Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

sarkanyolo2 őstag válasz  tupacamaru

üzenetére tupacamaru

üzenetéreMég jó, hogy most megvettem az M3-at!  
- 

sarkanyolo2 őstag Srácok, meg lehet valahogy úgy oldani a game-t, hogy telepítés nélkül is lehessen vele játszani? (mappa áthúz start, szia...  ) )
- 

sarkanyolo2 őstag Ez komoly?   
- 

sarkanyolo2 őstag Srácok, néha fel fogom tenni ezt a kérdést.  Jelenlegi Must have IGC autó van berakva? Jelenlegi Must have IGC autó van berakva?
- 

sarkanyolo2 őstag Van bent most olyan IGC-s autó ami soha vissza nem térő ajánlat? 
- 

sarkanyolo2 őstag HalI! Van egy 16 napos treasure hunting streak-em, ami megszakadt. Megéri-e resetelni, vagy próbáljak kivárni és mindennap megcsinálni, hátha (mostmár 14 napon belül) jön egy ingyenes boostos reward streak? 
- 

sarkanyolo2 őstag válasz  eLit-MiLan

üzenetére eLit-MiLan

üzenetéreEgy versenyen esett egy 14%-os fék, be is raktam a miurába, sokkal jobb lett az irányítás. 
- 

sarkanyolo2 őstag 10. drag győzelemre csak esett valami!   Ugye belerakhatom a miurába?  
- 

sarkanyolo2 őstag válasz  hattrickuser

üzenetére hattrickuser

üzenetéreNekem is elő szokott fordulni. Állítsd a folyamatok között a prioritását magasra, és akkor elvileg megoldódik. (nekem megoldódott) 
- 

sarkanyolo2 őstag Srácok ezt a színsor dolgot nagyon nem értem. Nem elég mindenből a legjobbat belerakni a vasba? 
- 

sarkanyolo2 őstag válasz  noblem1983

üzenetére noblem1983

üzenetéreVannak, az fix! 
- 

sarkanyolo2 őstag válasz  F22Reventon

üzenetére F22Reventon

üzenetéreKösz! 
- 

sarkanyolo2 őstag Hali! Skill modod lehet kivenni egy autóból, illetve azt áttenni egy másikba? 
- 

sarkanyolo2 őstag Kezdők szerencséje is tényleg benne lehet!  + A facebookos Miura az örökre megmarad(ugye ingyen volt), vagy egy idő után eltűnik? 
- 

sarkanyolo2 őstag Csak nem erről beszéltetek?   
- 

sarkanyolo2 őstag Remove-val kuka az alkatrész!? Kár hogy nem tudtam, tanulópénz.  
- 

sarkanyolo2 őstag Mindenkinek köszi! Igazából csak most kezdődik el majd az igazi játék, mert lejárt a 3 napos audi R8 LMS, szóval... 500k Pontot kifarmoltam, nem tudom, hogy a pontiacot fejlesszem vagy vegyek egy másikat!  Remélem nem bánjátok, de párótokat felveszem friendbe és ha fent vagytok majd rátok írok egy kis versenyzés kedvéért, ha nem gond.  
- 

sarkanyolo2 őstag válasz  callmeakos

üzenetére callmeakos

üzenetéreAha, értem. Ezeket a skill modokat meg mind rá lehet pakolgatni az adott autómra, ugye?  
- 

sarkanyolo2 őstag Srácok ez jó cucc?   Meg most esett egy 5%-ps juggernautos is 3 skill md egymás után az jó? 
- 

sarkanyolo2 őstag Hali! Kezdőként kaptam 500 speedboost-ot, de nem tudom, hogy fizetésen kívül, máshogy is lehet-e szerezni? 
- 

sarkanyolo2 őstag Hali! Egyébként megéri az R8-as audival pénzt farmolni vagy vegyek egy kocsit és menjek azzal? (300k-m van) 
- 

sarkanyolo2 őstag válasz  sarkanyolo2

üzenetére sarkanyolo2

üzenetéreSikerült! Micsoda lélektani különbség a Pontiac-hoz képest!  (Sajnos csak 3 napos a kocsi (Sajnos csak 3 napos a kocsi ) )  
- 

sarkanyolo2 őstag (#16744) noblem1983 Nem működik ez a kód...  Itt az Audi R8 LMS Ultra kódja, hátha nem csak egy embernek engedi beváltani: ENFM-LZM3-79EJ-UFUS Beírtam a kódját, el is fogadta, de játékon belül nem tudom kiválasztani...  
- 

sarkanyolo2 őstag Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget! A kód december 31-ig jó. (az email alján ott van szerencsére) Azt hiszem holnapra le is szedem és sűrűbben járok majd erre! 
- 

sarkanyolo2 őstag Hali! Egy ideje gondolkodom, hogy elkezdek ezzel a játékkal játszani, de most meg nem jön be a hivatalos oldal. 
 Meg van valami kódom is amivel 3 napig játszhatok az Audi R8 LMS Ultra-val, szóval nem lenne rossz. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Üdv, sarkanyolo 
Új hozzászólás Aktív témák

- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jelenlegi Must have IGC autó van berakva?
 Jelenlegi Must have IGC autó van berakva?