- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
mr.kocka #3295 üzenetére
van tanácsom: tök mindegy, melyiket kéred. Én nagyon sokféle trükköt hallottam már, magam is megpróbáltam ezeket a szisztémákat, de néha belezavarodtam, elbasztam, mert annyira mindegynek gondoltam. Ma már tudom is, mindegy, úgyhogy mindegy.
szerk:
@noxwill: "bele lehet fáradni, hogy nem nyersz" A 003-as profilban így vettem az autókat:
240 SX, vw golf MK V, subaru impreza, audi s5, lexus isf, audi r8, nissan 350Z, audi s5, porsche 959, mazda rx-7 battle machine. És nem veszítek folyamatosan, hanem szinte pontosan 50%-kal nyerek és vesztek. De amint kapok t2-es motortuningot, az impreza újra száguldani fog... A két piros cucc a motortérben nem elég ütős ;-)
Továbbra is: amit szeretünk, azzal megyünk, boost nem is kell akár... -
mr.kocka
aktív tag
válasz
callmeakos #3296 üzenetére
Köszi, viszont én olyat láttam, hogy ugye kijön az eredmény, utána hogy mennyi pénzt kaptam. És mondjuk volt 10ezrem, kerestem versenyen 1500-at és 12500 lett, utánna húztam egy kártyát, amibe volt egy ezres. Ilyet már többször figyeltem meg.. Néha azt gondolom, hogy előre megvan, hogy mit ad...
-
mr.kocka
aktív tag
válasz
callmeakos #3294 üzenetére
Van valami tanácsotok, hogy versenyek után melyik kártyát húzzuk, hogy alkatrészt kapjunk? vagy tudtok tanácsolni valamit, hogy lehet "könnyebben" szerezni?
-
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #3289 üzenetére
Az ember alapvetően olyan dolgokat csinál amit szeret.
Ha valaki mazochista, akkor szeret az lenni, nincs evvel semmi baj.Hiába veszem meg azt a kocsit ami
élőbe a szerelem, de a blackbox a játékba gyengére programozta...
Nem mindenki ül napi órákat a gép előtt NFS World-özve, hogy
meglegyen minden alkatrészből a 10 feletti pro part, amivel a
harmatosabbra programozott kocsinak is lehet esélye... az első helyre.
Kocka vagyok, de ehhez nekem sincs türelmem.Szerk:
Igen noxwill akkor te is mazochista vagy. -
callmeakos
veterán
mazohista vagyok mert szeretem a GT-Rt mert az R8-at? Bakjker
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #3287 üzenetére
A Porsche (38-as szinttől, 1,000,000 $) is és az M3 (40-es szinttől 1,200,000 $) is nagyon drágák.
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #3283 üzenetére
Akkor mit ajánlasz helyette?
-
beavisx2
csendes tag
SYLERHUN MEGNÉZTEM A VIDEOD , HÁT EZ NEKEM FÁJT PEDDIG SEMMI KÖZÖM HOZÁ DE TE NAGYON JO VAGY ÉS GRAT AZ AUTO FESTÉSEKHEZ
-
gyuszito
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Ezt a gyökeret!
Men tudtam tőle 10 métert egyenesen menni. Lökött innen, onnan, jött szemből meg minden honnan.Akkor ez most csaló vagy nem?
-
vv5204
senior tag
...
-
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #3256 üzenetére
béna is ráadásul meg noob is mert lvl49en mágnesezik , good work soldier
(#3258) noxwill : én személy szerint utálom a bömbölőket Hondás mivoltom miatt , de a gameba nem rosszak ..
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #3256 üzenetére
nájsz wörk
-
odébbb
tag
szilvával nyomom , eszem ágában sincs venni másik ótót ( tütüt ).
level 11-vagyok még de még ráérek .. -
gyuszito
senior tag
Elvagyunk
Fejlődünk, tapasztalunk, és nyerünk
Azt tapasztaltam, hogy az RX 7 esem alig tudja azt, amit a Silvia
Talán jobban járnék, ha a Battle-ig fejleszteném a Silviát, de viszont már nyertem elég faja váltót az Rx7 be, és ha behelyeztem akkor valahogyan ki tudom szedni? Hogy esetleg majd bele tegyem valami másfajta verdába? -
odébbb
tag
Sziasztok , szép napot aszfalt szaggatók !!
Nem voltam a héten , mi a pálya ( nem autópályára ) hanem tuning vagy kocsimósó nénikre gondolok .... -
sunny84
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3241 üzenetére
nyilván annak, aki szereti, nem drága, az biztos, hogy 1 hetes tesztre nekem sok. A corvette-et megvettem, de ezt nem fogom, az biztos. Most ez az egyetlen játéklóvés autó t3-ban, amit még nem vettem meg.
-
callmeakos
veterán
Szerver újra ON!
Ford GT - 850.000 IGC. Döntse el mindenki, drága e vagy sem..... -
tutuhawer
őstag
válasz
feri1014 #3238 üzenetére
Ha lenne ilyen starter packom, elmondom, mire költeném:
bmw m3 e92: 5500 asszem...
skyline r34-re felni: 880
meg ültetések, amennyi és ahogy kijön. Ezeket venném, mert ezeket szeretném.
Amúgy szerintem mindegy, milyen boostos kocsit veszel, 50-es szinttel úgyis fogsz találkozni, mert a sok "jó sofőr" tolja a team escape-et és nem könnyen tud válogatni a játék máshonnan. Lesz 50-es. Azok ellen meg nem nyomsz rá még t3-mal se, ezért aki rafkó 50-es, az nem t3-assal megy. Nekem is még kéne egy kis tuning a mazda rx-7-be és akkor máris mennék azzal. A lényeg, hogy mindegy, hogy t2 vagy t3, de szeresd a gépet. Ezt mondom én. -
feri1014
senior tag
válasz
SylarHUN #3235 üzenetére
Kár a Ford GT-ért.
más: Tervezek venni egy starter packet. 27-es szinten járok, érdemes T3-as kocsit venni vagy csak magamat szivatnám meg? Mert gondolom a versenyeken kapnám az 50-es szintűeket. Szóval T2 vagy T3? A szintemet figyelembe véve.
Válaszokat előre is köszönöm. -
tutuhawer
őstag
válasz
Brucehun #3233 üzenetére
tudnak úgy is variálni pár dolgot, hogy nem kapcsolnak le minket, de akkor van a "nem indul verseny, csak single van" meg hasonló dolgok... Most lepattintották az ingyeneseket, így belenyúlnak és amellett stabil marad a cucc. A ford gt miatt is nyilván le kell parancsolni az ingyenes kollégákat.
-
Brucehun
aktív tag
válasz
callmeakos #3229 üzenetére
Itt olsvashatsz róla bövebb infót: [link] !
És az az érdekes az egészben, hogy amikor bejelentették a hírt azóta nem enged be a játékba! -
Brucehun
aktív tag
És az az érdekes, pont akkor van "tele a szerver", amikor pénzért lehet meg venni a FORD GT-t nem pedig boost pontért! Ez nagyon érdekes!
-
Brucehun
aktív tag
válasz
callmeakos #3226 üzenetére
Én is ezzel szembesűltem!
-
callmeakos
veterán
We are currently experiecing high server load. Please try logging in at a later time.
Még jó hogy vettem Starter Packot, ami elsőbbségi bejelentkezést is tartalmaz......
-
V.Dave
senior tag
valóban megint piszkálnak valamit a játékon.
Egy ezüstkártyám bánta most ezt...Szerk:
Engem kidobott a játék most pedig azt írja hogy túlvannak terhelve a szerverek, de mennek -
gyuszito
senior tag
Így, hogy nyertem egy elég faja váltót az RX-7 be nem is olyan rossz! Csak még nincs elegendő szintem a jobb turbóra, így elég gyenge még =/ vagy csak rongy van a kormány mögött?
-
gyuszito
senior tag
Szerk.: Van szerver...nálam volt valami gond..vagy resi..
-
vv5204
senior tag
werevolf593 és mr.kocka
Meg is lehet nézni a nehezebb pályákon van, hogy 1 perc alatt sem
találok ellenfelet, az egyszerűeken meg gyakran.
Az előbbieken a sok vérpistike csak faltól falig tud menni.
Megnéztem a közkedvelt Rockridge & Union-t. Lol!
Talán 500 stat fölött benézek. Addig inkább a Condo Row, Brooks Street
stílusú pályák. -
vv5204
senior tag
válasz
SylarHUN #3183 üzenetére
Igen kikukáztam az A1-et. Alapvetően jó kocsi, de számomra az Elise
mégjobb lett. Ráálltam a kanyargós pályákra. Ahol sok az egyenes a
boost-os verdák elmennek, mint a vihar és a T3-asok az A1-et is ott hagyják.
Egy A1-be, egy RX7 BM-be nincs annyi tuning lehetőség már.
Ha az Elise-t felhúzom stat-ban 500, vagy afölé simán otthagyom az
utóbbiakat.
A többnyire egyenes pályák uncsik, nincs benne annyi kihívás, ott nem
számít más, csak, hogy mennyire gyors az autód, mennyire tudsz
lökdösődni, nitrózni.
Ha sok a kanyar ott kevésbé tudod kihasználni ezeket a dolgokat.
Egyenesbe a hülye is tud menni, ha van mivel.
Ennyi. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
werevolf593 #3215 üzenetére
noxwill: Nem gyenge!
-
Qru
MODERÁTOR
Csak nem bírtam ki, meg vettem az RX7 BM-t. Hát jóval jobb mint a mezítlábas változat.
-
Beeerka
aktív tag
Igazatok van, nem gondolkodtam
Majd ha végre visszakerülök a gépem elé, meglesem mit használ. -
werevolf593
tag
válasz
Beeerka #3207 üzenetére
Hogyne tudnád, mielőtt elindítanád a játékot, elindítod a feladatkezelőt..., jól a képernyő közepébe rakod, a Teljesítmény fület....
És ha fut a Feladatkezelő és játék közben kilépsz, vagy leteszed Alt+Tab-bal, akkor látszik gyorsan, mennyire terhelte a procit visszamenőleg...
UI.A tied bőven elég ehhez....
-
NFree
addikt
válasz
Beeerka #3207 üzenetére
dehogy nem van rá progi , csak mátr nem vook képben , meik de a legegyszerűbb, mondjuk everst vagy aida elinditod , rendszer stabilitás teszt nem inditod el csak ugye fut egy ablak ott szépen irkálja vagy huzza a görbét hány százalékos a proci terhelés , játszol kicsit alt tabb-al kilépsz s megnézed mennyi volt s a százalékból ki lehet következtetni mennyire használja.
Vagy feladatkezelő s megnézed ott menyire akad ki
. remélem érthető volt , az a baj már 1.5 csak játszom s semmi iesmi nem csinálok , pedig volt idő amikor csak a tesztek futottak éjjel nappal.Qru
Az nfs ben mi a nick ed? -
mr.kocka
aktív tag
válasz
callmeakos #3202 üzenetére
Ez qva jó
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3202 üzenetére
Bomba kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest