszem
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, az lenne a gondom, hogy xp alatt nem akar menni a game, illetve elindul, csak elég gyorsan pörög a betöltő ikon és a csíkok loadnál (kb 2-3x-os sebességgel), tudok ex-be menni, rendőrökkel kötekedni, ha elmenekülök pénzt is kapok.
Viszont ha bármelyik versenyen indulok nem számol vissza, ahogy betölt a map és nyomom a gázt már indulhatok is start boost nélkül, hangban hallom a számlálást, de képben nem. Ez így még nem is lenne rossz, de mikor beérek akár elsőnek, akár utolsónak semmit nem kapok, se lóvé, se kártya, se helyezés.Win 7 alatt minden ok, de viszont xp alatt játszanék a 2 giga ram + a több fps miatt.
Videó drivert próbáltam vagy 4-et (gyártóit is).., chipset-et is..., 3 friss xp sp3 és 1 sp3 rc os-on néztem. Természetesen a game is mindig frissen telepítve. Direct-x fent van. Valami driverre gyanakszom, de nincs ötletem már mi lehet.
Gép:Giga g41m es2l lap
e3400 proc
2GB ram
Giga gts250 grafValakinek akármi ötlete, hogy mi lehet ez?
Edit, kigészítés: szingliben velem együtt indul mindenki 3-2-1-ready nélkül, de multiban a többieknek visszaszámol én meg mehetek.
[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
válasz beavisx2 #3728 üzenetére
Mivan ha NEMTUDOK olvasni , nézegetem a képpeket ...- és ha vak vagyok ,, akkor csak botorkállok ... Na ne már , JÓ ötlet beszurkálni képet , de mikor már unom akkor mi a stálysz. Nemakarok beleszólni , de egy kicsit má uncsi
PRODUKÁLJ inkábbbb , vagy gamézzz ---odébbb
-
sunny84
senior tag
válasz barack1997 #3729 üzenetére
így van aki gyanús menjen az anyjába .....
----------------------------------------------------------------------apropó hallottam az akciódról , gondolom vágod miről írok... péntek este volt Laci nálunk azt dumáltunk , ő nem csak a fostaliga nfs -ben haver hanem a való életben is igen rég óta ,, . nem szép dolog jogtalanul vádaskodni.. de majd a worldban összefutunk és groupba megdumáljuk , oks .. de nem kell tartani ..
-
barack1997
senior tag
Nálam, ha bent a nevében a RUS, vagy pedig gyanús kinézetű betűkkel ír vagy a mottója gyanús, akkor be se megyek ellene
[ Szerkesztve ]
-
beavisx2
csendes tag
csiliboy nagyon jol sikerült a verdád !
beavisx2 , mormota , mormotax2
-
beavisx2
csendes tag
nfree szerintem te véletlenülsem vagy rosz néha meg kell választani kikell mecselünk nehogy tulsokk legyen a bukta mert az negativan hat ránk nekem a mormotax2 3 profilom azon a páján mentem már több 100 x amugy nagyon jo srác vagy kellemeset gurultunk fel a fejel
-
NFree
addikt
válasz beavisx2 #3714 üzenetére
Na nem sikerált az 0.55 de jot gurultunk kössz
Más
Összeittam ma egy pár dolgot , épp spiccesre , de nem vezetek rosszabul , mint józanon hogy is van ez???
A waterfronton ma 2.07 et mentem minden nélkül , tegnap 2.02 őt 1 slingel s vagy 5 nitroval.
Akkor én vezethetek ien állapotban szerintetek???vga
-
odébbb
tag
Ha feladod , már te nem fogsz többbé jácccani !!!
Ez gáz... Én nagyon rosszul jáccok , de csinálom , fejlődgetek , itt TANULOK .., de a legfontosabbb , ha nemtudom eldönteni micsináljak inkábbb nem kapcsolom be a gépet kb: egy hétig ...
Persze , hogy esz az ideg ( hééé ez csak játék ) szórakozás ...
más : Töbször irtam , hogy egy vesztes vagyok ( nemtudok nyerni ) neee márrr.
Arról halani sem akarok , hogy eladod ( mi ez a ZAGYVASÁG )...
JÁTÉK ....ember ....
Ha törölni akarod a prifilodat : inkábbb kérdezz itttt , de nehogy eladd már - ez gáz...odébbb
-
NFree
addikt
válasz beavisx2 #3714 üzenetére
Pont azt ecseteli , hogy lotusal lehetetlen anyi időt menni amennyit , ahogy nézem az autót szerintem benne van , csak a kis szinted zavar egyedül , mert marha sokat dob még ha 40 felett vagy s minden ki van makszolva , de hihető a dolog , mert jó az autó , gondolom , te is , és szerencse is kell 1 lapáttal, habár a trafik , kicsi szinten még nem vészes.
Gondoljatok bele megyek egy nap 20 futamot 17 bukok 3 nyerek de akkor ugyan ezt kapom , katasztrofa. na mind1.
Ja gyorsan irtam és be is vagyok pálinkázva
vga
-
Chosen
addikt
válasz Thunderzolee #3713 üzenetére
Nem ez a durva, nekem van olyan, hogy random berántja elém az autókat mintha traffic magnetem lenne, pedig megyek mondjuk a harmadik helyen egy ideje.
-
callmeakos
veterán
-
veterán
válasz SylarHUN #3712 üzenetére
...ehhh... értem.
És igen, egyetértek. Ezek szerint nem csak engem zavar, h "random" alapon sikerül pont elém kerülnie egy-egy civil autónak. Kanyarokban is épp haladok egy "ideális íven", és hát nem pont ott jön szembe valami? Miért nem a másik sávban? Miért pont abban a sávban ahol én haladok? Ravasz algoritmus az ami "random" alapon így vezérli a trafikot.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
SylarHUN
senior tag
-
beavisx2
csendes tag
jó a defekted tutu valahogy igy vagyok ezzel én is , a lotushoz a partok nagy részét nyertem ahogy a többi verdához is ritka az a nap ha nincs legalább 1 pro alkatrészem + 1-3 egyébb cucc
-
veterán
válasz W h o z Z y #3708 üzenetére
Bocs, mi az a trafik?
Nem nagyon versenyzek, csak team escapet tolom.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
noblem1983
senior tag
Én se bírom ha a sok id$óta nem bírja elviselni ha tisztességesen leelőzöm ezért nekilök a falnak vagy felborít pedig le tudna előzni csak türelmetlen . Evo X-est hajtok és csak 21-es szinten vagyok szóval még látok a játékban némi lehetőséget.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
W h o z Z y
tag
-
NFree
addikt
Srácok nem megy , komolyan gondolom, az a baj szeretem , ha tiszta versenybe nyerek , elviselem ha kikapok de csak is fair küzdelemben , a csalást a játék igazságtalanságai : kevés part, rossz szinkronizáció, állandó ütközések amit nem lehet kivédeni a trafik-ok hülye viselkedése miatt , elég volt , be kell fejezzem .
Ha érdekel valakit irjon privátba megegyezünk , 4 starterpack-ot + 2x1000ft sms-t toltam bele , az ár 5k .
vga
-
tutuhawer
őstag
Így van. Meg kell találni a jó dolgot a játékban, én is minden nap próbálok szórakozni, ha belépek. A csalókon is jól szorakozom néha, de ez már az én defektem...
-
gyuszito
senior tag
Kis türelem! Nem hiszem, hogy kifogna rajtad a játék. Nem lehetsz olyan ember!
Tudom, hogy egy senki vagyok itt, de próbálkozz! Én tegnap egy magyar kollegával nyomtam egy Diamond-ot. Mondtam neki, hogy menjen elől, és én végig túrom, általában ilyenkor vagy neki vagy nekem ad valamit. Így is lett... Igaz nem neki dobott, hanem nekem..nem nagy szám Street Tuned part, de ismét rávilágított, hogy nem olyan véletlenszerű az a part... Gondolom sokkal nyered a versenyeket. Próbáld ki, sz@rd le a statisztikát, és túrj be valakit a célba. Természetesen nem 100% így sem az esélye a dolognak, de már legalább 5x volt olyan, hogy szándékosan túrtam be valakit, vagy épphogy nyertem, és bizony kidobta a partot..Mindössze 19 es vagyok, és legalább 20 part megjárta az Inventorimat. Kérlek ne add fel a küzdelmet! Én rengeteget játszottam annó metinen, és az megtanított, hogy nem szabad feladni, nem szabad megadni az örömet a játéknak, mert ez a célja, hogy szét idegeljen, és könnyítésként tolj bele egy kis aprót, vagy fejezd be, hiszen az ingyenes pléjereket, mint én is vagyok nem nagyon komázzák.. Nem azért csinálták, hogy ingyen nyomuljanak rajta.Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
NFree
addikt
Elegem van adjon valaki 5k a profilomér és átadom.
vga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest