- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBazsee
tag
válasz
tutuhawer #2544 üzenetére
Tutu!
Köszi a biztatást, emiatt "meghosszabbítottam" a profilom "üzemidejét". Rájöttem, hogy ha tényleg akarok valami partot akkor mocskosul bele kell nyúlnom a zsebembe, amit ugye nem szeretnék -hogy miből következtetek erre? A napokban mentem egykét privátot, és ugye nyertem is. A végén mit ad a gép...? Na mit? Egyetlen nyamvadt powerupot (talán nitró). Azon kívül max. pénz, vagy repu, esetleg bőkezűbb a powerupokkal.
Most változtattam kicsit a stratégiámon: szarok a versenyekre... ezért nem is megyek nagyon, talán csak egyszer-egyszer. A TE-kel szépen lassan összegyűjtöm a lóvét és a szintet a T3-ra és veszek egy használható autót, meg bolti tuningot bele.
Tényleg T3-ra mit ajánlatok? Van olyan autó ami használható is a Porsche 959-en kívül? Irritáló számomra a külseje.
1NST1G8R: egyetértek veled, teljes mértékben. Versenyre tényleg erősebb autókkal rak össze, viszont TE-ben előfordult, hogy szintben és teljesítményben is hasonló autókat láttam.
Bazsika85 voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest