- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #599 üzenetére
nyomtam pár racet és engem is kidobott azt server hibát írt ..
.. azóta fórumozok..
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #596 üzenetére
én meg azon agyalok hogy ugye ingyenes az mazda3.. " megveszem " és eladom így 1 kis plusz lóvét szerzek.. remélem el lehet adni nem foglalja ott a slotot
...
-
- = Zk = -
félisten
az a T-Mobile-os Mazda mazdaspeed3 null dodóért gyanús.
nem lehet megváltoztatni a gyári T-s matricát?...mert fura lenne, ha igen -
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #594 üzenetére
RX7-lett. megy rendesen. pedig még csak mocituning van benne
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #592 üzenetére
tehát ezt szedtem össze pár csókától.. + sokan ezt fújták : haverjaim , meg a fórumokon is ezt írták nekem :
-Tier 1-ből a Nissan silviat és a mazda 3at
-Tier 2-ből az rx7 a z4 , Cayman és az elise jó
bár az elise túlságosan ficánkolós
-evokat nem ajánlom senkinek..
-T3-bol a corvette és az m3-gtr a toppos
R-8 at csak az vegyen aki szereti ha kicsit rendetlenkedik a kocsi
- Evo-t ne vegyél, rossz kocsi. 350Z-t vagy RX7-et ajánlom
-Dodge Super Bee jó kis kocsi de virgonckodni szeret a kanyarban, inkább Cayman ( de az 6 x drágább ) -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #590 üzenetére
hát nem is tudom..sose húzott a szívem az izom autók fele inkább import verdás vagyok.. ezért is vagyok oda a honda-mért
, amúgy jónak tűnik a dodge az adatai szerint.. + 60 ezer az is
biztos jó ... neked kell eldönteni de azért érdeklődj utána , pár embert körbe kérdezek én is és megírom a véleményüket .. -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #588 üzenetére
valami olyasmi ..többet is ajánlottak de ez volt a költséghatékonyabb megoldás , és nagyon bevált.. nem rég nyomtam 3 race-t szétvágtam a bagázst megkérdezték tőlem csaló és hekker vagyok.. mondom nem csak sima pro
. még azt hozzá teszem az rx7 hez hogy a jump start és a perfect start fullra van fejlesztve..
így nitroval startolok gyorsabb is vagyok ez sokat eldönt.. -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #586 üzenetére
ja m3 gtr e46 igen f@sza . 1,2 miska hát pedálozni kell ahhoz még ..
komoly dilemma ez a kocsi vásárlás , sokat agyaltam én is sok fele olvasgattam infokat szedtem..., amúgy ilyen boostokat sosem veszek hozzá ..1 forintot sem küldök a bankkártyáról inkább szépen lassan végig küzdöm. ingyé.. , kár hogy honda civic 1.6 vti nincs benne ..mert isten király lennék .. ott is
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #584 üzenetére
annyit még hozzá teszek amúgy lehet én a supra -ra váltok ... , haver rég azzal tolja azt írta msn en hogy nagyon bevált neki , alázós a vas csak 400 ezer sajna
... de lehet tier 3 as veszek csak azok 600 -700 800 . ezres vasak szal gyűjteni kel még
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #582 üzenetére
mazda 3 mal tolod.. szvsz rx7 re válts
.. lancer lX mr editonnak sokkal sz@r@bb a kanyar sebessége és a gyorsulása mint az rx7 é , én akárhány lancerrel taliztam és racingeltem mind alul maradt
-
sunny84
senior tag
javítom mert 27
,, nekem jelenleg agyontápolt fekete mazda3 van body kittel és 1 mazda rx7 fekete racing bodyval az is szétápolva..
rx7 et nem nagyon akarom cserélni 1 ideig.. mert sok versenyen lenyomom vele z4 eseket és a lotusokat , + szabad versenyekben lambot és r8 at is -
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #577 üzenetére
28 autót kp ra megvehetsz 1 bizonyos szint után..
t1 - 7 db
t2 - 15 db pl isf , evo x , evo lX mr ,r34 gtr ,350z, 370 z, s5 , stb
t3 - 5 db pl : r8 ,m3gtr , lambo , skyline r35 , z06alá végre 22 szint és 470 ezer pénz + rengeteg t1 és t2 tuned , sima alkatrész
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
- = Zk = - #577 üzenetére
Magától frissít minden induláskor ha talál valami cuccot, szóval neked nem kell letöltened semmit
Jó látni, hogy még valaki nyomja a gémet, én 2 hónapja el se indítottam
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #576 üzenetére
megoldva.
viszont alapból elég kevés autó van benne, amit kp-ra lehet megvásárolni....szvsz
pl az 135i black top bmw az nálam csak boostra vehetőnext:
miféle path 5.13-as van kifirkantva? letöltést nem látok sehol, szal.... -
- = Zk = -
félisten
halihó.
miért nem tudok 2-es szintű autót vásárolni? személyem a 6-os szinten dögledezik. only boostal tudnék fizetni. semmi pénzösszeget nem látok. warum?
-
sunny84
senior tag
áá nekem bejön ez a gém..
egy fehér színű mazda 3 al ( szép racing body + sárkány a motorháztetőn ) vagy 1 fekete rx7 el vagyok fellelhető : nickem SUNNY84HUN ( nem tudom kis vagy nagybetű ) aki akar vegyen fel .. és futunk párat -
GabN73
addikt
félig-meddig visszatértem
Csak az alaplapi vga nem bírja a kiképzést
Mac-re létezik a játék?
-
tutuhawer
őstag
A kérdésem az még az itt fórumozó játékosokhoz, hogy a pro cuccokat ők sem kapják, vagy csak én. A győzelmek, üldözések megvannak, de arany kártya alatt is mindig nitro, cash vagy rep van. Így már kezd elgyengülni a mazda rx7 is a többiekhez képest, nehezebb győznöm.
-
Allien
veterán
Amúgy "megjelent" a Need For Speed World!
EAstore-ban is, ott 20€, de kapható "dobozos" verzió is (ami mindössze egy kód amúgy DVD tokban) boltban (pl 576, cdgalaxis) kb 4000 HUF-rt! Azonnal Tiéd 3 autó, Toyota Supra (MK IV), Porsche Cayman S, BMW Z4 Coupe! Ezen felül 8000 Speedboost, 60.000$ "kezdő pénz", 2x hírnév és 2x erősítő kezdőszámítás 10 napig!
Azt sajna nem tudom, hogy meglévő regisztrációra berakható-e. -
Docci
senior tag
Aha értem. Megmondom őszintén nagyon tetszik most az RX7-esem festése és maga az autó is megy. (T2 tuningos cuccok rajta) Szóval nem szándékozom lecserélni, bár megmondom azt is, hogy a Lotusra is van már vagy 6 T2-es tuning alkatrészem, szóval azt is megtudnám tolni rendesen. Szerintem azzal verném a T3-mas autókat is.
Necroman_Mk2: oké, köszi
-
Allien
veterán
Mostanában rengetegszer dob ki asztalra, amikor belépek egy multis versenyre, load képernyő kiakad, majd jön a "zárja be...". Lehet, hogy az új VGA driver egy trágyalé? (ATI)
Amúgy, a mai termés nagyon vegyes eddig. Ha sikerül mázlival elmenni az elején, akkor aránylag nincs gond. De van, amikor rengetegszer nekem jönnek a sok kecseg, és felken a falra.Mondjuk a csúcs a magnet alkalmazása volt. Sokszor semmi gondom nincs vele, de ma nagyon oda pakolt alám. Első helyről 5.-re estem vissza. Van amikor enélkül is elém mászik egy tanuló vezetős, és egyszerűen rászorít a falra. Tolatnom kell, hogy ki tudjam kerülni. Nagyon bosszantó tud lenni.
-
Allien
veterán
Ha van RX7- a Lotus csak pazarlás. Bár, speciel nekem mindkettő van, és a Lotust valahogy jobban szeretem.
A BMW Z4 is bivaly erős lett. Kanyarba szerintem Lotus a nyerő. Csak azt (szerintem) nem annyira lehet dekorálni, mert tele van spec elemekkel, és nincsen olyan nagy szabad felülete, mint pl az RX7-nek. Persze, ez nem annyira szempont.
Ráadásul, azt is újra kell tuningolni, bár ha van sok felesleges T2-s cuccod, akkor talán van értelme. Láttam tegnap egy csúcs Lotust, vert mindenkit! Olyan felszerelése lehet, hogy az csak na. Igaz, a gazdija is valami 36-s szint feletti, én meg épp csak 17 lettem, azaz sok tuningot még el kell, hogy felejtsek, főleg T3-s ügyileg.
-
Necroman_Mk2
őstag
A minor changes alatt ilyeneket kell érteni
Amúgy én megadtam magam a könnyebbik útnak, és nem vártam meg, míg összejön a 30. szint és a 600 ezer, úgyhogy beáldoztam a maradék Bosstból 4500-öt egy Lambora. Jó kis kocsi, szép nagy ugrás a többihez képest, csak ugye majd 34-től tuningolhatom motorügyileg.Amúgy én sanszosnak tartom, hogy a Lord of Ultimához és a Tiger Woods Online-hoz hasonlóan itt is bevezetik a napi pénzt, azaz ha naponta belépsz a játékba, akkor kapsz 50-100 Boostot ajándékba. Főleg, hogy most minden powerup 15-ös csomagban egységesen 100 SB.
-
Docci
senior tag
-
WASPZotya
tag
T2-es autót milyet érdemes venni?
Ez a Subaru nem jött be. -
Prof01
veterán
Ja és ugye, ha 10. szint fölé akarok fejlődni, akkor ki kell érte perkálnom 20eurót?
-
Allien
veterán
válasz
RootRulez #556 üzenetére
Jaja, ez TÉNY!
Ráadásul, nem is éri meg boost-on autót venni.
Egyszerűen, amik kaphatóak, nem elég jók mondjuk a Mazda MX7-hez képest. Vettem két porche-t is, a T2-s cayman S-t, meg a T3-s 911 snow flake-t. Mondjuk, az első se olyan rossz, de ugye komolyan kellene fejleszteni. A 911 meg már fullos T3-s fejlesztésű, de még se elég jó.
6000-be kerül, a felét se éri. Kivéve, ha a fejlesztéseit át tudnám rakni egy másik T3-s autóra, mondjuk egy BMW-re.
Viszont az tény, hogy szééép.
Főleg átszinezve.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Ma próbáltam ki a játékot és egész jó, azt kell, h mondjam!
Nem tudjátok, hogy hol lehet a billentyűkiosztást módosítani? Mert át szeretném rakni a kéziféket a space-ről. -
WASPZotya
tag
Annyira befejlesztettek, hogy 1 versenyt se tudok menni.
Állandóan kifagy. -
Allien
veterán
Mintha "fejlesztettek" volna valamit? Indulásnál, amikor vissza számlál, van, amikor nem is számlál vissza.
Csak egyből indulok.
-
Mr.Skynet
senior tag
-
RaZroX
addikt
Üdv! Egyik haverommal szeretnék versenyezni, de egyszerűen nem működik a private race... Valaki nem tudja, hogyan lehet barátokkal versenyezni ?
-
Mr.Skynet
senior tag
Skacok, volt valami javító csomag mostanában amit nem vettem észre
csak mert eddig ugye minden frissítés meg stb. után egyre kevesebb rep-et kaptunk... szóval ennyit érek... már a NFS is porig aláz
ui.: vettem egy R8-as Audit és van egy pálya ami nem rég lett számomra elérhető, nyomtam vagy 25-30versenyt és rájöttem, hogy nem velem van a baj, hanem a Lotus-oknak nagyon fekszik a viszonylag lassú de hajtűkanyaros pálya... noh ezt követően vettem én is egy targoncát, és tényleg olyan a Lotus mint egy targonca: a végsebesség kicsit harmatos, a gyorsulás átlagos, kanyarodás pedig olyan, mint ha a hátsó kerék lenne kormányozva szóval itt se lassítani, se kézifékezni, se semmit nem kell csinálni, igazság szerint csak azt kell megtanulni, hogy hogyan lehet egyenesben tartani, mert 0,1sec-re nyomok mondjuk jobbra gombot és már a falhoz is csaptam a verdát
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
RootRulez #547 üzenetére
Szakad a neted kolléga! Ezt azért mondom, mert nekem kegyetlenül szakad és gondoltam leszek akkora arc, hogy megpróbálok így játszani és nekem is ez jön ki néha játék induláskor...
Hazajöttem vidékre az ünnepek kedéért és hát azóta is ilyen a netem
Viszont azt kell mondjam kiválóan vizsgázott a NFSW a szar neten, engem anyáznak a játékosok, néha megjelennek mellettem autók, hozzájuk érek épp hogy lekoccolom őket kanyarodás közben és hopp eltűnt mellőlem a játékos, tükörbe nézek a csávó repül
Állati jó srácok, kipróbáltam a Vodás mobil nettel is ping átlag ~900ms, de ez sajnos nem elég, hogy ugyan ezt a király hatást elérjem mint a szakadó nettel
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudok játszani.
Login -> Update -> Launch után ez a hibaüzenet:Szóval kilép és ez van.
-
creed13
tag
Srácok ti nyertetek már olyan kártyát verseny végén, amit autóra lehetett beváltani?Haver múltkor olyat nyert.A szemét mázlista....
Ja igen, meg a slussz poén, h manapság TIER 2-es alkatrészeket nyerek, nem számít, h még csak TIER 1-es járgánnyal nyomom...pfff
-
infectedmann
őstag
Ma kezdtem el a játékot és ma velem is volt egyszer ilyen, hogy előbb indultak mint a többiek vagy, hogy a többiek előbb indultak mint én.
Vannak hibák a játékban, de el lehet vele bohóckodni meg van benne egy kis ösztönzés, hogy minél magasabb szintre juss -
Mr.Skynet
senior tag
Jó, hogy a lag-al mindent el lehet intézni, de akkor ez már a szerverek hibája
, 8-ból 7 játékos tök egyszerre laggol... valószínű jah... 1-el meg pont minden klappol...
Erre az elméletemre az is elfogadható indok még, nem minden pályán van ilyen, van ahol gond nélkül megy minden, senki nem repked, akad fenn egymáson és mindenben a pályán, nem járnak át a falakon és nem is érnek be elöttem úgy, hogy első vagyok, várom mivan a többiekkel, közbe meg ahogy érnek be 8-10sec alatt az utolsó helyre léptet a játék. Azért online játékba ilyen 10sec-es késések elég dúrvák, de ha már ez van, akkor játszhatnánk úgy is, hogy egymáson menjenek át az autók és akkor nem zavarjuk egymást, tisztán idő ellen játszanánk és 100x igazságosabb lenne
Kajak már így megyek körbe-körbe nem is figyelek a játékra, mikor hogy sikerül, 1-2-6-utolsó és így vagyok, nézem ahogy átrendeződik a célbaérés sorrend és nevetek rajta... közbe meg már meguntam a kis ablakos megoldást amit írtam picit feljeb már HDMI-vel nyomom és nézem a kedvenc sorozatom xD
Béke!!! és rójuk a köröket srácok
-
Docci
senior tag
válasz
infectedmann #539 üzenetére
Nem kell venni semmit, ha nem akarsz. Lehet Boost nélkül is nyerni/menni/versenyezni.
Élményben nem nyújt többet szerintem. Tök jó érzés leverni embereket akikről tudom, hogy Boost-ot használnak. -
Mr.Skynet
senior tag
Van még 1-2 ilyenem most frissen készülnek egyébként, start 3-2-1-GO ez még a jobbik eset ami a képen látható, mert volt már, hogy 3-an hátulról már alám kerültek, mert alám jöttek rajt közben, hisz ugye ők már mennének
Tuti nem én laggolok meg hasonlók, mert mások is állnak még épp GO van, eltelt időt nézzétek Overall Time még el sem indult a játék, de már az 5. helyről induló játékos legalább 1sec ideje elindult...Docci: laptop és nem egy erőmű a Mobility HD5470, meg így legalább mindig 100FPS felett vagyok, meg vagyok már akkora mazoista, hogy 800x600-ba vissza rakom a gémet és abalakba nyomom, mellette meg másik kis ablakba filmet nézek, néha rápillantok a játékra főleg mikor nekem jönnek, de többet figyelem a filmet
Csak így nyomom random a versenyeket és már nem érdekel hányadik vagyok... csak nőjön a REP mennyiség meg a kassza és sz.rok az egészre... 1 verseny átlagba kapok 700-800REP-et meg 1000pénzt, 1 LVL szint kb. így 100 verseny meg ugye minél nagyobb szint jön annál több REP kell 1 szinthez... 35-re gyúrok és Corvett-re
-
infectedmann
őstag
Én ma kezdtem a játékot, de én is sok ilyen pistikével találkoztam akik egyszer csak kijön egy lezárt szakaszról vagy éppen a FALBÓL vagy a semmiből bukkan elő meg elhúz mellett mint egy F1-es autó és fele idő alatt első lesz ugyan olyan kocsival.
Amúgy ha nem veszek ilyen SpeedBoost-ot nem nyújt kevesebb élményt a játék ugye? Tehát nem próbál meg a kedves EA arra ösztönözni, hogy tömjem a zsebüket?
-
Docci
senior tag
válasz
infectedmann #535 üzenetére
Igen!
Különféle xtra cuccokra tudod beváltani, de akár autókat is tudsz venni vagy épp bérelni.
-
infectedmann
őstag
Üdv.
A SpeedBoost amolyan virtuális pénz amit a Store-ban tudok elkölteni?
-
RootRulez
félisten
Tegnap este csináltam egy videót, kicsit már fáradt voltam.
-
RootRulez
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #532 üzenetére
Nálam ki-ki fagyogat és a legutóbbi patch után mikor indulhatok,már a többiek elindultak, szóval kések általában.
-
creed13
tag
Naaah, megjött az éjszakázás...
-
RootRulez
félisten
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én újabban elég gyakrabban kifagyogatok.
-
RootRulez
félisten
Na most megint letöltött valamit...
-
RootRulez
félisten
Ehh, verseny közben valahogy átlöktek a nyilas falon (persze akkor is nekem jöttek pofátlanul, de ez most mellékes) Szóval nagy nehezen visszamentem a pályára, kkor meg hiába értem át a célvonalon, nem lett vége a versenyemnek...
-
RootRulez
félisten
1-2x elgyorsulgatnék én is...
-
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #518 üzenetére
azok csak laggolnak. Gondolj bele,ha mindig a falnak menne akkor be kéne lassulnia,de ezek mennek ugyan úgy tovább.Annyi,ha melletted / előtted van egy ilyen akkor ne belső íven próbálj meg elmenni,jó lesz szélen kikerülni....
Necroman_Mk2: inkább tennének bele: dragot és driftet
senki sem szólt hogy jön e vagy valami,szóval kéne egyeztetni egy időpontot -
Necroman_Mk2
őstag
válasz
RootRulez #516 üzenetére
Nem, a játék automatikusan updateli magát a legfrissebb verzió megjelenésekor.
Szvsz fölösleges is lenne még külön a netről töltögetni.Amúgy meg a sok leszorítós miatt kellene egy olyan powerup, amit ha magadra nyomsz, akkor védve vagy tőlük. Ha ugyanis valaki hozzád ér, akkor a kocsija kiütődik, mint a HP-ban az EMP esetén.
Apropó: sanszosnak érzem, hogy a nagy testvér egyes powerupjai (szöges útzár, EMP) át fognak ide kerülni. Hát ha még a zsarukénti üldözést is beleveszik a buliba...(#514) GabN73 A golfpályát még nem néztem, de a déli terjeszkedés hídját már igen.
Mikor lesz a legközelebbi ilyen tali? -
RootRulez
félisten
Na most jól kib#&tam az egyik ütközőssel.
Jobbra kanyar lett volna, mentem mellette a külső íven, tudtam, hogy izomból rám fogja húzni, így engem kilök, ő meg megy jobbra rólam "lepattanva". Ez mind szép és, jó, de a megfelelő pillanatban befékeztem, ő nekiment a falnak baloldalt én meg folytattam vidáman utamat.
Szóval az ilyenekre szépen lassan rá lehet jönni, a baj csak az, hoyg ezekre kell rájönni mert van olyan, aki ilyenre megy.
Mert elmennék mellette belém száll. Oké, én nem előzöm meg, de ha úgy sül el a mutatvány, akár többen is megelőznek, nemhogy engem, de őt is. Olyan hülyék vannak...
-
RootRulez
félisten
Hali! Böngészővel nem lehet letölteni valahogy a patch-et? Csak a program tudja magát frissíteni?
-
RootRulez
félisten
A 23-as szintű sprinrben mindig kifagyok :s
-
GabN73
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #512 üzenetére
igen,kocsikkal gondoltam...
A játékban a golfpályát "behavasították" van zene és lehet ugrálgatni a rámpákról
IRL meg nálunk is esett végre a hóóó -
RootRulez
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #512 üzenetére
Sztem virtuálisan gondolta kocsikákkal a szerveren.
kovsol irigyellek...
-
GabN73
addikt
Mit szóltok egy holnap esti PH!-s találkozóhoz?
-
Necroman_Mk2
őstag
Nézem a mostani majd 500 megás patch listáját, volt pár dolog, ami már régóta kellett volna, főleg a Ready gomb színváltás meg a pop-upok.
-
GabN73
addikt
válasz
RootRulez #505 üzenetére
Belépsz az oldalon,jobb oldal fennt,buy speedboost.Utánna kiválasztod hogy melyik "pakkot" akarod megvenni (4€,9€,15€,20€) és utána kiválaszthatod hogy PayPal / Credit Card
Amúgy EZT vágjátok?
Necroman_Mk2: Ezt nem tudotam hogy ahonnan vásárolsz olyan kocsit kapsz.Én kaptam egy kódot,még anno,1500 boost + egy mazdas3 volt a tartalma.
-
Necroman_Mk2
őstag
A 8000 Boost stimmel, de kocsi nem teljesen: a vásárlás helyétől függően kapsz egy T1-es kocsit ingyen:
EA Store - Toyota Corolla
Direct2Drive - Nissan Silvia (én innen vettem)
Impulse - Mazda Mazdaspeed 3
Game Stop - Volkswagen SciroccoE mellé kapsz még egy rakat powerupot (de csak új játékbeli profil esetén íródik jóvá!), valamint régebben ugye 10-es szint felett versenyezhettél.
Extra helyet nem kaptál, viszont ennyi Boostból lehet vásárolni. -
RootRulez
félisten
Mit tartalmaz ez a starter pack és menyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest